Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=17&nav_id=1749065
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
Ćiro "Kad sam bio u Zagrebu svaku utakmicu su mi vikali Ćiro pederu. Ali kad sam došao s drugim klubom igrati protiv Zagreba, vikali su mi Ćiro javi se. Pomislio sam da su me zavoljeli, no kada sam se javio počeli su se derati: šta se javljaš pederu" Ćiro legenda
(:D, 17. oktobar 2020 13:12)
# Link komentara
2014-08-25
Re: Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
U obje je stvari definitivno uspio,ne samo tjeranjem Prosinečkog,Bračuna,Stojića,Bore Cvetkovića i Kataneca,već i odbijanjem nekih prvoklasnih igrača da dođu u Dinamo.
Ćiro je u nogometu ono što je u politici Šeks.
U obje je stvari definitivno uspio,ne samo tjeranjem Prosinečkog,Bračuna,Stojića,Bore Cvetkovića i Kataneca,već i odbijanjem nekih prvoklasnih igrača da dođu u Dinamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako je Prosinečki "polusrbin",to sigurno nisu bili Goran Jurić,ili Milivoj Bračun,pa su igrali u Zvezdi.
Koji k...c sad i on sere.
2014-04-22
https://youtu.be/UVF3yjRgOXA
Lijepo se podsjetiti gostovanja u begesu
Lijepo se podsjetiti gostovanja u begesu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I Luka Modrićjastreb wrote:Ako je Prosinečki "polusrbin",to sigurno nisu bili Goran Jurić,ili Milivoj Bračun,pa su igrali u Zvezdi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
Da je radio u korist Zvezde, uzeli bi ga, tj. da je bio UDBAS.
Nisu hteli mozda u Zvezdi da im rastera ko u Dinamu
igrace.
2014-08-25
ciro je uzimao 10 do 20% od ugovora..od igraca ucjenom..i zato su igraci odlazili jer nisu hrjeli na to pristat..odnosno neki jesu neki nisu...kad su skuzili da ciro lihvari igrace njemu su otkazali ugovor...jedno vrijeme je to pokusao raditi u reprezentaciji ali je odmah u pocetku sasjecen..ali tu nije ni smio samo tako kao u dinamu..zbog tudjmana koji je sve to pratiojastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
2015-09-08
Zvezda i Hajduk bili su u onoj ligi privilegirani. Partizan,a na po se Dinamo morali su ulagati goleme napore u osvajanja titula i kupova.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
igrace.
2014-04-22
jastreb wrote:Zvezda i Hajduk bili su u onoj ligi privilegirani. Partizan,a na po se Dinamo morali su ulagati goleme napore u osvajanja titula i kupova.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
igrace.
2015-09-08
koji si ti kreten..hajduk cekao titulu u jugi od 55 do 71..a osamdesetih nije osvojio naslov vec samo dva kupa...partizan je svaku dekadu od 40- tih do kraja osamdesetih osvajao naslove..sjeti se '76 i kradje titule hajduku od suca maksimovica za partizan..kak mos lagati tako..ok za dinamo..alo jok za partizanvuksadinare wrote:jastreb wrote:Zvezda i Hajduk bili su u onoj ligi privilegirani. Partizan,a na po se Dinamo morali su ulagati goleme napore u osvajanja titula i kupova.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
igrace.
2015-09-08
Partizan je osvojio jako malo. 76 i 83. I onda na jedvite jade 86 i 87.natezuci se sa Zvezdom i Ustavnim sudom. Kup su osvijili 89.nakon skoro 30 let.vuksadinare wrote:koji si ti kreten..hajduk cekao titulu u jugi od 55 do 71..a osamdesetih nije osvojio naslov vec samo dva kupa...partizan je svaku dekadu od 40- tih do kraja osamdesetih osvajao naslove..sjeti se '76 i kradje titule hajduku od suca maksimovica za partizan..kak mos lagati tako..ok za dinamo..alo jok za partizanvuksadinare wrote:jastreb wrote:Zvezda i Hajduk bili su u onoj ligi privilegirani. Partizan,a na po se Dinamo morali su ulagati goleme napore u osvajanja titula i kupova.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
igrace.
Cak su svi igraci bjezali od Partizana sve tamo do kraja 80-tih kad su im poceli dolaziti Milko,Vokri,Katanec,Mijatovic.
Sto god je bilo klasa to je islo u Zvezdu,Dinamo i Hajduk. Partizan je uzimao naoko osrednje igrace i postepeno ih razvijao,poput Smajica,Vucicevica, Klincarskog...
2014-04-22
Ili se oslanjao na svoj podmladak.
2014-04-22
decko...zvezda je bila u begesu i samim time glavni financijski kolac je isao njoj..70% bg firmi i firmi iz srbije lovu je pucala u zvezdu..kakve veze dinamo i hajduk imaju sa odlaskom igraca kod njih..split je financirao hajduk a zagreb dinamo..jbg nek se grobari zale djajicu i bivsim upravama beogradajastreb wrote:Partizan je osvojio jako malo. 76 i 83. I onda na jedvite jade 86 i 87.natezuci se sa Zvezdom i Ustavnim sudom. Kup su osvijili 89.nakon skoro 30 let.vuksadinare wrote:koji si ti kreten..hajduk cekao titulu u jugi od 55 do 71..a osamdesetih nije osvojio naslov vec samo dva kupa...partizan je svaku dekadu od 40- tih do kraja osamdesetih osvajao naslove..sjeti se '76 i kradje titule hajduku od suca maksimovica za partizan..kak mos lagati tako..ok za dinamo..alo jok za partizanvuksadinare wrote:jastreb wrote:Zvezda i Hajduk bili su u onoj ligi privilegirani. Partizan,a na po se Dinamo morali su ulagati goleme napore u osvajanja titula i kupova.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ćiro je udbaš kojem je bio zadatak oslabiti Dinamo i ojačati Crvenu zvezdu.
igrace.
Cak su svi igraci bjezali od Partizana sve tamo do kraja 80-tih kad su im poceli dolaziti Milko,Vokri,Katanec,Mijatovic.
Sto god je bilo klasa to je islo u Zvezdu,Dinamo i Hajduk. Partizan je uzimao naoko osrednje igrace i postepeno ih razvijao,poput Smajica,Vucicevica, Klincarskog...
2015-09-08
ebomater, taj lik je dugovjecniji i od manolica
2015-09-08
Hajduk je trebao ispast iz 1.lige pa su povecali broj klubova.
Hajduk je bio privilegiraniji od Partizana i Dinama.
2014-04-22
Velez nije imao nista, ali su znali i Zvezdu dobiti sa 5:0.
Nije sve u novcu, koristili lokalne talente, imali igru, hemiju...
2014-08-25
pa i dinamo je trebao ispast pa je naredjeno olimpiji i slobodi tuzli da igraju nerjeseno da dinamo ne ispadne jer dinamu je samo nerjesen rezultat odgovarai..i zavrsilo 0-0 ostali u ligi i dinamo i olimpija a ispali celik i mislim galenika ili napredak krusevac...po mom nekom sjecanju napredak je ispao...jastreb wrote:Hajduk je trebao ispast iz 1.lige pa su povecali broj klubova.
2015-09-08
Ili Željo. Bili su prvaci i taj klub svi su ljubitelji nogometa voljeli.Serbinho-3 wrote:Velez nije imao nista, ali su znali i Zvezdu dobiti sa 5:0.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Ciro Blazevic:'Tesko sam bolestan.Zbogom'
» ''HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca''
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» PRIMIO RUSKU VAKCINU U SRBIJI! Ćiro Blažević počinje da liči na Dražu i Putina
» Ciro Blazevic:'Tesko sam bolestan.Zbogom'
» ''HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca''
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» PRIMIO RUSKU VAKCINU U SRBIJI! Ćiro Blažević počinje da liči na Dražu i Putina
Page 1 of 2