Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanjudijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
imaju 590 000 aktivnih slučajeva sa dnevnim priljevom od 70 000 novozaraženih,
dok im se istodobno nepoznat broj zaraženih oporavlja, neovisno da li su preboljeli, ili preležali izolaciju...
iz nekog razloga taj broj više ne prikazuju već danima im stoji isti broj oporavljenih 2 510 076...
koliko ono ima židova....9 milijjuna
jedan japan koji ima 13 puta više stanovnika ima mnogostruko bolju epidemiološku sliku, a i transparentni su i prikazuju sve podatke...
Po svemu vidjenom do danas jasno je da cjepivo daje nesto zastite par mjeseci.
Nakon toga nema razlike s necijepljenima.
Ovo je tek optimisticniji pogled na sve.
Neke druge puno gore stvari ne treba prizivati pa ih necu ni spominjati.
O svemu ce tek vrijeme dati ispravan sud.
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
ne mogu se previše opustiti jer imaju vojsku na ulicama... ako je tko disciplinirana nacija onda su to židovi u izraelu... bit će ipak da je u pitanju n e š t o d r u g onewuser wrote:Opa evo ga iz članka:newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:
imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanju
dok im se istodobno nepoznat broj zaraženih oporavlja, neovisno da li su preboljeli, ili preležali izolaciju...
iz nekog razloga taj broj više ne prikazuju već danima im stoji isti broj oporavljenih 2 510 076...
jedan japan koji ima 13 puta više stanovnika ima mnogostruko bolju epidemiološku sliku, a i transparentni su i prikazuju sve podatke...
Čak se otvara pitanje je li visoka procijepljenost trećom i četvrtom dozom na neki način povezana s ubrzanjem zaraze jer su se Izraelci, možda, previše opustili vjerujući u boostere, ili je pak u pitanju nešto drugo.
2015-08-08
newuser wrote:Opa evo ga iz članka:newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:
Čak se otvara pitanje je li visoka procijepljenost trećom i četvrtom dozom na neki način povezana s ubrzanjem zaraze jer su se Izraelci, možda, previše opustili vjerujući u boostere, ili je pak u pitanju nešto drugo.
Naravno da je uzbuna u kokosinjcu.
U europi nitko i ne spominje cetvrtu dozu.
Dobro, mozda oni najidiotskiji covididioti:)
Svi stozeri su u fazi povlacenja, cekanja, pa i otvorene promjene misljenja o svemu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:
Ako cekamo da vrijeme da ispravan sud ovi kriminalci ce svima nama zavezati lancem zeljeznu kuglu za noge.
Guest- Guest
Gnječ wrote:dijagram wrote:newuser wrote:
Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.
Ako cekamo da vrijeme da ispravan sud ovi kriminalci ce svima nama zavezati lancem zeljeznu kuglu za noge.
Mislim na struku, ili struku s navodnicima ili kako god.
A onda za strukom na politicke elite:)
Glede lanaca i kaznjavanja, tu sam skeptican.
Ne vjerujem da ce doci do sankcioniranja zasluznih.
Mozda tek sporadicno, forme radi.
Dakako to ne znaci moje odobravanje takvog raspleta, tek predvidjanje.
Od pocetka govorim kako je cudo zivo sto se nitko ne bavi samim porijeklom virusa.
To je kao manje bitno, sto je , kakav, otkud, ciji itd.
Za bagru koja je sve pokrenula samo je maca po glavi, ili javno vjesanje na kranovima ko u Iranu.
dijagram-
2015-08-09
ne seri.Gnječ wrote:
Nebitno da li je ili nije netko suicidalan jer sada pocinjes zvucati ko oni smradovi iz stozera kad kazu umro je pacijent ali mi nismo krivi i tako je pacijent imao komorbiditete pa umro bi i tako a mi smo mu samo pomogli da brze stigne u grib. No problem. Taj tvoj frend je u to vrijeme na net.hr bio moderator i on je tu curu toliko maltretirao da je bilo gadno za citati uz sve to cura ga moli i preklinje da je ostavi na miru ali ne. Marcelus ja gazi jos jace i ne staje nego je nagovara na suicid. To ima zapisano negdje. Nagovarati i poticati nekoga na suicid je krivicno djelo. Cura mene nije zamolila da to hrvatsko govno ubijem nego da ga maknem i da je ostavi na miru.
Za pizdu neznam nista ako ti imas dokaze izvoli ih pokazati solarno.
Ovo eto ja kazem se lako moze provjeriti u arhivi net.hr servera.
u noći kada se mala ubila na kultnima samo sam ju ja odgovarao, probao kontaktirati, zvao sam murju jer ju je PIZDA nagovarao neka se samo ubije.
kretenčino glupa. mala je mjesecima najavljivala kako se misli ubiti, bila je u totalnoj komi.
i ne jedi sada govna i ne spominji stožer.
di si bio tu noć?
spavao si.
dok sam ja malu odgovarao od samoubojstva.
a pizda ju nagovarao na.
uz još jarana.
a meni nije problem pogledati na mojem serveru.
ne seri.
veber-
2014-12-30
i većina arhive net.hr je nedostupna.
ali naći ću u backupovima.
2014-12-30
veber wrote:i većina arhive net.hr je nedostupna.
Ajde dosta. Ako zelis raspravljati o tome otvori zasebnu temu. Ja sam tom psetu tek dao na znanje da se neke stvari ne zaboravljaju pogotovo ja sam pamtilo. Pamtim sve. A to sto je napravio ide njemu na savijest ako je ima. Karma is a bitch.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ne mogu se previše opustiti jer imaju vojsku na ulicama... ako je tko disciplinirana nacija onda su to židovi u izraelu... bit će ipak da je u pitanju n e š t o d r u g onewuser wrote:Opa evo ga iz članka:newuser wrote:
Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.
Mozda je nesto drugo. To znaju zidovi pa da vidimo sta nam imaju za reci kada nema cenzure
Vise na linku
https://www.vaxtestimonies.org/en/
Guest- Guest
Najbolje bi bilo da zavrsi na ovome, da ta cjepiva nisu uzrok ovome. Jer ako su cjepiva odgovorna za ovo bit ce velikih problema u cijelom svijetu, to znaci jos vecih kriza i problema.dijagram wrote:newuser wrote:Opa evo ga iz članka:newuser wrote:
Svi stozeri su u fazi povlacenja, cekanja, pa i otvorene promjene misljenja o svemu.
Dakle fasisti trebaju povuci odmah ove mjere i sve sto rade ako ima pravde (a nema ili slabo ima) trebali bi odgovarati svakako za cijelu situaciju u kojoj je svijet vec 2 godine.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Najbolje bi bilo da zavrsi na ovome, da ta cjepiva nisu uzrok ovome. Jer ako su cjepiva odgovorna za ovo bit ce velikih problema u cijelom svijetu, to znaci jos vecih kriza i problema.dijagram wrote:newuser wrote:
Opa evo ga iz članka:
Dakle fasisti trebaju povuci odmah ove mjere i sve sto rade ako ima pravde (a nema ili slabo ima) trebali bi odgovarati svakako za cijelu situaciju u kojoj je svijet vec 2 godine.
Radice se postupno, nece biti naglog ukidanja svega.
Pokusat ce se stvoriti dojam da je sad to najbolje za sve, opet odluka struke:)
dijagram-
2015-08-09
Naravno, eno vec najavljuju da ce zbog poskupljenja energenata porasti broj mozdanih i srcanih. Koja priprema terena :/dijagram wrote:newuser wrote:Najbolje bi bilo da zavrsi na ovome, da ta cjepiva nisu uzrok ovome. Jer ako su cjepiva odgovorna za ovo bit ce velikih problema u cijelom svijetu, to znaci jos vecih kriza i problema.dijagram wrote:
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
znači ti možeš, a ja ne.Gnječ wrote:veber wrote:i većina arhive net.hr je nedostupna.
Ajde dosta. Ako zelis raspravljati o tome otvori zasebnu temu. Ja sam tom psetu tek dao na znanje da se neke stvari ne zaboravljaju pogotovo ja sam pamtilo. Pamtim sve. A to sto je napravio ide njemu na savijest ako je ima. Karma is a bitch.
ti možeš prijetiti, a drugi ne?
di si bio tu noć kada se mala ujutro ubila.
da napišem ime i prezime iste pa da ju rastežemo?
di ste svi vi bili?
dok su ju pizda ona sara i slična ekipa na kultnima nagovarali na samoubojstvo?
i di je bila država?
zvao sam murju jer se vidjelo da ide u kurac.
ali nitko nije reagirao, niti forumaši.
odjebi s tim forama iza ekrana, rekao sam tebi kao i drugima. nađemo se i riješimo.
glupi hien se popiknuo. nisam prijetio samo sam pokrenuo.
pa je izašao iz zatvora i u roku od tri mjeseca se opet popiknuo i vratio se.
prijete slabići.
kaj ja imam tebi, eri, epiju ili bilo kome prijetiti?
to su fore iz filmova.
veber-
2014-12-30
newuser wrote:Naravno, eno vec najavljuju da ce zbog poskupljenja energenata porasti broj mozdanih i srcanih. Koja priprema terena :/dijagram wrote:newuser wrote:
Najbolje bi bilo da zavrsi na ovome, da ta cjepiva nisu uzrok ovome. Jer ako su cjepiva odgovorna za ovo bit ce velikih problema u cijelom svijetu, to znaci jos vecih kriza i problema.
Umjesni i najvecu katastrofu pokusaju pretvoriti u najvecu pobjedu.
dijagram-
2015-08-09
ti ne kužiš.newuser wrote:Naravno, eno vec najavljuju da ce zbog poskupljenja energenata porasti broj mozdanih i srcanih. Koja priprema terena :/dijagram wrote:newuser wrote:
Najbolje bi bilo da zavrsi na ovome, da ta cjepiva nisu uzrok ovome. Jer ako su cjepiva odgovorna za ovo bit ce velikih problema u cijelom svijetu, to znaci jos vecih kriza i problema.
zbog porasta cijena penzići će štedjeti na grijanju.
ubundat će se i onda će ići ubundani u konzum na penzić dan.
tamo je toplo pa će se raskomotiti, ostati par sati.
žile će se proširiti.
degustirat će novu salamu, sir, maslinovo ulje, deterđent i stakloper.
vratit će se u hladni stan.
i eto ti vraga i stiskanja žila.
moždanih i srčanih.
vrlo jednostavno će to plenki objasniti puku druge švicarske.
veber-
2014-12-30
https://www.vecernji.hr/vijesti/dikic-turisti-ce-odlaziti-u-sigurne-sredine-a-to-nisu-sredine-s-manje-od-70-cijepljenih-1561041
evo struke opet
novo filozofiranje shodno stanju
strava
evo struke opet
novo filozofiranje shodno stanju
strava
dijagram-
2015-08-09
ključno je ono što si spomenuo... nitko se ne dotiče izvora i onih koji su vodu zamutili i potom ju razlilidijagram wrote:newuser wrote:Naravno, eno vec najavljuju da ce zbog poskupljenja energenata porasti broj mozdanih i srcanih. Koja priprema terena :/dijagram wrote:
Umjesni i najvecu katastrofu pokusaju pretvoriti u najvecu pobjedu.
2015-08-08
turiste, ogromnu većinu, uopće ne dotiče bilo što u vezi pandemije... ponašaju se kao što su se uvijek ponašali... tog đikića treba netko sterat u tri pm...
2015-08-08
Imao sam ih ovo dva ljeta.michaellcmacha wrote:turiste, ogromnu većinu, uopće ne dotiče bilo što u vezi pandemije... ponašaju se kao što su se uvijek ponašali... tog đikića treba netko sterat u tri pm...
Totalno ih boli kita za išta oko mjera. Cijepili se radi toga jer ih je prisililo.
Pogotovo kada su vidjeli da nitko ne drži do ikakvih mjera, niti itko je nosio maske igdje a svugdje turist na turistu, u roku pola sata zaborave na koronu i tih tjedan dva totalno se opuste i vrate u normalu
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlične vijest.dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
exploziju smrti prehladom ,a imaju relativno mladu populaciju. i izrokani sa 4 doze hahahaha.
jer ispada što neki znanstveni radovi tvrde, cijepljenje ima negativnu zaštitu protiv prehlade omicron, - što si više cijepljen, to ti je više sjeban imunitet i čini te podložnim da te prehlada teže sjebe.
jer kako rekoh od omicrona ne umire nitko, ne znam niti jednu osobu koja je dobila omicron i stariju i mlađu i osobu plus 60godina da je bolovala duže od 3-4 dana. većina ispod. čak i stariji za koje bi korona i potencijalno bila opasna.
ako te omicron pošalje na drugi svijet onda jebiga , zreo si za drugi svijet, to je prirodni tijek života, tako da ove brojke države "umrlo 30,40,50,60" ljudi od prehlade, haha, nemoj me jebati. nije realno umrla niti jedna osoba. umrle su sve od starosti i drugih bolesti koje su imali .
korona je još mogla ubiti nekoga starijeg i rizičnog, iako osobno nisam poznavao iz prve ruke niti jednu osobu koja je umrla od korone, iz druge ruke sam već čuo za 2...
bogami za omicron ne znam niti jednu osobu niti iz prve i druge ruke ne da je umrla od korone, nego da je bila prehlađena duže od 3 dana. dakle nitko ne umire od toga.
sve jedno u izraelu ih kosi naveliko -
dvije su mogućnosti
1)ili kao mi , dečko pogine u prometnoj, ovi mu onako jadnom dok se nije ohladio čačkaju nos, nađu tragove prehlade i napišu da je umro od korone
2)ili su im cijepiva(pošto su svi cijepljeni sa dvije doze, više su sa trećom cijepili nego mi, plus hrpa njih sa 4 doze) ili su im cijepiva sjebala toliko imunitet, da ih umire stvarno i od prehlade što me ne bi čudilo.
Inače AIDS i jest opasan po tome što ti ta bolest uništi imunitet pa te na kraju ubije prehlada možda bosteri i rade tako(neka istraživanja idu u tom smjeru)
Mozda si preskocio moj post u vezi AIDS i covid vakcine
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50266p600-korona-novosti-i-spoznaje
Da kako sam ja instinktivno primijetio kako bi efekti cijepiva mogli biti slični efektima HIV virusa a vidim da ovaj stručnjak baš govori o tome.
Možda neće biti kod svakoga to, možda se tek kasnije to razvije, ali mogu reći - - fala kurcu što se nisam cijepio i nema tih para
Prodali slobodu za šaku šarenih perli...AssadNaPodmornici wrote:Imao sam ih ovo dva ljeta.michaellcmacha wrote:turiste, ogromnu većinu, uopće ne dotiče bilo što u vezi pandemije... ponašaju se kao što su se uvijek ponašali... tog đikića treba netko sterat u tri pm...
Totalno ih boli kita za išta oko mjera. Cijepili se radi toga jer ih je prisililo.
Pogotovo kada su vidjeli da nitko ne drži do ikakvih mjera, niti itko je nosio maske igdje a svugdje turist na turistu, u roku pola sata zaborave na koronu i tih tjedan dva totalno se opuste i vrate u normalu
Poserem se na takve, 'koji su morali'...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
newuser likes this post
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje