Bitne stvari u vezi
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bitne stvari u vezi
bogomdani wrote:Pa eto uvali mi ono svoje misljenje ..nije meni bitan respekt bliznjih,nego njihova sigurnost i sreca,zadovoljnost..to sto dobijem postovanje i cijenjenje,je samo neka vrsta zahvale...opet ne trazim to...nije bitno..ako su oni sretni i zadovoljni,i ja sam..betty.boop wrote:i dozvoli da nije svim ljudima dovoljan taj 'respekt' koji tebi je, te na kraju, ono kljucno - dubinska sreca u covjeku nije materijalne prirode
aha, nije ti bitno jel te zena postuje, sve dok ti daje pipice jer je zadovoljna novokupljenim cipelama koje si ti financirao ?
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
eto na..!!! i da budem iskren,nije mi bitno,jer mos se i na treavice postaviti,da si kruf,netko ce te postovati,a netko nece,samo ce ti ici niz dlaku i ugadjati..Meni je blesavo vrijeme potrositi utvrdjujuci,dali ce me cura-zena postivati ili ne..nebitno..bitno da da Pipice...betty.boop wrote:bogomdani wrote:Pa eto uvali mi ono svoje misljenje ..nije meni bitan respekt bliznjih,nego njihova sigurnost i sreca,zadovoljnost..to sto dobijem postovanje i cijenjenje,je samo neka vrsta zahvale...opet ne trazim to...nije bitno..ako su oni sretni i zadovoljni,i ja sam..betty.boop wrote:i dozvoli da nije svim ljudima dovoljan taj 'respekt' koji tebi je, te na kraju, ono kljucno - dubinska sreca u covjeku nije materijalne prirode
aha, nije ti bitno jel te zena postuje, sve dok ti daje pipice jer je zadovoljna novokupljenim cipelama koje si ti financirao ?
Guest- Guest
vrijedni su truda naravcno,ali ti si sad komplet sve preokrenula,kao da sam ja to tvrdio..no ja sam tvrdio da ako tip ne moze do para,ili je u gabuli,najverovatnije ce biti napusten od cure-zene..ako se ne snadje u nekom za zenu razumnom periodu..betty.boop wrote:pa ti postavljas stvari kao da ljudi bez love nisu vrijedni truda, zato i napisah klosari :)
ccccc..prljavo igras Betuljak,dobila bi ti meni sibom po guzli...
Guest- Guest
aj ti meni reci koji je to razuman period za zenu ? :)
betty.boop-
2015-01-23
osjećaj povezanosti, davanje prostora, povjerenje u partnera, i ostale proste i neproste stvari na P
zato ja kazem,da je zdravo stedjetibetty.boop wrote:aj ti meni reci koji je to razuman period za zenu ? :)
Ja znam koji je razuman period inace,za zene ne znam.,reci ti...
Guest- Guest
yah..samo sto bogomdani krci trnovit put,trpeci udarce,posjekotine,krvarenja od ljutih zenki i njihovih bodigarda,a vi pizdići jedni lagodno onda idete prokrcenom rutom bez imalo demidža...kic wrote:svi smo mi svetac jebote
Guest- Guest
pa nema ga
nes covjeku kojeg volis postavit ultimatum da ako ne nadje posao za dva mjeseca, da ga ostavljas
s druge strane, ako se on ne cini nista da se izvuce iz teske situacije, onda sto ocekivat u zivotu od takve osobe ?
nije sve crno bijelo, ali pricati o tako nekim vremenskim rokovima je kao da mi mjeris koliko mi minuta ljubavi dajes u 24 sata
nes covjeku kojeg volis postavit ultimatum da ako ne nadje posao za dva mjeseca, da ga ostavljas
s druge strane, ako se on ne cini nista da se izvuce iz teske situacije, onda sto ocekivat u zivotu od takve osobe ?
nije sve crno bijelo, ali pricati o tako nekim vremenskim rokovima je kao da mi mjeris koliko mi minuta ljubavi dajes u 24 sata
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:yah..samo sto bogomdani krci trnovit put,trpeci udarce,posjekotine,krvarenja od ljutih zenki i njihovih bodigarda,a vi pizdići jedni lagodno onda idete prokrcenom rutom bez imalo demidža...kic wrote:svi smo mi svetac jebote
ne razumijem lel
dobar i kvalitetan post Betsy...sve stoji...betty.boop wrote:pa nema ga
Guest- Guest
idi sad izbrisi onu sliku na psihologiji :p
betty.boop-
2015-01-23
ajd dobro..imala je svoju svrhu..betty.boop wrote:idi sad izbrisi onu sliku na psihologij :p
Guest- Guest
Mož'te vi mudrovat kol'ko želite i bit romantični. Kad nema na pjatu-da, to nije nimalo romantično za one koji ne cijene energiju novca. Disbalans.
A s druge strane su oni koji kupuju "ljubav" svojih "voljenih" jer drukčije ne znaju, jer im novac daje lažni osjećaj da mogu kontrolirati život (i druge). Opet disbalans.
Biti uravnotežen, u kvalitetnoj vezi s partnerom u kojeg vjeruješ i kad su krize-je ART!
A s druge strane su oni koji kupuju "ljubav" svojih "voljenih" jer drukčije ne znaju, jer im novac daje lažni osjećaj da mogu kontrolirati život (i druge). Opet disbalans.
Biti uravnotežen, u kvalitetnoj vezi s partnerom u kojeg vjeruješ i kad su krize-je ART!
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 5 stvari
» Demi Mur u vezi sa Srpkinjom
» Tko je u stvari 'Antifa'?
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Vrdoljak je lagao u vezi razdjelnika
» Demi Mur u vezi sa Srpkinjom
» Tko je u stvari 'Antifa'?
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Vrdoljak je lagao u vezi razdjelnika
Page 2 of 6