Umrla je Kasandra
Page 1 of 1
Umrla je Kasandra
https://domovinskirat.hr/2021/12/20/sam-pred-crkvom-u-tisini-noci-za-hrvate-molim-zelim-im-pomoci-poginuo-heroj-kreso-mihalic/?fbclid=IwAR2UWwNhPckL297J1dLwHlOjE4oMm00WfZew4oF0gQrm92ENLXJoVYZMi24
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umrla je Kasandra
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2327038&index_ref=naslovnica_magazin_prva_m
2015-09-08
....rip..obiljezila devedesete narocito za vrijeme ratnih godina
2015-09-08
napadnuta domovina
prvo ste napali domovinu
pa ste proglasili
"domovinski rat "
prvo ste napali domovinu
pa ste proglasili
"domovinski rat "
2020-04-21
Izrazi prvo saucesce iz postovanja pa onda brljajpizzon wrote:napadnuta domovina
prvo ste napali domovinu
pa ste proglasili
"domovinski rat "
2015-09-08
Banda je istjerana sto je najvaznije.pizzon wrote:napadnuta domovina
prvo ste napali domovinu
pa ste proglasili
"domovinski rat"
omni-
2014-04-12
Pa umrla je prije 18 dana.
Pa sad da je bila kraljica,i nije. Imala je 2-3 hita u to doba,ali je,kao i svi iz te branše ubrzo zaboravljena.
Uostalom tko se danas jos sjeca Nikite,Dalie,Simplicije,Senne M. Papagena?
Sve u svemu taj dance pwriod bio mi je simpatican kad bi isli u disko mladi i pijani i na tu muziku skakali ko šimije.
Pa sad da je bila kraljica,i nije. Imala je 2-3 hita u to doba,ali je,kao i svi iz te branše ubrzo zaboravljena.
Sve u svemu taj dance pwriod bio mi je simpatican kad bi isli u disko mladi i pijani i na tu muziku skakali ko šimije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pa svatko je tad imao 2,3 hita...takva muzika bila...ali za razliku od drugih kasandra je imala stih da pjeva i druge muzicke pravce sjecam je se kad je prije rata pjevala u smidhenu kraj samobora ili na biciklijadama u prepustovcu,sesvetama..pjevala je tad zabavnjake i to odlicnojastreb wrote:Pa umrla je prije 18 dana.
2015-09-08
pizzon wrote:napadnuta domovina
prvo ste napali domovinu
pa ste proglasili
"domovinski rat "
Kaj je cigić?
Kaj te muči?
Guest- Guest
Jako lijepa žena, jako dobra pjevačica i jako zanimljiva osoba. Za razliku od treša tipa veljače ili sve nije htjela nikad loviti ljude na jeftinu sentimentalnost i suosjećanje sa svojim osobnim problemima, a za razliku od navedene dvije opajdare imala je problema, stvarnih, ko u priči. Od zdravstvenih do ljubavnih, financijskih...
Ne znamo kako je izgledala nakon 1999, nema fotki, a ne znamo ni kako je izgledala bez perike prije toga, i to je ok. Ostat će upamćena u svom najboljem izdanju.
Ne znamo kako je izgledala nakon 1999, nema fotki, a ne znamo ni kako je izgledala bez perike prije toga, i to je ok. Ostat će upamćena u svom najboljem izdanju.
R.I.P.
2014-04-19
Similar topics
» Umrla Mira Stupica
» Umrla Dubravka Ugresic
» Umrla je Žana Lelas
» Umrla Marina Tucakovic
» UMRLA MILENA DRAVIĆ!
» Umrla Dubravka Ugresic
» Umrla je Žana Lelas
» Umrla Marina Tucakovic
» UMRLA MILENA DRAVIĆ!