Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
U HELSINKIJU je na Staru godinu zabilježen neuobičajeno veći broj seksualnih napada na žene tijekom novogodišnjeg slavlja, priopćila je finska policija koja je primila upozorenja vezana uz migrante, dok je u Nemačkoj osuda takvih napada kao "podlih, prezira vrijednih kriminalnih djela" došla sa samog vrha, od kancelarke Angele Merkel koja je zatražila sveobuhvatan odgovor na tu situaciju.
Finske snage reda su tijekom ophodnji 31. prosinca zabilježile "brojne seksualne nasrtaje na središnjem gradskom trgu i željezničkom kolodvoru gdje je među 20.000 slavljenika bilo i oko 1000 tražitelja azila, mahom iz Iraka.
"Potpuno novi fenomen"
"Prijašnjih godina nismo imali tako veliki broj seksualnih napada. Ovo je potpuno novi fenomen u Helsinkiju", kazao je pomoćnik načelnika policije Ilkka Koskimaki.
Dojave o seksualnim napadima na žene zabilježene su i u Salzburgu te Zuerichu, a glasnogovornica policije u austrijskom gradu Valerie Hillebrand je kazala da su slučajevi o kojima se izvješćuje iz Njemačke ohrabrili žrtve i u Austriji da ih prijave.
Kancelarka Merkel, kako javlja dpa, obrušila se na "podla, prezira vrijedna kriminalna djela" protiv žena u Koelnu i zatražila primjereni, sveobuhvatni odgovor na tu situaciju. U posebnom policijskom izvješću za internu uporabu, koje je agencija dobila na uvid, stoji da je policija u tom njemačkom gradu bila toliko zaprepaštena tako golemom ruljom muškaraca koji su na Staru godinu počinili veliki broj seksualnih delikata i krađa da se pribojavala da bi situacija mogla rezultirati "ozbiljnim ozljeđivanjem ili čak smrtnim ishodima".
Nedovoljan broj policajaca i manjak opreme stvorili su ozračje "opstanka najsposobnijih" u kojem su skupine uglavnom stranih muškaraca fizički priječile policajce da pomognu ženama, stoji u izvješću.
Više od 120 tužbi
Policija je primila više od 120 tužbi, većinom seksualne naravi, uključujući dva silovanja koja su počinili muškarci "sjevernoafričkog ili arapskog podrijetla", a žrtve su posvjedočile da su ih okružili, seksualno napali i opljačkali.
"To su podla, prezira vrijedna kriminalna djela koja Njemačka neće dopustiti", poručila je Merkel, izrazivši zabrinutost zbog mrzilačkih stavova prema ženama "u dijelovima društvenih skupina". Interno policijsko izvješće u velikom je proturječju s policijskim priopćenjem koje je policija u Koelnu objavila 1. siječnja, a u kojem je navela da su novogodišnja slavlja prošla "mirno".
Policija je u četvrtak potvrdila da u vezi sa seksualnim napadima provodi istragu nad 16 muškaraca. Također je priopćila da istražuje moguću povezanost sa skupinom kriminalaca iz sjeverne Afrike, za koju policija zna već 18 mjeseci.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-njemacke-i-svicarske-otkriveni-seksualni-napadi-i-na-zene-u-austriji-i-finskoj/866806.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Austrija, Švicarska i Finska novi masovni sexualni napadi!
Potpuno novi fenomen....mladići su postali agresivniji....
ahah trpaj, sad će proljeće, liberali spremite se, novih milijun stiže :D
ahah trpaj, sad će proljeće, liberali spremite se, novih milijun stiže :D
2015-08-06
epikur37 wrote:
od kancelarke Angele Merkel koja je zatražila sveobuhvatan odgovor na tu situaciju.
markel, evo primi jedan sveobuhvatan odgovor
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sveobuhvatan odgovor :partyh:
Guest- Guest
epikur37 wrote:Potpuno novi fenomen
zamisli, pa di su oni zivili sve ove godine pa im ovo cudno. Sasrase se ljudi cudeci. Svi oni cija su djeca stradala trebaju tuzit i pocinioce i drzavu
2014-04-19
a mi se rugamo švabama i ovima kako su se zajebali, a ja iman frendova koji volontiraju i pomažu ovima gore, naše babe teroristima i silovateljima kuvaju pekmez, a lokalni svećenici preko oltara pozivaju na veću trpačinu i pomoć. meni pola fejsbook frendova na neki način angažirano u trpačini.. neki lajkaju statuse, neki volontiraju, neki preko HDZ/SDPa stranke ili udruga organiziraju pomoć,
mi smo isti kurac ko njemci i šveđani, degenerirani i zatvorani kršćansko-marksističkom ideologijom(čiji je degenerirani incestuozni potomak "liberalizam")
imamo sreće što nas je HDZ/SDP toliko opljačkali da nas i ovi izbjegavaju.. za sada
dapače , što više ovakvih događaja, to će se više švabe naučiti pameti, a bogami i naše budale, jer svi mediji sada o ovome pričaju..
mi smo isti kurac ko njemci i šveđani, degenerirani i zatvorani kršćansko-marksističkom ideologijom(čiji je degenerirani incestuozni potomak "liberalizam")
imamo sreće što nas je HDZ/SDP toliko opljačkali da nas i ovi izbjegavaju.. za sada
dapače , što više ovakvih događaja, to će se više švabe naučiti pameti, a bogami i naše budale, jer svi mediji sada o ovome pričaju..
Guest- Guest
inače isto da se desilo u ZGu isto bi završilo.
Hrpa zagrebčana im je pomagala na sve moguće načine, a onda bi se čudili kada bi ih ovi izjebali, nitko nebi reagira itd, a država bi pokušala zataškati(bio karamarko ili zoki na vlasti sve je isto)
isti kurac kao i u njemačkoj. sve bi isto bilo.
netko govori "zašto se njemci ne organiziraju i ne brane" - nemogu. o tome se radi. samo država u Europi ima monopol na silu. Ako ti se organiziraš za obranu, država će prvo sjebati te koji su se išli organizirati , i strpati će te na višegodišnju robiju, a ostatak stanovništva će te ismijati.
Onaj ludi Varg Vikerness je u pravu, kada govori da su više manje sve EU države sa izdajničkom vlasti, i ne samo to, nego je stanovništvo izdajnički raspoloženo - i da nema smisla se više boriti za državu, nego se boriš za sebe i svoju obitelj, zajedno sa ekipom isto mišljenika.
da su njemci se išli organizirati u obranu, država bi to razotkrila, svi bi dobili više godišnje kazne, a javnost bi pljeskala kao što su pljeskali kada je onaj zavrća ruke babi - "takav je to zakon i zakon se mora poštovati".
Nije vam ovo Amerika da se takve stvari dešavaju. u Americi ljudi nose oružje, ljudi te u samoobrani mogu upucati, a policija je brutalna, nebi bilo "pozvala me frau merkel" nego ide metak a onda pitaj tko je šta je.
Hrpa zagrebčana im je pomagala na sve moguće načine, a onda bi se čudili kada bi ih ovi izjebali, nitko nebi reagira itd, a država bi pokušala zataškati(bio karamarko ili zoki na vlasti sve je isto)
isti kurac kao i u njemačkoj. sve bi isto bilo.
netko govori "zašto se njemci ne organiziraju i ne brane" - nemogu. o tome se radi. samo država u Europi ima monopol na silu. Ako ti se organiziraš za obranu, država će prvo sjebati te koji su se išli organizirati , i strpati će te na višegodišnju robiju, a ostatak stanovništva će te ismijati.
Onaj ludi Varg Vikerness je u pravu, kada govori da su više manje sve EU države sa izdajničkom vlasti, i ne samo to, nego je stanovništvo izdajnički raspoloženo - i da nema smisla se više boriti za državu, nego se boriš za sebe i svoju obitelj, zajedno sa ekipom isto mišljenika.
da su njemci se išli organizirati u obranu, država bi to razotkrila, svi bi dobili više godišnje kazne, a javnost bi pljeskala kao što su pljeskali kada je onaj zavrća ruke babi - "takav je to zakon i zakon se mora poštovati".
Nije vam ovo Amerika da se takve stvari dešavaju. u Americi ljudi nose oružje, ljudi te u samoobrani mogu upucati, a policija je brutalna, nebi bilo "pozvala me frau merkel" nego ide metak a onda pitaj tko je šta je.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:
Prrvo, ta složenica je potpuno besmislena, drugo...o čemu ti pričaš?
http://www.index.hr/indexforum/postovi/222788/svedska-biskupinja-zatrazila-da-se-maknu-krizevi-iz-crkve-kako-bi-se-muslimani-osjecali-dobrodosli-/7
http://www.breitbart.com/london/2015/11/01/parish-church-strips-crosses-pulpit-pews-comfort-migrants/
Guest- Guest
meni više vrijedi njemac, srbin, rus, ukrainac, šveđanin, koji ima isto mišljenje o ovoj situaciji kao i ja(zajedno smo u govnima, ako padne njemačka, RH neće postojati budite bez brige) nego neki hrvat, ljevičar, antifašist ili radikalni katolik koji im pomaže u nadi da će ga za to nagraditi njegov bog(karl marx ili tko već=)
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo baš sada gledam i na Malti isto neki vuk samotnjak(Sirijac) na Badnjak i Staru Godinu lovio ženu i djevojčicu.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Samo trpaj.
x samo šalji na zapad ...tamo treba trpati...
2015-08-06
Neoliberalni portugalac wrote:meni više vrijedi njemac, srbin, rus, ukrainac, šveđanin, koji ima isto mišljenje o ovoj situaciji kao i ja(zajedno smo u govnima, ako padne njemačka, RH neće postojati budite bez brige) nego neki hrvat, ljevičar, antifašist ili radikalni katolik koji im pomaže u nadi da će ga za to nagraditi njegov bog(karl marx ili tko već=)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Neka padne Njemacka.
PADAJ.
BUŠI HE HE HE BUŠI.
PADAJ.
BUŠI HE HE HE BUŠI.
2014-04-11
'PREZIRA VRIJEDNA KRIMINALNA DJELA' Seksualni napadi bilježe se u sve više europskih država
Srednja, Zapadna i Sjeverna Europa na aparatima. Odbijaju se od glavu degenerirane vrijednosti uvezene preko bare. O natalitetu se odavno ne priča, ali zato je tu trpačina iz zemalja koje su izvan Europe.
Srednja, Zapadna i Sjeverna Europa na aparatima. Odbijaju se od glavu degenerirane vrijednosti uvezene preko bare. O natalitetu se odavno ne priča, ali zato je tu trpačina iz zemalja koje su izvan Europe.
Guest- Guest
Hrvati su pomodari i povodljivci, drugo mediji su ispirali mozak mjesecima, ako ne i godinamaNeoliberalni portugalac wrote:a mi se rugamo švabama i ovima kako su se zajebali, a ja iman frendova koji volontiraju i pomažu ovima gore, naše babe teroristima i silovateljima kuvaju pekmez, a lokalni svećenici preko oltara pozivaju na veću trpačinu i pomoć. meni pola fejsbook frendova na neki način angažirano u trpačini.. neki lajkaju statuse, neki volontiraju, neki preko HDZ/SDPa stranke ili udruga organiziraju pomoć,
Kermit-
2014-04-17
Ma puca mi kuraz za Njemacku. SAMO TRPAJ.
2014-04-11
pa ja osobno ne poznam niti jednog hrvata, a poznam ih jako mnogo, a da bi i jedan od njih podržavao ovo što se sprovodi u vezi ovih doktora i inžinjera.... ali poznam u isto vrijeme podosta onih koji sa hrvatima nemaju veze ni po kojoj osnovi i to svesrdno podržavaju...
2015-08-08
Znaš koja je najveća tragedija? Kad Hrvati koji žive i rade su još prije godinu dana bili zabrinuti za Njemačku i invaziju kroz Balkan a Nijemce zaboli qrac, oni u nekom drugom svijetu. Jebeš narod i državu u kojoj su stranci zabrinuti za nju i vide što će se događati u bližoj budućnosti.michaellcmacha wrote:pa ja osobno ne poznam niti jednog hrvata, a poznam ih jako mnogo, a da bi i jedan od njih podržavao ovo što se sprovodi u vezi ovih doktora i inžinjera.... ali poznam u isto vrijeme podosta onih koji sa hrvatima nemaju veze ni po kojoj osnovi i to svesrdno podržavaju...
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi teroristički napadi!
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 1 of 6