Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Page 1 of 1
Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Izetbegović: Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider".
IZVOR: TANJUG SUBOTA, 24.09.2016. | 08:26
On je naveo da je Vučić pokazao "da je jedan od glavnih aktera i lidera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba".
"Mislim da je on jedan od glavnih lidera i aktera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba", rekao je Izetbegović je za njujoršku televiziju TV1 tokom boravka u Njujorku gde je učestvovao na zasedanju Generalne skupštine UN.
Izetbegović je rekao da je Vučić pristankom da u Njujorku učestvuje na panelu posvećenom pomirenju u regionu 20 godina posle Dejtona pokazao i da je "hrabar lider", na čemu mu je, kako je naveo, zahvalio, prenosi današnja "Politika".
Taj panel, na kojem je govorio i načelnik Srebrenice Ćamil Duraković, organizovao je bivši predsednik SAD Bil Klinton.
"Vučić je imao jako dobar nastup, na momente emotivan. Ja sam nakon toga progovorio sa njim par reči i zahvalio mu, u stvari, na hrabrosti da dođe na jedan takav panel koji je počeo sigurno vrlo neugodno za njega, svedočenjem preživele devojke, kojoj su ubijeni otac, majka i braća u Srebrenici. On je imao sve razloge da izbegne takvu situaciju, ali je ipak došao. To rade hrabri lideri", kaže Izetbegovic
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider".
IZVOR: TANJUG SUBOTA, 24.09.2016. | 08:26
On je naveo da je Vučić pokazao "da je jedan od glavnih aktera i lidera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba".
"Mislim da je on jedan od glavnih lidera i aktera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba", rekao je Izetbegović je za njujoršku televiziju TV1 tokom boravka u Njujorku gde je učestvovao na zasedanju Generalne skupštine UN.
Izetbegović je rekao da je Vučić pristankom da u Njujorku učestvuje na panelu posvećenom pomirenju u regionu 20 godina posle Dejtona pokazao i da je "hrabar lider", na čemu mu je, kako je naveo, zahvalio, prenosi današnja "Politika".
Taj panel, na kojem je govorio i načelnik Srebrenice Ćamil Duraković, organizovao je bivši predsednik SAD Bil Klinton.
"Vučić je imao jako dobar nastup, na momente emotivan. Ja sam nakon toga progovorio sa njim par reči i zahvalio mu, u stvari, na hrabrosti da dođe na jedan takav panel koji je počeo sigurno vrlo neugodno za njega, svedočenjem preživele devojke, kojoj su ubijeni otac, majka i braća u Srebrenici. On je imao sve razloge da izbegne takvu situaciju, ali je ipak došao. To rade hrabri lideri", kaže Izetbegovic
Guest- Guest
Re: Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
tako, lazi nas malo,
nebitno, budi fer !
vidis kako ti ide !
nebitno, budi fer !
vidis kako ti ide !
Guest- Guest
http://www.teleprompter.rs/sta-mi-sve-placamo-dnevnica-ds-bota-800-dinara-sns-bota-1-500-dinara-plus-sendvici-sokici.html
nacicemo I mi sponzore za srpske panele.
videcemo ko ce doci sa nekadasenjeg
prostora endehazije ??
prostora endehazije ??
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Čini se da je Pižon ovaj bot iz teksta. Ranije je isto ovako pisao za žute.marcellus wrote:http://www.teleprompter.rs/sta-mi-sve-placamo-dnevnica-ds-bota-800-dinara-sns-bota-1-500-dinara-plus-sendvici-sokici.html
Pustio Karica za 60 miliona eura, neko uzeo mazalicu, skratio narod po ko zna koji put.
Drugi slucaj, Izraelski satelit za 42 miliona valjda, ista prica, neko uzeo pare, narod placa, niko kriv.
Afera cokolada iz prodavnice, bivsi muz pevaljke Goce Trzan, ukrao cokolade, trese se cela nacija i pokazuje kako je efikasna policija.
Sprdacina za tupave siroke narodne mase.
Drugi slucaj, Izraelski satelit za 42 miliona valjda, ista prica, neko uzeo pare, narod placa, niko kriv.
Afera cokolada iz prodavnice, bivsi muz pevaljke Goce Trzan, ukrao cokolade, trese se cela nacija i pokazuje kako je efikasna policija.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango wrote:Čini se da je Pižon ovaj bot iz teksta. Ranije je isto ovako pisao za žute.marcellus wrote:http://www.teleprompter.rs/sta-mi-sve-placamo-dnevnica-ds-bota-800-dinara-sns-bota-1-500-dinara-plus-sendvici-sokici.html
ne čini se nego je sigurno. Pižon je kralj SNS botova. Megabot.
Placen da ovde valja przenice kako je Vucic sve najbolje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nije bitno ko je na vlasti u srbiji, levi, desni, centar,
niko nece pustiti srpsku bez zestoke borbe, politicke
ili, kako ono bese, da, ni oruzane nisu iskljucene )
bitno je, jedino, da hrvati i bosnjaci shvate,
da nema mira u bosni na temeljima antisrpske politike,
koja bi bila instalirana njihovom koalicijom,
ili agitovanjem kod svetskih mocnika protiv srba i srbije.
upravo, odnos zapadnih medija, prema sribji, jeremicu,
pa i samih politicara,
bilo izjavama ili cutanjem, ovih dana, to potvrdjuje.
braco srbi, neka vam je srecan u uspesan referendum
u srpskoj.
niko nece pustiti srpsku bez zestoke borbe, politicke
ili, kako ono bese, da, ni oruzane nisu iskljucene )
bitno je, jedino, da hrvati i bosnjaci shvate,
da nema mira u bosni na temeljima antisrpske politike,
koja bi bila instalirana njihovom koalicijom,
ili agitovanjem kod svetskih mocnika protiv srba i srbije.
upravo, odnos zapadnih medija, prema sribji, jeremicu,
pa i samih politicara,
bilo izjavama ili cutanjem, ovih dana, to potvrdjuje.
braco srbi, neka vam je srecan u uspesan referendum
u srpskoj.
Guest- Guest
daleko od toga da je karic doso do love noseci gajbe za pivo,Serbinho-3 wrote:Pustio Karica za 60 miliona eura, neko uzeo mazalicu, skratio narod po ko zna koji put.
pravljenjem alatki za poljoprivredu i domacinstvo.
msm da je kriv koliko i svi nasi " uspesni " pos. ljudi koji
nisu morali da napuste srbiju, vec se posle svake hajke
pojave sa " projektim " koji ih lansiraju na sledeci nivo
otimanja narodnog bogatstva.
karic je proteran, morao da napusti srbiju, ds & dinkic,
a nije optuzen za sverc ili dilovanje narkotika.
Last edited by pizzon on 24/9/2016, 21:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:dzango wrote:Čini se da je Pižon ovaj bot iz teksta. Ranije je isto ovako pisao za žute.marcellus wrote:http://www.teleprompter.rs/sta-mi-sve-placamo-dnevnica-ds-bota-800-dinara-sns-bota-1-500-dinara-plus-sendvici-sokici.html
ne čini se nego je sigurno. Pižon je kralj SNS botova. Megabot.
eee, ljudi .. ljudi..:(
Guest- Guest
pizzon wrote:nacicemo I mi sponzore za srpske panele.
prostora endehazije ??
Molim lijepo. Ispravnije dakle.....Sveta Hrvatska zemlja u sklopu Europske Unije....unije civiliziranog svijeta koji postuje odredene drustvene norme. Dakle radi daljnjih rasprava....zatomiti te plemenske potrebe i nauciti sve barem osnovama civliziranih normi pri ophodjenju s boljima od sebe!
"Korisnik elitisticki pomjera dlake s jednog dijela glave na drugi....dok ispred prozora prolazi skupina zena iz zemalja trenutno u pristupnim pregovorima za ulazak u EU.....koje sve redom reagiraju da vrisnu od ceznje i ovlaze donje ekstremitete i rublje"
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:nacicemo I mi sponzore za srpske panele.
prostora endehazije ??
Molim lijepo. Ispravnije dakle.....Sveta Hrvatska zemlja u sklopu Europske Unije....unije civiliziranog svijeta koji postuje odredene drustvene norme. Dakle radi daljnjih rasprava....zatomiti te plemenske potrebe i nauciti sve barem osnovama civliziranih normi pri ophodjenju s boljima od sebe!
"Korisnik elitisticki pomjera dlake s jednog dijela glave na drugi....dok ispred prozora prolazi skupina zena iz zemalja trenutno u pristupnim pregovorima za ulazak u EU.....koje sve redom reagiraju da vrisnu od ceznje i ovlaze donje ekstremitete i rublje"
u tome je poenta, sto ti bolji ne postoje, realno.
postoje samo umisljene glavudze koje kenjazom
o nekom nepripadanju prostoru na kojem postoje,
zive u nadi da cine zlocine koji su nevidljivi i nebitni.
Guest- Guest
idemo u evroatlanske integracije i nemojte da nas blokirate na nasem evropskom putu
2014-04-14
Similar topics
» Slobodna Dalmacija : Vučic i Dodik rade ruski vojni aerodrom u Trebinju
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Taksista uradio Migranta
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Taksista uradio Migranta
» Hrabri Sovjeti i komunisti
Page 1 of 1