Bitne stvari u vezi
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bitne stvari u vezi
Ej-men...nego vidim ti se verbalno napatio sa curama forumskim..navabi to negdje i onda nastavi Branikom,brze i efikasnije je..
Guest- Guest
Kak ne kuzis?
Meni je bitno da mi zena da, zbog mene.
Ne zbog love ili auta.
Ne mislim platit nikad, a ako ju nemrem osvojit na neku osobnost. Onda mi ne trebaju zenske.
Meni je bitno da mi zena da, zbog mene.
Ne zbog love ili auta.
Ne mislim platit nikad, a ako ju nemrem osvojit na neku osobnost. Onda mi ne trebaju zenske.
2014-12-30
Weberu,ne budi amateur...Na kraju se sve svodi da joj zbiberis Kitonju u parking..to sto ce ona misliti,jel ti doista bitno..ono kako si se opisao 180 80,je sasvim oke,koji qrc jos zenama trebas podastirati..Pazi sto ti kazem,sto im vise dajes u tom smislu(duovnom ili karakternom) to samo od njih pravis zahtjevnije,a one,kao zahvalu,postaju sve proracunatije,pa tako i u elementarnim stvarima u seksu..ono,nece nesto da radi jer joj se to kosi sa ovim i onim..
Weberu,popusio sam taj pristup,nisam quju mogao otresti sa grbe 2,5 godine,8 puta je doslovno gurao i tjerao iz kuce,kasnije imao picvajze sa nekim njenim frendovima..sorali se,bili modri oni,bio ja..takve vremenom pocnu misliti da imaju pravo i na tvoju dusu i tijelo,htio ti ili ne..
Covjek si oke,znas to,i tu je pocetak i kraj svega,dalje motivacije nek si nalaze same...ajoj Weberu,jos tebe sranja u zivotu cekaju..
Weberu,popusio sam taj pristup,nisam quju mogao otresti sa grbe 2,5 godine,8 puta je doslovno gurao i tjerao iz kuce,kasnije imao picvajze sa nekim njenim frendovima..sorali se,bili modri oni,bio ja..takve vremenom pocnu misliti da imaju pravo i na tvoju dusu i tijelo,htio ti ili ne..
Covjek si oke,znas to,i tu je pocetak i kraj svega,dalje motivacije nek si nalaze same...ajoj Weberu,jos tebe sranja u zivotu cekaju..
Guest- Guest
I mislim da bi ti trebao napraviti testove GMO-a..ne.ne..DNA,za bar dio tih alimentacija koja placas..
Ovi tvoji stavovi duhovnosti i dobre duse,zene itekako znaju iskoristiti,za svoje ciljeve...
bilo je i kod mene nekoliko pokusaja podvaljivanja kukavicjeg joojca...to dok sam bio naivni amateur poput tebe,ali cak ni tada mi logika nije zakazala..
Ovi tvoji stavovi duhovnosti i dobre duse,zene itekako znaju iskoristiti,za svoje ciljeve...
bilo je i kod mene nekoliko pokusaja podvaljivanja kukavicjeg joojca...to dok sam bio naivni amateur poput tebe,ali cak ni tada mi logika nije zakazala..
Guest- Guest
bogomdani wrote:a sto je NAJbitnije,bemu misha??night sky wrote:bogomdani wrote:novac JESTE najbitniji u zivotu..Da pojasnim...Moš se jebat bez njega..ni to ne mos..ne mos curu izvesti i upoznati,ostalo pisi propalo...night sky wrote:u tom slučaju novac nije jedini, ni najbitniji, problem koji imaju.
bez međusobnog respekta i razumijevanja nema ni ljubavi.... u suprotnom n eznam što bi to bilo... neka felšna ljubav u kojoj uvijek netko pati.
Moš prodavati otuznu rokersku demagogiju i pranje mozga mladim curama,ali zrelijima ne..
Kad se ima novca,i to dovoljno da vis kako koke pokazuju respekt,a kad nemas,onda si im Luzer...postovanje i razumijevanje...
Daj mi objasni kako ces me postovati i razumijeti,ako nemam da platim rezije,napunim fizider,kupim auto i odvezem ti milostivu guzu,majci tvojoj za vikend itd,itd..??
Nema para,sve se rusi,umire i najveca ljubav,traze se izlike za sukob i sve se raspada...dalje ide samo inercijom...
naravno da je bitan, pa ne misliš valjda živjeti od zraka? ali NIJE najbitniji, samo što to ne razumješ jer imaš drugačiji sustav vrijednosti.
poanta je u tome da će razumni ljudi i s najosnovnijim živjeti i ne svađati se.
a bemu, naravno da bi svak htio više i bolje, zbrinuti familiju, djeci pomoći da što lakše krenu u život etc., ali to ponekad jako teško ide, no takvi, i makar nemaju, se zaljube i vole osobu a ne ono s čime ona dođe u paketu, dok oni koji biraju samo po sadržaju paketa, ne traže ljubav već materijalno osiguranu budućnost... a n eznam, možda je to njihova definicija ljubavi... moja sigurno nije.
ali je isto tako istina da ljudi biraju sebi slične i teško će nap. u brak ući profesor sa fakulteta i frizer. ne podcjenjume nikoga,samo kažem da će sasvim sigurno imati malo toga
zajedničkog što bi taj brak održalo. a mislim, nema pravila, samo što je to jako rijetko.
ne valja vam(zenama),kad lik nema love,ne valja vam kad se pokida od posla da bi vam priskrbio sve sto je potrebno(nema ga nikad doma..!!! ) ne valja vam kad je lik prirodni vodja u obitelji,jer onda pizdite,kako vas hoće iznegirati,ne valja vam..................................
Ja imam sustav vrijednosti koji se izgerradio KROZ VEZE SA ZENAMA ,inace ,osobno sam vrlo skroman i nezahtjevan,nenametljiv u pristupu,i gotovo neprimjetan..mislim na realu..
STO JE TO NAJOSNOVNIJE?..vrlo relativan pojam..skromnim i nezahtjevnim osobama jedno,manje skromnim zahtjevnim sasvim drugo,tKO ODREDJUJE NIVO NAJOSNOVNIJEG..
dalje da ne komentiram,dobro si napisla-NEMA PRAVILA..dakle,necemo govoriti o onom sto je najosnovnije..kako rekoh,nekom je to i jednom godinje mjesec dana na kruzeru..
ne moraš se uvijek opravdavati, sve je jasno.... niti baviti forumskom advokaturom.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
betty.boop wrote:nu, respekt !
https://www.facebook.com/videoincredibilidelweb/videos/538973239614896/
pa ko bi ovog tuljana za muza uopce ?
ma, z abilo što :D... kao da živi u nekom svom oblaku... no, još je mlad, možda odglupavi s vremenom.
mene fasciniraju stariji, 40-tak i sl. ljigavi tipovi koji bi se sa ženskom osobom posvađali zbog slobodnog mjesta u bircu. nedavno sam prisustvovala takvom događaju... ne možeš sjediti za dva stola jel, ali on je mislio da može...
takve zamišljam da se doma svađaju i oko otirača na ulaznim vratima, hoće li plavi ili na točkice... užas.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:
takve zamišljam da se doma svađaju i oko otirača na ulaznim vratima, hoće li plavi ili na točkice... užas.
jack_reacher-
2014-04-14
uh, ja sam imala prilike dozivit da me lik namjerno gurne dok prolazi pored mene i kad ga pogledam sva u cudu koji mu je vrag, on se jos izdere na mene da sta ne gledam kud hodam :D
betty.boop-
2015-01-23
da, lova nije presudni niti jedini faktor u braku, ali pegla mnoge neravnine ...
besparica zdruge strane više može razjebat nego što lova može pokrpat....
besparica zdruge strane više može razjebat nego što lova može pokrpat....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
hm, kad bi vec morala birat izmedju ruznog+siromasnog i zgodnog+bogatog, izabrala bi ovog drugog
betty.boop-
2015-01-23
što bi rekli u alan fordu, bolje živit sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi....
2014-10-23
Lady_D wrote:Joj rekla mi je ta zena nesto sto me kopka mjesecima.
Biula je rijec o susjedima koji bacaju lonce i zasto to rade, a ona kaze: "normalno da se svadaju, kada nema novaca. kada nema kuna, ljubav kad tad pukne"
e sad...
stavovi i misljenja molim...
ne shvacam.
najbolje su mi te ženske koje kao znaju sve o ljubavi. udale se jer im proradili hormoni i onda drugima govore kad ljubav puca prvo moraju doživjeti ljubav, da bi govorile kada, da li i zašto puca. upravo se i prijateljstvo i ljubav testiraju u teškim situacijama. ako pukne na testovima, onda nije pravo. ma ko šta zna o ljubavi. ljudi? ljudi samo znaju srat, žderat i trošit pare
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
prvo pucaju živci, a ljubav kao posljedica....
lijepo je, cure, da u to vjerujete, ali priče tipa roko i cicibela ne drže vodu u stvarnom životu...
lijepo je, cure, da u to vjerujete, ali priče tipa roko i cicibela ne drže vodu u stvarnom životu...
2014-10-23
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 5 stvari
» Demi Mur u vezi sa Srpkinjom
» Tko je u stvari 'Antifa'?
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Vrdoljak je lagao u vezi razdjelnika
» Demi Mur u vezi sa Srpkinjom
» Tko je u stvari 'Antifa'?
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Vrdoljak je lagao u vezi razdjelnika
Page 5 of 6