ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 8 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Hartmann 29/1/2022, 23:22

ovo o ononoj ucjeni od vlasti poslodavcima da moraju traziti radnike da se cjepe..

https://www.impulse.de/recht-steuern/rechtsratgeber/corona-impfung-arbeitsrecht-plus/7607461.html

Hartmann

2021-01-04

Back to top Go down

Post by newuser 29/1/2022, 23:26

Hartmann wrote:ovo o ononoj ucjeni od vlasti poslodavcima da moraju traziti radnike da se cjepe..

https://www.impulse.de/recht-steuern/rechtsratgeber/corona-impfung-arbeitsrecht-plus/7607461.html
Da, iznenadjujuce malo Njemacka jos drzi dosta rigorozne mjere. Valjda ce i oni do proljeca slijediti ove sjeverne zemlje.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by veber 29/1/2022, 23:26

Hartmann wrote:
veber wrote:i koju pičku materinu nisi već u rusiji.
pompozno si objavio prije korone kako se seliš u rusiju.

i di ti je državljanstvo?
kojim si se hvalio.

lagao po običaju.

meni su ponudili i imam pravo pa sam samo dokumente promijenio.

jel ti imaš uopće njemačku vozačku?
Ne skreci temu...
Tvoja fasisticka tvorevina pokusava ugasiti slobodu govora,ne mogu kontrolirati Telegram app,kojom se ljudi organiziraju i protestvuju protiv mjera Korone
Cak su bili toliko arogantni i poslali kaznu u Katar,gdje se nalaze serveri Telegrama,nakon prodaje istoga Arapima od strane Rusa :rasta 

cccccc...... No
koje si ti govno lažljivo, koliko si pokvaren da pljuješ po ruci koja te hrani godinama.
ovdje je svaki tan protest protiv cijepljenja na jedan pforzheim od 20 000 stanovnika dnevno se okupi 2000 i bubnjaju kroz grad. svaki dan.

i lažeš po običaju jer sutra idem malo protestirati šetnje radi.
nitko u airbusu nije ttražio da se cijepiš, nitko u daimleru ne traži.
prelazio sam granice nitko me nikaj nije pitao.
ručamo u restoranu-nitko osim osoblja ne nosi maske.
(ručak u restoranu ti je ono kada ti firma plaća 28€/tag za obrok)
jučer smo bili u pivnici nitko nije nosio maske.

konstantno lažeš.
a izgleda hitili te s manageskog posla.

(svetoje, živi u sobi za 200€, tvoj problem-ali ne bulazni drugima koji rade u Njemačkoj)
((to kaj si nekvalificiran to je tvoj problem))
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hartmann 29/1/2022, 23:31

Nista nisi konkretno argumentirao,a ja ti podastirem linkove.Gdje ima dima,dakle...kujis??
a ti lazes da ti nitko nije trazio cjepljenje,jer se to masovno provodi.Mozda zato i ne mozes duze u jednoj firmi biti.
Zasto bi se otvarale rasprave na internetu ako nesto ne postoji,cisto logika,a linkovi su oni koji razmatraju pravna pitanja,ali je to za tebe preslozeno.

Vidim,Svetac ti je potpuno ispremetao ganglije :^0

2021-01-04

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 00:00

Hartmann wrote:Nista nisi konkretno argumentirao,a ja ti podastirem linkove.Gdje ima dima,dakle...kujis??
a ti lazes da ti nitko nije trazio cjepljenje,jer se to masovno provodi.Mozda zato i ne mozes duze u jednoj firmi biti.
Zasto bi se otvarale rasprave na internetu ako nesto ne postoji,cisto logika,a linkovi su oni koji razmatraju pravna pitanja,ali je to za tebe preslozeno.

Vidim,Svetac ti je potpuno ispremetao ganglije :^0
dimento

nitko u njemačkoj ne traži da si cijepljen. moraš se testirati.
za razliku od tebe ja imam položen B2 njemačkog i da nisam lijen, a jesam po pitanju pisanja i gramatike mogao bi položiti C1.
što me svrstava u domicilnog govornika.

u četiri godine sam promijenio tri firme, kaj se za moj posao smatra sasvim normalnim.

i da se vratimo na cijepljenje. dok čistiš zahode imaš toliko dezificijensa na sebi da te nemre niti jedan virus zahvatiti.

i toliko si glup da misliš promjenom imena i avatara nitko neće skužiti snajperista, inžinjera, menadžera, šupka lažljivog.

oš probat me upucat s walterom na 50m.
uvjeti isti kao i za glock.
ti imaš tri metka i pucaš na mene, ja imam okvir s 15.
ako me nisi upucao ja ti uzmem moj walter izbacim prazni okvir, stavim novi i zguram ti ga u šupak pa probamo gađati metu na 15m.
snajperisto koji ne zna kalibar M76.

drži se ti metle, krpe i kante za smeće.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/1/2022, 07:08

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/1/2022, 07:09

veber wrote:nemram bilivit u koje krajnosti idete.

bogtejebo mutavi, rak je kao porezotina i samo bukne.
i za tri dana si mrtav.

rak je "spora" bolest. da ti ga danas dijagnosticiraju poživjet ćeš još tri mjeseca minimalno.
rak je bolest stanica, nije metak.

srblje kaj su ih ameri gađali zrnima osiromašenog urana još uvijek su živi, ako ih nije strefilo zrno.
ne budali.

Pojavi se negdi bazna stanica za mobitele i u roku tri miseca bude 50 mrtvih od raka najmanje... To što 90% ljudi spava pored utičnica koje dokazano imaju puno veće elektromagnetsko značenje, nikom ništa... Ali kad se jednom ljudi nakače na priču, jebat ga...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 07:24

Glupkakurac wrote:

i za tri dana si mrtav.

rak je "spora" bolest. da ti ga danas dijagnosticiraju poživjet ćeš još tri mjeseca minimalno.

srblje kaj su ih ameri gađali zrnima osiromašenog urana još uvijek su živi, ako ih nije strefilo zrno.
ne budali.

Pojavi se negdi bazna stanica za mobitele i u roku tri miseca bude 50 mrtvih od raka najmanje... To što 90% ljudi spava pored utičnica koje dokazano imaju puno veće elektromagnetsko značenje, nikom ništa... Ali kad se jednom ljudi nakače na priču, jebat ga...
najbolje je kaj se bune da im je antena na zgradi, koja za njih ima najmanji utjecaj, više ima ona susjedna koju koriste za protestiranje i okupljanja, surfanje, FB i slične pizdarije.
faradayev kavez.
nitko se nije bunio kada su bili repetitori u megawattima.
koliko "zrače" kućanski uređaji?
živimo u EM polju oduvijek, planet sam zrači.
5G radi na višim frekvencijama, a li s daleko manjom snagom, znači da će lika i slične vukojebine imati problem kao i njemačka jer nema brda pa je sve na tornjevima. 5G im je za kurac i 4G im je zakurac osim u gradovima.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/1/2022, 07:36

veber wrote:
Glupkakurac wrote:

i za tri dana si mrtav.

ne budali.

najbolje je kaj se bune da im je antena na zgradi, koja za njih ima najmanji utjecaj, više ima ona susjedna koju koriste za protestiranje i okupljanja, surfanje, FB i slične pizdarije.
faradayev kavez.
nitko se nije bunio kada su bili repetitori u megawattima.
koliko "zrače" kućanski uređaji?
živimo u EM polju oduvijek, planet sam zrači.
5G radi na višim frekvencijama, a li s daleko manjom snagom, znači da će lika i slične vukojebine imati problem kao i njemačka jer nema brda pa je sve na tornjevima. 5G im je za kurac i 4G im je zakurac osim u gradovima.

Ta ista ekipa kupuje masovno Lidlov gmo, specifikacije većine proizvoda ne smiš ni čitati jer dobiješ instantno neki kurac, na tržnici nema voća, povrća bez dec i po pesticida gratis po kili, ali svih će zataracati zračenje baznih stanica, meteroloških radara i chemitrailsi... A za 5G se slažem, koji kurac, još sporiji mi internet na njemu kad se mob pribaci...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 07:54

5G se tek uvodi pa ima dječje bolesti.
njemačka masovno izvozi viškove mesine stare po godinu dvije, pa se onda kod nas kupuju po 20kn/kg
afričke zemlje su tražile negdje u nekoj organizaciji da se nijemcima zabrani izvoz piletine.
kako su svi fensi šmensi i samo jedu prsica, belo meso.
ostalo je abfall s kojim ne znaju kaj bi. uračunali su abfall u cijenu prsica i onda izvoze u afriku pod bescijenje i uništavaju njihovo peradarstvo.

mada na piceku isključivo jedem krilca.
kada moj stari za nas napravi krilca, tko to može platiti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 30/1/2022, 08:00

veber wrote:5G se tek uvodi pa ima dječje bolesti.
njemačka masovno izvozi viškove mesine stare po godinu dvije, pa se onda kod nas kupuju po 20kn/kg
afričke zemlje su tražile negdje u nekoj organizaciji da se nijemcima zabrani izvoz piletine.
ostalo je abfall s kojim ne znaju kaj bi. uračunali su abfall u cijenu prsica i onda izvoze u afriku pod bescijenje i uništavaju njihovo peradarstvo.

nikakvo belo meso, ja samo boce i hrbet

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 08:04

Noor wrote:
veber wrote:5G se tek uvodi pa ima dječje bolesti.

nikakvo belo meso, ja samo boce i hrbet
ti se ne brojš.
nekada smo mačkama davali prsica.
moja djeca samo to jedu. kada ex napravi batke sa zabatcima ja se najedem od njihovih ostataka, a tek kože kada se nažderem.
stari je pekao hamburger. prije pečenja napravio sam lijepe četverokute i ubio se u koži :D
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 08:13

samo za svetoja idem načeti onih 28€/dan s jednim doručkom u restoranu.
on kao menadžer nema tu povlasticu, pa mora sam slagati sendvič iz aldija sve po 0,99€

ajd barem se pojavio, bumo uživali u jebačini od tri dana, hrani od kurčina, ru(j)ke nema više.
možda ga opet oterali s menadžerskog posla čišćenja wc

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/1/2022, 10:07

zašto se kanadski premijer skriva, po procjeni onog šerifa, OD JEDVA 2000 PROSVJEDNIKA...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 10:15

michaellcmacha wrote:zašto se kanadski premijer skriva, po procjeni onog šerifa, OD JEDVA 2000 PROSVJEDNIKA...
blizu smo 1933, jako blizu.
samo kaj bu puknulo po njima.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 30/1/2022, 10:23

michaellcmacha wrote:zašto se kanadski premijer skriva, po procjeni onog šerifa, OD JEDVA 2000 PROSVJEDNIKA...
Rubna skupina, ekstremnih stavova :)
Samo ono što je kamera ulovila uz put, u uvjetima polarne hladnoće kaže nam da su vlast i mediji totalno odlipili i da je ljudima puna kapa. Ekipa koja se spontano okuplja uz put predstavlja sve nas kojima je pun kurac Markotička i Capaka...
Svijet koji nam nastoje uvaliti, a Kanada, NZ, Australija su lideri treba izbiti luđacima iz glave.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram 30/1/2022, 10:35

mutava baštarda wrote:
Samo ono što je kamera ulovila uz put, u uvjetima polarne hladnoće kaže nam da su vlast i mediji totalno odlipili i da je ljudima puna kapa. Ekipa koja se spontano okuplja uz put predstavlja sve nas kojima je pun kurac Markotička i Capaka...
Svijet koji nam nastoje uvaliti, a Kanada, NZ, Australija su lideri treba izbiti luđacima iz glave.
Glupa rulja si  umislja da nesto zna.

Valjda najbolje za sve zna struka.

Imenjak bi reko elita:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

n_razbojnik likes this post

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 10:39

mutava baštarda wrote:
experiment stiskanja puka ide kraju.

vidimo da nitko nije skurio kinu kao glavnog krivca,
razni đemali i epiji su bespogovorno prihvatili instrukcije partije i po tome se ravnaju
kao i capaki, markotićke i beroši
oni imaju dozvolu za ubijanje.
experiment je uspio.
ljude se i dalje da tlačiti bez posljedica.

samo elite zaoravljaju bune.

krstarica potemkin je pokrenula kotač nove povjesti.
uvijek postoje uzroci, a samim time i posljedice.

a tlačit ljude dvije tri godine nemreš u doba interneta
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 30/1/2022, 10:42

dijagram wrote:
mutava baštarda wrote:
Glupa rulja si  umislja da nesto zna.

Valjda najbolje za sve zna struka.

Imenjak bi reko elita:)
imenjak ti ne odiše inteligencijom.
da mu "struka" veli da se šišne s čistim horsom, on i đemal bi stali u red.
još bi se bareom natezali tko će prvi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 30/1/2022, 10:56

https://narod.hr/koronavirus/epidemiolog-kaic-covid-potvrde-imaju-sve-manje-smisla-pojavom-omikrona

eto ti ga na
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/1/2022, 11:13

dijagram wrote:https://narod.hr/koronavirus/epidemiolog-kaic-covid-potvrde-imaju-sve-manje-smisla-pojavom-omikrona

eto ti ga na
e njega sam izostavio, omaškom... i on bi lijepo izgledao sa lisicama na rukama
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top