ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 11 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 17/1/2022, 18:52

Noor wrote:pa i osmisljeno je da se povezanost ne vidi, a ako sto i nađu, lažu...to jednostavno nisu koincidencije
pa ne bih rekao da je osmišljeno više kao neplanirana posljedica cjepiva na koju nisu računali dok su brojali dolare. u linku koji sam stavio je objašnjeno da naša tijela proizvode antitijela za virus, kao što to rade oduvijek od kada postojimo, i antitijela koje stvara cjepivo ta naša prirodna antitijela gleda kao neprijatelje i počne ih napadati i uništavati što kao krajnju posljedicu ima zatajenje organa. i to je nekom običnom obdukcijom nedokazivo, next please. dokazivo je jedino studioznim promatranjem i dovođenjem istoznačika u vezu. to je naravno faktčeker odbacio u "stručnoj" komisiji od 3 člana:
Professor Neil Mabbott, personal chair in immunopathology at the University of Edinburgh,
Professor Kevin McConway, emeritus professor of applied statistics at The Open University,
Dr Rosie Cornish, a research fellow in Population Health Sciences at Bristol Medical School.

kaže faktčeker, lažno... a studiju je izvršio patolog:
Prof. Dr. med. Arne Burkhardt (Pathology) ,Ravensburg
a prenio u videu:
Sucharit Bhakdi, mikrobiolog.
ravnozemljaši, fkors. veze nemaju s tim.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 19:00

newuser wrote:

Meštrović: Ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja

"Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja", kazao je Meštrović, a na upit provodi li se ikakva analiza o vezi cjepiva s njezinom smrću, izjavio je: "Prema onoj analizi koju smo mi dosad napravili, ne postoji povezanost. Ta osoba je preminula, ali ne možemo je dovesti u vezu s cijepljenjem."

Još jedan slučaj koji nema veze s cjepivom.

faktčekeri su odmah pročešljali društvene mreže

https://www.facebook.com/sv.krizsplit/

Isprike na objavi o uzroku smrti pok. Tine. Objava je hakirana.
Molimo da prijavite stranicu i prestanete je pratiti. Admin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/1/2022, 19:03

ebenica wrote:
Noor wrote:pa i osmisljeno je da se povezanost ne vidi, a ako sto i nađu, lažu...to jednostavno nisu koincidencije
pa ne bih rekao da je osmišljeno više kao neplanirana posljedica cjepiva na koju nisu računali dok su brojali dolare. u linku koji sam stavio je objašnjeno da naša tijela proizvode antitijela za virus, kao što to rade oduvijek od kada postojimo, i antitijela koje stvara cjepivo ta naša prirodna antitijela gleda kao neprijatelje i počne ih napadati i uništavati što kao krajnju posljedicu ima zatajenje organa. i to je nekom običnom obdukcijom nedokazivo, next please. dokazivo je jedino studioznim promatranjem i dovođenjem istoznačika u vezu. to je naravno faktčeker odbacio u "stručnoj" komisiji od 3 člana:
Professor Neil Mabbott, personal chair in immunopathology at the University of Edinburgh,
Professor Kevin McConway, emeritus professor of applied statistics at The Open University,
Dr Rosie Cornish, a research fellow in Population Health Sciences at Bristol Medical School.

a prenio u videu:
kako vrijeme bude prolazilo, doći ćemo do stadija kad se struka bude bavila ""strukom"", i s ove distance mogu reći da bi bio lijep prizor kada bi Beroš, Capak i ona pijana plavuša plus neki ravnatelji jednom nekada bili sprovođeni sa lisicama na rukama...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dijagram 17/1/2022, 19:15

Eto, ipak je moj izvor bio pouzdan.

Na zalost Tina je preminula.

Strava!
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/1/2022, 19:19

Gnječ wrote:
newuser wrote:

Meštrović: Ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja

"Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja", kazao je Meštrović, a na upit provodi li se ikakva analiza o vezi cjepiva s njezinom smrću, izjavio je: "Prema onoj analizi koju smo mi dosad napravili, ne postoji povezanost. Ta osoba je preminula, ali ne možemo je dovesti u vezu s cijepljenjem."

Još jedan slučaj koji nema veze s cjepivom.

faktčekeri su odmah pročešljali društvene mreže

https://www.facebook.com/sv.krizsplit/

Isprike na objavi o uzroku smrti pok. Tine. Objava je hakirana.
Molimo da prijavite stranicu i prestanete je pratiti. Admin
koji bolesnici
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/1/2022, 19:21

inače jedan se javio u komentarima na indexu gdje ovi "negiraju", lik nije lažni profil, dakle stoji iza svoje izjave imenom i prezimenom

pazi lik je nakon druge doze imao iste simptome kao i ova ubijena doktorica
Korona novosti i spoznaje - Page 11 Svjedo10

Krunoslav Gosaric

Ja sam se cijepio Pfizerom, 2 doze, cijepio sam se radi posla. Tad i nikad više. Nuspojave nakon cijepljenja (neposredne): ništa, baš ništa, čak niti ruka me nije boljela (kao što jest neke kolegice na poslu). Nisam vjerovao političarima, vjerovao sam "struci" kako kažu... Doktorima... E sad kad je to rečeno... Evo nuspojava koje imam, osim ako neki Vaxxxxić misli da umišljam i da me treba u ludnicu zatvoriti. Na lijevoj ruci zadnja 2 prsta uopće ne osjećam, često trnu, nakon cijepljenja mi je isto tako dijagnosticiran šećer, a imunitet (što tvrde da ga cijepivo uništava) e to je 100% istina. Evo situacije, vani je +5 stupnjeva, imam obućenu podkošulju, kratku majicu, dugu majicu, kaput, kapu sve sve sve... meni na +5 stupnjeva bilo u 3-4 navrata toliko hladno da su mi se organi počeli grčiti dakle pao sam dolje na pod i nisam mogao ustati (u 29. godini), tek kad sam se ugrijao sam mogao dalje, naravno prije cijepljenja bio sam potpuno zdrav, cijeli život, a jedina razlika na prošlu godinu i sad jest da sam primio Pfizer x2 i smršavio 25kg... Nakon tih događaja lupio sam po vitaminima koliko stane u mene, stanje se dosta popravilo, tako da za mene 2x dosta... A vi si doma mame svoje cijepite, boosterima, shoosterima i koje kakvim glupostima mene na cjepljenju više vidjeti nećete
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 17/1/2022, 19:24

Strasan je pritisak na lijecnicko osoblje.

U ST je ranije umrla jos jedna mislim med.sestra takodjer nakon cijepljenja.

O tome se nije nista pisalo.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/1/2022, 19:34

jadnu curu će brže bolje zaprpati u zemlju kao Bandića... eto koliko je RH državi bitno do vaših života i vašeg zdravlja.. ako su spremni mladu doktoricu koja je mogla imati familiju  žrtovati radi profita, možeš misliti koliko ih boli kurac za vaše zdravlje

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 19:51

ebenica wrote:

a prenio u videu:
da, pogledala sam taj video

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 19:56

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 20:01

Gnječ wrote:

hahaha...živim u gradu, a ovu sprdačinu nisam ni vidjela. 

Sumrak slobode. pale
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 20:11

Venus wrote:
Gnječ wrote:

Sumrak slobode. pale

kad sam pitao zašto više nema gripe odgovor bi bio zato jer ljudi nose maske. nakon toga pitam istog zašto ima covida. odgovor je bio zato jer ljudi ne nose maske. to prije godinu dana sada bi na isto odgovorili zato jer ljudi ne nose maske i nisu busterisani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 20:16

Gnječ wrote:

Gnječo, nisi ništa komentirao, pa i  ne mogu ništa reći na tvoj račun.
Mogu samo reći da je ovo dno dna.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 17/1/2022, 20:19

dijagram wrote:Strasan je pritisak na lijecnicko osoblje.

U ST je ranije umrla jos jedna mislim med.sestra takodjer nakon cijepljenja.

O tome se nije nista pisalo.
je.

yoda šteka.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 17/1/2022, 20:23

Gnječ wrote:
Venus wrote:
Gnječ wrote:

Sumrak slobode. pale

kad sam pitao zašto više nema gripe odgovor bi bio zato jer ljudi nose maske. nakon toga pitam istog zašto ima covida. odgovor je bio zato jer ljudi ne nose maske. to prije godinu dana sada bi na isto odgovorili zato jer ljudi ne nose maske i nisu busterisani.
to sam ja pitao jednog kolegu danas.
cijepio se 3× i sada jedvah čeka četvrto.

di je gripa nestala?
korona ju je zamjenila
pa koliko je ljudi umrlo od korone, a koliko od gripe prije?
korona je opasna
dobro, opasna je, ali koliko je umrlo od gripe do sada
korona je užasno opasna
(inače je sicilijanac)

odgovaraju obrascem.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 20:25

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 17/1/2022, 20:38

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korona-se-gasi-idemo-prema-starom-normalnom-zaraza-ove-godine-gubi-drustveni-znacaj-15146464
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 17/1/2022, 20:40

kazem ja, jutarnji predvodi u clancima koji sokiraju covididiote:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 20:45

dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korona-se-gasi-idemo-prema-starom-normalnom-zaraza-ove-godine-gubi-drustveni-znacaj-15146464
ako nista, covid histerija je izbacila na povrsinu prikriveno ljudsko sebicno licemjerno i pokvareno smece, bas kao i tu na forumu

2017-10-06

michaellcmacha and newuser like this post

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 21:11

Noor wrote:
dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/korona-se-gasi-idemo-prema-starom-normalnom-zaraza-ove-godine-gubi-drustveni-znacaj-15146464
ako nista, covid histerija je izbacila na povrsinu prikriveno ljudsko sebicno licemjerno i pokvareno smece, bas kao i tu na forumu
Ne budite sebični, cijepite se, tako ćete zaštiti sebe, svoje domaće i širu okolinu.
Cijepite se, domoljubi!
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 21:16

dijagram wrote:kazem ja, jutarnji predvodi u clancima koji sokiraju covididiote:)
svaki dan su sve agresivniji, da
ko nadrogirani su...
joj pa da...to i jesu :)

2017-10-06

michaellcmacha and newuser like this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top