ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 2 Empty Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Post by Guest 8/1/2016, 00:42

michaellcmacha wrote:pa ja osobno ne poznam niti jednog hrvata, a poznam ih jako mnogo, a da bi i jedan od njih podržavao ovo što se sprovodi u vezi ovih doktora i inžinjera.... ali poznam u isto vrijeme podosta onih koji sa hrvatima nemaju veze ni po kojoj osnovi i to svesrdno podržavaju...
:tu  Znaš koja je najveća tragedija? Kad Hrvati koji žive i rade su još prije godinu dana bili zabrinuti za Njemačku i invaziju kroz Balkan a Nijemce zaboli qrac, oni u nekom drugom svijetu. Jebeš narod i državu u kojoj su stranci zabrinuti za nju i vide što će se događati u bližoj budućnosti.

Guest
Guest

Back to top Go down

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 2 Empty Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 00:55

interesantno gomilu tih koji su bili suosjećajni već nakon pokolja u parizu nisi mogao više ni čuti ni vidjeti.... objave po društvenim mrežama su im se srozale na minimum...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:01

Nisu oni uopće suosjećajni. Od indiferentnih pozera ne možeš ništa drugo očekivati. Prepun ih je internet, sramota. No barem nešto i govoriti o gomili ljudi i koliki očaj i retardiranost vlada diljem Zapada.
To je moralno dno i izgubljenost, neki američki klinac ala trendovi i slične pičke materine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 01:04

a jebiga držat se svog kruga, djecu odgojit kako Bog zapovijeda i usrdno se nadat da će dat snage kad bude u potrebi...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:04

Fénix wrote:
michaellcmacha wrote:pa ja osobno ne poznam niti jednog hrvata, a poznam ih jako mnogo, a da bi i jedan od njih podržavao ovo što se sprovodi u vezi ovih doktora i inžinjera.... ali poznam u isto vrijeme podosta onih koji sa hrvatima nemaju veze ni po kojoj osnovi i to svesrdno podržavaju...
:tu  Znaš koja je najveća tragedija? Kad Hrvati koji žive i rade su još prije godinu dana bili zabrinuti za Njemačku i invaziju kroz Balkan a Nijemce zaboli qrac, oni u nekom drugom svijetu. Jebeš narod i državu u kojoj su stranci zabrinuti za nju i vide što će se događati u bližoj budućnosti.
zato jer ako prdne njemačka u čabar , prdnit ćemo i mi.. šta mi možemo sa 4milijuna siromašnih stanovnika , i bez ikakve samostalne tehnologije..

bez njemačke industrije, budućih 300 milijuna pakistanaca i bangladešana bi prošlo kroz europu kao mujo kroz javnu kuću
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:07

hrvatska ekonomija ovisi o njemačkoj..
da nam nije njemačkih investitora, trgovinske razmjene sa njemačkom, a da ne govorim njemačkih turista, živili bi kao u srednjem vijeku.. imali bi standard negdje na razini današnjeg Alepa u Siriji

Njemačka mora pobjediti, inače neće niti nas biti.. kome se možete okreniti? Rusiji? ovi su tek poraženi, već sada su tamo muslimani 40% ročne vojske, njima nema spasa.. u francuskoj su isto tako integrirani muslimani unutar struktura države..

u Njemačkoj nisu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:09

Rusija je ok. Baš sam danas pricao sa likom iz ruskog veleposlanstva u Hr. Rus je naravno . žena plavušica , fina kulturna obitelj , coek kulturan , fin , normalan , našalili se.

Ne znam ćemu toliki amonizitet prema Rusima ? Fini ljudi.

Last edited by RayMabus on 8/1/2016, 01:09; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 01:09

integrirani su tek kad dokažu i pokažu da su uistinu integrirani, a svi znamo kada i kako se to dokazuje... ako su integrirani kao porfirije onda su u pičci materinoj....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:10

Tu Njemacku treba polit benzinom i zapalit.

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by tajna 8/1/2016, 01:12

ja miislim da ti muslimate zele da se krscanske drzave integrijaju muslimanima
evo vidite njemacka se integrira u   muđahistan jer i unsitavaju krscansko nasljeđe da se mebi neki muđahedin mozda uvrijedio,viđeno za bozic itd,a to je izgleda samo povetak
ukratko treba "maknuti" Sorosa i ekipu,ukratko odjebati te priglupe amere itd
cujem da Iknar nudi usluge
tajna
tajna

2016-01-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:12

michaellcmacha wrote:integrirani su tek kad dokažu i pokažu da su uistinu integrirani, a svi znamo kada i kako se to dokazuje... ako su integrirani kao porfirije onda su u pičci materinoj....
pa integrirani je bilo "navodnike". normalno da nisu integrirani, oni su u francuskoj vojsci i obavještajnim službama, a svi znamo da su to allahovi spavači.

u njemačkoj još nisu. zato njemačka ima šanse. moći će ih se riješiti neće biti allahovih spavača..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:14

Neoliberalni portugalac wrote:
Fénix wrote:
zato jer ako prdne njemačka u čabar , prdnit ćemo i mi.. šta mi možemo sa 4milijuna siromašnih stanovnika , i bez ikakve samostalne tehnologije..

bez njemačke industrije, budućih 300 milijuna pakistanaca i bangladešana bi prošlo kroz europu kao mujo kroz javnu kuću
S nama će biti sve u redu. Strah i bezuvjetnu kapitulaciju ostavi po strani. 500 godina nas nitko nije šljivio pa smo preživjeli svakakva sranja, e tako ne moramo ni mi njih. Oni sad plaćaju ceh i zbog toga, a mi prst u uho i :trlja lolly Previše problema imamo i bez Arapa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:15

michaellcmacha wrote:a jebiga držat se svog kruga, djecu odgojit kako Bog zapovijeda i usrdno se nadat da će dat snage kad bude u potrebi...
Točno to. Nema druge. I k tome pameti nikad dosta, to je polazna osnova kao što možemo vidjeti. Oni koji je nemaju, stradaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:19

U suštini vam je za Hr bitnija AUstrija nego Njemacka ako se gleda odnos vlasti prema imigrantima iz islamskih zemalja. AUstrija je nama logistika. FPO je tamo jak.

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 2 509
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:24

Njemacku slobodno natrpajte Arapima ....DO VRHA.

Evo gdje vam se oni koncentriraju :

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 2 Muslims-in-germany-stresemann

i onda kad vec mora puknit bolje da pukne njima na zapadu Njemacke nego nama ovdje.

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 01:24

a gle to nisu stvari koje se uče na preskokce, tu se red ili zna ili ne zna... davno sam ja još na onom forumu pojašnjavao kako to u nas funkcionira neovisno o našoj volji i htijenjima.... moj šukundjed je ratovao, moj pradjed isto, moj stari takošer, ja pomalo i kako sad očekivati da takva sudbina neće zadesiti i našu djecu, a ti sad sam razluči jel toj djeci usadit tradicijske vrijednosti i vrednote ili im dat na volju da si svojim odabirom koji će u stvari biti tuđi, sami grob iskopaju, prije neg ih zakrabuljeni bradonja prikolje...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:26

Ništa se vi ne bojte.

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 01:36

@yoda

Kod mene na fb niko za imigrante. Bilo ih je 2-3, igrom slučaja iz neke ljubavi božije, ljepili kako im triba pomoć. Lagani odjeb im je bio

2015-07-27

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:38

Dvije zemlje su kljucne za ulazak imigranata u Njemacku ; Francuska i Austrija.

Za Hr bi bila katastrofa da Francuska prva postane desnicarska jer će se onda oni zatvorit a svi imigranti ce preko AUstrije tj preko nas.

Za nas je jedino bitno da desnica u Evropi prije dođe u AUstriji nego u Francuskoj kako bi se naša ruta zablokirala a njihova postala udarna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 01:42

michaellcmacha wrote:a gle to nisu stvari koje se uče na preskokce, tu se red ili zna ili ne zna... davno sam ja još na onom forumu pojašnjavao kako to u nas funkcionira neovisno o našoj volji i htijenjima.... moj šukundjed je ratovao, moj pradjed isto, moj stari takošer, ja pomalo i kako sad očekivati da takva sudbina neće zadesiti i našu djecu, a ti sad sam razluči jel toj djeci usadit tradicijske vrijednosti i vrednote ili im dat na volju da si svojim odabirom koji će u stvari biti tuđi, sami grob iskopaju, prije neg ih zakrabuljeni bradonja prikolje...
Moji su ratovali kad formalno rata nije ni bilo, ali bilo je harača i begovanja, glave su se znali sijeći, znalo se seliti na kratki period u drugi kraj gdje zakon drugoga je vrijedio i nije bilo kazne za prethodne akcije... U pitanju su stoljeća ratovanja pa evo tu sam i ja i moji bratići, nisu nas istrijebili ili slomili pa odveli ka islamizaciji. Samo prije se znalo točno za što se živi i za što se umire, a danas... Čovjek treba biti pametan pa znati za što živi moja generacija i generacije poslije mene za što žive. Čak i određeni stariji za što žive.
Ajmo reći da neki znaju, a što s ostalim "pluralistima"? Hoće li naglo potrčati u crkve kao što su mnogi 90' najednom se počeli naguravali a samo koju godinu prije toga ne bi znalo skoro nikoga biti. Za što će se netko sutra boriti? U ovakvoj džungli nisam uopće pametan, a 90-te su svima još svježe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:44

A šta se tice ekonomije to vec sad možete zaboravit radi demografije. To prekrižite.

VI STE SAD U TZV RATU RUTAMA.

I ZAHVALITE BOGU ŠTA VAM JE OVE POSLAO BAŠ PREKO VAS JER CETE PRIJE POSTAT DESNICARI.

A onda vam je udarna ruta Francuska koja opet ima svoja dva ulaza : Italiju i Španjolsku koje su lijevicarske , imigrantima nezanimljive a u jednoj je cak i liberalni Papa dakle one se nece zatvarat nego to mora napravit Frnacuska.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics