Hrabri Ivan branio zene od napadaca
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrabri Ivan branio zene od napadaca
ups ova izabrana nema ni dva mjeseca...time je još i zabavnije
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
I obvezatno snimiti i objaviti na Al-Jazeeri...gdje je ISIL bio dok smo mi haracili po Heidelbergu?
Guest- Guest
Smanji brlju, majketi!jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.
Pa jesmo izopaceni, Boze moj...
Velikom jeruzalemskom muftiji je rekao kako bi bilo dobro da su Nijemci muslimani,jer bi osvojili cijeli svijet.
Imao je i dvije muslimanske SS divizije u kojima su bili Bosanci,sovjetski muslimani,Albanci.
2014-12-30
Vrag je odnio salu davno. Jedan od nacina da se situacija prebrodi je i humor. Ozbiljne analize ne pomazu nista vise. Pomaze na izborima zaokruziti sto treba i bliznje uputiti kako da se cuvaju. Iduca faza ce biti zajebanija.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Nakon toga vam nece biti smijesno, niti zabavno.
2014-04-14
Pa istina je.veber wrote:Smanji brlju, majketi!jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Hoces ti dzango stvarno da nas dotuces u pojam. Sad jos ispada i da je Hitler bio liberalniji od nas i da bi dao Arapima i crncima da siluju plavokose Njemice posred Kolna.
Velikom jeruzalemskom muftiji je rekao kako bi bilo dobro da su Nijemci muslimani,jer bi osvojili cijeli svijet.
Imao je i dvije muslimanske SS divizije u kojima su bili Bosanci,sovjetski muslimani,Albanci.
Guest- Guest
U osnovi se divio Arapima i njihovom divljaštvu, a ne vjeri. Ipak su Muhamed i Osmanlije ostavile trag u povijesti pa je Hićo to prepoznao koliko i dokle su znali otići, ali ništa više od toga. Njemu je struktura i funkcionalnost bila važna, a ne običaji i duhovnost. Ipak su njegovi bili najnapredniji, ali nije imao još 150 milijuna Nijemaca na raspolaganju. Istu stvar je vidio i kod Napoleona i Julija Cezara, a ne bih se čudio da je i kod Huna i Biča Božjeg te Aleksandra Velikog isti slučaj bio.jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Guest- Guest
jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
A zato efendijica Merkel prima Arape, oce osvojit svijet sa novom generacijom muslimanskih Nijemaca.
Guest- Guest
Urbana legenda. Barem ti proucavas povijest.Starhemberg wrote:Pa istina je.veber wrote:Smanji brlju, majketi!jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
2014-12-30
Fénix wrote:198 cm, 130 kg. Kakva mašina, a vidim da je lik i neki Schauspieler u Njemačkoj.
Organizirat se u bande i razbijat sve takve muslimanske grupice po gradovima, a isto tako i imati konfrontaciju s vlastitom policijom jer ipak služe političarima i privatnim elitama koje pretvaraju Njemačku u džunglu.
je pa će te ista ta država osuditi na 10godina zatvora.. tko im jebe mater. neka ih muslimani sve siluju i jebu. skupiti para , i vratiti se u RH, i ovdje namlatiti SDP/HDZ uhljebe i represivni aparat tko ih bude čuvao, tako da građani sami organiziraju novu domivinu
Guest- Guest
Znaci desnicari se obukli u trenirke, namazali face kremom za cipele pa se razbacali po gradu i zenskima, do jucer su spominjali nekakve clanove organiziranog kriminala, a sutra ce moze bit bidnu kakvi ubaceni elementi iz susjedne galaksije. Samo da nisu imigranti sve ostalo moze bit, mediji dobijaju nove direktive iz casa u cas, yebena ekipa. Ovaj politicki nekorektni delija sto se ponasao nekorektno prema doktorima spomenu neke azilante koliko mi se ucini. Hoce da ga strpaju u haps zbog rasizma i politicke nekorektnosti. Ima da pazi sta prica, jel u demokratiji ili nije.
omni-
2014-04-12
Potpis na ovo.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
To bi moglo i kod nas događati, posebice ako se ostvari Merkelicin plan premještaja migranata, a mi ćemo dobiti najgore od najgorih, možda upravo ove o kojima se raspravlja.
Da se to događalo preda mnom pao bi mi mrak na oči, jer sam alergičan kad se napadaju Nijemci, a posebice Njemice, bolje za te imigrante da nisam bio tamo jer ne želim ni razmišljati šta bih im napravio.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Nikakva legenda, pisao je o tome, a i handžar divizije nisu legenda. Kao ni one u Africi.veber wrote:Urbana legenda. Barem ti proucavas povijest.Starhemberg wrote:Pa istina je.veber wrote:Smanji brlju, majketi!jastreb wrote:Hitler se divio islamu kao peravoj "muškoj religiji".kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Guest- Guest
Ne može država zatvoriti toliko ljudi koliko ti isti ljudi mogu cijelu državu srušiti i ponovo izgraditi. Zamisli samo tu moć... Preostaje samo ubijati ih, a onda je došao kraj državi i nakon toga 0,000 nešto % pakira stvari i bježi u USA jer ih čeka smrt od raje.Neoliberalni portugalac wrote:Fénix wrote:198 cm, 130 kg. Kakva mašina, a vidim da je lik i neki Schauspieler u Njemačkoj.
Organizirat se u bande i razbijat sve takve muslimanske grupice po gradovima, a isto tako i imati konfrontaciju s vlastitom policijom jer ipak služe političarima i privatnim elitama koje pretvaraju Njemačku u džunglu.
je pa će te ista ta država osuditi na 10godina zatvora.. tko im jebe mater. neka ih muslimani sve siluju i jebu. skupiti para , i vratiti se u RH, i ovdje namlatiti SDP/HDZ uhljebe i represivni aparat tko ih bude čuvao, tako da građani sami organiziraju novu domivinu
Ne treba puno za revoluciju, samo ideja, volja i okrupnjivanje. Pa ti piši novinske članke s druge strane Atlantika kad ti sve novinske i tv redakcije budu do temelja uništene ili preuzete.
Nijemci su jadni i vidim po komentarima kako neki ekstremno naglašavaju potrebu dokazivanja kako nisu u"die Rechten" Mannschaft i dok god budu puzali i stalno prilikom podizanja na dvije noge padali zbog takvih stvari, sranja će samo rasti tamo.
Sam sam već rekao danas, strance osim zahvalnosti za posao i radna mjesta ne veže apsolutno ništa. Oni svoju uspješnu integraciju završe na način da jednog dana pokupe svoje stvari i ne pojave se narednih dana na poslu i vrate se u svoje domovine.
Na kraju krajeva, ogroman broj naših ljudi koji su tamo u HR i BiH imaju izvrsnu infrastrukturu pod 100% vlasništvom u odnosu na iznajmljene stanove po Njemačkoj i Austriji u kojima žive.
Guest- Guest
Da, samo su onda bili unutar sustava, Hitlera nisu jebale vjeroispovjesti.
2014-12-30
Sve goli četnik.kolerik wrote:dzango wrote:Hitler je imao vrlo lepo mišljenje o Islamu i dobre odnose sa muslimanima. Njegova meta su bili Jevreji i Sloveni.veber wrote:Oni vocu alah ekbar, ja cu polako ali sigurno, hitler je bio u pravu. Heil!
Pa i sada će biti u okviru sistema. I to milioni u okviru sistema EU.veber wrote:Da, samo su onda bili unutar sustava, Hitlera nisu jebale vjeroispovjesti.
Nije bilo zabavno ni kada su nama sekli glave i slikali se na njima a imali podršku Zapada.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
A Hrvatima niste sjekli glave?dzango wrote:Nije bilo zabavno ni kada su nama sekli glave i slikali se na njima a imali podršku Zapada.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
2014-12-30
veber wrote:A Hrvatima niste sjekli glave?dzango wrote:Nije bilo zabavno ni kada su nama sekli glave i slikali se na njima a imali podršku Zapada.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
Daj sliku.
dzango wrote:Nije bilo zabavno ni kada su nama sekli glave i slikali se na njima a imali podršku Zapada.veber wrote:Zajebavate se i podrugujete. Dok vam ne rokne pod nosom ili vam siluju dijete ili nekog bliznjeg.
A i nama, Split Resnik slijetanje, topla marenda i šalji u srednju Bosnu da čiste hrvatska sela.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
treba se ic pomolit za duse ovih jadnih gresnika sa bliskogistoka u crkvi kod one lezbejke al prvo skinut kriz sa crkve
2014-04-19
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pupovac najžešče branio Dalićku:"Ne bi tako branio ni rođenog brata"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Hrabri Sovjeti i komunisti
» Većina napadača su Sirijici
» Vučić uradio ono što rade hrabri lideri
Page 3 of 7