Korona novosti i spoznaje
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Moja frendica je recimo imala tih antitijela na izvoz. Poslje preboljele korone. I opet ju je dobila bez obzira na to. Ona je nešto kao ovi tu, vjeruje u prirodni imunitet a cijepivo je otrov. I svaki soj pobere uredno.
Last edited by kaya on 5/2/2022, 09:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Moja frendica je recimo imala tih antitijela na izvoz. Poslje preboljele korone. I opet ju je dobila bez obzira na to. Ona je nešto kao ovi tu, vjeruje u prirodni imunitet a cijepivo je otrov. I svaki soj pobere uredno.
aha ono ko pokemoni i spolne bolesti, "moraš skupit sve"
T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Proizvođač najlonki proveo studiju..
Otkad sam bila zadnji put, napisali ste 22 stranice.
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Baštarda je prekršio pravila omerte. Sankcije, molim!
Omerta da sankcioniŠE i nju! Subito!Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Jel' nam Sora živa? Oćemo početi skupljati za vijenac...
mutava baštarda wrote:Jel' nam Sora živa? Oćemo početi skupljati za vijenac...
ja imam neki srp u ostavi pa javite ako treba. čekić ne dam jer mi treba.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Možemo, skinuti dršku sa srpa i ubaciti zvijezdu s njene partijske knjižice da udovoljimo rodbini.pokerjocker wrote:mutava baštarda wrote:Jel' nam Sora živa? Oćemo početi skupljati za vijenac...
ja imam neki srp u ostavi pa javite ako treba. čekić ne dam jer mi treba.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Koronavirus.hr
U posljednja 24 sata zabilježeno je 7,536 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2
te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 56.020.
Među njima je 2.115 pacijenata na bolničkom liječenju,
od toga su na respiratoru 194 pacijenta.
Preminulo je 43 osoba.
U posljednja 24 sata zabilježeno je 7,536 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2
te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 56.020.
Među njima je 2.115 pacijenata na bolničkom liječenju,
od toga su na respiratoru 194 pacijenta.
Preminulo je 43 osoba.
Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Svaki 5.-i hospitalizirani nije bio te sreće kao ti.
Kako god, zahvali Bogu na tome.
Želim ti brz oporavak.
2016-07-22
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
Izrael razvaljuje
dijagram-
2015-08-09
Zanimljivo mi je da nitko iz "balona" ni jednom riječju da upita svoju prijateljicu Venus
kako joj je nakon što je prebolila covid, ima li kakvih posljedica itd...
Brothers in arms...ma da...
kako joj je nakon što je prebolila covid, ima li kakvih posljedica itd...
Brothers in arms...ma da...
2016-07-22
Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Napisali smo tek cca. 8 stranica give or take a ostalo je nastancao ero turcin nevidljivi u egzilu i njegov trabant turcin epikur.
Guest- Guest
odlične vijest.dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
exploziju smrti prehladom ,a imaju relativno mladu populaciju. i izrokani sa 4 doze hahahaha.
jer ispada što neki znanstveni radovi tvrde, cijepljenje ima negativnu zaštitu protiv prehlade omicron, - što si više cijepljen, to ti je više sjeban imunitet i čini te podložnim da te prehlada teže sjebe.
jer kako rekoh od omicrona ne umire nitko, ne znam niti jednu osobu koja je dobila omicron i stariju i mlađu i osobu plus 60godina da je bolovala duže od 3-4 dana. većina ispod. čak i stariji za koje bi korona i potencijalno bila opasna.
ako te omicron pošalje na drugi svijet onda jebiga , zreo si za drugi svijet, to je prirodni tijek života, tako da ove brojke države "umrlo 30,40,50,60" ljudi od prehlade, haha, nemoj me jebati. nije realno umrla niti jedna osoba. umrle su sve od starosti i drugih bolesti koje su imali .
korona je još mogla ubiti nekoga starijeg i rizičnog, iako osobno nisam poznavao iz prve ruke niti jednu osobu koja je umrla od korone, iz druge ruke sam već čuo za 2...
bogami za omicron ne znam niti jednu osobu niti iz prve i druge ruke ne da je umrla od korone, nego da je bila prehlađena duže od 3 dana. dakle nitko ne umire od toga.
sve jedno u izraelu ih kosi naveliko -
dvije su mogućnosti
1)ili kao mi , dečko pogine u prometnoj, ovi mu onako jadnom dok se nije ohladio čačkaju nos, nađu tragove prehlade i napišu da je umro od korone
2)ili su im cijepiva(pošto su svi cijepljeni sa dvije doze, više su sa trećom cijepili nego mi, plus hrpa njih sa 4 doze) ili su im cijepiva sjebala toliko imunitet, da ih umire stvarno i od prehlade što me ne bi čudilo.
Inače AIDS i jest opasan po tome što ti ta bolest uništi imunitet pa te na kraju ubije prehlada možda bosteri i rade tako(neka istraživanja idu u tom smjeru)
AssadNaPodmornici wrote:odlične vijest.dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/epidemioloska-enigma-u-izraelu-zasto-i-pored-masovnog-cijepljenja-4-dozom-imaju-eksploziju-zaraze-i-smrti-15154323
Izrael razvaljuje
exploziju smrti prehladom ,a imaju relativno mladu populaciju. i izrokani sa 4 doze hahahaha.
jer ispada što neki znanstveni radovi tvrde, cijepljenje ima negativnu zaštitu protiv prehlade omicron, - što si više cijepljen, to ti je više sjeban imunitet i čini te podložnim da te prehlada teže sjebe.
jer kako rekoh od omicrona ne umire nitko, ne znam niti jednu osobu koja je dobila omicron i stariju i mlađu i osobu plus 60godina da je bolovala duže od 3-4 dana. većina ispod. čak i stariji za koje bi korona i potencijalno bila opasna.
ako te omicron pošalje na drugi svijet onda jebiga , zreo si za drugi svijet, to je prirodni tijek života, tako da ove brojke države "umrlo 30,40,50,60" ljudi od prehlade, haha, nemoj me jebati. nije realno umrla niti jedna osoba. umrle su sve od starosti i drugih bolesti koje su imali .
korona je još mogla ubiti nekoga starijeg i rizičnog, iako osobno nisam poznavao iz prve ruke niti jednu osobu koja je umrla od korone, iz druge ruke sam već čuo za 2...
bogami za omicron ne znam niti jednu osobu niti iz prve i druge ruke ne da je umrla od korone, nego da je bila prehlađena duže od 3 dana. dakle nitko ne umire od toga.
sve jedno u izraelu ih kosi naveliko -
dvije su mogućnosti
1)ili kao mi , dečko pogine u prometnoj, ovi mu onako jadnom dok se nije ohladio čačkaju nos, nađu tragove prehlade i napišu da je umro od korone
2)ili su im cijepiva(pošto su svi cijepljeni sa dvije doze, više su sa trećom cijepili nego mi, plus hrpa njih sa 4 doze) ili su im cijepiva sjebala toliko imunitet, da ih umire stvarno i od prehlade što me ne bi čudilo.
Inače AIDS i jest opasan po tome što ti ta bolest uništi imunitet pa te na kraju ubije prehlada možda bosteri i rade tako(neka istraživanja idu u tom smjeru)
Mozda si preskocio moj post u vezi AIDS i covid vakcine
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50266p600-korona-novosti-i-spoznaje
Guest- Guest
Venusici nije do tvoga preseravanja, upravo vam je objasnila da pričate gluposti.Gnječ wrote:Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Napisali smo tek cca. 8 stranica give or take a ostalo je nastancao ero turcin nevidljivi u egzilu i njegov trabant turcin epikur.
1 od 5 hospitaliziranih preživi i ona je jedna od tih sretnika.
Čeka ju kraće ili duže vrijeme rekuperacije.
Želim joj da se čimprije vrat na forum... oporavljena, zdrava i čila.
2016-07-22
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje