Korona novosti i spoznaje
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:Ali ga prenose i namjerno zaraženi, misleć da su s time zaštićeni od težih oboljenja.Noor wrote:da, cijepljeni ne prenose virusmarcellus wrote:a najbolje da se mala sad (1. osnovne) bar ne mora testirat za razliku od druge djece, jel
Naravno da nisu, jer Omikron to ne poštuje.
Rijetko najcesce zalegnu u krevet kad ih klepi kovid. Ali vi pelcovani ste opasni zarazni a vakcina je od vas napravila supersiritelje kliconose. Jos sa kovidnicom koja vam daje slobodu kretanja bez provjere vi ste putujuce tvornice virusa ubojice sa licencom.
Guest- Guest
ja nadu neću izgubitiGnječ wrote:Noor wrote:ja jesam upravoGnječ wrote:
Lik je skolski primjer psihopate malignog narcisoidnog cudovista i makjavelisticke zvijeri. A kazu taj ne bi mrava zgazio...a mravojed je.
Treba procitati cijeli tekst. Tko nije neka posveti malo vremena biti ce to korisno ulozeno vrijeme.
nadam se da će ga uskoro netko roknuti
pazi pičke umobolne...on i žena su uznemireni!
Na zalost tesko da mu se to desi. To je stari lisac premazan je svim mastima cuva mu ledja cijela pharma mafija svih drzi za uzde zna sve o svakomu to je tolika korupcija da se jedino sa hrvatskom korupcijom moze donekle usporediti. Jebe se njemu za zdravlje ljudi.
Ti si se namjerno dala zaraziti, valjda zbog toga što je virus kompletan, za razliku od mNRA.Noor wrote:mutava baštarda wrote:Pa ja sam ovde ravnozemljaš kapitalac koji je dicu cijepio sa svim mogućim cijepivima, ali za gensku terapiju će čekati do punoljetnisti pa će uzeti ako povuku gene na glupog susjeda...marcellus wrote:
žena mi ima blog na večernjaku, napisala da je cijepila dijete, pol ljudi u komentarima traži da je se spremi u zatvor i da nam se oduzme djecu. Mislim, ono normalni su...
i ja sam ista
Doma ste bili svi zaraženi, sad ste mirni...Jedino što ovaj Omikron malo zajebava adni narod.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Tako je bilo i u tvojoj, ako se dobro sjećam jednog tvoga komentara.Noor wrote:pa nije to problem samo vas s malom djecom...kako ćeš ikoga, tko nema uvjete (posebna kupaona, poseban wc, ekstra soba), u istom kućanstvu, staviti u samoizolaciju?marcellus wrote:inače je prednost cjepiva da smo svi prošli koronu bez da smo je praktički skužili, ok ova najmanja (tri godine, naravno necijepljena) je dva sata imala temperaturu...
i onda joj propišu "samoizolaciju"
Kako ćeš materati stavit dijete od tri godine u SAMOizolaciju?
ja znam dosta obitelji koje su se međusobno unutar domaćinstva prepustili zarazi, da se bar unutar kuće, stana, mogu svi slobodno kretati
Piši o svom slučaju, nećemo ti ništa zamjeriti.
2016-07-22
Vidi, vraga, mogli ste se i vi cijepiti pa bi virus bezveze lutao okolo, tražeći pluća necijepljenih.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ali ga prenose i namjerno zaraženi, misleć da su s time zaštićeni od težih oboljenja.Noor wrote:
da, cijepljeni ne prenose virus
Rijetko najcesce zalegnu u krevet kad ih klepi kovid. Ali vi pelcovani ste opasni zarazni a vakcina je od vas napravila supersiritelje kliconose. Jos sa kovidnicom koja vam daje slobodu kretanja bez provjere vi ste putujuce tvornice virusa ubojice sa licencom.
2016-07-22
Eroo wrote:Vidi, vraga, mogli ste se i vi cijepiti pa bi virus bezveze lutao okolo, tražeći pluća necijepljenih.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Ali ga prenose i namjerno zaraženi, misleć da su s time zaštićeni od težih oboljenja.
Ovo je priznanje? Naravno da je. Gdje je nas pravnik T da kaze svoje misljenje da li se to priznanje moze upotrijebiti na sudu.
Guest- Guest
Nije besmislica, jer podrazumijeva da se odgovorni ljudi uvijek ponašaju odgovorno.marcellus wrote:Noor wrote:da, cijepljeni ne prenose virusmarcellus wrote:a najbolje da se mala sad (1. osnovne) bar ne mora testirat za razliku od druge djece, jel
naravno da ga prenosimo, zato su potvrde besmislica. Meni je kao busteriranom bila važeća i dok sam imao koronu
2016-07-22
Noor wrote:ja nadu neću izgubitiGnječ wrote:Noor wrote:
ja jesam upravo
Na zalost tesko da mu se to desi. To je stari lisac premazan je svim mastima cuva mu ledja cijela pharma mafija svih drzi za uzde zna sve o svakomu to je tolika korupcija da se jedino sa hrvatskom korupcijom moze donekle usporediti. Jebe se njemu za zdravlje ljudi.
Kad bude postao previse kompromitiran u javnosti pa pharma mafija osjeti da bi ih on mogao povuci sa sobom onda ce dobiti metak ili ce stradati u nekoj prometnoj nesreci.
Guest- Guest
Odgovorni ljudi se odgovorno ponašaju u svakoj prilici.Gnječ wrote:Eroo wrote:Vidi, vraga, mogli ste se i vi cijepiti pa bi virus bezveze lutao okolo, tražeći pluća necijepljenih.Gnječ wrote:
Ovo je priznanje? Naravno da je. Gdje je nas pravnik T da kaze svoje misljenje da li se to priznanje moze upotrijebiti na sudu.
Neodgovorni su oni koji su necijepljeni, pa se neki idu namjerno zaraziti, kako bi dokazali da je covid samo neka prehladica.
Takve je davno trebalo skloniti iz javnog života.
2016-07-22
Pa zar se tako ne radi? Kod nas u slobodnom gradu Sinju to je normalno kad je netko od ukućana zaražen virusom prehlade...Noor wrote:pa nije to problem samo vas s malom djecom...kako ćeš ikoga, tko nema uvjete (posebna kupaona, poseban wc, ekstra soba), u istom kućanstvu, staviti u samoizolaciju?marcellus wrote:inače je prednost cjepiva da smo svi prošli koronu bez da smo je praktički skužili, ok ova najmanja (tri godine, naravno necijepljena) je dva sata imala temperaturu...
ja znam dosta obitelji koje su se međusobno unutar domaćinstva prepustili zarazi, da se bar unutar kuće, stana, mogu svi slobodno kretati
Noor likes this post
budeš još bauljala s potvrdom i maskama jer kao i uvijek "naši" kasne. možda ujesen.kaya wrote:Mislim da uskoro nećete biti uopće važni, mislim niste ni sada ali ste u filmu da se nešto borite.
Naime švedska ukinula skoro sve mjere, ljudima preporučila da se cijepe, a ako neće nek se razbole i leže doma ili već gdje i ajmo dalje. Nadam se takvom razvoju uskoro i tu.
inače njemačka sve više odjebava i G pizdarije, a bogme i cijepljenje.
francuska isto tako.
naše će sezona prisiliti.
veber-
2014-12-30
Za neke sam znao i odprije, ali eto sad si i ti postala opasna po okolinu.Noor wrote:ja jesam upravoGnječ wrote:Noor wrote:
a vidi skota mravojedskog:
"Ne razumijem mržnju koju ljudi imaju i mržnju koja ih navodi da učine nešto što bi nekoga moglo povrijediti ili ubiti. To na neki način smanjuje moje povjerenje u čovječanstvo."
Što bi ikoga moglo navesti da povrijedi ili ubije nekog drugog? Ne znam."
Slava? Bogatstvo? Vlast? (navodi autorica teksta)
Sve to skupa...+ umobolnost!
to samo pod zid i raspali!
Lik je skolski primjer psihopate malignog narcisoidnog cudovista i makjavelisticke zvijeri. A kazu taj ne bi mrava zgazio...a mravojed je.
Treba procitati cijeli tekst. Tko nije neka posveti malo vremena biti ce to korisno ulozeno vrijeme.
Zovem pravnika T. da kaže svoje mišljenje...akoveć nema problema s covidom, slabo piše...
2016-07-22
to je totalno nebitno gnječ. to su samo riječi. ako se prestaneš ponašat kao da traje pandemija pandemije nema i nebitno je jel ju netko proglasio, razglasio, dao joj žig.Gnječ wrote:ebenica wrote:aids je epidemija, razlika je u tome što se aids u globalu drži jednog područja. npr. neke zemlje u africi gdje je ogroman postotak zaraženih, i neke zemlje diljem svijeta gdje je mizeran postotak zaraženih, u usporedbi.Noor wrote:
ne znam, ali vidim da za AIDS više ne koriste riječ pandemija, nego epidemija
pandemija opisuje nešto što je svuda izvan kontrole.
Aids je pandemija koja traje i danas. Nitko nije proglasio kraj pandemije AIDSa. Nisam strucnjak u lingvistici ali violator vam je pokusala skrenuti paznju na zlouporabu i krivo tumacenje i razumjevanje rijeci. Ako grijesim idpravite me. Ako stozer ukida kovidnice to ne znaci da je virus nestao i da je proglasen kraj pandemije. Omikron izgleda bezazlena varijanta virusa ali nije. Mi o Omikron vrsti ne znamo nista. Nije evoluirao od delta ili nekog drugog soja virusa nego se pojavio kao zasebna vrsta odnikuda sa pun kurac mutacija. Jos se spekulira ali postoje naznake da je i ovaj virus uteko iz laboratorija da li namjerno ili u fazi pripreme i testiranja vakcine jos se spekulira. Tako nagli skok sa jednog soja u novi sa toliko puno mutacije ne dogadja se prirodnim putem. Vrirusu spanjolske gripe bila je dovoljna samo jedna mutacija pa da postane ubojita masina.
to je samo lingvistika. pandemija niti započinje neku bolest, niti ju drži na životu niti ju ukida. to je samo riječ koja opisuje neko stanje na koje se ljudi odluče. ako šveđani ukinu sve mjere cijeli svijet može vrištati o pandeimiji, zamračivati prozore, nosit kakicu na pregled to je u švedskoj nebitno. stvari možeš zvati kako god želiš ako nemaju društveni legitimitet.
Guest- Guest
nisam sinjanka (bila tada, sad pomalo postajem ), al tako je bilo i kod mene :)mutava baštarda wrote:Pa zar se tako ne radi? Kod nas u slobodnom gradu Sinju to je normalno kad je netko od ukućana zaražen virusom prehlade...Noor wrote:pa nije to problem samo vas s malom djecom...kako ćeš ikoga, tko nema uvjete (posebna kupaona, poseban wc, ekstra soba), u istom kućanstvu, staviti u samoizolaciju?marcellus wrote:inače je prednost cjepiva da smo svi prošli koronu bez da smo je praktički skužili, ok ova najmanja (tri godine, naravno necijepljena) je dva sata imala temperaturu...
kaze mi...bjez od mene, rekoh, a ne, ne...i u dobru i u zlu, da se rijesimo tog sranje odjednom :)
...nakon što su procjepili kompletno stanovništvo.ebenica wrote:to je totalno nebitno gnječ. to su samo riječi. ako se prestaneš ponašat kao da traje pandemija pandemije nema i nebitno je jel ju netko proglasio, razglasio, dao joj žig.Gnječ wrote:ebenica wrote:
aids je epidemija, razlika je u tome što se aids u globalu drži jednog područja. npr. neke zemlje u africi gdje je ogroman postotak zaraženih, i neke zemlje diljem svijeta gdje je mizeran postotak zaraženih, u usporedbi.
Aids je pandemija koja traje i danas. Nitko nije proglasio kraj pandemije AIDSa. Nisam strucnjak u lingvistici ali violator vam je pokusala skrenuti paznju na zlouporabu i krivo tumacenje i razumjevanje rijeci. Ako grijesim idpravite me. Ako stozer ukida kovidnice to ne znaci da je virus nestao i da je proglasen kraj pandemije. Omikron izgleda bezazlena varijanta virusa ali nije. Mi o Omikron vrsti ne znamo nista. Nije evoluirao od delta ili nekog drugog soja virusa nego se pojavio kao zasebna vrsta odnikuda sa pun kurac mutacija. Jos se spekulira ali postoje naznake da je i ovaj virus uteko iz laboratorija da li namjerno ili u fazi pripreme i testiranja vakcine jos se spekulira. Tako nagli skok sa jednog soja u novi sa toliko puno mutacije ne dogadja se prirodnim putem. Vrirusu spanjolske gripe bila je dovoljna samo jedna mutacija pa da postane ubojita masina.
to je samo lingvistika. pandemija niti započinje neku bolest, niti ju drži na životu niti ju ukida. to je samo riječ koja opisuje neko stanje na koje se ljudi odluče. ako šveđani ukinu sve mjere cijeli svijet može vrištati o pandeimiji, zamračivati prozore, nosit kakicu na pregled to je u švedskoj nebitno. stvari možeš zvati kako god želiš ako nemaju društveni legitimitet.
Propustio si navesti bitno, glupane!
2016-07-22
Eroo wrote:Nije besmislica, jer podrazumijeva da se odgovorni ljudi uvijek ponašaju odgovorno.marcellus wrote:Noor wrote:
da, cijepljeni ne prenose virus
naravno da ga prenosimo, zato su potvrde besmislica. Meni je kao busteriranom bila važeća i dok sam imao koronu
pretpostavka je majka svih zajeba... većina cijepljenih i zaraženih ima potvrdu, a niti ne kuže da su zaraženi (ja nisam ni skužio dok se radi familije nisam testirao, ova najmanja je imala simptome pa je ispalo da smo svi zaraženi)
u međuvremenu je mala imala rođendan, zarazili smo pol škole i cijelu familiju...
Mi, koji imamo više od 2 ganglije u glavi, znamo da nije bilo tako.Noor wrote:nisam sinjanka (bila tada, sad pomalo postajem ), al tako je bilo i kod mene :)mutava baštarda wrote:Pa zar se tako ne radi? Kod nas u slobodnom gradu Sinju to je normalno kad je netko od ukućana zaražen virusom prehlade...Noor wrote:
pa nije to problem samo vas s malom djecom...kako ćeš ikoga, tko nema uvjete (posebna kupaona, poseban wc, ekstra soba), u istom kućanstvu, staviti u samoizolaciju?
kaze mi...bjez od mene, rekoh, a ne, ne...i u dobru i u zlu, da se rijesimo tog sranje odjednom :)
2016-07-22
ebenica wrote:to je totalno nebitno gnječ. to su samo riječi. ako se prestaneš ponašat kao da traje pandemija pandemije nema i nebitno je jel ju netko proglasio, razglasio, dao joj žig.Gnječ wrote:ebenica wrote:
aids je epidemija, razlika je u tome što se aids u globalu drži jednog područja. npr. neke zemlje u africi gdje je ogroman postotak zaraženih, i neke zemlje diljem svijeta gdje je mizeran postotak zaraženih, u usporedbi.
Mogu li dekretom ili nekom drugom verbalnom naredbom proglasiti da virusa nema? Mogu ali virus je i dalje tu ne jebe moja proglasenja ni pol posto. Sta mozes sa rijecima? Mozes jedino utjecati na svoje i ili tudje emocije koje onda stvaraju razna emocionalna raspolozenja. Mozes rijecima nekoga ozdraviti ali bogami i ubiti. Mozes rijecima prenijeti znanje lazno ili istinito. Ali virus ne jebe rijeci nema usi niti ista takvo virus je bioloski software masina koja kad se nadje u pogodnoj okolini hakira postojeci software i instalira svoj.
Guest- Guest
U moje 3 uže obitelji smo imali 3 zaražene, bez međusobnog prijenosa zaraze.marcellus wrote:Eroo wrote:Nije besmislica, jer podrazumijeva da se odgovorni ljudi uvijek ponašaju odgovorno.marcellus wrote:
pretpostavka je majka svih zajeba... većina cijepljenih i zaraženih ima potvrdu, a niti ne kuže da su zaraženi (ja nisam ni skužio dok se radi familije nisam testirao, ova najmanja je imala simptome pa je ispalo da smo svi zaraženi)
u međuvremenu je mala imala rođendan, zarazili smo pol škole i cijelu familiju...
Ponašali smo se odgovorno, a samoizolacija je bila onolika koliko je bilo razumno moguća.
Danas smo svi "busterisani" i dalje se ponašamo odgovorno. Ništa posebno.
Ja i moja gospođa nismo izolirani od vanjskog svijeta, naprotiv, živimo sasvim normalno.
Do danas smo izbjegli ovu pošast...To možemo pripisati samo cijepljenju+odgovornom ponašanju.
U mojoj široj obitelji, koja nije mala, stanje je još i bolje.
Redovno se dobijamo na zajedničkim ručkima i zabavama.
Bez maske i distance. Da, svi smo cijepljeni....i često umivamo ruke.
2016-07-22
Covid-19 Vaccines caused 1048% increase in Diseases of the Nervous System among the Military in 2021 according to Official U.S. Government Database
The US Military Medical Database shows a huge rise in serious diseases and injuries in 2021 compared to the previous five-year-average, and with up to 93% of the military getting the Covid-19 injection, several doctors believe the jab is to blame.
On February 1, 2022, US Senator Ron Johnson sent a letter to Secretary of Defense Lloyd Austin on February 1 highlighting the dramatic rise in adverse events reported in the Defense Medical Epidemiology Database (DMED) after the vaccines were rolled out to the military. If the vaccines are truly “safe and effective,” these increases are difficult to explain.
You can read the letter in full here.
https://www.ronjohnson.senate.gov/services/files/FB6DDD42-4755-4FDC-BEE9-50E402911E02
The original data
Here are the resources with the original data:
https://www.ronjohnson.senate.gov/services/files/FB6DDD42-4755-4FDC-BEE9-50E402911E02
https://renz-law.com/
https://renz-law.com/attorney-tom-renz-whistleblowers-dmed-defense-medical-epidemiology-database-reveals-incredibly-disturbing-spikes-in-diseases-infertility-injuries-across-the-board-after-the-military-was-forced-to/
(Excel spreadsheet). Note that the numbers in the purple coded rows are the “corrected” data which was issued after the “glitch” was noticed. Hospitalized means the patient was in the hospital. Ambulatory are the stats for outpatients. Also note that the percentage calculation is wrong: they should have subtracted 1 since a “2X increase” is the same as a “100% increase.”
https://renz-law.com/dmed-data/
Why the DMED data is so important
There are 14 reasons that the DMED data is very important.
The individual doctors themselves realize that the vaccines are causing the harm documented in the DMED database. According to an insider I spoke to, around 40% of military docs realize what is going on, but doctors in the military can’t speak out against the vaccine because they are ordered not to say anything. So all these doctors have to remain silent. The data in DMED is their voice.
The original DMED data appears to be very reliable. It is hard for anyone to make excuses for the increased rates in the DMED database quoted in this letter because the event types with increases are all confirmed in the VAERS database. Unlike VAERS, this database cannot be dismissed using hand-waving arguments. DMED is not a self-reported database where reporting rates are unknown. It is a fully reported database where all the reports are from healthcare providers. In short, if the vaccines are safe, the DMED data is hard to explain. For example, you can’t pin the rise in events in 2021 on COVID since total hospital event rates declined in 2020 (relative to 2019) in both the original and corrected results. Note: The DoD now claims the 2016-2020 data was wrong and issued corrected values (2nd graph
These are absolute rate increases. In VAERS, we’ll often compare a baseline rate of an event in prior years with the current year to look for a signal. This is a “differential signal” so high values are possible. For example, the reported VAERS rate for pulmonary embolism is 3 per year. Say it goes to 300 per year, a 100X jump. But if the baseline rates of PE are 1000, then on an absolute basis, this is just a 0.3X increase. So large absolute number jumps are very significant. This is exactly what we have in the DMED database: very large absolute jumps.
The effect sizes are huge. For example, the rates of hypertension increased by 21X from average in 2021. Nervous system diseases increased by a factor of 10.
Nobody can explain it. If it wasn’t the vaccine causing these huge increases in adverse events, what was it?
više:
https://dailyexpose.uk/2022/02/10/covid-vaccines-cause-huge-increase-diseases-us-military/
The US Military Medical Database shows a huge rise in serious diseases and injuries in 2021 compared to the previous five-year-average, and with up to 93% of the military getting the Covid-19 injection, several doctors believe the jab is to blame.
On February 1, 2022, US Senator Ron Johnson sent a letter to Secretary of Defense Lloyd Austin on February 1 highlighting the dramatic rise in adverse events reported in the Defense Medical Epidemiology Database (DMED) after the vaccines were rolled out to the military. If the vaccines are truly “safe and effective,” these increases are difficult to explain.
You can read the letter in full here.
The original data
Here are the resources with the original data:
https://renz-law.com/
https://renz-law.com/attorney-tom-renz-whistleblowers-dmed-defense-medical-epidemiology-database-reveals-incredibly-disturbing-spikes-in-diseases-infertility-injuries-across-the-board-after-the-military-was-forced-to/
(Excel spreadsheet). Note that the numbers in the purple coded rows are the “corrected” data which was issued after the “glitch” was noticed. Hospitalized means the patient was in the hospital. Ambulatory are the stats for outpatients. Also note that the percentage calculation is wrong: they should have subtracted 1 since a “2X increase” is the same as a “100% increase.”
https://renz-law.com/dmed-data/
Why the DMED data is so important
There are 14 reasons that the DMED data is very important.
The individual doctors themselves realize that the vaccines are causing the harm documented in the DMED database. According to an insider I spoke to, around 40% of military docs realize what is going on, but doctors in the military can’t speak out against the vaccine because they are ordered not to say anything. So all these doctors have to remain silent. The data in DMED is their voice.
The original DMED data appears to be very reliable. It is hard for anyone to make excuses for the increased rates in the DMED database quoted in this letter because the event types with increases are all confirmed in the VAERS database. Unlike VAERS, this database cannot be dismissed using hand-waving arguments. DMED is not a self-reported database where reporting rates are unknown. It is a fully reported database where all the reports are from healthcare providers. In short, if the vaccines are safe, the DMED data is hard to explain. For example, you can’t pin the rise in events in 2021 on COVID since total hospital event rates declined in 2020 (relative to 2019) in both the original and corrected results. Note: The DoD now claims the 2016-2020 data was wrong and issued corrected values (2nd graph
These are absolute rate increases. In VAERS, we’ll often compare a baseline rate of an event in prior years with the current year to look for a signal. This is a “differential signal” so high values are possible. For example, the reported VAERS rate for pulmonary embolism is 3 per year. Say it goes to 300 per year, a 100X jump. But if the baseline rates of PE are 1000, then on an absolute basis, this is just a 0.3X increase. So large absolute number jumps are very significant. This is exactly what we have in the DMED database: very large absolute jumps.
The effect sizes are huge. For example, the rates of hypertension increased by 21X from average in 2021. Nervous system diseases increased by a factor of 10.
Nobody can explain it. If it wasn’t the vaccine causing these huge increases in adverse events, what was it?
više:
https://dailyexpose.uk/2022/02/10/covid-vaccines-cause-huge-increase-diseases-us-military/
Guest- Guest
Gnječ wrote:
Covid-PTSP. As simple as that.
2016-07-22
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje