5 stvari
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
5 stvari
1. čestitke moćnom manchester unitedu
2. hvala ronaldovim suigračima na svim promašenim zicerima koje im je namjestio mogla je bit petarda
3. ono crno majmunče pogbu treba poslat u afriku najgori igrač planete
4. ja ne vjerujem koliko zicera može promašit rashford
5. martial mora potpisat novi ugovor šutnite sancheza i dajte mu sve šta on ima
2. hvala ronaldovim suigračima na svim promašenim zicerima koje im je namjestio mogla je bit petarda
3. ono crno majmunče pogbu treba poslat u afriku najgori igrač planete
4. ja ne vjerujem koliko zicera može promašit rashford
5. martial mora potpisat novi ugovor šutnite sancheza i dajte mu sve šta on ima
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: 5 stvari
Slazem se da je disappoint. Za nase muskarce.kic wrote:
nijedna od stvari nije Lana
:disappoint
Tebi sigurno nije. Volis vise vidit cr7 u kupacim gacama nego ista
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
Guest- Guest
Niti sjena nismo tvojoj materiSerbia Strong wrote:Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Niti sjena nismo mojoj italijankiSerbia Strong wrote:Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
Znamo, cela costarica zna za tvoji italijanku...
Guest- Guest
Jbt. Tako mala zemlja. Tvoju mater znade kugla zemaljska.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niti sjena nismo mojoj italijankiSerbia Strong wrote:Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Jbt. Tako mala zemlja. moju mater znade kugla zemaljska.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niti sjena nismo mojoj italijankiSerbia Strong wrote:Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
Znade, znade. Retko koja je svome ocu rodila sinove...
Guest- Guest
Znaci deka ti silovao mater i ona okotila tebe aj neka ...Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Jbt. Tako mala zemlja. moju mater znade kugla zemaljska.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niti sjena nismo mojoj italijankiSerbia Strong wrote:Trebalo je kurac da im pokaže. Zna se koliko to ante i njegovi sledbenici vole kurac
Znade, znade. Retko koja je svome ocu rodila sinove...
2015-09-13
jučer je bio rođendan nisam spomenuo jer znam kakvi bi bili komentari vas klošarakic wrote:
nijedna od stvari nije Lana
:disappoint
2015-08-08
Ona ima 34 godine?!kic wrote:
34 godine, stari se-
:O
Mislija san da je mlađa...
A nije uvatila ni Todorica ni malog Halila...
Valjda je čekala Bafala čilo vrime...
:D
Guest- Guest
kic wrote:
bafalina vjernost, i lanina nemanje kriterija se mogu spojiti-
2015-08-08
2015-08-08
Brzo je pisa, pa su se potkrale neke sitne greške...
Bafalo, koliko je Lana starija od tebe?
;)
Bafalo, koliko je Lana starija od tebe?
;)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko je u stvari 'Antifa'?
» Smanjuje se PDV za nekoliko stvari
» najodvratnije stvari na svijetu