Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Ib1*, a Rb su tvoje bivše komšije.epikur37 wrote:Ero wrote:Neoliberalni portugalac wrote::D lik jedva dočeka da namlati par arapa, vidim ga , visok, jak, plav, nije baš dinarski tip, bandić je dinarski tip, ovaj više baca na germana po faci
U mojoj obitelji smo po boji kose (i još nekim fizičkim karakteristikama) podjeljeni na tamnokose i plavokose.
I jedni i drugi su opasni, a posebno plavokosi. Plavokosi nose na leđima fiću ko o'šale.
Ma odmah se vidi da je rb*1 :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Svaka čast supermenu ali Njemačkoj bi sad bolje trebao Šeks:locirati,identificirati,uhititi i transferirati
vili40-
2015-08-02
Samo transferirati, sve ostalo je poznato.vili40 wrote:Svaka čast supermenu ali Njemačkoj bi sad bolje trebao Šeks:locirati,identificirati,uhititi i transferirati
2014-04-23
Zanimljivo mi je da je bio 4x svjetski prvak u kickboxingu,
a Jutarnjem je to promaklo nezapaženo...
a Jutarnjem je to promaklo nezapaženo...
2014-04-23
Lako je njemu takvom na atomskog fizicara, jadnika koji je preplivavao hladnu Sutlu. Pitam se kad ce vijest da je priveden zbog uporabe nasilja, islamofobije i ostalog sto slijedi da ne nabrajam duga je lista.
omni-
2014-04-12
A kaj ni jedna žena ni bila naoružana? Šteta! Da je koja ispraznila šaržer ne bi se ni skužilo od petardi i vatrometa, a poruka bi bila i više nego učinkovita. Mamicu im arapsku!
Guest- Guest
Bilo je to davno,još za juge.U mom gradu idila,radilo se,provodilo,policija drijemala jer nije bilo za njih posla.I onda preokret.Gradila se nova škola a građevinci stigli sa Kosova,njih pedesetak.Nije dugo trebalo da započnu pizdarije,navečer šetnja za ženske postala opasna jer je bila velika šansa da će naletjeti na grupu uspaljenih kosovara pa maltretiranje.Počeli su se i fizički obračunavati sa svakim tko ih grdo pogleda sve dok jednoga nisu teško prebili jer je uskočio u pomoć ženskama na ulici.Ero wrote:Samo transferirati, sve ostalo je poznato.vili40 wrote:Svaka čast supermenu ali Njemačkoj bi sad bolje trebao Šeks:locirati,identificirati,uhititi i transferirati
I bilo je dosta,čekati policiju?Ne,predugo bi to trajalo a korist nikakva.Domaći su se dečki organizirali i svako malo pa udri po seronjama.Zadnji incident bio je obračun u kojemu su radile i letve i lopate zbog toga što je ovaj šipac skoro svaki imao nož.Fajrunt.Malo se hodalo sucu za prekršaje ali kosovari su otpremljeni tamo od kuda su i došli makar škola još nije bila gotova.Vratio se opet mir.
vili40-
2015-08-02
Djecu najčešće siluju bližnji.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nakon toga vam nece biti smijesno, niti zabavno.
Opcenito je u svijetu silovanje u porastu.
Kao zločin, po meni je to jedan od najtežih zločina.
Nikakve sale ne mogu zamaskirati tu činjenicu da je silovanje nasilje koje ostavlja trajne posljedice.
U ovom slučaju u njemackoj treba shvatiti kao signal da se počne spriječavati sexualni nasilje ili provokaciju
Svakako i prosvjećivanje. I kažnjavanje dolazi u obzir.
Vjerujem da intenzivna medijska akcija moze pomoći da se tim mladim ljudima stane na kraj .
Nije to neki problem. Treba volje. Osim ako nekome pase kaos.
Samo treba zabraniti islam na tlu Europe. Kome je do istog, marš od kud si došel ljudožderu, silovatelju i pedofilu poput svog proroka Muhameda. Ogavna vjera!Sora wrote:Djecu najčešće siluju bližnji.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nikakve sale ne mogu zamaskirati tu činjenicu da je silovanje nasilje koje ostavlja trajne posljedice.
U ovom slučaju u njemackoj treba shvatiti kao signal da se počne spriječavati sexualni nasilje ili provokaciju
Vjerujem da intenzivna medijska akcija moze pomoći da se tim mladim ljudima stane na kraj .
Guest- Guest
baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
vili40-
2015-08-02
Meni sve vjere ogavne . Ja bih ih sve zabranila .Eva wrote:Samo treba zabraniti islam na tlu Europe. Kome je do istog, marš od kud si došel ljudožderu, silovatelju i pedofilu poput svog proroka Muhameda. Ogavna vjera!Sora wrote:Djecu najčešće siluju bližnji.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Ne gledam vec danima politiku ali mi se jucer Zalomilo da gledam Milanovica kad čestita kobajagi bozic Srbima. Ovim riječima
ZA MENE POSTOJI SAMO JEDNA CRKVA : Hrvatska drzava
Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Guest- Guest
Meni niti jedna religija ne smeta, osim agresivnog islama. To ni religija, to je sekta silovatelja i pedofila. Odvratan mi je njihov stav prema ženama i zbog toga bih ih sve spržila bez imalo grižnje savjesti.Sora wrote:Meni sve vjere ogavne . Ja bih ih sve zabranila .Eva wrote:Samo treba zabraniti islam na tlu Europe. Kome je do istog, marš od kud si došel ljudožderu, silovatelju i pedofilu poput svog proroka Muhameda. Ogavna vjera!Sora wrote:Djecu najčešće siluju bližnji.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Ne gledam vec danima politiku ali mi se jucer Zalomilo da gledam Milanovica kad čestita kobajagi bozic Srbima. Ovim riječima
ZA MENE POSTOJI SAMO JEDNA CRKVA : Hrvatska drzava
Guest- Guest
Da,događaj je potpuno istinit i pokazuje što se dogodi u nekom gradu kad dođe veća grupa onih koji ne poštuju ništa osim sebe i svoje kulture i tradicije.To se sad upravo događa u Njemačkoj a bit će sve gore.Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
vili40-
2015-08-02
Radi se o sukobu kulturnih obrazaca . ne znam zasto ti Eva to vežeš uz religije ,Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Radi se o konceptu da zene oblačenjem privlače muškarce i da su krive ili da su sukrivci za silovane .
Nazalost , ja sam jednom pročitala podatak da je skoro pa svaka druga zena ovih krajeva izvrgnuta bila sexualno,nasilju ili pokušaju.
Tema silovanje spada u trajne negativne fenomene svijeta .
Makar u ovom slucaju se veze zbilja za razlike u kulturama ...
:yuno:
Hoce .vili40 wrote:Da,događaj je potpuno istinit i pokazuje što se dogodi u nekom gradu kad dođe veća grupa onih koji ne poštuju ništa osim sebe i svoje kulture i tradicije.To se sad upravo događa u Njemačkoj a bit će sve gore.Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Ali ne samo silovanja tj pokušaji silovanja .
Biti ce gore zbog tog sto se okreće desnici eu , ne samo njemacka .
Desnica je plodno tlo za nasilje vec zato sto se temelji na zlu, pocev od ideje JEDAN NAROD JEDAN VODA
Do gadnog nasljeđa iz nacifašizma.
Ne bude li se ljevica oduprla ..biti ce zlo.
Za sve , ne zaboravite .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Islam je takvo šovinističko sranje od vjere koje žene svodi na vrijednost manju od domaće životinje. I tko na tlu Europe traži da se žene tome prilagode, od mene može dobit samo odjeb, kao i Angela i ovo Henrietta. A svim ženama savjetujem da se naoružaju i same se brane, kad im to država ne želi pružiti. Na mene koji bi ruku pružio, istog trena bi dobio metak u čelo, pa nek se on prilgagođava meni i mom code of conductu.vili40 wrote:Da,događaj je potpuno istinit i pokazuje što se dogodi u nekom gradu kad dođe veća grupa onih koji ne poštuju ništa osim sebe i svoje kulture i tradicije.To se sad upravo događa u Njemačkoj a bit će sve gore.Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pupovac najžešče branio Dalićku:"Ne bi tako branio ni rođenog brata"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Page 5 of 7