Umrla Ankica Lepej
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Umrla Ankica Lepej
http://www.vecernji.hr/vijesti/preminula-prva-hrvatska-zvizdacica-ankica-lepej-1556109
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Umrla Ankica Lepej
kazu...'slucajno' nabasala na racun ankice tuđman..zajebi ti slucajno...
2015-09-08
''Otkrila'' da FT na računu ima 200 000 ondašnjih DM.
Zapravo odavala bankovne podatke klijenata medijima kaj joj je bilo strogo zabranjeno kak djelatnici banke.
Ne samo od FT nego bilo čije.
Kakva je ona zviždačica?
Zapravo odavala bankovne podatke klijenata medijima kaj joj je bilo strogo zabranjeno kak djelatnici banke.
Kakva je ona zviždačica?
Guest- Guest
Sovak wrote:''Otkrila'' da FT na računu ima 200 000 ondašnjih DM.
Kakva je ona zviždačica?
Nikakva. Zviždač je netko tko otkrije krivično djelo u firmi. Ona nije otkrila ništa, jer imati novac na računu nije krivično djelo. Radio sam tada u banci. Postoji bankarska tajna. Otkriti bilo kome koliko tko ima na računu je značilo i još znači trenutni otkaz u svakoj banci. To se smije otkriti samo sudu odnosno policiji i to po sudskom zahtjevu, ne drukčije. Jedna kolegica je dobila otkaz jer je frendici na kavi rekla koliko njen muž ima love u banci, npr. Čak i da je bilo ikakvih dokaza da je to nelegalno stečen novac, a nije, ni tada ne bi smjela otkriti nikom, pogotovo ne novinarima, tako nešto. Priče o imovinskoj kartici su za djecu, jer ankica nije bila državna dužnosnica i nije bila dužna objaviti koliko ima novca na računu, a zakon tada nije važio za članove obitelji. Usto, novac tada nije po zakonu trebalo prijaviti u kartici, samo nekretnine i pokretnine, to je promijeneno puno kasnije. I da jest, opet ne bi bila zviždač jer krivo ispunjavanje imovinske kartice i dalje nije krivično djelo. Pol državnih dužnosnika to nema pravilno ispunjeno. Evo, toliko.
usput, kasnije je postala SDP-ova aktivistica i sa sarnavkom se slizala... tolko o motivima.
naravno otkud sarnavki duplo više love na računu nego ankici, o tome ne bumo
jesu li je izbacili s posla
2014-04-19
znaci jednostavno je bila agentmarcellus wrote:usput, kasnije je postala SDP-ova aktivistica i sa sarnavkom se slizala... tolko o motivima.
2015-09-08
..inace te price ka'k je imala 'hrabrosti' objesi macku za rep..sto nije to otkrila npr..95-te ta nemres steci 200 000 maraka preko noci..nego jbg tuđman bio bolestan i ajmo sad cipelarit ga..
2015-09-08
....uostalom i tih 200 000 maraka je bio pickin dim za ono sto je mesic imao na racunu..ali gle cuda nitko nije cackao po njegovom racunu
2015-09-08
Nije se radilo ni kakvom tajnom računu kako izvještava Jutarnji, već o računu u banci koji je zaštićen određenom mjerom povjerenja između banke i vlasnika i ujedno i zakonom. Ne postoje nikakvi "tajni računi" u bankama, bar ne takvi koji su na ime i prezime, tajni su oni sa šifrom u švicarskim bankama, ali i tamo je to ukinuto. Tajni su u smislu da podaci o iznosu na računu nisu javni, ali to su svi štedni računi svih fizičkih osoba u svim bankama na svijetu.
Ako netko želi iz banke provaliti račun predsjednika Milanovića, a nikome to više ne pada na pamet, dobiti će isti dan pedalu i kazneni progon. Dakle nije se radilo nit o hrabrosti, niti o nikakvom otkrivenom kriminalu predsjednika Tuđmana nego o pokušaju neprijatelja da ga se difamira. Zato danas na Facebooku nariče za pokojnom Sanja Sarnavka. Danas su lopovi posvuda i na računima su stotine milijuna, sumnjivog porijekla, ali nitko ne odaje bankarsku tajnu - za to ipak treba sudski nalog - a za razne petokolonaše, kosovce i udbaše to je bio herojski čin.
Ako netko želi iz banke provaliti račun predsjednika Milanovića, a nikome to više ne pada na pamet, dobiti će isti dan pedalu i kazneni progon. Dakle nije se radilo nit o hrabrosti, niti o nikakvom otkrivenom kriminalu predsjednika Tuđmana nego o pokušaju neprijatelja da ga se difamira. Zato danas na Facebooku nariče za pokojnom Sanja Sarnavka. Danas su lopovi posvuda i na računima su stotine milijuna, sumnjivog porijekla, ali nitko ne odaje bankarsku tajnu - za to ipak treba sudski nalog - a za razne petokolonaše, kosovce i udbaše to je bio herojski čin.
naravno nitko od onih koji se i danas sjećaju tih 200.000 maraka ne pita oklen mesiću dva milijuna kuna za vilu koje mu je posudio anonimni i nevidljivi prijatelj. Inače se prijatelj odaziva na patria...
pa bombasticnije zvuci tajni ako zelis nekog deskriditirati za prvu rukumarcellus wrote:Nije se radilo ni kakvom tajnom računu kako izvještava Jutarnji, već o računu u banci koji je zaštićen određenom mjerom povjerenja između banke i vlasnika i ujedno i zakonom. Ne postoje nikakvi "tajni računi" u bankama, bar ne takvi koji su na ime i prezime, tajni su oni sa šifrom u švicarskim bankama, ali i tamo je to ukinuto. Tajni su u smislu da podaci o iznosu na računu nisu javni, ali to su svi štedni računi svih fizičkih osoba u svim bankama na svijetu.
2015-09-08
kak je tako dugo izdržala, bez posla...
2015-08-08
pa zar nije rekao da je posudio od prijatelja...marcellus wrote:naravno nitko od onih koji se i danas sjećaju tih 200.000 maraka ne pita oklen mesiću dva milijuna kuna za vilu koje mu je posudio anonimni i nevidljivi prijatelj. Inače se prijatelj odaziva na patria...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa zar nisi skuzio..prijateljica sarnavarke,udrugasica i sdpovka...nema sumnje da je nesto sjelo na ruku i ispod stola za obavljen zadatakmichaellcmacha wrote:kak je tako dugo izdržala, bez posla...
2015-09-08
Pa skužio sam, pitanje je bilo 'nakovuksadinare wrote:pa zar nisi skuzio..prijateljica sarnavarke,udrugasica i sdpovka...nema sumnje da je nesto sjelo na ruku i ispod stola za obavljen zadatakmichaellcmacha wrote:kak je tako dugo izdržala, bez posla...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa da vidis sto je ona sve stavljala na svoju fejs stranicu...o mrtvima sve najbolje pa necu...samo cu o jednom..kak su gardisti upali kod nje u stan optuzivsi njenog muza da je kosovac jer se druzio sa nekim bivsim oficirima jna koji zive ili su zivjeli u njenoj zgradi..da bi koji dan iza valjda zaboravivsi sto je napisala prije..rekla da su susjedi upali kod nje u stan optuzivsi nju i suprugu da skriva snajperista i da surađuju sa kosom..michaellcmacha wrote:Pa skužio sam, pitanje je bilo 'nakovuksadinare wrote:pa zar nisi skuzio..prijateljica sarnavarke,udrugasica i sdpovka...nema sumnje da je nesto sjelo na ruku i ispod stola za obavljen zadatakmichaellcmacha wrote:kak je tako dugo izdržala, bez posla...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa zar nisi skuzio..prijateljica sarnavarke,udrugasica i sdpovka...nema sumnje da je nesto sjelo na ruku i ispod stola za obavljen zadatakmichaellcmacha wrote:kak je tako dugo izdržala, bez posla...
pričaš gluposti, vuče.
to je lova od patrie, napisao sam u jednom tekstu, istražio sam dokumente koje mi je posalo jukka rappe, u cent koliko je uzeo, ne sjećam se sad ali oko 630.000 eura je bilo.
ostalo je išlo bartulu u đuru i posrednicima, walteru wolfu i ekipi
naravno, čovječuljak me je tužio i izgubio na sudu jer sam imao sve papire i dokumente i sud je zaključio da sam ja imao razloga smatrati da je dikobraz uzeo mito. Ja sam pitao zašto onda DORH nema razloga to smatrati, ali jebiga previše pitam.
Uglavnom bivši nam je precjednik tužio RH europskom sudu za ljucka prava jer kao nije imao pošteno suđenje. Protiv mene, koji nisam imao ni za pristojnog odvjetnika (tada sam imao od dnevnog, sad ipak uzmem svog, karačića, odličan je, dobili smo onu kradljivu mariju hrebac i onog pijanog hadezeovca ginekologa iz vinkovaca koji je ubio dijete pri porodu jer mu se nije dalo zajebavat s carskim rezom)
za ovo me je tužio mesić
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/cvitan-mora-optuziti-mesica-ili-netko-mora-dignuti-optuznicu-protiv-njega-i-bajica-145179-788290/#axzz4UaPNu36y
intervju s rappeom
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ako-mesic-ne-vjeruje-nama-vjeruje-li-jukki-rappeu-123809/#axzz4UaPNu36y
ovo je moj intervju s mesićem
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mesic-dnevno-ja-vama-nista-ne-vjerujem-dnevno-ni-mi-vama-123207/
ovo je epilog na ustavnom sudu
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/stipe-mesic-izvisio-opet-odbijena-mu-ustavna-tuzba-zbog-teksta-marcela-holjevca-989766/
i onda ide tužba esljp-u
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/stipe-mesic-tuzio-je-hrvatsku-europskom-sudu-za-ljudska-prava-upravo-je-pokrenut-postupak/
mislis da je mesic dao lovu ankici da pokusa sjebat tudjmana...?marcellus wrote:vuksadinare wrote:pa zar nisi skuzio..prijateljica sarnavarke,udrugasica i sdpovka...nema sumnje da je nesto sjelo na ruku i ispod stola za obavljen zadatakmichaellcmacha wrote:kak je tako dugo izdržala, bez posla...
pričaš gluposti, vuče.
to je lova od patrie, napisao sam u jednom tekstu, istražio sam dokumente koje mi je posalo jukka rappe, u cent koliko je uzeo, ne sjećam se sad ali oko 630.000 eura je bilo.
ostalo je išlo bartulu u đuru i posrednicima, walteru wolfu i ekipi
naravno, čovječuljak me je tužio i izgubio na sudu jer sam imao sve papire i dokumente i sud je zaključio da sam ja imao razloga smatrati da je dikobraz uzeo mito. Ja sam pitao zašto onda DORH nema razloga to smatrati, ali jebiga previše pitam.
Uglavnom bivši nam je precjednik tužio RH europskom sudu za ljucka prava jer kao nije imao pošteno suđenje. Protiv mene, koji nisam imao ni za pristojnog odvjetnika (tada sam imao od dnevnog, sad ipak uzmem svog, karačića, odličan je, dobili smo onu kradljivu mariju hrebac i onog pijanog hadezeovca ginekologa iz vinkovaca koji je ubio dijete pri porodu jer mu se nije dalo zajebavat s carskim rezom)
za ovo me je tužio mesić
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/cvitan-mora-optuziti-mesica-ili-netko-mora-dignuti-optuznicu-protiv-njega-i-bajica-145179-788290/#axzz4UaPNu36y
intervju s rappeom
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ako-mesic-ne-vjeruje-nama-vjeruje-li-jukki-rappeu-123809/#axzz4UaPNu36y
ovo je moj intervju s mesićem
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mesic-dnevno-ja-vama-nista-ne-vjerujem-dnevno-ni-mi-vama-123207/
ovo je epilog na ustavnom sudu
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/stipe-mesic-izvisio-opet-odbijena-mu-ustavna-tuzba-zbog-teksta-marcela-holjevca-989766/
i onda ide tužba esljp-u
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/stipe-mesic-tuzio-je-hrvatsku-europskom-sudu-za-ljudska-prava-upravo-je-pokrenut-postupak/
2015-09-08
ne, ne mislim. Nije joj nitko dao ništa, ona je samo korisna budala.
Similar topics
» Umrla Ankica Tudjman
» Umrla je Kasandra
» Umrla Lola Novaković
» Umrla je Ivana Trump
» Umrla Jadranka Stojaković
» Umrla je Kasandra
» Umrla Lola Novaković
» Umrla je Ivana Trump
» Umrla Jadranka Stojaković
Page 1 of 6