Korona novosti i spoznaje
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
znači kada sam trebao za afriku i kada su me cijepili protiv svega, a između ostalog i protiv malarije, da mi to dođe kao cjepivo protiv covida?Gnječ wrote:
isto odlično djeluje i lijek protiv malarije kojeg su isto zabranili. lijek djeluje tako da služi kao vektor za ulaz cinka u stanicu a cink onda onemogućava kloniranje virusa. bio sam stavio video gdje se detaljno opisuje kako to djeluje.
možda još neki sastojak štiti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:ali zanimljiv je ovaj obratGnječ wrote:to su sve znali i u samom početku pandemije. mnogi bi morali pred streljački vod zbog ovoga.
pitam se kako će opravdati toliki broj umrlih od covida kad je cijelo vrijeme bio dostupan lijek koji je mogao spasiti smrti barem 80% umrlih od covida.
I dalje stojim kod te tvrdnje i ustrajat ću u njoj dok god me stvarnost ne demantira.
Ovo je jednostavno pitanje kritične mase. Prevelik broj ljudi u "sustavu" (štogod sustav bio) je u najmanju ruku kolaborirao svojom šutnjom i namjernim "sljepilom" da bi se itko unutar sustava sada osjetio pozvanim proganjati ikoga. Broj onih koji mogu progoniti počinitelje mnogo je manji od samih počinitelja mišlju, rječju, djelom i propustom.
Ako postoji potreba za nekakvim umivanjem (vidjet ćemo kako će se dalje sve razvijati), sve što je sada potrebno je da pripuštanje do sada potiskivanih informacija bude dovoljno postupno i da dovoljno velikom broju ljudi djeluje dovoljno uvjerljivo kao spontano dolaženje do "novih" "otkrića". Epikuri će pljeskati ručicama na još jednoj pobjedi struke i to je to ...
Slovoslagar-
2021-04-25
Noor and AssadNaPodmornici like this post
Naravno.Slovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:
ali zanimljiv je ovaj obrat
pitam se kako će opravdati toliki broj umrlih od covida kad je cijelo vrijeme bio dostupan lijek koji je mogao spasiti smrti barem 80% umrlih od covida.
I dalje stojim kod te tvrdnje i ustrajat ću u njoj dok god me stvarnost ne demantira.
Ovo je jednostavno pitanje kritične mase. Prevelik broj ljudi u "sustavu" (štogod sustav bio) je u najmanju ruku kolaborirao svojom šutnjom i namjernim "sljepilom" da bi se itko unutar sustava sada osjetio pozvanim proganjati ikoga. Broj onih koji mogu progoniti počinitelje mnogo je manji od samih počinitelja mišlju, rječju, djelom i propustom.
Ako postoji potreba za nekakvim umivanjem (vidjet ćemo kako će se dalje sve razvijati), sve što je sada potrebno je da pripuštanje do sada potiskivanih informacija bude dovoljno postupno i da dovoljno velikom broju ljudi djeluje dovoljno uvjerljivo kao spontano dolaženje do "novih" "otkrića". Epikuri će pljeskati ručicama na još jednoj pobjedi struke i to je to ...
dijagram-
2015-08-09
Za Epikura je pretpostaviti da se bude opet pronasaoSlovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:
A sta ce ovi tvrdokorniji i zadrtiji u svome fasizmu ima li za njih nade
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Katere stranske simptome lahko povzroči Generični Stromectol (IVERMECTIN)?
Zdravilo Generični Stromectol lahko povzroči različne neželene simptome. Če se vam zdi, da katerikoliod spodaj naštetih simptomov vztraja dlje časa ali vam povzroča neprijeten občutek, o tem obvestite
zdravnika in se dogovorite za pregled.
Neželeni simptomi zdravila Stromectol so lahko:
- vročina ali glavoboli
- občutek omotičnosti ali zmedenosti
- spremembe v vidu ali bolečine oči
- težave z dihanjem
- bolečine v prsnem košu
- neuravnovešen ali pospešen srčni utrip
- nenavadno otekanje ali alergijske reakcije
- nenadzorovano uriniranje ali odvajanje blata, zaprtost ali driska
- občutljive žleze v vratu, pazduha ali dimljah
- tresljaji
- boleči sklepi ali mišice
- izguba apetita
- nenavadna utrujenost ali šibkost
Oko navedenih postranskih učinaka se dogovorite sa svojim lijčnikom.
Možete birati između nekontroliranog odvajanja urina i blata do teškoća s dihanjem
i promjena u vidu, pa čak do vrtoglavie i osjećaja zbunjenosti. Sve po želji...požurite s nakupom!
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
newuser wrote:Nadajmo se da se ubojice nece izvuci nekaznjeno. Kako vidimo sve se mijenja pomalo, nakon toga odgovorne privesti pred lice pravde.Gnječ wrote:Noor wrote:
UK Vaccine Crime Investigation
Metropolitan Police Crime Number: 6029679/21
International Criminal Court (The Hague) case number: OTP‐CR‐473/21
The world’s largest‐ever international criminal investigation is now under‐way, involving Hammersmith Police, The Metropolitan Police, and The International Criminal Court. The UK police accepted the supporting information and agreed there is enough evidence to proceed under the above crime number.
The case was lodged on 20th December 2021 by Sam White MD, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) and retired policeman Mark Sexton. Requests for further assistance have been made to international lawyer Robert F Kennedy Jnr (nephew of J F Kennedy), Dr Reiner Fuellmich (German corporate lawyer who won the emissions scandal case against Volkswagen Audi), Dr. Michael Yeadon (Former Pfizer Vice President), plus countless other doctors, professors, virologists, biologists, data experts and lawyers nationally and internationally; some of whom have already made direct contact with the police and have been acknowledged by Superintendent Simpson (Assistant to Cressida Dick, Head of The Metropolitan Police).
The complaints allege numerous serious crimes including misfeasance and misconduct in public office; gross negligence manslaughter; corporate manslaughter, murder, conspiracy to murder, genocide and crimes against humanity.
https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf
https://vaxx.free2shine.net/uk-vaccine-crime-investigation/
Guest- Guest
Slovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:
https://lekarna-slovenija.com/genericni-stromectol/
Prodaja Ivermectin
Generični Stromectol je zdravilo proti parazitom. Povzroča smrt nekaterih parazitskih organizmov v telesu in se uporablja za zdravljenje okužb, ki jih le te povzročajo. Zdravilna učinkovina v zdravilu Stromectol, ivermektin, se uporablja ne samo pri zdravljenju ljudi, temveč tudi pri zdravljenju prašičev, goveda, konjev in ovc. Makurca 1997 je bil odobren za zdravljenje strongiloidioze pri ljudeh. Gre za zdravilo, ki je brez recepta in ga je v Sloveniji mogoče kupiti v spletni lekarni.Besplaćna dostava na dom, požuri s kupovinom!
Last edited by Eroo on 1/2/2022, 21:28; edited 2 times in total
2016-07-22
ima i masa bolesti koje su već desetljećima neizlječive. kaj točno hoćeš reć'?Sovak wrote:Noor wrote:Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
Da ... tam iz 18. stoljeća ili tak nekaj.
Nego ... danas je 21. stoljeće.
Znaš ... u međuvremenu su tam neki ljudi otišli na Mjesec i natrag ... i to par puta.
Istina i bog neki to ne vjeruju.
Ali gleč čudo .. imamo mobitele i kaj sve ne na njima. Još od prije zrakoplove, podmornice, tostere i mikrovalnu ... a tekar frižider?
A teveji ... nikak mi ni jasno kak toliki ljudi staneju u njega?
Čudo jedno od tehnike.
Naravno, sve to je zaobišlo farmakologiju.
Oni su po naravi stvari tuntleki i jebivetri.
Kužim.
zato kaj ima teve i frižider ima i lijek za rak? jel to tvoja poveznica jebivjetru?
nevjerojatna je tvoja stupidnost.
Guest- Guest
kužiš ti kikija, jer da kužiš ne bi pisal gluposti.Sovak wrote:Da ... tam iz 18. stoljeća ili tak nekaj.Noor wrote:Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
Znaš ... u međuvremenu su tam neki ljudi otišli na Mjesec i natrag ... i to par puta.
Ali gleč čudo .. imamo mobitele i kaj sve ne na njima. Još od prije zrakoplove, podmornice, tostere i mikrovalnu ... a tekar frižider?
Čudo jedno od tehnike.
Kužim.
vaš špric je još godinama od cjepiva, uz svu tu tehnologiju.
Regice, ti se kurca razumiješ u to o čemu drobiš.Noor wrote:kužiš ti kikija, jer da kužiš ne bi pisal gluposti.Sovak wrote:Da ... tam iz 18. stoljeća ili tak nekaj.Noor wrote:Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
Čudo jedno od tehnike.
Kužim.
vaš špric je još godinama od cjepiva, uz svu tu tehnologiju.
2016-07-22
Ovo je dobra vijest. Mozda i najbolja u zadnje vrijeme. Ide to pomalo.Gnječ wrote:newuser wrote:Nadajmo se da se ubojice nece izvuci nekaznjeno. Kako vidimo sve se mijenja pomalo, nakon toga odgovorne privesti pred lice pravde.Gnječ wrote:
UK Vaccine Crime Investigation
Metropolitan Police Crime Number: 6029679/21
International Criminal Court (The Hague) case number: OTP‐CR‐473/21
The world’s largest‐ever international criminal investigation is now under‐way, involving Hammersmith Police, The Metropolitan Police, and The International Criminal Court. The UK police accepted the supporting information and agreed there is enough evidence to proceed under the above crime number.
The case was lodged on 20th December 2021 by Sam White MD, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) and retired policeman Mark Sexton. Requests for further assistance have been made to international lawyer Robert F Kennedy Jnr (nephew of J F Kennedy), Dr Reiner Fuellmich (German corporate lawyer who won the emissions scandal case against Volkswagen Audi), Dr. Michael Yeadon (Former Pfizer Vice President), plus countless other doctors, professors, virologists, biologists, data experts and lawyers nationally and internationally; some of whom have already made direct contact with the police and have been acknowledged by Superintendent Simpson (Assistant to Cressida Dick, Head of The Metropolitan Police).
The complaints allege numerous serious crimes including misfeasance and misconduct in public office; gross negligence manslaughter; corporate manslaughter, murder, conspiracy to murder, genocide and crimes against humanity.
https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf
https://vaxx.free2shine.net/uk-vaccine-crime-investigation/
2015-09-09
Slovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:
ne smiješ si dozvoliti malodušnost ili defetizam. ni ti ni nitko na ovoj kugli zemaljskoj jer te su psihopatske beštije naučile postupak kako klonirati i iskemijati viruse i nemoj ni trenutka pomisliti da će se oni zaustaviti na ovom iskemijanom virusu. ako ih sada ne zaustavimo svim mogućim sredstvima legalnim i ilegalnim onda smo najebali skroz na skroz.
evo ono što znam već sada rade na novom umjetnom virusu MERS-CoV2 od koga je smrtnost otprilike 32% a ne 0.01% kao kod ovog SARS CoV2 virusa. budem stavio link
Guest- Guest
Do sada su se sve teorije zavjere o koroni pokazale kao tocne. Ne bi cudilo da psihopati i ovo naprave svakako je filantropu i ekipi cilj 500.000.000 ljudi na zemlji.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:
ne smiješ si dozvoliti malodušnost ili defetizam. ni ti ni nitko na ovoj kugli zemaljskoj jer te su psihopatske beštije naučile postupak kako klonirati i iskemijati viruse i nemoj ni trenutka pomisliti da će se oni zaustaviti na ovom iskemijanom virusu. ako ih sada ne zaustavimo svim mogućim sredstvima legalnim i ilegalnim onda smo najebali skroz na skroz.
evo ono što znam već sada rade na novom umjetnom virusu MERS-CoV2 od koga je smrtnost otprilike 32% a ne 0.01% kao kod ovog SARS CoV2 virusa. budem stavio link
2015-09-09
nažalost u pravu siSlovoslagar wrote:Više puta sam rekao da nitko neće odgovarati za ništa.Gnječ wrote:Noor wrote:
previše ljudi je prištekano za ovaj matrix.. kao nedavno ispred trgovačkog centra, neka cura nosi majicu tipa "take red pill matrix" itd, i u isto vrijeme ona nosi masku na otvorenom. :D
i sam možeš klasificirati ljude u ovoj prevari.. imaš psihopate poput bivšeg forumaša safeta ,a takvi poput njega čine jedan značajan postotak ljudi.. to bi tamo u nazi režimu bili SSovci(samo on bi bio onaj šupak koji ne bi vidio fronte nego bi bio gestapovac u pozadini.. u komunizmu u UDBi u SSSRu u NKDVu itd)..
zatim imaš ekipu tipa kaya, epi, sovak, itd, sluge sistema, nisu psiohopati, ali su prišetkani za matrix i totalno negiraju nove činjenice, i dalje vjeruju sustavu, i trudit će se služiti sustavu itd.. makar već znaju da su prevareni.. i u takve još spadaju ljudi koji su pristali na potencijalno trovanje radi "potvrde" , a onda nagovaraju druge "pa ako sam se ja zajeba zajebi se i ti aj zašto ne, tko vas jebe neka vas teroriziraju"..
te imaš onda slobodne ljude, tipa prvo mi koji znamo da je cijepivo sranje podržavamo sva cijepiva osim ovoga smeća , te su sa nama naravno 5g teoretičari zavjere, iako su oni puno točniji nego recimo igrači sustava tipa epi, (a o onom safetu da ne pričam).. u te slobodne ljude spadaju oni koji su se cijepili, bilo iz opravdanih razloga(cijepivo je donekle štitilo od prvih verzija virusa a tada se nisu znale nuspojave koje se tek otkrivaju) i ti su normalni, kažu "ja sam se cijepio jer su nam rekli da će nam vratiti slobode i da će sve ovo stati , pun mi je kurac miči restrikcije itd".. takvih je zapravo jedan dobar postotak cijepljenih...
rekao bih da je podjela barem u RH, ipak smo mi u većini 2/3 (tipa mi normalni slobodnjaci, pogledaj nas ovdje, uglavnom sve visoko obrazovani ljudi, sa nama su oni 5g zavjera ekipa te cijepljeni koji žele da se ukinu sranja).. na 1/3 je prije svega psihopati poput bivšeg forumaša safeta, te oni koji služe sistemu bez pogovora (sovak, epi) jer u tome imaju interese kao uhljebi, panduri itd, ili ekipa poput kaye koja kaže - "ja sam se zajebala pa neka i njih guze" itd..
na zapadu je omjer još gori, tipa svega 30-40% su slobodnjaci, a 60-70% su ekipa poput safeta ok - oni su uvijek manjina, ali najviše je tamo onih sluga sistemu..
usput u RH i nije bilo "tolike štete" koliko u drugim zapadnim zemljama , gdje zbog prisilno nametnutog cijepljenja umiru mlađi i djeca.. u RH te "prisiljavaju" ali na indirektne načine itd, ali i dalje možeš odjebati..
inače jedna informacija, nigdje se više skoro ne provjeravaju potvrde u RH.. u hrpi institucija to je išlo u početku, sada doslovno nigdje.. svi odjebali nitko nikoga ne pita ništa, itd
Slovoslagar likes this post
bulazniš.Sovak wrote:Noor wrote:Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
Da ... tam iz 18. stoljeća ili tak nekaj.
Čudo jedno od tehnike.
Kužim.
medicina napreduje kao i tehnologije.
prije 50 godina si umro od nekih srčanih, danas te puste nakon tri dana.
prije pet godina moj otac ne bi bio živ, a dans već treću godinu pomoćuametnog lijeka živi, samostalan je nije teret nikome osim poreznim obveznicima.
desetljećima se ljudi bave otkrivanjem uzrocima da bi došli do lijeka.
novac koji je utučen u ovu pizdariju mogao je biti upotrijebljen za razvoj lijeka raka vrata, maternice, raka dojke i raka grla.
pa bi u povijesti bilo zapisano kako je čovječanstvo udružilo snage, novac i resurse i riješilo problem.
ali nije, milijarde su utučene u nešto kaj ne djeluje.
veber-
2014-12-30
Portugal: 10.15 milijuna stanovnika ....s cijepljenjem se je praktiki ustavio nekontrolirana rast smrtnosti!
Hrvatska : 3.88 milijuna stanovnika
Hrvatska : 3.88 milijuna stanovnika
2016-07-22
kak ne djeluje? dovoljno je vidjet cjepiše na ovom forumu, nadrogirano u vražju mater i mole za još.veber wrote:
nikad u povijesti ljudi nisu bili ponosni na lijekove, bokte iebo, ponosan zato kaj si uzeo neku drogu, bare je mila majka.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:
inače jedna informacija, nigdje se više skoro ne provjeravaju potvrde u RH.. u hrpi institucija to je išlo u početku, sada doslovno nigdje.. svi odjebali nitko nikoga ne pita ništa, itd
Do IQ-a je, jebiga...
Kažeš da si visoko obrazovan, a radiš na mješalici. Argat.
2016-07-22
Ne znam jesi li već stavljao ovaj članak, ali evo je vrlo interesantno:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gnječ wrote:
uglavnom gnječ je opet ispao u pravu, po 100000put, jako te cijenim nakon ove korona priče, jer si stavljao znanstvena istraživanja koja su se kasnije i godinu ipo dana pokazala točnim.
dok ekipa te sprdala na račun toga, pogotovo onaj bivši ludi safet koji je nestao sa foruma, a evo japansko istraživanje da taj iverkurac kako se već zove zaista i pomaže.
dakle cijelo vrijeme su "teoretičari zavjere" bili u pravu, a index, nenad jarić dauenhauer, fauci, perica jihadi, epi, glupkokurac(zaista i jest) te legendarni bivši forumaš safet - u krivu
hvala. većina ljudi slijepo vjeruje autoritetima i ispolitiziranoj mainstream struci i medijima pogotovo liječnicima koji imaju status bogova ali ja nisam od te sorte pa sam tako sam i ovu plandemiju od početka odmah naslutio da je virus iskemijan u laboratoriju i da nije došao od kuhanog šišmiša. još do danas nisu našli prirodni izvor tog virusa zato jer prirodni izvor ne postoji. a ovo dalje sam istraživao jer me zanima a ono što sam smatrao da bi moglo zanimati i ostale stavljao sam na forum.
dakle, ivermectin koji je primarno antiparazitik ima i neka druga svojstva koja su već odavno poznata i prije početka plandemije a to je da je ivermectin antiviralni lijek koji se već odavno koristi prevenciji zika virusa itd pa se tako otkrilo da djeluje i na virus SARS CoV2 na način da se veže za spike protein i onemogućava virusu ulaz u stanicu. odličan učinak ima kao profilaksa odmah u početku zaraze a dosta manje kod onih kojima je zaraza napredovala do respiratora.
moram reći da su psihopate u RH povukli ivermectin iz svih ljekarni u RH. znam jer sam pitao kažu u apotei nikada čuli za taj lijek??!
isto odlično djeluje i lijek protiv malarije kojeg su isto zabranili. lijek djeluje tako da služi kao vektor za ulaz cinka u stanicu a cink onda onemogućava kloniranje virusa. bio sam stavio video gdje se detaljno opisuje kako to djeluje.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7564151/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7564151/pdf/cells-09-02100.pdf (PDF varijanta)
Skrećem svima pažnju na četvrto poglavlje i na Tablicu 1, kratko je i osobito je interesantno jer ukazuje na koliko širokom spektru virusa ivermectin iskazuje inhibirajuće djelovanje. Tu se autori referiraju na in vitro studije, ali kliničke studije konretno za SARS-Cov-2 su već i u vrijeme objave ovog istraživanja naveliko bile provođene, što članak i navodi.
Slovoslagar-
2021-04-25
...umjesto ivermectin za gliste.ebenica wrote:kak ne djeluje? dovoljno je vidjet cjepiše na ovom forumu, nadrogirano u vražju mater i mole za još.veber wrote:
nikad u povijesti ljudi nisu bili ponosni na lijekove, bokte iebo, ponosan zato kaj si uzeo neku drogu, bare je mila majka.
2016-07-22
Slovoslagar wrote:Ne znam jesi li već stavljao ovaj članak, ali evo je vrlo interesantno:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:
uglavnom gnječ je opet ispao u pravu, po 100000put, jako te cijenim nakon ove korona priče, jer si stavljao znanstvena istraživanja koja su se kasnije i godinu ipo dana pokazala točnim.
dok ekipa te sprdala na račun toga, pogotovo onaj bivši ludi safet koji je nestao sa foruma, a evo japansko istraživanje da taj iverkurac kako se već zove zaista i pomaže.
dakle cijelo vrijeme su "teoretičari zavjere" bili u pravu, a index, nenad jarić dauenhauer, fauci, perica jihadi, epi, glupkokurac(zaista i jest) te legendarni bivši forumaš safet - u krivu
hvala. većina ljudi slijepo vjeruje autoritetima i ispolitiziranoj mainstream struci i medijima pogotovo liječnicima koji imaju status bogova ali ja nisam od te sorte pa sam tako sam i ovu plandemiju od početka odmah naslutio da je virus iskemijan u laboratoriju i da nije došao od kuhanog šišmiša. još do danas nisu našli prirodni izvor tog virusa zato jer prirodni izvor ne postoji. a ovo dalje sam istraživao jer me zanima a ono što sam smatrao da bi moglo zanimati i ostale stavljao sam na forum.
dakle, ivermectin koji je primarno antiparazitik ima i neka druga svojstva koja su već odavno poznata i prije početka plandemije a to je da je ivermectin antiviralni lijek koji se već odavno koristi prevenciji zika virusa itd pa se tako otkrilo da djeluje i na virus SARS CoV2 na način da se veže za spike protein i onemogućava virusu ulaz u stanicu. odličan učinak ima kao profilaksa odmah u početku zaraze a dosta manje kod onih kojima je zaraza napredovala do respiratora.
moram reći da su psihopate u RH povukli ivermectin iz svih ljekarni u RH. znam jer sam pitao kažu u apotei nikada čuli za taj lijek??!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7564151/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7564151/pdf/cells-09-02100.pdf (PDF varijanta)
Skrećem svima pažnju na četvrto poglavlje i na Tablicu 1, kratko je i osobito je interesantno jer ukazuje na koliko širokom spektru virusa ivermectin iskazuje inhibirajuće djelovanje. Tu se autori referiraju na in vitro studije, ali kliničke studije konretno za SARS-Cov-2 su već i u vrijeme objave ovog istraživanja naveliko bile provođene, što članak i navodi.
bokte...
2016-07-22
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje