Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.Gnječ wrote:Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Proizvođač najlonki proveo studiju..
Otkad sam bila zadnji put, napisali ste 22 stranice.
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Napisali smo tek cca. 8 stranica give or take a ostalo je nastancao ero turcin nevidljivi u egzilu i njegov trabant turcin epikur.
1 od 5 hospitaliziranih preživi i ona je jedna od tih sretnika.
Čeka ju kraće ili duže vrijeme rekuperacije.
Želim joj da se čimprije vrat na forum... oporavljena, zdrava i čila.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Eroo wrote:Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Svaki 5.-i hospitalizirani nije bio te sreće kao ti.
Kako god, zahvali Bogu na tome.
Želim ti brz oporavak.
Dobre želje za brz oporavak su ti sa figom u džepu jer si moj post iskoristio za to da se mjeriš sa drugima, i time izazivaš.
Guest- Guest
Eroo wrote:Zanimljivo mi je da nitko iz "balona" ni jednom riječju da upita svoju prijateljicu Venus
kako joj je nakon što je prebolila covid, ima li kakvih posljedica itd...
Brothers in arms...ma da...
Osjećam se slično kao iza gripoze.
Guest- Guest
Eroo wrote:Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.Gnječ wrote:Venus wrote:
Napisali smo tek cca. 8 stranica give or take a ostalo je nastancao ero turcin nevidljivi u egzilu i njegov trabant turcin epikur.
Ne pleši mi na grobu, prerano je, još imam posla ovdje.
Kažem ti, ko gripa.
Guest- Guest
Venkice, jel istina da zenskice bole grudi:)
Meni tako kazali, i da treba dobro ustrajno masirati.
dijagram-
2015-08-09
Preskočio je on mnogo toga u životu, pa i na ovome forumu, kao i ti, usostalom.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Inače AIDS i jest opasan po tome što ti ta bolest uništi imunitet pa te na kraju ubije prehlada možda bosteri i rade tako(neka istraživanja idu u tom smjeru)
Mozda si preskocio moj post u vezi AIDS i covid vakcine
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50266p600-korona-novosti-i-spoznaje
Preskočili ste preboljevanje covida gđe Noor, koja vam je rekla da je imala 3. od 5 stupnjeva.
Preskočili ste i objašnjenje kolege Brenda, koji vam je objasnio kroz kakvu kalvariju je prolazio...
Čini mi se da ste preskočili i Meggie, pa evo sad i Venus.
Do vas ništa iz realnog života ne dopire...osim što ste uvjereni da je "Ero u egzilu".
2016-07-22
dijagram wrote:Venkice, jel istina da zenskice bole grudi:)
Lolega dijagram, ...
2016-07-22
Nedo Bog...Venus wrote:Eroo wrote:Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.Gnječ wrote:
Kažem ti, ko gripa.
Gripu sam već imao, nešto malo prije ove epidemije.
Nedo Bog više...Kad stigne do pluća si na klackalici..
2016-07-22
Izvješća s terena govore da stvarnom ima puno reinfekcija. Puno ljudi koji su na proljeće masno fasovali sad su ponovno pozitivni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hvala Bogu, samo da je sve ok.Venus wrote:Eroo wrote:Zanimljivo mi je da nitko iz "balona" ni jednom riječju da upita svoju prijateljicu Venus
kako joj je nakon što je prebolila covid, ima li kakvih posljedica itd...
Brothers in arms...ma da...
Osjećam se slično kao iza gripoze.
2016-07-22
Virus brzo uči....Novi soj. Zaobilaženje imunog sistema. Uktratko.epikur37 wrote:Izvješća s terena govore da stvarnom ima puno reinfekcija. Puno ljudi koji su na proljeće masno fasovali sad su ponovno pozitivni.
2016-07-22
Lauc:
Oni koji agresivno prisiljavaju ljude na cijepljenje protiv COVID-19 su najveći antivakseri u povijesti naše civilizacije!
Nažalost jedan od mojih najgorih strahova u ovoj pandemiji se ostvaruje. Agresivno nametanje ovog jednog cjepiva rezultiralo je otporom i prema svim drugim cjepivima. To su nedavno objavili u Danskoj i u UK, a sada isto vidimo i u Hrvatskoj. Pred nama je javnozdravstvena kataklizma i morat ćemo godinama sustavno raditi kako bismo ublažili štetu koju su nam nanijeli lobisti pandemijske mafije.
U zadnje vrijeme često me nazivaju „herojem antivaksera“, ili „ikonom antivaksera“, no to ne može biti dalje od istine. Godinama se trudim educirati ljude o važnosti cijepljenja, a često sam se i javno sukobljavao s antivakserima. Međutim cijepljenje mora biti zbog zaštite zdravlja, a ne radi ostvarivanja „ciljeva cijepljenja“ koje su, na način koji tek trebaju istražiti nadležne službe, izlobirali lobisti industrije pandemije.
Vektorska i mRNA cjepiva su nova tehnologija koja nam je omogućila da velikom broju starih i rizičnih umanjimo rizik od teškog oblika bolesti. To vrlo jasno vidimo u brojnim zemljama (ono što se sada događa u Izraelu je za sada iznimka koju tek treba istražiti). Međutim cijepljenje zdrave djece, mladih i onih koji su već preboljeli COVID-19 nije moguće opravdati bilo kakvim rezultatima istraživanjima, ili podacima iz stvarnog života. Nametanje cijepljenja tim kategorijama bilo je motivirano jedino ostvarivanjem profita, a korporativna pohlepa je nažalost ova cjepiva iz spektakularnog uspjeha znanosti potvorila u najveću javnozdravstvenu katastrofu u povijesti.
https://www.liberal.hr/cijepljenje-cjepiva-djeca-hzjz-504
Oni koji agresivno prisiljavaju ljude na cijepljenje protiv COVID-19 su najveći antivakseri u povijesti naše civilizacije!
Nažalost jedan od mojih najgorih strahova u ovoj pandemiji se ostvaruje. Agresivno nametanje ovog jednog cjepiva rezultiralo je otporom i prema svim drugim cjepivima. To su nedavno objavili u Danskoj i u UK, a sada isto vidimo i u Hrvatskoj. Pred nama je javnozdravstvena kataklizma i morat ćemo godinama sustavno raditi kako bismo ublažili štetu koju su nam nanijeli lobisti pandemijske mafije.
U zadnje vrijeme često me nazivaju „herojem antivaksera“, ili „ikonom antivaksera“, no to ne može biti dalje od istine. Godinama se trudim educirati ljude o važnosti cijepljenja, a često sam se i javno sukobljavao s antivakserima. Međutim cijepljenje mora biti zbog zaštite zdravlja, a ne radi ostvarivanja „ciljeva cijepljenja“ koje su, na način koji tek trebaju istražiti nadležne službe, izlobirali lobisti industrije pandemije.
Vektorska i mRNA cjepiva su nova tehnologija koja nam je omogućila da velikom broju starih i rizičnih umanjimo rizik od teškog oblika bolesti. To vrlo jasno vidimo u brojnim zemljama (ono što se sada događa u Izraelu je za sada iznimka koju tek treba istražiti). Međutim cijepljenje zdrave djece, mladih i onih koji su već preboljeli COVID-19 nije moguće opravdati bilo kakvim rezultatima istraživanjima, ili podacima iz stvarnog života. Nametanje cijepljenja tim kategorijama bilo je motivirano jedino ostvarivanjem profita, a korporativna pohlepa je nažalost ova cjepiva iz spektakularnog uspjeha znanosti potvorila u najveću javnozdravstvenu katastrofu u povijesti.
https://www.liberal.hr/cijepljenje-cjepiva-djeca-hzjz-504
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Imao sam dobre namjere...Venus wrote:Eroo wrote:Venus wrote:
Svaki 5.-i hospitalizirani nije bio te sreće kao ti.
Kako god, zahvali Bogu na tome.
Želim ti brz oporavak.
Dobre želje za brz oporavak su ti sa figom u džepu jer si moj post iskoristio za to da se mjeriš sa drugima, i time izazivaš.
A to, drugi i mjerenje?...Ja sam neovisni i tako i pišem.
2016-07-22
newuser wrote:Eto sta su manijaci napravili.
Ti manijaci i njihovi trabanti ce biti kaznjeni. Ne postoji mjesto na kugli zemaljskog gdje ce se moci sakriti nemogu pobjeci sa ovog planeta ni da svakog od njih nonstop stiti tisucu drotova opet ce biti kaznjeni. Nece ih zastititi ni drotovi. Vremena ima jedan po jedan polako.
Guest- Guest
kako đemal pokušava na mala vrata olfo empatičnošću se pojaviti, ali ne ide.
njemačka i francuska ruše rekorde.
bit će zanimljivo u utorak vidjeti nakon današnjeg i sutrašnjeg izlaska ljudi u noćni provod.
možda probiju granicu od milijun.
uz ostale zemlje u eu i njemačka, osim šugave bavarske, razmišlja o ukidanju svih mjera.
nikaj od đemalovog i epijevog cijepljenja s prvim veljače.
njemačka i francuska ruše rekorde.
bit će zanimljivo u utorak vidjeti nakon današnjeg i sutrašnjeg izlaska ljudi u noćni provod.
možda probiju granicu od milijun.
uz ostale zemlje u eu i njemačka, osim šugave bavarske, razmišlja o ukidanju svih mjera.
nikaj od đemalovog i epijevog cijepljenja s prvim veljače.
2014-12-30
FREEDOM RISING: Canadians Create Counter-Culture for Unvaxxed (Exclusive Interview)
“This is a big movement starting”, Dr. Pierre Milot said. “You haven’t seen anything yet. This is just the beginning”, he continued.
According to Dr. Pierre Milot, vaccine mandates need not stop a citizen from engaging in life. That is why he founded an organization where people can find products and services by companies that do not engage in medical discrimination.
“An alternate culture is happening fast,” Milot said. In addition to products and services, Milot and his allies in the freedom movement are creating “an alternative school network”. Physicians and nurses who were fired from their jobs are “starting clinics all over Canada”.
https://rairfoundation.com/freedom-rising-canadians-create-counter-culture-for-unvaxxed-exclusive-interview/
Kako ce covid mafija i Justin rijesiti ovaj slucaj. Ljudi se organizirali i stvaraju drzavu u drzavi.
“This is a big movement starting”, Dr. Pierre Milot said. “You haven’t seen anything yet. This is just the beginning”, he continued.
According to Dr. Pierre Milot, vaccine mandates need not stop a citizen from engaging in life. That is why he founded an organization where people can find products and services by companies that do not engage in medical discrimination.
“An alternate culture is happening fast,” Milot said. In addition to products and services, Milot and his allies in the freedom movement are creating “an alternative school network”. Physicians and nurses who were fired from their jobs are “starting clinics all over Canada”.
https://rairfoundation.com/freedom-rising-canadians-create-counter-culture-for-unvaxxed-exclusive-interview/
Kako ce covid mafija i Justin rijesiti ovaj slucaj. Ljudi se organizirali i stvaraju drzavu u drzavi.
Guest- Guest
Venus wrote:Eroo wrote:Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.Gnječ wrote:
Kažem ti, ko gripa.
nisam nikad imao gripu, covid jesam ali ga nisam ni skužio... ko ni familija.
prednosti cjepiva.
kad se ovako raščlani na proste faktore, jasno je i laiku...ali, strašno :(Gnječ wrote:Noor wrote:o Bože!Gnječ wrote:
odgovoriti ću tebi i za mutavog jer je i on postavio pitanje pa da ne odgovaram dvaput.
ovaj gospodin iznad nije bezveze dobio Nobelovu nagradu i on ništa ne govori a da prije nije 100% siguran u ono što tvrdi. ovo sa AIDS-om nije teorija zavjere kako već više od godinu dana faktčekeri pokušavaju prikazati.
hvala Gnječ
marcellus wrote:Venus wrote:Eroo wrote:
Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.
Kažem ti, ko gripa.
nisam nikad imao gripu, covid jesam ali ga nisam ni skužio... ko ni familija.
prednosti cjepiva.
To ti je trenutno pijanstvo koje izaziva spajk protein daje ti deluziju da si pobijedio virus. Ali to kratko traje kad se otrijeznis imati ces pun kurac godina vremena pisati o nedostacima cjepiva.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje