Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Islam je takvo šovinističko sranje od vjere koje žene svodi na vrijednost manju od domaće životinje. I tko na tlu Europe traži da se žene tome prilagode, od mene može dobit samo odjeb, kao i Angela i ovo Henrietta. A svim ženama savjetujem da se naoružaju i same se brane, kad im to država ne želi pružiti. Na mene koji bi ruku pružio, istog trena bi dobio metak u čelo, pa nek se on prilgagođava meni i mom code of conductu.vili40 wrote:Da,događaj je potpuno istinit i pokazuje što se dogodi u nekom gradu kad dođe veća grupa onih koji ne poštuju ništa osim sebe i svoje kulture i tradicije.To se sad upravo događa u Njemačkoj a bit će sve gore.Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Guest- Guest
Ljevica ne moze da ponudi rjesenje problema cak stovise stavila se u prve redove dobrodoslice uljezima. Desnica ima mozda rjesenje, vjerojatno ruzno i nasilno ali dobija potporu gradjanstva jer postoji nada za rjesenje. Kako god nije dobro nikako. Ne shvatam samo ljude koji dolaze i prave pizdarije, najvise ce ih napravit sebi.Sora wrote:Hoce .vili40 wrote:Da,događaj je potpuno istinit i pokazuje što se dogodi u nekom gradu kad dođe veća grupa onih koji ne poštuju ništa osim sebe i svoje kulture i tradicije.To se sad upravo događa u Njemačkoj a bit će sve gore.Eva wrote:Ne moraš, naravno. SZ Hrvatska, jel tak?vili40 wrote:baš moram?Eva wrote:Di je to bilo, Vili?
Ali ne samo silovanja tj pokušaji silovanja .
Biti ce gore zbog tog sto se okreće desnici eu , ne samo njemacka .
Desnica je plodno tlo za nasilje vec zato sto se temelji na zlu, pocev od ideje JEDAN NAROD JEDAN VODA
Do gadnog nasljeđa iz nacifašizma.
Ne bude li se ljevica oduprla ..biti ce zlo.
Za sve , ne zaboravite .
omni-
2014-04-12
veber wrote:Demonski dio mene raduje se Kaosu.
Zalosno ali istinito. Svijet ce bit drugaciji. Nazalost krvav.
Mi smo u ratu, vjerskom, samo EU to ne želi priznati. Bit će krvavih glava i razbijenih noseva, tu se nema što pričati. Jebene lijeve priče da su svi jednaki ravnopravni blabla. Ako smo svi ravnopravni onda zašto muslimanima ne dozvolimo da uvedu šerijat, jebiga nego jadni moraju po našim manje više kršćanskim zakonima. Mene za ravnopravnost boli kurac, moralna je obaveza svakog čovjeka štititi sebe i svoje. Od familije nadalje. Da svako tako radi ne bi bilo problema.
Ma bit će odrezanih glava. Bilo bi dobro kad bi se sve svelo na par razbijenih glava i noseva.marcellus wrote:
Mi smo u ratu, vjerskom, samo EU to ne želi priznati. Bit će krvavih glava i razbijenih noseva,
Baš sam neki dan ovdje napisao vizavi željezne zavjese kako su sa obje strane vrištali na neprijatelja i opasnost. Jedni na komunizam,drugi na imperijalizam.
Danas nema zavjese ni zida,ima doduše nešto žice i opasnost koja postoji,ali na tu opasnost ne samo da malo tko upozorava,već je se boje i nazvati pravim imenom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa bilo je već odrezanih glava, i nabijenih na šiljke tvorničke ograde
Ma gdje? Eventualno u Čečeniji. Mi pričamo o EU.marcellus wrote:pa bilo je već odrezanih glava, i nabijenih na šiljke tvorničke ograde
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Njemci potjerali balkance doma kako bi napravili mista za ove "welcome imigrants" arape i sad se odjednom nešto čude. A kako je krenulo uskoro će i za Poljacima plakati...
Marcele , nisam te nikad nista trazila evo sad :marcellus wrote:veber wrote:Demonski dio mene raduje se Kaosu.
Zalosno ali istinito. Svijet ce bit drugaciji. Nazalost krvav.
Mi smo u ratu, vjerskom, samo EU to ne želi priznati. Bit će krvavih glava i razbijenih noseva, tu se nema što pričati. Jebene lijeve priče da su svi jednaki ravnopravni blabla. Ako smo svi ravnopravni onda zašto muslimanima ne dozvolimo da uvedu šerijat, jebiga nego jadni moraju po našim manje više kršćanskim zakonima. Mene za ravnopravnost boli kurac, moralna je obaveza svakog čovjeka štititi sebe i svoje. Od familije nadalje. Da svako tako radi ne bi bilo problema.
1" objasni ljudima tko je taj tko trazi šerijat u EU
2 . Objasnu urbi ET orbi sto je serijat
3. Odgovori nam kako ti mislis stiti sebe ako ne štitiš sve ljude svijeta . A to ti je moralna obveza ..ako se ne varam ..
4. Koji je to kurac "kršćanski zakoni"? Zar smo dotle došli da se vjera instalirala u pravo I koja je onda razlika u odnosu na Talibane
5. Vjerski rat je rat za kaj? Širenje vjere velis ? Hebote ..ljevica je protiv svake vjere . Pa i to ti je vjerski rat pa sextreba ne sviđa . Ne varati ljude tim terminima ..
I TAKO MARCELE .. ZALUDU TI PAMET KAD JU KORISTIS U ZLOCESTE SVRHE .
Svaka rijec tvoja odiše zločestoćom i parcijalnim smislom za kojeg iole pametnije dijete bi ..pljucnulo.
catabbath-
2015-08-22
Lako njemu doći do picedawson wrote:Inače, svaka čast tom Ivanu, nek ih je.
Pa se pravi važan
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
LOL, eno ti tamo otkotrljana glava u Britaniji.jastreb wrote:Ma gdje? Eventualno u Čečeniji. Mi pričamo o EU.marcellus wrote:pa bilo je već odrezanih glava, i nabijenih na šiljke tvorničke ograde
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Dok ne dođe Marcel...Sora wrote:
Marcele , nisam te nikad nista trazila evo sad :
1" objasni ljudima tko je taj tko trazi šerijat u EU
2 . Objasnu urbi ET orbi sto je serijat
Imaju ga u Engleskoj, u pojedinim kvartovima Londona i drugdje, gdje su ovi o kojima pričamo u većini.
Šerijat? To je nama nešto potpuno strano, nepojmljivo i neprihvatljivo.
Ne može se društveno ponašanje iz vremena Mohameda presađivati u našu kulturu.
I još nešto: ne uspoređuj tolerantnost kršćana s tolerantnošću vjernika bilo koje druge vjere.
PS: Islam će se morati reformirati (šerijat!) ili će nestati.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
A ovima tesko pa moraju silovat? Zasto se ne ponudis? Das doprinos?Sora wrote:Lako njemu doći do picedawson wrote:Inače, svaka čast tom Ivanu, nek ih je.
Pa se pravi važan
omni-
2014-04-12
kolerik wrote:
Ono što nisu znali je da je Ivan visok 198 centimetara i težak 130 kilograma.
Valjda su mislili da ga je netko stretchovao u fotoshopu.
crvenkasti-
2014-04-17
U Francuskoj, lani.jastreb wrote:Ma gdje? Eventualno u Čečeniji. Mi pričamo o EU.marcellus wrote:pa bilo je već odrezanih glava, i nabijenih na šiljke tvorničke ograde
Najjednostavnije rješenje je zabranit islam i prakticiranje istog na tlu Europe smatrati ilegalnom djelatnošću za koju je kazna izgon. Marš u svoju pripizdinu i tam se oblači, jebi i uređuj si društvo kak ti gušt.
Guest- Guest
Bolje u gradovima nabavit ovce i koze...Po parkovima ne bi trebalo kosit travu, a imale bi i korisnu socijalnu funkciju.omni wrote:A ovima tesko pa moraju silovat? Zasto se ne ponudis? Das doprinos?Sora wrote:Lako njemu doći do picedawson wrote:Inače, svaka čast tom Ivanu, nek ih je.
Pa se pravi važan
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Nek im aktivistkinje i one koje su nosale transparente "welcome" daju, ili nek se motaju ako su lezbace. One koje su bile protiv jbg nek pruzaju otpor, sjede u zatvorima osudjene za govore mrznje, rasizam i ostalo, gube poslove i budu proganjane i neka cekaju. Jednog dana ce i ova bulumenta na vlasti da dodje na svoje.Ero wrote:Bolje u gradovima nabavit ovce i koze...Po parkovima ne bi trebalo kosit travu, a imale bi i korisnu socijalnu funkciju.omni wrote:A ovima tesko pa moraju silovat? Zasto se ne ponudis? Das doprinos?Sora wrote:Lako njemu doći do picedawson wrote:Inače, svaka čast tom Ivanu, nek ih je.
Pa se pravi važan
omni-
2014-04-12
dobro je netko rekao.. ovi lijeni arapi, dovoljno da su dali 2 mjeseca truda i naučili par rečenica njemačkog, mogli su jebavati šakom i kapom.. a njima teško i to pa idu silovat.
Guest- Guest
dawson wrote:Njemci potjerali balkance doma kako bi napravili mista za ove "welcome imigrants" arape i sad se odjednom nešto čude. A kako je krenulo uskoro će i za Poljacima plakati...
nisu potjerali balkance, nisam čuo da je nikoji hrvat potjeran pa niti neki srbin koji tamo radi, nego cigani iz srbije i ex-yu , i nešto šiptara..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pupovac najžešče branio Dalićku:"Ne bi tako branio ni rođenog brata"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Page 6 of 7