ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 41 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Noor 6/2/2022, 22:51

Serbinho-3 wrote:New Highly Virulent HIV Variant Detected in Netherlands – Could Cause People to Develop AIDS More Quickly https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/new-highly-infectious-hiv-variant-detected-netherlands-cause-people-develop-aids-quickly/ 

ne znate? evo odakle: Dr. Zelenko On Endless Boosters And Warnings About Vaccine-Induced AIDS https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/dr-zelenko-endless-boosters/ 

In 2020 Indian Scientists Discovered COVID-19 Was Engineered with AIDS-Like Insertions – Emails Show Fauci Called It „Outlandish” which led to the Published Study Being Withdrawn https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/2020-indian-scientists-discovered-covid-19-engineered-aids-like-insertions-emai ls-show-fauci-called-outlandish-led-published-study-withdrawn/ 
a Ljubo faktčeker se Gnječu smijao kad je stavljao linkove na tu temu

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2022, 22:53

T. wrote:
mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 41 Img_2723
Vodstvo 'hezbollaha' je posramljeno...
Običan virus je nanio više štete židovima nego oni u zadnjih 40 godina...

Prije vakcina koju proizvodi Pfizer zidovsko preduzece d.d.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 6/2/2022, 23:04

Opet Israel...Već sam obasnio i ne da mi se ponavlati.
Odoka, Israel ima 5.5x manju smrtnost od Hrvatske.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 6/2/2022, 23:07

zamisli koja prevara....4. doza i umiru, pa jel to moguće :|

2017-10-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/2/2022, 23:08

Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:New Highly Virulent HIV Variant Detected in Netherlands – Could Cause People to Develop AIDS More Quickly https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/new-highly-infectious-hiv-variant-detected-netherlands-cause-people-develop-aids-quickly/ 

ne znate? evo odakle: Dr. Zelenko On Endless Boosters And Warnings About Vaccine-Induced AIDS https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/dr-zelenko-endless-boosters/ 

In 2020 Indian Scientists Discovered COVID-19 Was Engineered with AIDS-Like Insertions – Emails Show Fauci Called It „Outlandish” which led to the Published Study Being Withdrawn https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/2020-indian-scientists-discovered-covid-19-engineered-aids-like-insertions-emai ls-show-fauci-called-outlandish-led-published-study-withdrawn/ 

znanstvenici smatraju da nema razloga za zabrinutost

Studija je pokazala da su, nakon početka liječenja, osobe s varijantom VB imale sličan oporavak imunosnog sustava i preživljavanje kao osobe s drugim varijantama HIV-a.

“Nema razloga za uzbunu zbog ove nove varijante virusa”, rekao je epidemiolog iz Oxforda Chris Wymant, voditelj studije, za AFP.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2022, 23:19

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:

Studija je pokazala da su, nakon početka liječenja, osobe s varijantom VB imale sličan oporavak imunosnog sustava i preživljavanje kao osobe s drugim varijantama HIV-a.

“Nema razloga za uzbunu zbog ove nove varijante virusa”, rekao je epidemiolog iz Oxforda Chris Wymant, voditelj studije, za AFP.

A koji lijek daju osobama sa HIV? Da nije Ritonavir? To je isti lijek koga Pfizer pod drugim imenom upravo stavio na trziste za lijecenje covida. Paxlovid.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2022, 23:22

Noor wrote:zamisli koja prevara....4. doza i umiru, pa jel to moguće :|

To se zove AIDS. AIDS se ne dobije samo od HIV.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/2/2022, 23:23

Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:

A koji lijek daju osobama sa HIV? Da nije Ritonavir? To je isti lijek koga Pfizer pod drugim imenom upravo stavio na trziste za lijecenje covida. Paxlovid.
Nismo tu da propitujemo... Kako kaaže znanost i papa Franjo

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2022, 23:28

mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:

Nismo tu da propitujemo... Kako kaaže znanost i papa Franjo

Ja propitujem jer ne vjerujem nikome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/2/2022, 01:39

dijagram wrote:
mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače i dalje nagradno pitanje

zna li netko bilo koju osobu koja je dobila omicron a da je bila duže od 3 dana prehlađena? 
(pitanje zna li tko bilo koga da je umro od omicrona, nema smisla jer od omicrona se ne može umrijeti).

čemu onda sve mjere ?* :D
Ja znam hrpu primjera busterani koji imaju neke probleme sa sinusima i sl.
Namjerno zastrasivanje cijepljenih.

Radije ih malo ohrabrite.
ja sam šogiju u najboljoj vjeri rekao da si kupi andol 75, on otkad se cijepio stalno se žali na trnce u rukama i nogama...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/2/2022, 01:43

T. wrote:
michaellcmacha wrote:na stranu tu naša prepucavanja, bilo bi dobro da se ovi naši busterisani ipak sklone u neki podrum dok virus ne okopni... makar i nisu najispravniji u glavi, nek se pričuvaju...
Za busterisane vrijedi nova parola...
'Misli na druge, ostani doma'...
ja bi prije rekao da oni većina budu stajali doma radi sebe... jebe se njima za bilo koga...u svakom slučaju treba ih se kloniti i ovdje ali i u reali...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/2/2022, 01:49

Noor wrote:

ljubo se malo zaletio, sad sluša Bebeka...ko i drug znanstvenik... jel se tko sjeti kako je pun samouvjerenosti tu pojašnjavao kako će cjepiva riješiti problem ove zdravstvene krize i to u kratkom roku... i usput vrijeđao bez imalo srama... sad vidim povremeno uđe na forum ni A ni Be i odmah van šmugne...zadnji put kad je bio neš se malo koprcao i tutanj...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/2/2022, 02:54

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

ljubo se malo zaletio, sad sluša Bebeka...ko i drug znanstvenik... jel se tko sjeti kako je pun samouvjerenosti tu pojašnjavao kako će cjepiva riješiti problem ove zdravstvene krize i to u kratkom roku... i usput vrijeđao bez imalo srama... sad vidim povremeno uđe na forum ni A ni Be i odmah van šmugne...zadnji put kad je bio neš se malo koprcao i tutanj...

Ljubo i njegovi faktcekeri. Pa ja nista ne stavljam na forum ako nisam procitao i provjerio barem na desetak razlicitih izvora koji nemaju ikakve veze jedni s drugima objavljuju potpuno neovisno. Ali on se zapilio da me demantira kao messengera jer ne pisem ja te strucne radove ja ih nadjem i stavim ovdje. Do sada mi nije demantirao nista.

A da potvrdim ovo iznad sto je serbinho stavio da SARS CoV2 ima u spike proteinu inserte HIV virusa i da je indijcima Fauci naredio da to otkrice i strucni rad povuku i kazu javno da su pogrijesili, evo dr. Fauci je zaboravio da postoji jedan drugi strucni rad kojeg sam pronasao koji isto pise da u spike proteinu postoji dio HIV virusa. Rad je objavljen daleke 2004. godine znaci godinu dana nakon sto je buknula epidemija SARS. Taj sars je isto izletio iz laboratorija ali se Shi Zengli brzo potrudila pronaci neki slicni virus u sismisima a svjetska javnost je popusila pricu.

Evo tog rada

Structural similarity between HIV-1 gp41 and SARS-CoV S2 proteins suggests an analogous membrane fusion mechanism

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7141560/#__ffn_sectitle
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 7/2/2022, 07:17

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

Ljubo i njegovi faktcekeri. Pa ja nista ne stavljam na forum ako nisam procitao i provjerio barem na desetak razlicitih izvora koji nemaju ikakve veze jedni s drugima objavljuju potpuno neovisno. Ali on se zapilio da me demantira kao messengera  jer ne pisem ja te strucne radove ja ih nadjem i stavim ovdje. Do sada mi nije demantirao nista.

A da potvrdim ovo iznad sto je serbinho stavio da SARS CoV2 ima u spike proteinu inserte HIV virusa i da je indijcima Fauci naredio da to otkrice i strucni rad povuku i kazu javno da su pogrijesili, evo dr. Fauci je zaboravio da postoji jedan drugi strucni rad kojeg sam pronasao koji isto pise da u spike proteinu postoji dio HIV virusa. Rad je objavljen daleke 2004. godine znaci godinu dana nakon sto je buknula epidemija SARS. Taj sars je isto izletio iz laboratorija  ali se Shi Zengli brzo potrudila pronaci neki slicni virus u sismisima a svjetska javnost je popusila pricu.

Evo tog rada

Structural similarity between HIV-1 gp41 and SARS-CoV S2 proteins suggests an analogous membrane fusion mechanism

nista, cekamo Ljubu da te demantira...i tebe i taj rad

2017-10-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/2/2022, 08:11

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

Ljubo i njegovi faktcekeri. Pa ja nista ne stavljam na forum ako nisam procitao i provjerio barem na desetak razlicitih izvora koji nemaju ikakve veze jedni s drugima objavljuju potpuno neovisno. Ali on se zapilio da me demantira kao messengera  jer ne pisem ja te strucne radove ja ih nadjem i stavim ovdje. Do sada mi nije demantirao nista.

A da potvrdim ovo iznad sto je serbinho stavio da SARS CoV2 ima u spike proteinu inserte HIV virusa i da je indijcima Fauci naredio da to otkrice i strucni rad povuku i kazu javno da su pogrijesili, evo dr. Fauci je zaboravio da postoji jedan drugi strucni rad kojeg sam pronasao koji isto pise da u spike proteinu postoji dio HIV virusa. Rad je objavljen daleke 2004. godine znaci godinu dana nakon sto je buknula epidemija SARS. Taj sars je isto izletio iz laboratorija  ali se Shi Zengli brzo potrudila pronaci neki slicni virus u sismisima a svjetska javnost je popusila pricu.

Evo tog rada

Kada je Fr. Nobelovac Luc M. izjavio da prepoznaje i djelić koda hiva u ovom novom virusu i da je to znak da je umjetan, naveo je i neki indijski rad kojikoji je morao biti povučen faktčekeri su dokazivali da nije u pravu jer da nije neobično da taj kod bude u prirodi i da se radi o slučajnosti.
Ukoliko je njegova izjava, a ne podmetanje da bi se busterani trebali kontrolirati na hiv, onda će biti problem, ali ne nerješiv jer struka ima sigurno nešto i za to.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 7/2/2022, 09:16

znači,čopore još se uvijek držite tog fake website-a, ne čudi me :)

The Gateway Pundit (TGP) is an American far-right[2] fake news website.[1] The website is known for publishing falsehoods, hoaxes, and conspiracy theories.[

što se cjepiva tiče, rekao sam da će nas spasiti cjepivo i lijekovi, da će se ovo kasnije liječiti kao gripa
i napisao da se čeka proteinsko (došlo već), pa da vidimo što ćete kao antivakseri tada smisliti
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/2/2022, 09:23

ljubo1212 wrote:

što se cjepiva tiče, rekao sam da će nas spasiti cjepivo i lijekovi, da će se ovo kasnije liječiti kao gripa
i napisao da se čeka proteinsko (došlo već), pa da vidimo što ćete kao antivakseri tada smisliti
Ne znam hoće li stado odustati od genske terapije i prići na našto drugo? Šta kaže znanost?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 7/2/2022, 09:29

naravno, u samom radu nigdje priče da je sekvenca hiva unesena u sars, nego da su slični proteini, dijele dvije spirale, ipa bi se na osnovu sličnih mehanizam molglo ići na njihovo inhibiranje

dakle, ovo nije dokaz onoga čega se držite, uostaom pitajte si nekoga, lauca npr

We found that SARS-CoV S2 and gp41 share the same two α helices, suggesting that the two viruses could follow an analogous membrane fusion mechanism. Further ligand-binding analysis showed that two inhibitors GGL and D-peptide from HIV-1 gp41 may serve as inhibitors for SARS-CoV entry.
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 7/2/2022, 09:32

mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:

Ne znam hoće li stado odustati od genske terapije i prići na našto drugo? Šta kaže znanost?
ljudi su već cijepljeni
stadu će se ponuditi proteinsko cjepivo, neće valjda pavlovićevu mast ili ivermectin, a trebalo bi možda
btw, jeste provjerili onu medicinsku sestru iz splita, jesu bili već komorbiditeti u obitelji? jel netko ucijenio roditelje? nisam pratio, a vi imate iz prve ruke
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 7/2/2022, 09:35

hebga....ima još

Reagirala je i Shi Zhengli, znanstvenica sa Instituta za virologiju u Wuhanu, koja je zaslužna za otkrivanje da SARS-CoV-2 vjerojatno dolazi od šišmiša te da se veže na ACE2 receptore, prisutne u ljudskoj sluznici. Poručila je da se spremna staviti vlastiti život na okladu da virus nema nikakve veze s laboratorijem.

Profesor kemije s Harvarda, David Liu, poručio je da su indijski znanstvenici očigledno tražili nešto da bi potvrdili svoje mišljenje o laboratorijskom porijeklu virusa.

“Uplašenom svijetu ne treba raspirivanje teorija zavjere lošim analizama”, apelirao je.

U konačnici, članak koji je izazvao ove kontroverze povukli su sami autori. Objasnili su da će zbog komentara iz znanstvene zajednice revidirati svoj pristup i interpretaciju rezultata. Ispod samog teksta javio se i voditelj istraživanja, Prashant Pradhan. Zahvalio se na kritikama i poručio: “Nije nam bila namjera hraniti teorije zavjere i ovdje nisu iznesene takve tvrdnje”. Međutim, priča o HIV-u je očigledno preživjela, iako članak nije.
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/2/2022, 09:37

ljubo1212 wrote:hebga....ima još

Reagirala je i Shi Zhengli, znanstvenica sa Instituta za virologiju u Wuhanu, koja je zaslužna za otkrivanje da SARS-CoV-2 vjerojatno dolazi od šišmiša te da se veže na ACE2 receptore, prisutne u ljudskoj sluznici. Poručila je da se spremna staviti vlastiti život na okladu da virus nema nikakve veze s laboratorijem.

Profesor kemije s Harvarda, David Liu, poručio je da su indijski znanstvenici očigledno tražili nešto da bi potvrdili svoje mišljenje o laboratorijskom porijeklu virusa.

“Uplašenom svijetu ne treba raspirivanje teorija zavjere lošim analizama”, apelirao je.

U konačnici, članak koji je izazvao ove kontroverze povukli su sami autori. Objasnili su da će zbog komentara iz znanstvene zajednice revidirati svoj pristup i interpretaciju rezultata. Ispod samog teksta javio se i voditelj istraživanja, Prashant Pradhan. Zahvalio se na kritikama i poručio: “Nije nam bila namjera hraniti teorije zavjere i ovdje nisu iznesene takve tvrdnje”. Međutim, priča o HIV-u je očigledno preživjela, iako članak nije.
ljubo jebes koronu..opet se osilila druga 'korona' opasnija...leftstapovci :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics