ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrabri Ivan branio zene od napadaca

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Hrabri Ivan branio zene od napadaca - Page 2 Empty Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 21:59

na uzorku od 1000 bilo je barem 750 žena i djece u grupi...ja sam frapiran  santa

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Hrabri Ivan branio zene od napadaca - Page 2 Empty Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca

Post by Guest 6/1/2016, 21:59

n_razbojnik wrote:koji ej zaključak? Napili se Poljaci i pravili sranja a Ladislav je ustaša i dalje?  pig

Ustasa, kao i ti i ja i svi mi ostali.

Umjesto da napravimo multi-kulti oazu, vis koliko nam se mladih iselilo, trebali bi primiti minimalno 300.000 gostiju sa natpisima dobrodoslice, i smjesta ih spariti sa srednjoskolkama, mi ustasujemo o tome kako su Muslimani, eto, drukciji.

Jos bi nam od svih tih silnih nobelovaca, doktora znanosti itd. porastao i natalitet i obrazovna struktura. Ne, mi nesto prtljamo o demograskoj obnovi u Hrvata, povratku, itd. Sovinisti i rasisti, to ti je, Ladislav je samo vrh ledenog brijega. Na kojem sjedi i ne masturbira. Manijak.

Last edited by kolerik on 6/1/2016, 22:00; edited 1 time in total (Reason for editing : Dodatni crni humor)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 6/1/2016, 22:00

Bilo kako bilo ali ime trga treba promijeniti u Tahiri-Köln Platz. Tako je i ona tuka prstenovana ali u Egiptu tako da je neophodno naznaciti ovo Köln. Da se ne brkau stvari.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 6/1/2016, 22:02

n_razbojnik wrote:na uzorku od 1000 bilo je barem 750 žena i djece u grupi...ja sam frapiran  santa
Djecu je iznerviralo ispaljivanje petardi. Onda vide jos skoro gole grudi i ...... Pavlovljev refleks ili kako ono bijase..... Da, kila mozga......
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 6/1/2016, 22:04

Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2016, 22:04

Sigurno je tako, vidis ih samo kako su plave.

Fasistkinje, nisu dale sirotim Arapima u nevolji da se malo olaksaju, makar za novu godinu. Da su bile prave ljevicarke i drugarice, nikakvih problema, pa festa je, kaj ne? santa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 6/1/2016, 22:04

Jebi ga, Njemacka dobila inzinjere, doktore, atomske fizicare, nobelovce i sl a DNRH dobila Princa. Dobro je da ostane tako.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 22:05

kolerik wrote:
n_razbojnik wrote:koji ej zaključak? Napili se Poljaci i pravili sranja a Ladislav je ustaša i dalje?  pig

Ustasa, kao i ti i ja i svi mi ostali.

Umjesto da napravimo multi-kulti oazu, vis koliko nam se mladih iselilo, trebali bi primiti minimalno 300.000 gostiju sa natpisima dobrodoslice, i smjesta ih spariti sa srednjoskolkama, mi ustasujemo o tome kako su Muslimani, eto, drukciji.

Jos bi nam od svih tih silnih nobelovaca, doktora znanosti itd. porastao i natalitet i obrazovna struktura. Ne, mi nesto prtljamo o demograskoj obnovi u Hrvata, povratku, itd. Sovinisti i rasisti, to ti je, Ladislav je samo vrh ledenog brijega. Na kojem sjedi i ne masturbira. Manijak.
 a što će pošten Arap bez koza i srednjoškolkom? Socijala nikakva, okružen rasistima pa još i to...treba mu oboje i to maloljetno

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dzango 6/1/2016, 22:06

veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham 6/1/2016, 22:06

Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2016, 22:07

Vjerojatno bi isto tako reagirale i njihove kolegice ovdje. Vidite po istrazivanjima da nam je mladez konzervativnija i etnocetricnija od roditelja, samo nazadujemo...jbg.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 22:07

abraham wrote:Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
socijala u bonovima za kurve i mobitel

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 22:09

kolerik wrote:Vjerojatno bi isto tako reagirale i njihove kolegice ovdje. Vidite po istrazivanjima da nam je mladez konzervativnija i etnocetricnija od roditelja, samo nazadujemo...jbg.
gluposti i zablude djece koja ne jašu po Mongoliji i nemaju u vlasništvu penthouse...istraživanje vršeno na naciradikalnoj manjini
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by abraham 6/1/2016, 22:09

n_razbojnik wrote:
abraham wrote:Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
socijala u bonovima za kurve i mobitel
U jebo te, ja zaboravio mobile. Najbrzi internet takodjer. Koji sam ja jebeni rasist i islamofob. Muhahahahahaha

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2016, 22:10

Vjerojatno im se ne da do kupleraja, treba se vozit, nije to na svakom uglu. Nadalje, sta ces obilazit i placat kurve, kad je svaka nepokrivena nevjernica na cesi tvoja? To treba uputiti u Kuran i skolovati po hitnom postupku. Barem 50-ak puta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 6/1/2016, 22:13

Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nakon toga vam nece biti smijesno, niti zabavno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2016, 22:14

dzango wrote:
veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.

Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.

Pa jesmo izopaceni, Boze moj... :bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 6/1/2016, 22:16

kolerik wrote:
dzango wrote:

Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.

Pa jesmo izopaceni, Boze moj... :bash
Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".

Velikom jeruzalemskom muftiji je rekao kako bi bilo dobro da su Nijemci muslimani,jer bi osvojili cijeli svijet.

Imao je i dvije muslimanske SS divizije u kojima su bili Bosanci,sovjetski muslimani,Albanci.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 22:16

naravno da je zabavno, nema mi zabavniej nego čitati kako šire noge one volonterke po kampovima i centrima...oš neš moraš, kontam da samo i te željne kurca "volontiraju"

apropo nevinih ovamo, bi'će izbori u Kolnu i Njemačkoj...pamet u glavu, ili guzice na gotovs

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2016, 22:17

veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nakon toga vam nece biti smijesno, niti zabavno.

Nece ni njima biti zabavno...iako bi u globalu moglo biti zabavno.

Pet divljih konja, vezi za ruke, noge i muda i pusti, jednog po jednog. Daj Boze da prezivi jos neko vrijeme. Taman za kamu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/1/2016, 22:18

ups ova izabrana nema ni dva mjeseca...time je još i zabavnije  cheers

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics