Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
marcellus wrote:Venus wrote:Eroo wrote:
Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.
1 od 5 hospitaliziranih preživi i ona je jedna od tih sretnika.
Čeka ju kraće ili duže vrijeme rekuperacije.
Želim joj da se čimprije vrat na forum... oporavljena, zdrava i čila.
Ne pleši mi na grobu, prerano je, još imam posla ovdje.
Kažem ti, ko gripa.
nisam nikad imao gripu, covid jesam ali ga nisam ni skužio... ko ni familija.
prednosti cjepiva.
To ti je trenutno pijanstvo koje izaziva spajk protein daje ti deluziju da si pobijedio virus. Ali to kratko traje kad se otrijeznis imati ces pun kurac godina vremena pisati o nedostacima cjepiva.
Guest- Guest
još jedan koji se super osjeća.marcellus wrote:Venus wrote:Eroo wrote:
Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.
1 od 5 hospitaliziranih preživi i ona je jedna od tih sretnika.
Čeka ju kraće ili duže vrijeme rekuperacije.
Želim joj da se čimprije vrat na forum... oporavljena, zdrava i čila.
Kažem ti, ko gripa.
prednosti cjepiva.
nisam nikada imao gripu.
kao što sam već pisao bedinao sam ex i djecu krajem ožujka 2020e kada smo svi mislili da je to gripa, a po antitijelima nije već covid.
meni nije bilo nikaj.
ovi se oporavili.
sada biseri kao ti i ostali nacisti zagovarate da se zdravi ljudi cijepe.
zašto se ne priznaje antitijelni test kao potvrda?
kada mi kći dođe slijedeći put kod mene idemo se cijepiti.
a, do ljeta će već biti drugačije pjesme.
uz tvoj način života booster bi te mogao ubiti.
veber-
2014-12-30
Gnječ wrote:marcellus wrote:Venus wrote:
Kažem ti, ko gripa.
prednosti cjepiva.
To ti je trenutno pijanstvo koje izaziva spajk protein daje ti deluziju da si pobijedio virus. Ali to kratko traje kad se otrijeznis imati ces pun kurac godina vremena pisati o nedostacima cjepiva.
živi bili pa vidjeli, eskapedinjo. Nadjebavamo se tu 19 godina, i ako bog da i idućih ćemo.
veber wrote:
veber, nisu me ubili stres, droga, alkohol, moj stari, žene, ni rat. Pa neće ni buster.
je, baš.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:
prednosti cjepiva.
živi bili pa vidjeli, eskapedinjo. Nadjebavamo se tu 19 godina, i ako bog da i idućih ćemo.
samo nema bog s tim nikaj.
veber-
2014-12-30
svemu dođe kraj, pa i nezdravom životu.marcellus wrote:veber wrote:
veber, nisu me ubili stres, droga, alkohol, moj stari, žene, ni rat. Pa neće ni buster.
ali ti si ionako u rizičnoj skupini i odgovorno je od tebe da si se cijepio.
veber-
2014-12-30
za ovo o kraju i nezdravom životu pitaj keitha richardsa
20 godina je stariji od mene i još je živ.
Kummer jedina necijepljena sportašica na Igrama
https://sport.hrt.hr/vijesti-iz-pekinga/kummer-jedina-necijepljena-sportasica-na-igrama-5220715
..............
svi sportaši na ZOI cijepljeni...
ahahahaha koje budale, rekao bi yoda :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:za ovo o kraju i nezdravom životu pitaj keitha richardsa
ne treba se voditi takvim primjerima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije pravilo već izuzetak.marcellus wrote:za ovo o kraju i nezdravom životu pitaj keitha richardsa
ti bi trebao po svjetonazoru navesti jožu manolića, gazi preko sto unatoč ograničenjima.
veber-
2014-12-30
jučer smo sahranili frenda (58), nije korona, nije ni otrov iz šprice..."samo" nezdravi životveber wrote:svemu dođe kraj, pa i nezdravom životu.marcellus wrote:veber wrote:
veber wrote:nije pravilo već izuzetak.marcellus wrote:za ovo o kraju i nezdravom životu pitaj keitha richardsa
ti bi trebao po svjetonazoru navesti jožu manolića, gazi preko sto unatoč ograničenjima.
je... drage volje bi se sad dalje prepucaval al imam doma trogodišnjakinju koju treba pospremit na spavanje
to je problem kada postaneš otac u dobi kada bi bio djed. a nemaš para za bedinjaču.marcellus wrote:veber wrote:nije pravilo već izuzetak.marcellus wrote:za ovo o kraju i nezdravom životu pitaj keitha richardsa
je... drage volje bi se sad dalje prepucaval al imam doma trogodišnjakinju koju treba pospremit na spavanje
ti stalno kasniš.
kaj bu tek bilo za deset godina?
veber-
2014-12-30
imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanjudijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
imaju 590 000 aktivnih slučajeva sa dnevnim priljevom od 70 000 novozaraženih,
dok im se istodobno nepoznat broj zaraženih oporavlja, neovisno da li su preboljeli, ili preležali izolaciju...
iz nekog razloga taj broj više ne prikazuju već danima im stoji isti broj oporavljenih 2 510 076...
koliko ono ima židova....9 milijjuna
jedan japan koji ima 13 puta više stanovnika ima mnogostruko bolju epidemiološku sliku, a i transparentni su i prikazuju sve podatke...
2015-08-08
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:
prednosti cjepiva.
Ne nadjebavamo se. Ti si za mene nitko i nista obicno hrvatsko smece sa dna hrvatske genetske kace. Ja ti jebem majku i oca svakodnevno i tvoj rod i porod. Vec bi te ja odavno pospremio na mirogoj da nemam nekih drugih planova u zivotu. A ti se pitaj zasto te cipelarim. Ima jedna cura koju si ti gurnuo preko ruba pa je pocinila suicid. To ti ne zaboravim nikada. I ja odradjujem samo ono sto me ta cura zamolila da ucinim dok je jos bila ziva a to je da te fizicki smaknem. Jos to obecanje nisam ispunio ali krvavu ti majku jebem ako te vakcina ne ubije ja hocu.
Guest- Guest
nisam fanatik i pobornik nekog isključivog zdravog života, ali čovjek je bio milijun godina prije nomad, sakupljač, stalno gladan.Noor wrote:jučer smo sahranili frenda (58), nije korona, nije ni otrov iz šprice..."samo" nezdravi životveber wrote:svemu dođe kraj, pa i nezdravom životu.marcellus wrote:
u mehanizmu tijela nam je kretanje, ne sjedenje.
zadnjih 200injak godina smo prehranu poboljšali i u zadnjih 50ak digli na to da nemoramo trčati za jelenom ili skupljati plodove zemlje.
odjednom dobar dio zapadnog svijeta ima višak vremena. uz to i hrane.
zato je bum pretilosti, šećera, kardo i sličnih boleština.
kolega marc se hvali da nikam ne ide bez auta. kaj je istina.
a, vratit će mu se to.
naravno kroz mrski HZZO će koristiti benefite solidarne uplate.
veber-
2014-12-30
s kim se sada ti svadiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:
Ne nadjebavamo se. Ti si za mene nitko i nista obicno hrvatsko smece sa dna hrvatske genetske kace. Ja ti jebem majku i oca svakodnevno i tvoj rod i porod. Vec bi te ja odavno pospremio na mirogoj da nemam nekih drugih planova u zivotu. A ti se pitaj zasto te cipelarim. Ima jedna cura koju si ti gurnuo preko ruba pa je pocinila suicid. To ti ne zaboravim nikada. I ja odradjujem samo ono sto me ta cura zamolila da ucinim dok je jos bila ziva a to je da te fizicki smaknem. Jos to obecanje nisam ispunio ali krvavu ti majku jebem ako te vakcina ne ubije ja hocu.
koga je marc gurnuo?
ako nekog treba naći je ono govno PIZDA koji je gurnuo onu malu u samoubojstvo. njega treba ubit.
mala je bila suidicialna, tipkao sam s njom u noći kada se ubila. zvao i murju i prijavi da pizda nagovara malu da se ubije, nitko nije reagiro.
ne znam o čemu ti drobiš.
veber-
2014-12-30
Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanjudijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
dok im se istodobno nepoznat broj zaraženih oporavlja, neovisno da li su preboljeli, ili preležali izolaciju...
iz nekog razloga taj broj više ne prikazuju već danima im stoji isti broj oporavljenih 2 510 076...
jedan japan koji ima 13 puta više stanovnika ima mnogostruko bolju epidemiološku sliku, a i transparentni su i prikazuju sve podatke...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
veber wrote:s kim se sada ti svadiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:
koga je marc gurnuo?
ako nekog treba naći je ono govno PIZDA koji je gurnuo onu malu u samoubojstvo. njega treba ubit.
mala je bila suidicialna, tipkao sam s njom u noći kada se ubila. zvao i murju i prijavi da pizda nagovara malu da se ubije, nitko nije reagiro.
ne znam o čemu ti drobiš.
Nebitno da li je ili nije netko suicidalan jer sada pocinjes zvucati ko oni smradovi iz stozera kad kazu umro je pacijent ali mi nismo krivi i tako je pacijent imao komorbiditete pa umro bi i tako a mi smo mu samo pomogli da brze stigne u grib. No problem. Taj tvoj frend je u to vrijeme na net.hr bio moderator i on je tu curu toliko maltretirao da je bilo gadno za citati uz sve to cura ga moli i preklinje da je ostavi na miru ali ne. Marcelus ja gazi jos jace i ne staje nego je nagovara na suicid. To ima zapisano negdje. Nagovarati i poticati nekoga na suicid je krivicno djelo. Cura mene nije zamolila da to hrvatsko govno ubijem nego da ga maknem i da je ostavi na miru.
Za pizdu neznam nista ako ti imas dokaze izvoli ih pokazati solarno.
Ovo eto ja kazem se lako moze provjeriti u arhivi net.hr servera.
Guest- Guest
Opa evo ga iz članka:newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanjudijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
Čak se otvara pitanje je li visoka procijepljenost trećom i četvrtom dozom na neki način povezana s ubrzanjem zaraze jer su se Izraelci, možda, previše opustili vjerujući u boostere, ili je pak u pitanju nešto drugo.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Kako je to moguce ako imaju najbolju procjepljenost? Ocito da cjepiva sprze imunitet kad je ovako stanje tamo.michaellcmacha wrote:imaju 6000 pacijenata na covid odjelima od toga 2820 u kritičnom stanjudijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
Po svemu vidjenom do danas jasno je da cjepivo daje nesto zastite par mjeseci.
Nakon toga nema razlike s necijepljenima.
Ovo je tek optimisticniji pogled na sve.
Neke druge puno gore stvari ne treba prizivati pa ih necu ni spominjati.
O svemu ce tek vrijeme dati ispravan sud.
dijagram-
2015-08-09
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje