Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
kako je u forzheimu... jel tvornica za preradu zlata u pogonu..veber wrote:kao da je bitno.
srećom nisam više u naci bavarskoj.
pljunem u strausbourg.
bavarski ministar zdravlja zalaže se za lockdown, konc-logore, kažnjavanje.
ta smeća austrijska i bavarska, to nije za bilivit.
zajedno sa slovencima i švicarcima.
ti planinski ljudi su se toliko međusobno jebali da su deformirani skroz.
a, raste pritisak na bavarsku. možda smeće iskoriti ustavno pravo i izađe iz njemačke.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne znam.michaellcmacha wrote:kako je u forzheimu... jel tvornica za preradu zlata u pogonu..veber wrote:kao da je bitno.
srećom nisam više u naci bavarskoj.
pljunem u strausbourg.
bavarski ministar zdravlja zalaže se za lockdown, konc-logore, kažnjavanje.
ta smeća austrijska i bavarska, to nije za bilivit.
zajedno sa slovencima i švicarcima.
ti planinski ljudi su se toliko međusobno jebali da su deformirani skroz.
a, raste pritisak na bavarsku. možda smeće iskoriti ustavno pravo i izađe iz njemačke.
ja sam u Rhemingen-Singen. 10 km od pfozheima i 20km od karlsruhe
100km od strassbourga, a granica francuske je nekih 25km.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:ma pusti nek kmeče, što su htjeli to su dobiliveber wrote:stvar je u tome da im je povrijeđen ego jer ih je društvo isključilo.
u slučaju đemala dvotrećinska većina.
npr da tako gnoji negdje u birtiji gdje neko društvo raspravlja o nekoj temi, a on se stalno ubacuje debilanama i glupim upadicama prije ili kasnije bi se netko digao, nabio bi mu kriglu od piva u šupak, razbio glavu o šank i bacio ga van.
tako da ima sreće.
i da se vratimo temi.
irska kompletno ukida mjere i covid putovnicu i nošenje maski
španjolska i francuska otvaraju kompletno sve.
izgleda da samo nacistička austrija brije da je ovo 1930a
riješili smo se psihičkog nasilja i sad je dobro
Neka vas u podrumu, tako ste najneškodljiviji.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Biden i njegovi psihopatski neoconsi bi išli ratovati protiv Rusije a vojska im je desetkovana.
Alarming Increase In Military Adverse Reactions After Forced COVID Vaccination
During testimony last week, attorney Thomas Renz gave testimony {Direct Rumble Link} on behalf of whistleblowers inside the military medical system who have access to vaccination data that is withheld from the general public.
The data on adverse medical conditions that surface after vaccination within the military is contained on a system called the Defense Medical Epidemiology Database (DMED). The documents that were released to Thomas Renz are now being reviewed {Direct Rumble Link}. The resulting information is very disturbing.
The research took five-year averages of medical conditions and then compared the track record to the results after the mandatory military vaccination program was initiated. The results are alarming:
Pericarditis +175 percent
Heart Attacks +269 percent
Guillain-Barre +250 percent
Immunodeficiencies +275 percent
Myocarditis +285 percent
Miscarriage +306 percent
Bell’s Palsy +319 percent
Cerebral Infarction +393 percent
Pulmonary Embolisms +467 percent
Menstrual Irregularity +476 percent
Multiple Sclerosis +487 percent
HIV +590 percent
Labored Breathing +905 percent
Chest Pain +1529 percent
[Article on the data Here]
MILITARY MED SKYROCKETING DISEASE DATA LEAKED! BIDEN REGIME KNOWINGLY CONTINUES DESTRUCTION OF FORCE
https://www.georgiarecord.com/military-med-skyrocketing-disease-data-leaked-biden-regime-knowingly-continues-destruction-of-force/
Attorney Thomas Renz - Statement on DoD whistleblowers findings
Leaked Database Shows U.S. Military Disease Skyrocketing After Covid-19 Inoculations
https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/01/30/military-database-shows-alarming-increase-in-adverse-medical-conditions-after-forced-covid-vaccination/
https://principia-scientific.com/alarming-increase-in-military-adverse-reactions-after-forced-covid-vaccination/
Alarming Increase In Military Adverse Reactions After Forced COVID Vaccination
During testimony last week, attorney Thomas Renz gave testimony {Direct Rumble Link} on behalf of whistleblowers inside the military medical system who have access to vaccination data that is withheld from the general public.
The data on adverse medical conditions that surface after vaccination within the military is contained on a system called the Defense Medical Epidemiology Database (DMED). The documents that were released to Thomas Renz are now being reviewed {Direct Rumble Link}. The resulting information is very disturbing.
The research took five-year averages of medical conditions and then compared the track record to the results after the mandatory military vaccination program was initiated. The results are alarming:
Pericarditis +175 percent
Heart Attacks +269 percent
Guillain-Barre +250 percent
Immunodeficiencies +275 percent
Myocarditis +285 percent
Miscarriage +306 percent
Bell’s Palsy +319 percent
Cerebral Infarction +393 percent
Pulmonary Embolisms +467 percent
Menstrual Irregularity +476 percent
Multiple Sclerosis +487 percent
HIV +590 percent
Labored Breathing +905 percent
Chest Pain +1529 percent
[Article on the data Here]
MILITARY MED SKYROCKETING DISEASE DATA LEAKED! BIDEN REGIME KNOWINGLY CONTINUES DESTRUCTION OF FORCE
https://www.georgiarecord.com/military-med-skyrocketing-disease-data-leaked-biden-regime-knowingly-continues-destruction-of-force/
Attorney Thomas Renz - Statement on DoD whistleblowers findings
Leaked Database Shows U.S. Military Disease Skyrocketing After Covid-19 Inoculations
https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/01/30/military-database-shows-alarming-increase-in-adverse-medical-conditions-after-forced-covid-vaccination/
https://principia-scientific.com/alarming-increase-in-military-adverse-reactions-after-forced-covid-vaccination/
Guest- Guest
Ima, kako da nema...danas 54 umrle osobe.michaellcmacha wrote:samo nek se hvali, ne bio on sam sebi u koži...Noor wrote:michaellcmacha wrote:
čemu uopće dvojiti...
inače, hvaliti se voli...vodovod, zimmer frei, zec, nekretnine, pilotiranje...pa reko, bude i da je cijepio klince
možda se i on pohvalio, al nisam vidjela
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
PS:
Treba pogledati i europsku, odnosno svjetsku ljestvicu po smrtnosti.
Vidi Worldometers!
Treba pogledati i europsku, odnosno svjetsku ljestvicu po smrtnosti.
Vidi Worldometers!
službeno potvrđeno u njemačkoj je 208 498 uz
74% cijepljenih s dvije doze i
54% trećom
zanimljivo da su i nijemci prestali davati podatke koliki je omjer necijepljenih u odnosu na ostale. 1-2-3
u biti najzanimljiviji podatak bi bio onaj od skupine 3
54% trećom
zanimljivo da su i nijemci prestali davati podatke koliki je omjer necijepljenih u odnosu na ostale. 1-2-3
2014-12-30
Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:i s kažnjavanjem spama i trolanja...obaveznoT. wrote:ok, ova tema je postala bespredmetna...
predlažem da se otvori nova koja će se baviti posljedicama proizašlim iz svega što se izdogađalo u protekle dvije godine...
Dokazano pravedna i učinkovita...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
potpuno opravdano. i da učinkovito.T. wrote:Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:i s kažnjavanjem spama i trolanja...obaveznoT. wrote:ok, ova tema je postala bespredmetna...
predlažem da se otvori nova koja će se baviti posljedicama proizašlim iz svega što se izdogađalo u protekle dvije godine...
veber-
2014-12-30
Ovo ča epikur govori, da u zadru padaju mlodi necijepljeni, riječ je o 43godišnjaku, 167cm, 145 kg, državni namještenik, tri godine zatvora, kil ipo dopa...michaellcmacha wrote:moj dobar poznanik G.C. inače suprug predsjednice gradskog vijeća grada siska je sahranjen na Viktorovcu 28.01. 2022. u dobi od 54 godine... 24.01.2022. se cijepio sa trećom dozom, nakon koje je iskazivao doma suprizi da se ne osjeća baš najbolje, da bi dva dana nakon cijepljenja iznenada umro od masovnog srčanog udara u sred dana pred ulazom u kuću... napomena Gomba nije bolovao od kardiovaskularnih bolesti, nije bio pretil, nije čak ni pušio, regularni rekreativac...
2014-04-16
Dzaba ti je davati podatke, kult ne prizna nista. Fanatici.veber wrote:službeno potvrđeno u njemačkoj je 208 498 uz
54% trećom
Ja sam odustao, kad Lauc stogot zanimljivo napise ja ga copy/paste i to je to.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
T. wrote:Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:i s kažnjavanjem spama i trolanja...obaveznoT. wrote:ok, ova tema je postala bespredmetna...
Trebalo bi prvo definirati trolanje, zatim odrediti nepristranog medijatora, recimo mene, aj dobro, Abena... Onda tek možda bi bilo pravedno
darth_vader-
2014-04-17
Njihova je vjera jaka i nepokolebljiva...newuser wrote:Dzaba ti je davati podatke, kult ne prizna nista. Fanatici.veber wrote:službeno potvrđeno u njemačkoj je 208 498 uz
54% trećom
Ja sam odustao, kad Lauc stogot zanimljivo napise ja ga copy/paste i to je to.
'Blago onima koji vjeruju a ne vidješe'...
Trol=unutarnji neprijatelj.Glupkakurac wrote:T. wrote:Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:
i s kažnjavanjem spama i trolanja...obavezno
Trebalo bi prvo definirati trolanje, zatim odrediti nepristranog medijatora, recimo mene, aj dobro, Abena... Onda tek možda bi bilo pravedno
Kad ne znoš ča bi reko, kad te neko izdominiro, rečeš mu da je trol i unda ko komunisti nekoć imoš dozvolu za odstrel.
Ka ti neko spomene riječ trol, uvati se za pištolj
2014-04-16
darth_vader likes this post
aben wrote:Trol=unutarnji neprijatelj.Glupkakurac wrote:T. wrote:
Kazna je standardna, damnatio memoriae...
Kad ne znoš ča bi reko, kad te neko izdominiro, rečeš mu da je trol i unda ko komunisti nekoć imoš dozvolu za odstrel.
eto vidiš kako ti znaš složiti priču za flame war. samo troll to može.
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:Trol=unutarnji neprijatelj.Glupkakurac wrote:
Naši preci su jurišali na staljingrad, a danas ljudi padaju u afan kad vidu rečenicu napisonu velikin slovima... Ća hodi, nesrićo
2014-04-16
To su histerični ljevičari...aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:
Trol=unutarnji neprijatelj.
Naši preci su jurišali na staljingrad, a danas ljudi padaju u afan kad vidu rečenicu napisonu velikin slovima... Ća hodi, nesrićo
Ljudima ne smetaju velika ili mala slova...
2014-04-14
Ako ti treba definicija i medijatori, onda se bojim da nisi za tu funkciju...Glupkakurac wrote:T. wrote:Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:
Pravednost je vrlina, ili je imaš ili nemaš...
Veber je dokazano pravedan i smatram da je pravi korisnik na pravome mjestu...
2014-04-14
Pa e.T. wrote:To su histerični ljevičari...aben wrote:Gnječ wrote:
Ljudima ne smetaju velika ili mala slova...
Zamisli odrasloga čovika ki se buni na slova teksta ki uopće ne moro prečitati
2014-04-16
što će ti definicija ako je većina odjebala lika/likove.Glupkakurac wrote:T. wrote:Kazna je standardna, damnatio memoriae...Noor wrote:
pa nije ovo đemalova mahala ili epijeva.
neki put zajednički stav ne mora imati obilježja rulje.
ovako je ugodnije za čitati.
nije ovo kao đemalovo; moraju svi pod prisilom, ako treba i u zatvor ako treba.
nitko te ne tjera da ih ignoriraš.
za razliku od njih ja ne čitam komentare ljudi koji su na ignore s moje strane, zato i jesu na ignore i ne zanima me što pišu.
kada vidim da si ga recimo citirao neću ni tebi odgovarati jer se pojavio lik s ignore.
vrlo jednostavno. i principi su jednostavni i ne mijenjaš kaput kako vjetar puhne.
veber-
2014-12-30
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:
Trol=unutarnji neprijatelj.
ajd i ti pomalo na ignor. dopizdio si bogu i vragu a i meni.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje