ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 42 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by michaellcmacha 13/2/2022, 12:17

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
veber wrote:
misliš na cijepljene?
misli na necijepljene, s tim da gubi iz vida činjenicu da ako necijepljeni ima više puta covid uvijek novog soja to upravo znači da ima dobra antitijela koja se uspijevaju izboriti po treći put sa virusom...
Miha, da imaju antitijela na nove sojeve ne bi se uopće razbolili. Ne možeš se razboliti na nešto od čega se možeš obraniti. Ne bi se virus uopće mogao razmnožiti do te mjere da imaš simptome bolesti.
Što se na kraju izbore i sa trećim sojem je druga stvar, neki da neki ne. Ovisi o organizmu.
Kayo da je cjepivo učinkovito ne bi se 50 od 100 cijepljenih razboljelo a od tih 50 njih 17 umrlo... sve što si napisala vrijedi i u vezi cjepiva... naravno nešto ovisi i o organizmu

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo 13/2/2022, 12:20

Korona novosti i spoznaje - Page 42 Screenshot-1629

https://vijesti.hrt.hr/eu/pariz-i-u-nedjelju-pod-policijskim-nadzorom-5418717

Le petit Napoleon zna što mu je za činiti. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 13/2/2022, 12:54

Korona novosti i spoznaje - Page 42 Screenshot-1630
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 13/2/2022, 13:00

Jučer 2 km plivanje danas 22 tempo trčanje...ovaj booster praši :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2022, 13:06

ebenica wrote:
dijagram wrote:https://narod.hr/koronavirus/lauc-jos-jedna-studija-pokazala-prisiljavanje-preboljelih-na-cijepljenje-bila-je-samo-jos-jedna-u-nizu-prevara-pandemijske-mafije

evo sto kaze prevareni znanstvenik
nije gotovo sve dok ljubo šmajser ne odsvira kraj.

Kaze Lauc

Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.

.........

Ja kazem da je sramota. Ako covjek ne zna raspoznati razlike ma kako male bile izmedju dobra i zla onda nije mentalno zdrav.

Ili sto bolje covjek prepozna uocava razliku izmedju dobrog i loseg istine i lazi to je mentalno zdraviji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/2/2022, 13:07

michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
misli na necijepljene, s tim da gubi iz vida činjenicu da ako necijepljeni ima više puta covid uvijek novog soja to upravo znači da ima dobra antitijela koja se uspijevaju izboriti po treći put sa virusom...
Miha, da imaju antitijela na nove sojeve ne bi se uopće razbolili. Ne možeš se razboliti na nešto od čega se možeš obraniti. Ne bi se virus uopće mogao razmnožiti do te mjere da imaš simptome bolesti.
Što se na kraju izbore i sa trećim sojem je druga stvar, neki da neki ne. Ovisi o organizmu.
Kayo da je cjepivo učinkovito ne bi se 50 od 100 cijepljenih razboljelo a od tih 50 njih 17 umrlo... sve što si napisala vrijedi i u vezi cjepiva... naravno nešto ovisi i o organizmu
u njemačkoj po svemu izgleda da je veća zaraženost i smrtnost kod cijepljene populacije, zato se i ide prema ukidnju mjera.
pogotovo jer pulmolozi govore da nošenje maski u biti šteti respiratornom traktu.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/2/2022, 13:11

Gnječ wrote:
ebenica wrote:
dijagram wrote:https://narod.hr/koronavirus/lauc-jos-jedna-studija-pokazala-prisiljavanje-preboljelih-na-cijepljenje-bila-je-samo-jos-jedna-u-nizu-prevara-pandemijske-mafije

evo sto kaze prevareni znanstvenik

Kaze Lauc

Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.

.........

Ja kazem da je sramota. Ako covjek ne zna raspoznati razlike ma kako male bile izmedju dobra i zla onda nije mentalno zdrav.

Ili sto bolje covjek prepozna uocava razliku izmedju dobrog i loseg istine i lazi to je mentalno zdraviji.
Lauc je ispočetka bio mainstream, kao Malone, onaj kardiolog iz Texasa MCnešto, za razliku od pokojnog Montegniera, Yeadona, Zelenka,... Koji su od početka cijepiva ( terapije ) vidili da nešto ne štima. Da liberalni fašisti ne drže poluge vlasti ovo sve bi bilo gotovo za tjedan dana, a banda se pokušava izvući ratom. Neće moći.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2022, 13:42

mutava baštarda wrote: Da liberalni fašisti ne drže poluge vlasti
to ima najmanje veze s politikom, konzervativne stranke nisu imune na lobiranja i mita, na hrvatskom primjeru su čak i podložnije istom.
ljudi ne biraju koga žele već onoga tko im je predložen, taj ne govori ono što misli već ono što mu je napisano, iza toga napisanog stoji cijeli tim, ono što trenutno odgovara struji koja ga financira. novac je taj koji upravlja svijetom a ne nekakva lijeva ili desna politika, to je ostavljeno sitnozubima da navijaju. politika ne postoji to je marketing.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/2/2022, 13:51

ebenica wrote:
mutava baštarda wrote: Da liberalni fašisti ne drže poluge vlasti
to ima najmanje veze s politikom, konzervativne stranke nisu imune na lobiranja i mita, na hrvatskom primjeru su čak i podložnije istom.
ljudi ne biraju koga žele već onoga tko im je predložen, taj ne govori ono što misli već ono što mu je napisano, iza toga napisanog stoji cijeli tim, ono što trenutno odgovara struji koja ga financira. novac je taj koji upravlja svijetom a ne nekakva lijeva ili desna politika, to je ostavljeno sitnozubima da navijaju. politika ne postoji to je marketing.
oduvijek je tako bilo. zato je američki sustav pošteniji, preslika su rima.
i tko je imao lovu taj je određivao tko će vladati.

da se vratim unatrag, cezara je na vlast doveo samo novac, držao ga je novac, a on je skužio da od republike nikaj pa je probao napraviti tranziciju.
bez obzira na umorstvo tranzicija je išla dalje.

najveće sile na svijetu se ponašaju kao carstva. i tako štite svoje interese.

puk ionako nitko ne pita nikaj.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2022, 13:52

mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:
ebenica wrote:

Kaze Lauc

.........

Lauc je ispočetka bio mainstream, kao Malone, onaj kardiolog iz Texasa MCnešto, za razliku od pokojnog Montegniera, Yeadona, Zelenka,... Koji su od početka cijepiva ( terapije ) vidili da nešto ne štima. Da liberalni fašisti ne drže poluge vlasti ovo sve bi bilo gotovo za tjedan dana, a banda se pokušava izvući ratom. Neće moći.

Lauc racionalizira svoj zajeb a ja i dalje smatram da je sramota da te prevare institucije poput who cdc fda jer ne treba biti lumen za skuziti da sve te institucije po defaultu lazu. Lazu konstantno. Jos za njega je sramotnije jer je na takvom polozaju gdje ima uvida u informacije iz tih institucija do kojih nas dva nemozemo doci nikako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 13/2/2022, 14:08

Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:

Kaze Lauc

.........

Lauc racionalizira svoj zajeb a ja i dalje smatram da je sramota da te prevare institucije poput who cdc fda jer ne treba biti lumen za skuziti da sve te institucije po defaultu lazu. Lazu konstantno. Jos za njega je sramotnije jer je na takvom polozaju gdje ima uvida u informacije iz tih institucija do kojih nas dva nemozemo doci nikako.

Tocno, naivno od njega da naivnije ne moze.

No velicina je barem priznati svoj zajeb i lakovjernost.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 13/2/2022, 14:43

dijagram wrote:
Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:

Tocno, naivno od njega da naivnije ne moze.

No velicina je barem priznati svoj zajeb i lakovjernost.
svi priznajemo svoje zajebe. osim tvog imena koji nakon booster pike trči sve u 16 i đemala koji je tvrdio da će sve to proći iza uskrsa 2020e, eto samo što nije uskrs.
izjebali nas na veliko kako bi uveli represiju.
kovidnice i antitijela.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 13/2/2022, 15:25

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/strucnjakinja-za-viruse-iz-hzjz-a-zbog-maski-smo-izgubili-imunoloski-fitness-nekima-vise-ni-prehlada-nece-biti-blaga-15157539

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 13/2/2022, 15:48

dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/strucnjakinja-za-viruse-iz-hzjz-a-zbog-maski-smo-izgubili-imunoloski-fitness-nekima-vise-ni-prehlada-nece-biti-blaga-15157539
Da, baš zanimljivo, a vrlo sličnu stvar (doduše ne u kontekstu maski) sam ja pisao prošle godine. Pisao sam da je stalna izloženost virusima ključna za održavanje učinkovitosti imunološkog sustava. Pisao sam i o domorodačkim plemenima koja može pobiti virus prehlade od kojeg mi samo šmrcamo i kašljucamo dva-tri dana.

Čudo jedno kako se stručnjaci u institucijama toga nisu uspjeli sjetiti pred godinu-dvije .... valjda su bili zavedeni pa su zaboravili ...
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by veber 13/2/2022, 16:08

Slovoslagar wrote:
dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/strucnjakinja-za-viruse-iz-hzjz-a-zbog-maski-smo-izgubili-imunoloski-fitness-nekima-vise-ni-prehlada-nece-biti-blaga-15157539
Da, baš zanimljivo, a vrlo sličnu stvar (doduše ne u kontekstu maski) sam ja pisao prošle godine. Pisao sam da je stalna izloženost virusima ključna za održavanje učinkovitosti imunološkog sustava. Pisao sam i o domorodačkim plemenima koja može pobiti virus prehlade od kojeg mi samo šmrcamo i kašljucamo dva-tri dana.

Čudo jedno kako se stručnjaci u institucijama toga nisu uspjeli sjetiti pred godinu-dvije .... valjda su bili zavedeni pa su zaboravili ...
možda si čitao o onom slučaju u brazilu i brazilskom novootkrivenom i novonestalom plemenu.
došli istraživači i desilo se plemenu to kaj si napisao.
mi niti ne kužimo čega smo sve prenosnici.

stjecali smo imunitet tisučljećima.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 13/2/2022, 16:29

veber wrote:
Slovoslagar wrote:

možda si čitao o onom slučaju u brazilu i brazilskom novootkrivenom i novonestalom plemenu.
došli istraživači i desilo se plemenu to kaj si napisao.
mi niti ne kužimo čega smo sve prenosnici.

stjecali smo imunitet tisučljećima.
Ne znam za konkretnu priču, ali znam da su postojeća pravila na snazi s razlogom.

Dakle, svi istraživači koji iz bilo kojeg razloga idu u južnoameričke prašume (antrolopozi, biolozi, botaničari...) i za koje je razložno očekivati da će biti u kontaktu s određenim domorodačkim plemenima, moraju biti negativni na sve žive respiratorne viruse. Ne smiješ imati niti hunjavicu, jer ako dođeš u kontakt s tim plemenima visoka je šansa da će ih većina pomrijeti.

Naravno da je jako puno plemena već dugo u kontaktu s modernim svijetom i zapadnjacima, ali ovo se očito odnosi na neka malobrojna i posve izolirana plemena koja žive duboko u prašumi.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 13/2/2022, 16:34

iako mislim da maske ne štite kurca od virusa. 
međutim ako ste primjetili maske uglavnom nosi ekipa koja se izrokala sa dvi tri doze. (paradox sam po sebi)
usput su vjerojatno i sjebali sebi imunitet, pa će biti priča "to ti je zato jer si nosio masku" .. a nikako slučajno cijepivo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 13/2/2022, 16:39

AssadNaPodmornici wrote:iako mislim da maske ne štite kurca od virusa. 
međutim ako ste primjetili maske uglavnom nosi ekipa koja se izrokala sa dvi tri doze. (paradox sam po sebi)
usput su vjerojatno i sjebali sebi imunitet, pa će biti priča "to ti je zato jer si nosio masku" .. a nikako slučajno cijepivo
Naravno, sada će sve drugo biti krivo ... maske, stres, tjeskoba, nezaposlenost, inflacija, manjak tjelesne aktivnosti, globalno zatopljenje, strah od ruske invazije ... nastavi niz

Ništa od navedenog nema blagotvoran utjecaj na zdravlje, ali jasno je da se muti voda.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 13/2/2022, 16:50

negativan jos uvjek...svaki dan brzi test...radim u kamionu nemam kontakta sa ljudima...zena ce sutra na pcr i ako  je ok moze radit isto...deci se nista ne gura kroz nosove u obdanistu ima spuk test pljunes i vidis rezultat...blago sam optimistican...

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 13/2/2022, 16:53

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 13/2/2022, 17:18

veber wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd da i tebe pitam. jesi za kavu?
ajmo sada ozbiljno. ti kao cijepljena osoba da li možeš biti prenosnik virusa ili ne.

pitao sam to ljubu, a i drugi.
da li cijepljena osoba može prenesti virus dalje.
da, pa to se zna. u nešto manjoj mjeri jer kod cijepljenih i nalaze manju koncentraciju virusa ali da. 
što pitaš?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics