Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
Page 1 of 1
Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
https://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/3865975/mirko-vicevic-crvena-zvezda-navijaci-delije-transparent-ratko-mladic
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
Ko im je Vodja, Crvenkasti?
2014-08-25
Što je sramno na tom transparentu?
Pa mi Šiptari, Hrvati i Balije ni ne želimo biti "bratija" sa Srbima.
Pa mi Šiptari, Hrvati i Balije ni ne želimo biti "bratija" sa Srbima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovi "navijaci" su sve, samo ne navijaci.
Nema to veze sa sportom i sport su unistili.
Koriste isti da bi promovisali svoj politicke stavove,
kojekakve partije stoje iza istih.
Odes na Bejzbol utakmicu i vidis ovakve, koji skandiraju
o Iraku, Afganistanu, izbace odmah napolje, nikad ne udje
vise.
Onda obicni ljudi ne idu vise da gledaju sport zbog ovakvih.
Kladim se da ne znaju ni pravila vaterpola.
Nema to veze sa sportom i sport su unistili.
Koriste isti da bi promovisali svoj politicke stavove,
kojekakve partije stoje iza istih.
Odes na Bejzbol utakmicu i vidis ovakve, koji skandiraju
o Iraku, Afganistanu, izbace odmah napolje, nikad ne udje
vise.
Onda obicni ljudi ne idu vise da gledaju sport zbog ovakvih.
Kladim se da ne znaju ni pravila vaterpola.
2014-08-25
....ti kak im suljo naredi..oni su ionak njegovi pretorijanci jer je iz njih i iznikao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ti kak im suljo naredi..oni su ionak njegovi pretorijanci jer je iz njih i iznikao
Vise je tvoj, nego njihov.
Ovo su neki fanaticni Indijanci i neko
stoji iza njih.
Zabranis sportske dogadjaje za ovakve
gluposti i problem resen.
Ovako dobiju medijski prostor.
Idi na livadu i skandiraj.
Sport treba razdvojiti od politike.
Prodajes sportska prava sa Indijancima
u pozadini, kome to treba.
Tako se isto radilo i u Jugoslaviji, pa dodje do sranja.
Sklonis ih i ajde zdravo.
Klubovi jedva da imaju za struju, trebaju im ovakvi
sportisti.
Stave ih na bad history u USA preko Social Security #,
ne nadje vise posao, smestaj, precrtaju ga za bilo sta,
pa pravi budalu od sebe.
Falile su samo Zene u Crnom da budu na tribini.
Sistem koji ne funkcionise.
2014-08-25
Mirko Vičević je crnogorski trener hrvatskog porekla, trenutno je predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru. Bio je odbornik stranke Mila Đukanović (DPS) u Kotoru.
-
Ovo od muke jer su izgubili vlast u CG.
-
Politička odluka lokalne vlasti u Kotoru koju personifikuje predsjednik opštine Vladimir Jokić da ime bazenu promijeni u Zoran Gopčević direktno će uticati na rezultate vaterpolo kluba Primorac i Kataro, potvrđeno je danas.
Vaterpolo klub Mladost Zagreb saopštio je danas da su konačno svi hrvatski klubovi odlučili da ne igraju utakmice na bazenu u Kotoru.
Josipa Bilić iz VK Mladost Zagreb podsjeća da je Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske poslalo protestnu notu Vladi Crne Gore vezano na ime bazena u Kotoru, te nakon što je isto učinio i gradonačelnik Dubrovnika svom kolegi u Kotoru, predsjednik Hrvatskog vaterpopolo saveza je u ime Upravnog odbora poslao sličan dopis i predsjedniku PVS Crne Gore, sa stavom da iz poznatih razloga hrvatski klubovi nažalost neće nastupati na utakmicama organiziranim na bazenu u Kotoru.
https://www.aktuelno.me/crna-gora/novi-skandal-politika-protiv-sporta-hrvatski-klubovi-definitivno-ne-igraju-u-kotoru-zbog-imena-bazena-jokic-nanio-direktnu-stetu-primorcu/
-
Ovo od muke jer su izgubili vlast u CG.
-
Politička odluka lokalne vlasti u Kotoru koju personifikuje predsjednik opštine Vladimir Jokić da ime bazenu promijeni u Zoran Gopčević direktno će uticati na rezultate vaterpolo kluba Primorac i Kataro, potvrđeno je danas.
Vaterpolo klub Mladost Zagreb saopštio je danas da su konačno svi hrvatski klubovi odlučili da ne igraju utakmice na bazenu u Kotoru.
Josipa Bilić iz VK Mladost Zagreb podsjeća da je Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske poslalo protestnu notu Vladi Crne Gore vezano na ime bazena u Kotoru, te nakon što je isto učinio i gradonačelnik Dubrovnika svom kolegi u Kotoru, predsjednik Hrvatskog vaterpopolo saveza je u ime Upravnog odbora poslao sličan dopis i predsjedniku PVS Crne Gore, sa stavom da iz poznatih razloga hrvatski klubovi nažalost neće nastupati na utakmicama organiziranim na bazenu u Kotoru.
https://www.aktuelno.me/crna-gora/novi-skandal-politika-protiv-sporta-hrvatski-klubovi-definitivno-ne-igraju-u-kotoru-zbog-imena-bazena-jokic-nanio-direktnu-stetu-primorcu/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije on njihov a Hrvata koji igra il trenira bilo šta a ima veze s CZ i treba potjerati.
Ne brini se, toga ni Hrvati ne podržavaju čim igra il trenira CZ u bilo kom sportu.
Ne brini se, toga ni Hrvati ne podržavaju čim igra il trenira CZ u bilo kom sportu.
2014-04-11
Kakve to veze ima sa sportom?
2014-08-25
Pa ima. Poveži pa ćeš skužit. On je Hrvat iz Boke Kotrske a četnici su preimenovali bazen u Kotoru liku koji je stražarija u logoru di su premlačivani Hrvati i to je došlo do spora s Hrvatskom. Sad kad su izgubili vlast onda je SPC i ŠEŠELJ i ekipa organizirala ovo njemu i poruku : Hrvati, Šiptari i Balije nisu naša bratilja, a to je poruka Dritanu i ovima dole.Serbinho-3 wrote:Kakve to veze ima sa sportom?
KmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEE
2014-04-11
immortal likes this post
Besni su.
Besni su jer im je anđeo znanja uveo sultanat ( manjinska vlada na čelu s muslimanom Abazovićem, on je sultan i ministri će bit Albanci i Bošnjaci dakle muslimani, to je velika porta ) a tu manjinsku vladu podržavat će Đukanovic a četnici će biti moja raja.
To ti tako ide kad napraviš nešto a ja to snimin i reagiran a to je ona njihova ploča majoru Tepiću u Banja Luci jer on s BL nema ništa a Hrvatska je imala pravo na otcjepljenje a referendumom je to i napravila a ovaj se tamo raznio par mjeseci kasnije šta znači da je terorista i Stanivukovic koji je desnica stavljajući tu ploču u BL koja je najveći grad a u praksi i glavni grad RS je u osnovi rekao da BL a samim time i RS podržava napad na Hrvatsku i ne slaže se s njenom neovisnošću.
I eto sad upoznavaju moje metode jer ja sam gori od Sotone jer Lucifer pripada klasi anđela kojima je svrha testiranje ega a ja klasi kojoj je svrha učenja ljudi pameti šta znači da san gori od njega miljardu i nešto i tako na kubik puta.
Prema meni Lucifer izgleda kao majka Tereza. Uživajte.
Besni su. Kev kev kev.
Besni su jer im je anđeo znanja uveo sultanat ( manjinska vlada na čelu s muslimanom Abazovićem, on je sultan i ministri će bit Albanci i Bošnjaci dakle muslimani, to je velika porta ) a tu manjinsku vladu podržavat će Đukanovic a četnici će biti moja raja.
To ti tako ide kad napraviš nešto a ja to snimin i reagiran a to je ona njihova ploča majoru Tepiću u Banja Luci jer on s BL nema ništa a Hrvatska je imala pravo na otcjepljenje a referendumom je to i napravila a ovaj se tamo raznio par mjeseci kasnije šta znači da je terorista i Stanivukovic koji je desnica stavljajući tu ploču u BL koja je najveći grad a u praksi i glavni grad RS je u osnovi rekao da BL a samim time i RS podržava napad na Hrvatsku i ne slaže se s njenom neovisnošću.
I eto sad upoznavaju moje metode jer ja sam gori od Sotone jer Lucifer pripada klasi anđela kojima je svrha testiranje ega a ja klasi kojoj je svrha učenja ljudi pameti šta znači da san gori od njega miljardu i nešto i tako na kubik puta.
Prema meni Lucifer izgleda kao majka Tereza. Uživajte.
Besni su. Kev kev kev.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ima. Poveži pa ćeš skužit. On je Hrvat iz Boke Kotrske a četnici su preimenovali bazen u Kotoru liku koji je stražarija u logoru di su premlačivani Hrvati i to je došlo do spora s Hrvatskom. Sad kad su izgubili vlast onda je SPC i ŠEŠELJ i ekipa organizirala ovo njemu i poruku : Hrvati, Šiptari i Balije nisu naša bratilja, a to je poruka Dritanu i ovima dole.Serbinho-3 wrote:Kakve to veze ima sa sportom?
KmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEE
Nema veze sa sportom, vec se gura politika preko istog.
2014-08-25
RayMabus likes this post
Nema veze sa sportom. Četnici kmeče jer su izgubili Crnu Goru a uveden im je sultanat i oni su sad moja raja.
Neće in ništa bit. Bit će in jedino ako uz poticaj Srbije i Rusije budu išli radit nerede. Onda će dobit po kostima. Naučit će na teži način šta je NATO članica. Izgubili su većinu u parlamentu i nek vataju zjake u magarečoj klupi tj oporbi. Imaju i vlast u nekim općinama na lokalnoj razini. U prevodu nitko ih ne dira a mogu jedino sami sebe sjebat ako budu radili nerede doli.
Neće in ništa bit. Bit će in jedino ako uz poticaj Srbije i Rusije budu išli radit nerede. Onda će dobit po kostima. Naučit će na teži način šta je NATO članica. Izgubili su većinu u parlamentu i nek vataju zjake u magarečoj klupi tj oporbi. Imaju i vlast u nekim općinama na lokalnoj razini. U prevodu nitko ih ne dira a mogu jedino sami sebe sjebat ako budu radili nerede doli.
2014-04-11
A navijačke grupe.
Što je tu čudno?
Što je tu čudno?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pa nije im ovo prvi put..otjerali su oni iz zvezde nekoliko nesrba od nogometa preko kosarke do vaterpola..bi oni i prosineckog ali problem je sto je on legenda kluba pa ne bi bilo zgodno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mrze sve što je šiptarsko, hrvatsko ili balijsko. Smradovi!
crvenkasti-
2014-04-17
Jebem ja klub koji dopusta da mu ovakvi vode politiku kluba.vuksadinare wrote:...pa nije im ovo prvi put..otjerali su oni iz zvezde nekoliko nesrba od nogometa preko kosarke do vaterpola..bi oni i prosineckog ali problem je sto je on legenda kluba pa ne bi bilo zgodno
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1