ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 3 Empty Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:44

A šta se tice ekonomije to vec sad možete zaboravit radi demografije. To prekrižite.

VI STE SAD U TZV RATU RUTAMA.

I ZAHVALITE BOGU ŠTA VAM JE OVE POSLAO BAŠ PREKO VAS JER CETE PRIJE POSTAT DESNICARI.

A onda vam je udarna ruta Francuska koja opet ima svoja dva ulaza : Italiju i Španjolsku koje su lijevicarske , imigrantima nezanimljive a u jednoj je cak i liberalni Papa dakle one se nece zatvarat nego to mora napravit Frnacuska.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi! - Page 3 Empty Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!

Post by RayMabus 8/1/2016, 01:46

A baš me zanima kako će se Francuska zatvorit s obzirom da žive od tih kolonija dole , imaju hrpu stanovništva iz tih kolonija dole .....oni će se zatvorit tek kad im ovi budu sjekli glave sa ramena po Francuskoj i to masovno.

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2016, 03:54

Fénix wrote:
michaellcmacha wrote:a gle to nisu stvari koje se uče na preskokce, tu se red ili zna ili ne zna... davno sam ja još na onom forumu pojašnjavao kako to u nas funkcionira neovisno o našoj volji i htijenjima.... moj šukundjed je ratovao, moj pradjed isto, moj stari takošer, ja pomalo i kako sad očekivati da takva sudbina neće zadesiti i našu djecu, a ti sad sam razluči jel toj djeci usadit tradicijske vrijednosti i vrednote ili im dat na volju da si svojim odabirom koji će u stvari biti tuđi, sami grob iskopaju, prije neg ih zakrabuljeni bradonja prikolje...
Moji su ratovali kad formalno rata nije ni bilo, ali bilo je harača i begovanja, glave su se znali sijeći, znalo se seliti na kratki period u drugi kraj gdje zakon drugoga je vrijedio i nije bilo kazne za prethodne akcije... U pitanju su stoljeća ratovanja pa evo tu sam i ja i moji bratići, nisu nas istrijebili ili slomili pa odveli ka islamizaciji. Samo prije se znalo točno za što se živi i za što se umire, a danas... Čovjek treba biti pametan pa znati za što živi moja generacija i generacije poslije mene za što žive. Čak i određeni stariji za što žive.
Ajmo reći da neki znaju, a što s ostalim "pluralistima"? Hoće li naglo potrčati u crkve kao što su mnogi 90' najednom se počeli naguravali a samo koju godinu prije toga ne bi znalo skoro nikoga biti. Za što će se netko sutra boriti? U ovakvoj džungli nisam uopće pametan, a 90-te su svima još svježe.
a gle moji nikad nisu živjeli radi svijeta, nit su se povodili što će netko reć, uvijek se sve svodilo na djecu, da ona opstanu i požive, ali ne da ih se sklanja i tetoši neg da u skladu sa dobi preuzimaju odgovornost i obveze, moj svijet samo u izmijenjenom kontekstu je svijet mog m....na, a prije njega k..le, a prije njega m.....la i još dvojice prije njih, čija imena su uklesana u grobove koje obilazim i uređujem. trojicu u tom nizu pamtim i i životna načela kojima su se oni rukovodili su i moja načela, a uvjerenja sam da će i nadalje tako biti, s obzirom da materijal za kontinuitet ostavljam iza sebe... uvijek su postojali razlozi za one koji su do njih držali i postojat će i nadalje dok se do njih drži...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 08:27

Jako dobro; samo neka se trend nastavi - valjda će konačno netkom doći iz guzice u glavu !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 08:42

epikur37 wrote:Potpuno novi fenomen....mladići su postali agresivniji....

ahah trpaj, sad će proljeće, liberali spremite se, novih milijun stiže :D
A kaj dela NATO? Oni su zauzeti svojim orgijama 👅  pa ne stignu branit Sredozemno more od najezde na granice članica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 8/1/2016, 09:20

Riplex wrote:@yoda

Kod mene na fb niko za imigrante. Bilo ih je 2-3, igrom slučaja iz neke ljubavi božije, ljepili kako im triba pomoć. Lagani odjeb im je bio

Mene je jedna skinula sa friend liste jer sam dao loš komentar na neki njen post o "izbjeglici iz afrike koji u Njemačkoj dijeli besplatnu hranu beskučnicima na cesti", rekla mi je da sam nacist i da si istetoviram kukić ako već nisam :)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 09:30

dawson wrote:
Riplex wrote:@yoda

Kod mene na fb niko za imigrante. Bilo ih je 2-3, igrom slučaja iz neke ljubavi božije, ljepili kako im triba pomoć. Lagani odjeb im je bio

Mene je jedna skinula sa friend liste jer sam dao loš komentar na neki njen post o "izbjeglici iz afrike koji u Njemačkoj dijeli besplatnu hranu beskučnicima na cesti", rekla mi je da sam nacist i da si istetoviram kukić ako već nisam :)

Tetoviram je posrid, ludilo od ljudi

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 8/1/2016, 09:30

Ima prednosti ovo vrime kada krenu sranja. O svima pun net podataka. Nema više ja bio vaki naki

2015-07-27

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 8/1/2016, 09:44

To izgleda sezona parenja njima. :)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/1/2016, 09:54

Svi oni koji podrzavaju arape,crnce,imigrante hoce da ih jebe crni kuratz dal u picku dal u supak dal u usta ali to im je masta i zelja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 8/1/2016, 10:02

Jebu EU pa rasturaju.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vili40 8/1/2016, 10:35

A pod koji kamen su se sad posakrivale one alapače koje su htjele Ladislavu Ilčiću oči iskopati zato što je odmah rekao kako stoje stvari.I one mudonje poput Jovanovića,Pusića itd.jer je lista seronja duga da će izaći van iz Sabora kad će Ilčić govoriti i izletjeti iz tramvaja van ako se sa njim u njemu nađu,nadam se na glavu.
Sandra Benčić optužila je Ilčića za ksenofobne izjave, a one pogoduju širenju moralne panike.
:D jebem ti #"%&/ koja izjava glupe kokoške
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus 8/1/2016, 10:40

što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dzango 8/1/2016, 10:44

marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
Šta bi ti sad Poglavnik rekao?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 8/1/2016, 10:46

marcellus wrote: nema muslimana, nema problema.
Stavi Mladića još jednom, posebno u takvom kontekstu, i ide ban.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 10:48

asilovski wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:a mi se rugamo švabama i ovima kako su se zajebali, a ja iman frendova koji volontiraju i pomažu ovima gore, naše babe teroristima i silovateljima kuvaju pekmez, a lokalni svećenici preko oltara pozivaju na veću trpačinu i pomoć.  meni pola fejsbook frendova na neki način angažirano u trpačini.. neki lajkaju statuse, neki volontiraju, neki preko HDZ/SDPa stranke ili udruga organiziraju pomoć,

mi smo isti kurac ko njemci i šveđani, degenerirani i zatvorani kršćansko-marksističkom ideologijom(čiji je degenerirani incestuozni potomak "liberalizam")

imamo sreće što nas je HDZ/SDP toliko opljačkali da nas i ovi izbjegavaju.. za sada

dapače , što više ovakvih događaja, to će se više švabe naučiti pameti, a bogami i naše budale, jer svi mediji sada o ovome pričaju..
Hrvati su pomodari i povodljivci, drugo mediji su ispirali mozak mjesecima, ako ne i godinama
Ne kužim te, stavljaš cijeli narod u isti koš iako si ovdje svjedok da je zapravo maleni dio takav kako ih opisuješ, ovo drugo o ispiranju stoji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 8/1/2016, 10:52

[quote="dzango"]
marcellus wrote: nema muslimana, nema problema.

Obrisano.
e a  nije čudo što vam je nova europska desnica naklonjena
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vili40 8/1/2016, 10:53

marcellus wrote:što se mene kao katolibana i klerofašista tiče, ovo nije naš rat. Jebo ja njih i konja na kom su dojahali. Ko ih je dovukao nek ih i rješava. Ako će švabice u ime tolerancije hodat zabrađene i u hidžabu da ne izazivaju, neka im. Ako će im ovi vješat pedere po gradu i silovat žene, njihov problem. Naše je da se pobrinemo da to bliskoistično zlo nikad ne uđe u većem broju u Hrvatsku, nema muslimana, nema problema.
pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 10:53

Svi su pomodari i povodljivci,osim onih koji su doista imali glavobolje sa Khozoepima..
Bitno je biti cool i podrzavati trenutno aktualno,pa makar te to poslije zviznulo po glavi..
Oborio sam se tu na jednu forumasicu koja je kupila pomoc za emigrante i onda poslagala niz brojeva ovih i onih racuna,eto da se pomogne..sjetih se Slavonije pod vodom,lova na racunu,kupi kamatu,kuce se ne obnavljaju...umalo je sterah u MP6..jos se ove forumske harpije oborile na mene,kao cura se bavi humanitarnim radom..e nabijem je na Nehumanog...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 11:05

vili40 wrote:
pa jel ti vidiš u kojem broju i mi imamo guske u politici i na važnim drugim mjestima koji bi nas sve stavili na švedski stol jadnim ljudima,čak bi i svoje dupe naprčili u ime humanosti,napretka i seksualnih sloboda,pa i oni moraju živjeti i jebavati kao da su kod kuće,kod njihove kuće se ženska ne pita i nema smisla im sad uskratiti to pravo.
Da, čak i američku trojansku NATO kobilu na Pantovčaku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 8/1/2016, 11:06

Jebo te,te naše flojsače bi razmjenjivale kulturu sa nekim tko svoju ženu zamata ko mumiju a tuđu pomahnitalo napada.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics