Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca
na uzorku od 1000 bilo je barem 750 žena i djece u grupi...ja sam frapiran
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
n_razbojnik wrote:koji ej zaključak? Napili se Poljaci i pravili sranja a Ladislav je ustaša i dalje?
Ustasa, kao i ti i ja i svi mi ostali.
Umjesto da napravimo multi-kulti oazu, vis koliko nam se mladih iselilo, trebali bi primiti minimalno 300.000 gostiju sa natpisima dobrodoslice, i smjesta ih spariti sa srednjoskolkama, mi ustasujemo o tome kako su Muslimani, eto, drukciji.
Jos bi nam od svih tih silnih nobelovaca, doktora znanosti itd. porastao i natalitet i obrazovna struktura. Ne, mi nesto prtljamo o demograskoj obnovi u Hrvata, povratku, itd. Sovinisti i rasisti, to ti je, Ladislav je samo vrh ledenog brijega. Na kojem sjedi i ne masturbira. Manijak.
Last edited by kolerik on 6/1/2016, 22:00; edited 1 time in total (Reason for editing : Dodatni crni humor)
Guest- Guest
Bilo kako bilo ali ime trga treba promijeniti u Tahiri-Köln Platz. Tako je i ona tuka prstenovana ali u Egiptu tako da je neophodno naznaciti ovo Köln. Da se ne brkau stvari.
2014-04-14
Djecu je iznerviralo ispaljivanje petardi. Onda vide jos skoro gole grudi i ...... Pavlovljev refleks ili kako ono bijase..... Da, kila mozga......n_razbojnik wrote:na uzorku od 1000 bilo je barem 750 žena i djece u grupi...ja sam frapiran
abraham-
2014-04-14
Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
2014-12-30
Sigurno je tako, vidis ih samo kako su plave.
Fasistkinje, nisu dale sirotim Arapima u nevolji da se malo olaksaju, makar za novu godinu. Da su bile prave ljevicarke i drugarice, nikakvih problema, pa festa je, kaj ne?
Fasistkinje, nisu dale sirotim Arapima u nevolji da se malo olaksaju, makar za novu godinu. Da su bile prave ljevicarke i drugarice, nikakvih problema, pa festa je, kaj ne?
Guest- Guest
Jebi ga, Njemacka dobila inzinjere, doktore, atomske fizicare, nobelovce i sl a DNRH dobila Princa. Dobro je da ostane tako.
2014-04-14
a što će pošten Arap bez koza i srednjoškolkom? Socijala nikakva, okružen rasistima pa još i to...treba mu oboje i to maloljetnokolerik wrote:n_razbojnik wrote:koji ej zaključak? Napili se Poljaci i pravili sranja a Ladislav je ustaša i dalje?
Ustasa, kao i ti i ja i svi mi ostali.
Umjesto da napravimo multi-kulti oazu, vis koliko nam se mladih iselilo, trebali bi primiti minimalno 300.000 gostiju sa natpisima dobrodoslice, i smjesta ih spariti sa srednjoskolkama, mi ustasujemo o tome kako su Muslimani, eto, drukciji.
Jos bi nam od svih tih silnih nobelovaca, doktora znanosti itd. porastao i natalitet i obrazovna struktura. Ne, mi nesto prtljamo o demograskoj obnovi u Hrvata, povratku, itd. Sovinisti i rasisti, to ti je, Ladislav je samo vrh ledenog brijega. Na kojem sjedi i ne masturbira. Manijak.
2014-04-15
Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
2014-04-14
Vjerojatno bi isto tako reagirale i njihove kolegice ovdje. Vidite po istrazivanjima da nam je mladez konzervativnija i etnocetricnija od roditelja, samo nazadujemo...jbg.
Guest- Guest
socijala u bonovima za kurve i mobitelabraham wrote:Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
2014-04-15
gluposti i zablude djece koja ne jašu po Mongoliji i nemaju u vlasništvu penthouse...istraživanje vršeno na naciradikalnoj manjinikolerik wrote:Vjerojatno bi isto tako reagirale i njihove kolegice ovdje. Vidite po istrazivanjima da nam je mladez konzervativnija i etnocetricnija od roditelja, samo nazadujemo...jbg.
n_razbojnik-
2014-04-15
U jebo te, ja zaboravio mobile. Najbrzi internet takodjer. Koji sam ja jebeni rasist i islamofob. Muhahahahahahan_razbojnik wrote:socijala u bonovima za kurve i mobitelabraham wrote:Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
2014-04-14
abraham wrote:Nego od ovog mjeseca dici socijalu za par stotina eura da mogu potrositi u Puf-ovima. Dakle odes u kupleraj , oni tebi racun a ti pravdas na socijali. Lova se vrti i svi zadovoljni. Oni sta placaju porez , posebno. Daklem , moze se sve rijesiti ako ima volje.
Vjerojatno im se ne da do kupleraja, treba se vozit, nije to na svakom uglu. Nadalje, sta ces obilazit i placat kurve, kad je svaka nepokrivena nevjernica na cesi tvoja? To treba uputiti u Kuran i skolovati po hitnom postupku. Barem 50-ak puta.
Guest- Guest
Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nakon toga vam nece biti smijesno, niti zabavno.
2014-12-30
dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.
Pa jesmo izopaceni, Boze moj...
Guest- Guest
Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.
Pa jesmo izopaceni, Boze moj...
Velikom jeruzalemskom muftiji je rekao kako bi bilo dobro da su Nijemci muslimani,jer bi osvojili cijeli svijet.
Imao je i dvije muslimanske SS divizije u kojima su bili Bosanci,sovjetski muslimani,Albanci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravno da je zabavno, nema mi zabavniej nego čitati kako šire noge one volonterke po kampovima i centrima...oš neš moraš, kontam da samo i te željne kurca "volontiraju"
apropo nevinih ovamo, bi'će izbori u Kolnu i Njemačkoj...pamet u glavu, ili guzice na gotovs
apropo nevinih ovamo, bi'će izbori u Kolnu i Njemačkoj...pamet u glavu, ili guzice na gotovs
2014-04-15
veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nece ni njima biti zabavno...iako bi u globalu moglo biti zabavno.
Pet divljih konja, vezi za ruke, noge i muda i pusti, jednog po jednog. Daj Boze da prezivi jos neko vrijeme. Taman za kamu.
Guest- Guest
ups ova izabrana nema ni dva mjeseca...time je još i zabavnije
2014-04-15
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pupovac najžešče branio Dalićku:"Ne bi tako branio ni rođenog brata"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Page 2 of 7