Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Ono jest. Šteta da se baci.bogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Ooo,koje baci,,Kaya je cakana i zgodna..pravo stamena...dzango wrote:Ono jest. Šteta da se baci.bogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Guest- Guest
Pletes po Erinoj Ljubavi vrlo ostro...Eva wrote:Ne, zakaj?
Guest- Guest
Neee, ja sam takva uvijek.bogomdani wrote:Pletes po Erinoj Ljubavi vrlo ostro...Eva wrote:Ne, zakaj?
Guest- Guest
Ne koristim diplomatski rječnik, pa te to zbunilo, bit će
Guest- Guest
Daj onda ištancaj i meni jednu ili dve. Ako se ona prva fucne, da imam rezervnu.bogomdani wrote:Ooo,koje baci,,Kaya je cakana i zgodna..pravo stamena...dzango wrote:Ono jest. Šteta da se baci.bogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
A jesu li ih ičim provocirale možda? Mislim, jesu li hodale okolo nepokrivenih glava i sl. Ima tu dosta olakotnih detalja...moguće da su kurvetine možda ipak njih napastovale...
darth_vader-
2014-04-17
NATO baca drkicu izgleda, ali u biti mozda ih i prevoze nikada neznas,kuzis?Eva wrote:A kaj dela NATO? Oni su zauzeti svojim orgijama pa ne stignu branit Sredozemno more od najezde na granice članica.epikur37 wrote:Potpuno novi fenomen....mladići su postali agresivniji....
ahah trpaj, sad će proljeće, liberali spremite se, novih milijun stiže :D
tajna- Posts : 38
2016-01-08
ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
i onda kazes naglas"kajo govori" a ptice uce svoje mlade da bjeze od cudovista
2016-01-08
ti si takva jer si dala adamu jabuku i"zajebala" citav ljudski rodEva wrote:Ne koristim diplomatski rječnik, pa te to zbunilo, bit će
zato se kaze da je MUSKARAC jaci od zene mentalno i nije povodljiv,pa zato i je vrag odabrao EVU,jer sa adamom bi imao vise problema
e EVA,eva sto uradila-kokos jedna,ajde u kut,hahha
2016-01-08
Ipak ja imam bolju ideju.tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
nebi,jer nisi napravio test na bolestine koje KAYA moguce nosidzango wrote:Ipak ja imam bolju ideju.tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
2016-01-08
Sram te bilo da tako pričaš o dami sa foruma.tajna wrote:nebi,jer nisi napravio test na bolestine koje KAYA moguce nosidzango wrote:Ipak ja imam bolju ideju.tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
A sto ti imas protif Kaye?? Dobro izgleda,nije pokvarena i podmukla i to je meni dovoljno...tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Guest- Guest
kako znas kako izgleda?bogomdani wrote:A sto ti imas protif Kaye?? Dobro izgleda,nije pokvarena i podmukla i to je meni dovoljno...tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
2016-01-08
dzango
2014-04-19
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa vidio..Bogamu,ne bih naslijepo govorio..naslijepo vise niti u ludilu..tajna wrote:kako znas kako izgleda?bogomdani wrote:A sto ti imas protif Kaye?? Dobro izgleda,nije pokvarena i podmukla i to je meni dovoljno...tajna wrote:ma ne,stavio na polje da tjera vrane i ostale kada se sije nestobogomdani wrote:hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Guest- Guest
Ooooo,Iknare,dobro ti nama došao!
Pa kako si?
Baš sam se ovdje neki dan zalagao za tvoj povratak.
Pa kako si?
Baš sam se ovdje neki dan zalagao za tvoj povratak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 5 of 6