Korona novosti i spoznaje
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
U mojoj i još 4 obitelji, s kojima smo usko povezani, svi ciepljeni, čak i "busterizirani".epikur37 wrote:Mi smo se svi cijepili. Moja ali i ženina familija. Većina i booster dozu primila.
Ona ima 4 brata, samo se on jedan nije cijepio iz obiju familija.
I on je zaglavio na kisik u bolnici s 44 godine. Prije par mejseci, još ima posljedice.
Booster dozu uzelo čak 80% od svih nas.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Budale, mogao bi im Bec gorjeti... tamo se okupljalo i po 100.000 + ljudi po prosvjedimaepikur37 wrote:Austrijski parlament danas je izglasao uvođenje obaveznog cijepljenja protiv covida-19 za odrasle od 1. veljače, što je prva takva odluka u Europi, javlja AP. Odluka je prošla sa 137 glasova za i 33 glasova protiv, a odnosit će se na sve državljane Austrije starije od 18 godina.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/austrija-uvodi-obavezno-cijepljenje-15147794
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Moji su svi preboljeli, nikome nista nije bilo svi necjepljeni. Samo konstatiram da su svi bezbolno prosli bez cjepiva. Kao i gotovo 99,9% svih ljudi.Šandor Winnetou wrote:evo moje iskustvo oko corone a cijela obitelj ju je preboljela.
Prvo ćerka( nije cijepljena) koja je prebolila covid u italiji prije dvije godine, morala se testirati i bila je pozitivna. simptomi se pojavili tipa umora i malo kašlja.
Supruga cijepljena 2 doze moderne, blagi kašalj dva dana, pozitivna
Ćerka druga 2x moderna, blagi kašalj 1 dan, pozitivna
Ćerka treća 2x pfizer, blagi kašalj 1 dan, pozitivna
Sin, necjepljen, negativan
Ja, 2x moderna, 2 dana blaga bol u ramenima, pozitivan.
Moj prijatelj, dr opće prakse mi kaže da mu niti jedan cijepljeni pacijent nije završio u bolnici i da su svi koji su ispali pozitivni imali vrlo blage simptome od maximalno nekoliko dana.
Ne želim izvlačiti nikakve zaključke, samo prenosim svoja iskustva i iskustva prijatelja oko ovog sranja.
Ono što želim vjerovati je da omikron označava kraj pandemije i da će zbog brzine širenja prokužiti veliku većinu stanovništva uz minimalne posljedice.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Službeni podaci za UK kažu da je broj umrlih od covida bez drugih komorbiditeta 8x manji od proklamiranog u msm-u te da cca 80% otpada na osobe s prosjekom godina 82.5 (očekivani životni vijek je 79 )...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Smrtnost u UK u posljednjih 7 dana: 3.89/1M st/danT. wrote:Službeni podaci za UK kažu da je broj umrlih od covida bez drugih komorbiditeta 8x manji od proklamiranog u msm-u
Smrtnost u HR u posljednjih 7 dana: 10.05/1M st/dan.
Službeno!
2016-07-22
Jan Rek, sin folk pjevačice Hane Horke, otkrio je posljednje tragične trenutke svoje majke prije njezine smrti u nedjelju, prenosi Daily Mail. To jutro kada je umrla, 57-godišnja Hana je bila dovoljno dobro da se obuče za šetnju, no ubrzo se požalila da je bole leđa i otišla leći u svoju spavaću sobu.
- Unutar nekih 10 minuta, sve je bilo gotovo - rekao je Rek u intervjuu za BBC ove srijede.
- Ugušila se - objasnio je ukratko.
Horka je navodno vjerovala da će joj zaraza virusom pomoći da izbjegne cijepljenje. Naime, slavila je kada je otkrila da je zaražena. Rek je za njezinu smrt okrivio češke antivaksere.
- Moja majka je umrla zbog argumenata temeljenih na vašim riječima. Prezirem vas, vi ste smeće - napisao je Rek na Facebooku nakon majčine smrti.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sin-pjevacice-koja-se-namjerno-zarazila-koronom-pa-umrla-ta-smeca-su-kriva-ugusila-se-u-10-minuta-15147780
2016-07-22
ja sam poslušao yodu pa smo nakon povratka s bazena napravili famozni krvni test.newuser wrote:Moji su svi preboljeli, nikome nista nije bilo svi necjepljeni. Samo konstatiram da su svi bezbolno prosli bez cjepiva. Kao i gotovo 99,9% svih ljudi.Šandor Winnetou wrote:evo moje iskustvo oko corone a cijela obitelj ju je preboljela.
Prvo ćerka( nije cijepljena) koja je prebolila covid u italiji prije dvije godine, morala se testirati i bila je pozitivna. simptomi se pojavili tipa umora i malo kašlja.
Moj prijatelj, dr opće prakse mi kaže da mu niti jedan cijepljeni pacijent nije završio u bolnici i da su svi koji su ispali pozitivni imali vrlo blage simptome od maximalno nekoliko dana.
Ne želim izvlačiti nikakve zaključke, samo prenosim svoja iskustva i iskustva prijatelja oko ovog sranja.
Ono što želim vjerovati je da omikron označava kraj pandemije i da će zbog brzine širenja prokužiti veliku većinu stanovništva uz minimalne posljedice.
svi smo preboljeli. djeca i ex u teškom obliku.
temperatura, bol u kostima, umor, kilavost.
bedinao sam ih 10 dana.
samo kaj se krajem ožujka 2020e pripisivalo gripi i padu imuniteta.
očito su pregrmili u prvom valu.
veber-
2014-12-30
Ti to malo iz rukava, ili nešto kao kamena s'ramena pa di padne...newuser wrote:Moji su svi preboljeli, nikome nista nije bilo svi necjepljeni. Samo konstatiram da su svi bezbolno prosli bez cjepiva. Kao i gotovo 99,9% svih ljudi.Šandor Winnetou wrote:evo moje iskustvo oko corone a cijela obitelj ju je preboljela.
Evo ti službenih podataka (postotke sam sam izračunao)
Do danas je u Hrvatskoj bilo zaraženo : 848,150 osoba
Oporavljeno 775,657 osoba(blagi simptomi)-->91.45%
Hospitaliziranih (848,150-775,657)=72,493 (teška oboljenja 8.55%)-->
-->od toga 13,300 prminulih ili 18.35% od hospitaliziranih(nešto više od svaki 5.-i).
Daklem, s blagim oboljenjima: 91,45%
S teškim oboljenjima 8.55% (72,493, od toga umrlo 5.45/100 hospitaliziranih)
Ne budi Yoda!
2016-07-22
darth_vader likes this post
Odokativne procjene su najpreciznije, naravno...
darth_vader-
2014-04-17
Treba uzeti Yodine, one su više nego odokativne, što će reći i najpreciznije....Glupkakurac wrote:Odokativne procjene su najpreciznije, naravno...
2016-07-22
koje odokativne ako svi imamo famozne čipove u tijelu?Glupkakurac wrote:Odokativne procjene su najpreciznije, naravno...
odnosno oni su u prvom naletu najebali.
bol u kostima
visoka temperatura
kilavost
zimica
otežano disanje.
i sada nakon skoro dvije godine, viđe antitjela ko i vakcinisanih.
kao i kod gripe dio populacije prohoda, preleži.
ja i dalje imam dva bliska smrtna slučaja od gripe kada je 7000 ljdi mjesečno umiralo i ni ntko nije za to optužio gripu.
samo je bilo malo "više" mrtvih.
srećom nemam u blizini nikog tko je umro od covida
veber-
2014-12-30
Koliko je meni poznato u HR godišnje umire cca 12o ljudi, a u najgoroj godini cca 500.
Za 22 mjeseca (1.8 godina) je u HR od covida do sada umrlo 13,300 ljudi.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=50125
Za 22 mjeseca (1.8 godina) je u HR od covida do sada umrlo 13,300 ljudi.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=50125
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje