Korona novosti i spoznaje
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
80% necijepljeni, ostali su oni kod kojih cjepivo nije bilo učinkovita.dijagram wrote:Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.mutava baštarda wrote:Čačin školski kolega, radni kolega i prijatelj kroz cili život 40 i nešto godina škvera, umrao je danas. Cijepljen, nikad zapalio duvan ni popio alkohol što je škverana ekstremizam. Cila radiona je pomrla prije njega od ciroza ili rakova.
Kod kuće zpuštan, vene su mu odjednom počele biti problem ( slučajno ili ne, nakon cijepljenja ) zdravstvo ne funkcionira i samo se širilo pa problem sa srcem i na kraju ušao u bolnicu iz koje nije izaša. Dobio je tamo i koronu od nekoga s kovidnicom.
Još jedan broj više za naše doktore kad budu čitali izvještaje o stanju s epidemijom.
RIP Mićo
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Noor wrote:al će šmrkati kad se zarazimutava baštarda wrote:Pa dobro, samo je jedna studija... I samo Reuters. Čekamo epija da pohvali vladu kad naruči prašak za konje.Hektorović wrote:
nešto su se ušutili
2016-07-22
Nadajmo se da se ubojice nece izvuci nekaznjeno. Kako vidimo sve se mijenja pomalo, nakon toga odgovorne privesti pred lice pravde.Gnječ wrote:Noor wrote:ali zanimljiv je ovaj obratGnječ wrote:
to su sve znali i u samom početku pandemije. mnogi bi morali pred streljački vod zbog ovoga.
pitam se kako će opravdati toliki broj umrlih od covida kad je cijelo vrijeme bio dostupan lijek koji je mogao spasiti smrti barem 80% umrlih od covida.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
cijepljeni ne umiru od covida. oni umru od starosti, pogazi ih auto, padnu sa skele, dobiju sepsu.dijagram wrote:Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.mutava baštarda wrote:Čačin školski kolega, radni kolega i prijatelj kroz cili život 40 i nešto godina škvera, umrao je danas. Cijepljen, nikad zapalio duvan ni popio alkohol što je škverana ekstremizam. Cila radiona je pomrla prije njega od ciroza ili rakova.
Kod kuće zpuštan, vene su mu odjednom počele biti problem ( slučajno ili ne, nakon cijepljenja ) zdravstvo ne funkcionira i samo se širilo pa problem sa srcem i na kraju ušao u bolnicu iz koje nije izaša. Dobio je tamo i koronu od nekoga s kovidnicom.
Još jedan broj više za naše doktore kad budu čitali izvještaje o stanju s epidemijom.
RIP Mićo
ali ne umiru od covida, no-no.
necijepljeni umiru od covida. oni ne umru od starosti, ne pogazi ih auto, ne padnu sa skele, ne dobiju sepsu.
no-no, oni umiru od covida
veber-
2014-12-30
I meni vec duze vremena nista nije jasno oko ovogdijagram wrote:Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.mutava baštarda wrote:Čačin školski kolega, radni kolega i prijatelj kroz cili život 40 i nešto godina škvera, umrao je danas. Cijepljen, nikad zapalio duvan ni popio alkohol što je škverana ekstremizam. Cila radiona je pomrla prije njega od ciroza ili rakova.
RIP Mićo
2015-09-09
U Portugalu raste smrtnost.newuser wrote:I meni vec duze vremena nista nije jasno oko ovogdijagram wrote:Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.mutava baštarda wrote:Čačin školski kolega, radni kolega i prijatelj kroz cili život 40 i nešto godina škvera, umrao je danas. Cijepljen, nikad zapalio duvan ni popio alkohol što je škverana ekstremizam. Cila radiona je pomrla prije njega od ciroza ili rakova.
RIP Mićo
Sve zivo cijepljeno.
Tko tamo umire :)
dijagram-
2015-08-09
Mozda necjepljeni petokolonasi :)dijagram wrote:U Portugalu raste smrtnost.newuser wrote:I meni vec duze vremena nista nije jasno oko ovogdijagram wrote:
Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.
Sve zivo cijepljeno.
2015-09-09
Gnjeci I mutavi navalili s tim nekim ivericama.
Struka kaze da je to za konje.
dijagram-
2015-08-09
Na kaj moram paziti pri jemanju Generičnega Stomectola?
Zdravnika obiskujte redno, kot vam je rečeno. Ta bo opravil teste in preveril kakšno je stanje okužbe. Zdravljenje lahko traja dlje časa. Povejte svojemu zdravniku, če se simptomi ne izboljšajo ali se poslabšajo.Vadite dobro higieno, da preprečite okužbo drugih. Umijte si roke, si drgnite nohte in se pogosto tuširajte. Vsak dan menjajte in perite perilo in perilo. Pogosto drgnite stranišča in naj bodo tla čista.
Zdravljenje lahko traja dlje časa, SEVEDA!!!
2016-07-22
dijagram wrote:Gnjeci I mutavi navalili s tim nekim ivericama.
...i za gliste!
2016-07-22
Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
evo, ja ću ti reći...od 1796., znači duuugih 226 godina!
u tih 226 godina, daljnjim razvojem cjepiva posignuta je njegova visoka sigurnost i učinkovitost.. i te 1972. (čak 176 godina kasnije), nakon što nam je gospon Ibrahim Hoti donio boginje u Jugu, naravno da nitko nije razmišljao cijepiti se ili ne.
osim toga, komparirati jednu toliko opaku bolest, kao što je variola vera major i ovo covid sranje, je u najmanju ruku neozbiljno.
evo ti malo lektire...
https://www.britannica.com/biography/Edward-Jenner
https://jennermuseum.com/learning/history
nek si i Đemal pročita, ako dođe i ako je u međuvremenu naučio engleski
Edward Jenner Injecting the Vaccine into His Son, sculpture by Giulio Monteverde, 1873; in the Palazzo Bianco, Genoa, Italy.[/quote]
evo, ja ću ti reći...od 1796., znači duuugih 226 godina!
u tih 226 godina, daljnjim razvojem cjepiva posignuta je njegova visoka sigurnost i učinkovitost.. i te 1972. (čak 176 godina kasnije), nakon što nam je gospon Ibrahim Hoti donio boginje u Jugu, naravno da nitko nije razmišljao cijepiti se ili ne.
osim toga, komparirati jednu toliko opaku bolest, kao što je variola vera major i ovo covid sranje, je u najmanju ruku neozbiljno.
evo ti malo lektire...
https://www.britannica.com/biography/Edward-Jenner
https://jennermuseum.com/learning/history
nek si i Đemal pročita, ako dođe i ako je u međuvremenu naučio engleski
Edward Jenner Injecting the Vaccine into His Son, sculpture by Giulio Monteverde, 1873; in the Palazzo Bianco, Genoa, Italy.[/quote]
Hektorović likes this post
nakon 3000 godina korištenja aspirina, vele da je otrovan.i da ga ne uzimaju za liječenje covida.dijagram wrote:Gnjeci I mutavi navalili s tim nekim ivericama.
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
ali zanimljiv je ovaj obrat
pitam se kako će opravdati toliki broj umrlih od covida kad je cijelo vrijeme bio dostupan lijek koji je mogao spasiti smrti barem 80% umrlih od covida.
uglavnom gnječ je opet ispao u pravu, po 100000put, jako te cijenim nakon ove korona priče, jer si stavljao znanstvena istraživanja koja su se kasnije i godinu ipo dana pokazala točnim.
dok ekipa te sprdala na račun toga, pogotovo onaj bivši ludi safet koji je nestao sa foruma, a evo japansko istraživanje da taj iverkurac kako se već zove zaista i pomaže.
dakle cijelo vrijeme su "teoretičari zavjere" bili u pravu, a index, nenad jarić dauenhauer, fauci, perica jihadi, epi, glupkokurac(zaista i jest) te legendarni bivši forumaš safet - u krivu
hvala. većina ljudi slijepo vjeruje autoritetima i ispolitiziranoj mainstream struci i medijima pogotovo liječnicima koji imaju status bogova ali ja nisam od te sorte pa sam tako sam i ovu plandemiju od početka odmah naslutio da je virus iskemijan u laboratoriju i da nije došao od kuhanog šišmiša. još do danas nisu našli prirodni izvor tog virusa zato jer prirodni izvor ne postoji. a ovo dalje sam istraživao jer me zanima a ono što sam smatrao da bi moglo zanimati i ostale stavljao sam na forum.
dakle, ivermectin koji je primarno antiparazitik ima i neka druga svojstva koja su već odavno poznata i prije početka plandemije a to je da je ivermectin antiviralni lijek koji se već odavno koristi prevenciji zika virusa itd pa se tako otkrilo da djeluje i na virus SARS CoV2 na način da se veže za spike protein i onemogućava virusu ulaz u stanicu. odličan učinak ima kao profilaksa odmah u početku zaraze a dosta manje kod onih kojima je zaraza napredovala do respiratora.
moram reći da su psihopate u RH povukli ivermectin iz svih ljekarni u RH. znam jer sam pitao kažu u apotei nikada čuli za taj lijek??!
isto odlično djeluje i lijek protiv malarije kojeg su isto zabranili. lijek djeluje tako da služi kao vektor za ulaz cinka u stanicu a cink onda onemogućava kloniranje virusa. bio sam stavio video gdje se detaljno opisuje kako to djeluje.
Guest- Guest
dijagram wrote:U Portugalu raste smrtnost.newuser wrote:I meni vec duze vremena nista nije jasno oko ovogdijagram wrote:
Zar ne umiru samo necijepljeni, a ne cijepljeni.
Sve zivo cijepljeno.
80% necijepljeni +20 % posto ostali.
Cijepljeni umiru 20.x više od cijepljenih. Statistika.
2016-07-22
dijagram wrote:Gnjeci I mutavi navalili s tim nekim ivericama.
struka nek si jebe rvacku mater.
Guest- Guest
Ne dvoumite se , požurite s kupovinom.
Bresplačna dostava na dom.
Kaže: -Kupite svoj IVERMECTIN....
2016-07-22
Dosta je bilo, odoh iz ove ludnice.
Noor wrote:Sovo, znaš li ti otkad postoji cjepivo protiv velikih boginja?
Da ... tam iz 18. stoljeća ili tak nekaj.
Nego ... danas je 21. stoljeće.
Znaš ... u međuvremenu su tam neki ljudi otišli na Mjesec i natrag ... i to par puta.
Istina i bog neki to ne vjeruju.
Ali gleč čudo .. imamo mobitele i kaj sve ne na njima. Još od prije zrakoplove, podmornice, tostere i mikrovalnu ... a tekar frižider?
A teveji ... nikak mi ni jasno kak toliki ljudi staneju u njega?
Čudo jedno od tehnike.
Naravno, sve to je zaobišlo farmakologiju.
Oni su po naravi stvari tuntleki i jebivetri.
Kužim.
Guest- Guest
znači kada sam trebao za afriku i kada su me cijepili protiv svega, a između ostalog i protiv malarije, da mi to dođe kao cjepivo protiv covida?Gnječ wrote:
isto odlično djeluje i lijek protiv malarije kojeg su isto zabranili. lijek djeluje tako da služi kao vektor za ulaz cinka u stanicu a cink onda onemogućava kloniranje virusa. bio sam stavio video gdje se detaljno opisuje kako to djeluje.
možda još neki sastojak štiti.
veber-
2014-12-30
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje