Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Jebo te,te naše flojsače bi razmjenjivale kulturu sa nekim tko svoju ženu zamata ko mumiju a tuđu pomahnitalo napada.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Štoviše i one se zamotaju kad s njima spikaju.vili40 wrote:Jebo te,te naše flojsače bi razmjenjivale kulturu sa nekim tko svoju ženu zamata ko mumiju a tuđu pomahnitalo napada.
Guest- Guest
Kako je gledaju,ebali bi je..
Guest- Guest
Eva wrote:Štoviše i one se zamotaju kad s njima spikaju.vili40 wrote:Jebo te,te naše flojsače bi razmjenjivale kulturu sa nekim tko svoju ženu zamata ko mumiju a tuđu pomahnitalo napada.
drugo je kad ideš njima u goste, poštuješ njihova pravila. A kad su oni tu, e neka poštuju naša.
[quote="epikur37"]
Slobodarski duh se širi Evropom na čelu sa bratom Vladimirom.dzango wrote:marcellus wrote: nema muslimana, nema problema.
e a nije čudo što vam je nova europska desnica naklonjena
jok jok,vi se morate prilagoditi njima...
Guest- Guest
I kakvi su to muslimani koji se naloču,pa jel im nije njihov muhamed rekao da za budale nije alkohol?
vili40-
2015-08-02
Je, kurca malo. Aj, ti to ovakvima kao ovaj stari prdonja objasni. Pa viš da je retardiran, i koji kurac uopće ide tam. Čim je postala predsjednica požurila u Afganistan kod talibana i pedofila. Bolje da je otišla Putinu i vidjela kak ukinut vize ruskim turistima, to bi za HR bilo korisnije nego kaj je išla čobane rajcat.marcellus wrote:Eva wrote:Štoviše i one se zamotaju kad s njima spikaju.vili40 wrote:Jebo te,te naše flojsače bi razmjenjivale kulturu sa nekim tko svoju ženu zamata ko mumiju a tuđu pomahnitalo napada.
drugo je kad ideš njima u goste, poštuješ njihova pravila. A kad su oni tu, e neka poštuju naša.
Guest- Guest
Tako je. Jedino je problem što će nam silom nametnuti nekakve kvote i pizdarije koje naši poltroni neće moći odbiti.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Nedo bog kakvog porasta standarada u HR pa da koji kozojeb i poželi ostat,za sad nas spašava samo to dani oni ne žele ostati tu.
danni1-
2014-04-16
Bilo je seksualnih napada i kod nas. U Zagrebu,a vinovnici istoga bili su azilanti.
Bilo je to lani,negdje početkom godine.
O tome sam pisao na onom forumu i dobio ban jer sam uvrijedio kako napasnike tako i tobožnje žrtve.
Naravno da ovo u Njemačkoj i ono kod nas uopće i ne izjednačavam.
Bilo je to lani,negdje početkom godine.
O tome sam pisao na onom forumu i dobio ban jer sam uvrijedio kako napasnike tako i tobožnje žrtve.
Naravno da ovo u Njemačkoj i ono kod nas uopće i ne izjednačavam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajde ne seri, tko je bio za stavljanje vojske na granicu i ko je najavio ovoliki dolazak, ona ili tvoj tupavi milanović jebo te on tulavu bezobraznu.Eva wrote:Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.vili40 wrote:pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Guest- Guest
Koje vojske? NATO jebača? Hehehe, malo sijena za stoku sitnog zubatre911 wrote:Ajde ne seri, tko je bio za stavljanje vojske na granicu i ko je najavio ovoliki dolazak, ona ili tvoj tupavi milanović jebo te on tulavu bezobraznu.Eva wrote:Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.vili40 wrote:pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Guest- Guest
HVe ovco i to na Hrvatsku granicu, koji jebeni nato stalno spominješ, tvoj jebeni retard je omogućio ovima što prave sranja nesmetan transport bez evidencije i bilo kakve provjere. i onda se čudi kad slovenci dižu žicu. Ne zna se ko je tulaviji, mad il zox ili fukara koja ga podržava.Eva wrote:Koje vojske? NATO jebača? Hehehe, malo sijena za stoku sitnog zubatre911 wrote:Ajde ne seri, tko je bio za stavljanje vojske na granicu i ko je najavio ovoliki dolazak, ona ili tvoj tupavi milanović jebo te on tulavu bezobraznu.Eva wrote:Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.vili40 wrote:pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Guest- Guest
Pa zakaj onda nije, tko je to branil? Kaj ni ona vrhovna zapovjednica OS? Ili je možda ipak samo trojanska američka NATO kobilatre911 wrote:HVe ovco i to na Hrvatsku granicu, koji jebeni nato stalno spominješ, tvoj jebeni retard je omogućio ovima što prave sranja nesmetan transport bez evidencije i bilo kakve provjere. i onda se čudi kad slovenci dižu žicu. Ne zna se ko je tulaviji, mad il zox ili fukara koja ga podržava.Eva wrote:Koje vojske? NATO jebača? Hehehe, malo sijena za stoku sitnog zubatre911 wrote:Ajde ne seri, tko je bio za stavljanje vojske na granicu i ko je najavio ovoliki dolazak, ona ili tvoj tupavi milanović jebo te on tulavu bezobraznu.Eva wrote:Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.vili40 wrote:pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Guest- Guest
Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Guest- Guest
Brani joj ustav i zakoni RH. Njena najvažnija uloga je da vama, komunjarama,četnicima i ostaloj jugoslavenskoj gamadi jebe mater i pili živce idućih 10g.Eva wrote:Pa zakaj onda nije, tko je to branil? Kaj ni ona vrhovna zapovjednica OS? Ili je možda ipak samo trojanska američka NATO kobilatre911 wrote:HVe ovco i to na Hrvatsku granicu, koji jebeni nato stalno spominješ, tvoj jebeni retard je omogućio ovima što prave sranja nesmetan transport bez evidencije i bilo kakve provjere. i onda se čudi kad slovenci dižu žicu. Ne zna se ko je tulaviji, mad il zox ili fukara koja ga podržava.Eva wrote:Koje vojske? NATO jebača? Hehehe, malo sijena za stoku sitnog zubatre911 wrote:Ajde ne seri, tko je bio za stavljanje vojske na granicu i ko je najavio ovoliki dolazak, ona ili tvoj tupavi milanović jebo te on tulavu bezobraznu.Eva wrote:Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.vili40 wrote:pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
To radi odlično.
danni1-
2014-04-16
Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
hehehehehe,eto,izveo je na kofi....dzango wrote:Šta bi uradio sa onom jednom preostalom?bogomdani wrote:Ja bih Kayu klonirao u 100 001 primjerak i 100 000 posijao po granicama i dao Kayama Getlinge..pa nek soraju po ovim koji se usude prijeci..
Guest- Guest
Ne budi skroman, nije samo u tome uspješna. Uspješnono joj ide i ličko rukovanje, kao i zadovoljavanje pohote čobana po afganistanskim pustopoljinama.
Vidi joj osmijeha, kak bi Provocator rekel, kao silovana vjeverica
Vidi joj osmijeha, kak bi Provocator rekel, kao silovana vjeverica
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 4 of 6