ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 31 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by mutava baštarda 4/2/2022, 22:38

Gnječ wrote:evo kreće PSYOP klapa xy.

pripremanje ljudi na masovni pomor od srčanih bolesti uzrokovanih vakcinom.

tko popuši ovu njihovu propagandu nek se ubije odmah sada.

evo:

HIDDEN RISK Urgent warning as 300,000 Brits living with stealth disease that could kill within 5 years

SOME 300,000 Brits are living with a stealth disease that could kill them within five years, doctors have warned.

A third of those are likely to have no idea they are affected because they do not show clear symptoms.

Korona novosti i spoznaje - Page 31 TOB-Aortic-valve-stenosis-v2

The symptoms of aortic valve stanosis, when it shows

Aortic valve stenosis, or AS, is a heart condition that often shows no symptoms until it’s already too late.

The condition is when the heart's aortic valve narrows, reducing or blocking blood flow from the heart into the main artery to the body (aorta).

This can cause chest pain, dizziness, fatigue, or a rapid, fluttering heartbeat in the more severe and life-threatening cases.

Some people are more prone to getting it, including those of older age, with diabetes, high blood pressure, or heart conditions from birth.

Given the ageing of the UK population, it is thought that there may be a large pool of as yet undiagnosed people.

Researchers in the UK and Australia set out to estimate how many people could be living with the condition now, and of those, how many are at risk of death.

https://www.thesun.co.uk/health/17435614/300k-brits-living-stealth-disease-could-kill-five-years/

Poskupljenje računa za energiju može uzrokovati srčani i moždani udar

Liječnik je upozorio da bi veliko povećanje cijena plina i struje za 22 milijuna domova diljem Ujedinjenog Kraljevstva moglo značiti porast srčanih i moždanih udara.

Dr. Amir Khan govoreći za ITV izrazio je zabrinutost da će veliki novi računi imati razoran učinak na zdravlje ljudi. Kao liječnik, rekao je da zna da će vidjeti učinke na pacijente koji posjećuju njegovu ordinaciju opće prakse.

"Sve ovo dolazi u isto vrijeme s povećanjem nacionalnog osiguranja za mnoge ljude, čak i za one s niskim plaćama, tako da će ljudi donositi teške odluke između grijanja svojih domova, prehrane obitelji, mogućnosti plaćanja svojih recepti – sve to utječe na njihovo zdravlje”. 

Pridodajmo tome globalno zatopljenje...

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 22:39

Piglet wrote:Dobro, ajde daj onda konačno te podatke o smrtnosti tih skupina, nisi ih nigdje napisao na temi pa ćemo ih usporediti s RH/svijetom u odnosu na procijepljenost, broj stanovnika i ostalo. Nemoj pisati "neki postotak" nego konkretni broj, ne trebaš čak niti staviti link.

Ja sam ih pratio u odnosu na milijun stanovnika na worldmeters i u odnosu na tjedno kretanje kad sam napisao originalni post, zato sam i pisao o ukupnom stanovništvu.
ja da ti tražim i dajem? kaj si ti sebi zabrijao? imaš ovu temu, listaj unazad i čitaj, imaš kaj za čitat mjesec dana ako ne znaš drugačije...vratit ćeš se pametniji i ja ti neću napisat da ti jebem mater glupu.
na kojim si ti gotovanskim drogama? jesi ti meni šef ili koji kurac od ofce? imaš prste i oči, googlaj jebem ti mater i čitaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/2/2022, 22:42

AssadNaPodmornici wrote:Inače ekipa se sprdala sa onim prosvjednicima sa "kamionima". 
ne pratim vijesti detaljno što se događa.. 
koliko znam , onaj ilegalni castrov sin premijer kanade, je i dalje skriven u podrumu od straha , kao safet zbog ovih virusa

sa druge strane ekipa koja vozi kamione ne popuštaju, nego ih još više dolazi.

ovako iz glave, što sam pročita par naslova na par slobodnih medija (prvo su ih mediji ismijavali, pa ih sada ignoriraju pa se pokušavaju boriti  pa će ovi pobjediti)
first they laugh at you then they ignore you then they fight you then you win

ostvarili su sljedeće pobjede
1)cijela kanada odustaje od "dodatnih poreza i troškova zdravstva" za ne cijepljene
2)premijer jedne regije koja ima više stanovnika nego RH - ukinuo sve mjere
Korona novosti i spoznaje - Page 31 Mandat10

onaj šupak od šefa države je i dalje skriven u podrumu

ekipa je rekla da ne odustaje dok se ne ukinu sve mjere i restrikcije 
navodno im dolazi pojačanje
 https://www.foxnews.com/media/canadian-trucker-freedom-convoy-mandates-end
Sprema se konvoj za Washington... 
A Ameri su još luđi... Volio bi vidjeti ekipu oko mumije kako dobija kovid i mora u izolaciju...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 4/2/2022, 22:45

yoda to je takvo izdrkavanje da je već zamorno.
njemačka ruši rekorde zaraženih a pada broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva.

i napisao sam već prije, poslušao sam te i napravili smo svi famozni anti genski test i svi imamo anti tijela.

i to se poklapa s periodom kada su imali temperaturu, sve ih je boljelo, jedva su disali i nisu se mogli mrdnuti tjedan dana.

nakon tjedan dana malo su bili krepani ali u toku drugog tjedna se oporavili i sve pet. sada bi se kao trebali cijepiti.

a to je bio kraj ožujka 2020e.

nisam u životu imao gripu, možda i jesam ali nisam imao simptome.

ovo me podsjeća na pad berlina 45, rusi na vratima a smrdljivi bavarci i austrijanci vješaju ljude koji se žele predati.

Male
2014-12-30

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by T. 4/2/2022, 22:48

Sve možete samo ebenici ne dajite booster...
To bi bilo neizdrživo... Korona novosti i spoznaje - Page 31 1f600

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 22:57

T. wrote:Sve možete samo ebenici ne dajite booster...
ne dao im bog da meni netko umre od cjepiva ja im dođem kucat na vrata di god bili. nakon 30 godina života u ovoj usranoj "švicarskoj" prčiji di se spodobe poput epikura smiju na svakom jebenom ćošku i nakon dvije godine ovog silovanja u mozak di svi misle da su na fejsu pa će nekaj natrkeljat bez da potroše minutu vremena na googlanje o temi a ne dao bog da i mozak upotrijebe na koju minutu više nemam živaca za nikoga i ništa. ako se ovo sranje nastavi sam ću se boosterirat samo da krepam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 23:10

Noor wrote:
Gnječ wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 31 A-test-for-aids
o Bože! :(

odgovoriti ću tebi i za mutavog jer je i on postavio pitanje pa da ne odgovaram dvaput.

ovaj gospodin iznad nije bezveze dobio Nobelovu nagradu i on ništa ne govori a da prije nije 100% siguran u ono što tvrdi. ovo sa AIDS-om nije teorija zavjere kako već više od godinu dana faktčekeri pokušavaju prikazati.

evo o čemu se radi:

Covid-19 and Covid vaccine CD4+ T Cell Loss

WHAT ARE CD4 CELLS?

CD4 cells are a type of lymphocyte (white blood cell). They are an important part of the immune system. CD4 cells are sometimes called T-cells. There are two main types of T-cells. T-4 cells, also called CD4, are “helper” cells. They lead the attack against infections. T-8 cells (CD8) are “suppressor” cells that end the immune response. CD8 cells can also be “killer” cells that kill cancer cells and cells infected with a virus.

Researchers can tell these cells apart by specific proteins on the cell surface. A T-4 cell is a T-cell with CD4 molecules on its surface. This type of T-cell is also called “CD4 positive,” or CD4.

WHY ARE CD4 CELLS IMPORTANT IN HIV?

HIV most often infects CD4 cells. The virus becomes part of the cells, and when they multiply to fight an infection, they make more copies of HIV.

When someone is infected with HIV but has not started treatment, the number of CD4 cells they have goes down. This is a sign that the immune system is being weakened. The lower the CD4 cell count, the more likely the person will get sick.

There are millions of different families of CD4 cells. Each family is designed to fight a specific type of germ. When HIV reduces the number of CD4 cells, some of these families can be wiped out. You can lose the ability to fight off the particular germs those families were designed for. If this happens, you might develop an opportunistic infection (See Fact Sheet 500).

CD4 cell tests are normally reported as the number of cells in a cubic millimeter of blood, or mm3. Normal counts are usually between 500 and 1600.

Because the CD4 cell counts are so variable, some health care providers prefer to look at the CD4 cell percentages. If your test reports CD4% = 34%, that means that 34% of your lymphocytes were CD4 cells. This percentage is more stable than the number of CD4 cells. The normal range is somewhere between 30% and 60%. Different labs use different ranges. There are no guidelines for treatment decisions based on CD4%. However, a CD4% below 14% is a definition of AIDS.

A CD4 count below 200 indicates serious immune damage. It is a sign of AIDS in people with HIV infection. Although the CD4% may be a better predictor of HIV disease progression than the CD4 count, the CD4 count is used to decide when to start treatment.

http://www.aidsinfonet.org/fact_sheets/view/124

i sad ovo ispod pročitaj ma da sam već stavljao dosta stručnih radova u vezi ovoga

Sharing CD4+ T Cell Loss: When COVID-19 and HIV Collide on Immune System

Abstract
COVID-19 is a distinctive infection characterized by elevated inter-human transmission and presenting from absence of symptoms to severe cytokine storm that can lead to dismal prognosis. Like for HIV, lymphopenia and drastic reduction of CD4+ T cell counts in COVID-19 patients have been linked with poor clinical outcome. As CD4+ T cells play a critical role in orchestrating responses against viral infections, important lessons can be drawn by comparing T cell response in COVID-19 and in HIV infection and by studying HIV-infected patients who became infected by SARS-CoV-2. We critically reviewed host characteristics and hyper-inflammatory response in these two viral infections to have a better insight on the large difference in clinical outcome in persons being infected by SARS-CoV-2. The better understanding of mechanism of T cell dysfunction will contribute to the development of targeted therapy against severe COVID-19 and will help to rationally design vaccine involving T cell response for the long-term control of viral infection.

Keywords: CD4 exhaustion; COVID-19; HIV; cytokine storm; leaky gut.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33384690/

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:17

ebenica wrote:
ne dao im bog da meni netko umre od cjepiva ja im dođem kucat na vrata di god bili. nakon 30 godina života u ovoj usranoj "švicarskoj" prčiji di se spodobe poput epikura smiju na svakom jebenom ćošku i nakon dvije godine ovog silovanja u mozak di svi misle da su na fejsu pa će nekaj natrkeljat bez da potroše minutu vremena na googlanje o temi a ne dao bog da i mozak upotrijebe na koju minutu više nemam živaca za nikoga i ništa. ako se ovo sranje nastavi sam ću se boosterirat samo da krepam.

Ma ne moraš se boosterirati niti cijepiti uopće.

Samo ne kmeči.

Imali smo izvanrednu situaciju, koja doduše još uvijek traje ali po svemu sudeći amortizirali smo pandemiju, virus je za sada oslabio i ulazimo u mirniju fazu tzv suživota.

Sad kad smo to čini se pomalo i pregrmili, zajedničkim naporima i pokušajima.Svijet se vraća normalnom životu.

A vi ćete sami morati izaći iz ufilmavanja i dekontaminirati se od teorija zavjera u koje ste se utripali:p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 23:23

epikur37 wrote:
ebenica wrote:

Samo ne kmeči.

Imali smo izvanrednu situaciju,  koja doduše još uvijek traje ali po svemu sudeći amortizirali smo pandemiju, virus je za sada oslabio i ulazimo u mirniju fazu tzv suživota.

Sad kad smo to čini se pomalo i pregrmili, zajedničkim naporima i pokušajima.Svijet se vraća normalnom životu.

A vi ćete sami morati izaći iz ufilmavanja i dekontaminirati se od teorija zavjera u koje ste se utripali:p

nećemo zaboraviti ovakve male štakore poput tebe. ti i takvi poput tebe imat ćete poseban tretman. vas nema šanse da zaboravimo.

mark my words
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:26

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:
ebenica wrote:

Samo ne kmeči.

Imali smo izvanrednu situaciju,  koja doduše još uvijek traje ali po svemu sudeći amortizirali smo pandemiju, virus je za sada oslabio i ulazimo u mirniju fazu tzv suživota.

nećemo zaboraviti ovakve male štakore poput tebe. ti i takvi poput tebe imat ćete poseban tretman. vas nema šanse da zaboravimo.

mark my words

Sve u redu.

Ali svi bi trebali biti zadovoljni popuštanjem pandemije i vraćanjem života u normalno.

Msm ako bude gotovo, vjerujemo i nadamo se da jeste.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:29

Večeras u ponoć mi prestaje izolacija...ta-dam.

Nisam se kupao ni brijao 7 dana. Iskoristio sam priliku da obnovim kožni epitel, nahranim vlasište ojačam korijen kose i brade.

Sutra patikice i frizurica...a i repić treba štucovati .p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 23:32

epikur37 wrote:Večeras u ponoć mi prestaje izolacija...ta-dam.

Nisam se kupao ni brijao 7 dana. Iskoristio sam priliku da obnovim kožni epitel, nahranim vlasište ojačam korijen kose i brade.

tri šuta vakcine i pozitivan? pokupio zarazu? good.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:34

Gnječ wrote:

Da, pa cjepivo nije kombinezon. Niti je u stanju spriječiti kontakt.

Ja sam mislio da si ti pamentiji.

Ono je tu amortizira taj kontakt i prodor bolesti.

Tako sam ja dva dana šmrcao, dobio sedam dana izolacije, popio 7 butelja crnoga i sredio konačno podrum.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:37

Supruga je prošla posve asimptomatski isto cijepljena.

Meni se nos prehladio uradio sam test i pozitivan. To mi je 7 dana izolacije. Mislim bolje je porodiljni ali i ovo je koristilo.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by T. 4/2/2022, 23:39

Gnječ wrote:

Čovjek vjeruje u znanost i živi normalno...
3x igla, test, izolacija...
Ko je nama kriv što se ne drogiramo, testiramo i izoliramo...
Sami smo si krivi...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:41

T. wrote:
Gnječ wrote:

Sami smo si krivi...

:tu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 23:42

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:
epikur37 wrote:

Samo ne kmeči.

mark my words

Sve u redu.

Ali svi bi trebali biti zadovoljni popuštanjem pandemije i vraćanjem života u normalno.

ti me podsjećaš na one bosance i srbe koji su u vrijeme SFRJ došli iz nekih nepoznatih gudura kojih nema ni u JNA topografskim kartama došli vozom vlakom u Pulu i bauljaju po gradu totalno izgubljeni neki me zaustavtili i pitaju zašto ova zgrada nema prozore??? i pokazuju mi prstom na rimski amfiteatar. za njih je Pula bila kao Kalifornija. tako i ti došao iz prijebine gudure u Zadar i tebi je to Kalifornija, taj osjećaj kad ti je sve jedno i svejedno, hedonizam, živiš na državnoj cici,  u totalnoj deluziji i pun sebe još ako je uz to tvoja ekipa iz Mordora poslagana na svim centrima moći pa kažeš samozadovoljno: tko mi šta može? nemože mi nitko ništa jači sam od sudbine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/2/2022, 23:44

T. wrote:
dijagram wrote:treba slusati struku

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dikic-najavljuje-smirivanje-pandemije-uskoro-cemo-zivjeti-kao-i-prije-s-prehladama-gripama-i-covidom-15153771
je li bosanac mora bit šetebandijere iliti 'kako vitar puše'...
ovaj se toliko prosuo u ove 2 godine da je to strašno...
točno ti dođe neugodno koliki je idiot ispao...
I njemu bi lijepo lisice pristajale...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2022, 23:45

T. wrote:
Gnječ wrote:

Sami smo si krivi...

mi smo sirotinja ne možemo si priuštiti takav luksuz.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 4/2/2022, 23:48

michaellcmacha wrote:
T. wrote:
dijagram wrote:treba slusati struku

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dikic-najavljuje-smirivanje-pandemije-uskoro-cemo-zivjeti-kao-i-prije-s-prehladama-gripama-i-covidom-15153771
je li bosanac mora bit šetebandijere iliti 'kako vitar puše'...
ovaj se toliko prosuo u ove 2 godine da je to strašno...
točno ti dođe neugodno koliki je idiot ispao...
I njemu bi lijepo lisice pristajale...
litar pfizera u žilu i ima da hvata sve satelite u orbiti plus signal voyagera...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2022, 23:50

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:
Gnječ wrote:

mark my words

Sve u redu.

ti me podsjećaš na one bosance i srbe koji su u vrijeme SFRJ došli iz nekih nepoznatih gudura kojih nema ni u JNA topografskim kartama došli vozom vlakom u Pulu i bauljaju po gradu totalno izgubljeni neki me zaustavtili i pitaju zašto ova zgrada nema prozore??? i pokazuju mi prstom na rimski amfiteatar. za njih je Pula bila kao Kalifornija. tako i ti došao iz prijebine gudure u Zadar i tebi je to Kalifornija, taj osjećaj kad ti je sve jedno i svejedno, hedonizam, živiš na državnoj cici,  u totalnoj deluziji i pun sebe još ako je uz to tvoja ekipa iz Mordora poslagana na svim centrima moći pa kažeš samozadovoljno: tko mi šta može? nemože mi nitko ništa jači sam od sudbine.

Mislim da je stvar inteligencije, neke životne filozofije, iskustva a i karaktera u pitanju.

Ta tvoja bolest vezano za bosance, ima vas tu još par oboljelih, je vaša ponajveća slabost bar kad je diskusija sa mnom u pitanju.

Premda vas ne dikvalificiram automatski zbog toga, to je ipak najbolje pustiti da se samo pojede.

Život treba živjeti.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics