ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 7 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Eroo 17/1/2022, 13:39

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo. 
milijun %. 

naravno, još jedna žrtva cijepiva koja nigdje neće biti upisana, čak sam saznao da i njezini roditelji "negiraju" da to ima veze sa cijepivom, jer su im tako "doktori rekli", dok po svim opisanim saznanjima toga događaja, plus nuspojavama cijepiva i njezinog zdravstvenog stanja,  cijepivo je nažalost glavni uzrok smrti mlade doktorice.

ona je bila dio tog sustava, logično je da će negirati da je cjepivo uzrok...
vjerojatno je i sama zagovarala pelcovanje...
odnosno osnovano pretpostavljam, jer su većina takvi...
a mogla se necijepiti, testirati se, dati otkaz i dr. ...
Danas od covida preminulo je 39 osoba.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 17/1/2022, 13:43

Split je kritično... bolnica pred kolaps om evo na htv
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 13:46

AssadNaPodmornici wrote:i onda se ekipa čudi što ja želim smrt osobama, kako pojedincima, tako i novinarima i plaćenicima koji mene žele na silu trovati ovim kemikalijama a prebolio sam je kao prehladu i doslovno sam se pokušao više puta zaraziti nisam uspio jer imam imunitet od prehlade. krepajte u mukama

Ali si kao "super prenositelj" prenosio zarazu na svoje bližnje i one malo dalje.

Zaključno s 15.1.2022 utrošeno je  4,960,419 doza cjepiva.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 13:49

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:i onda se ekipa čudi što ja želim smrt osobama, kako pojedincima, tako i novinarima i plaćenicima koji mene žele na silu trovati ovim kemikalijama a prebolio sam je kao prehladu i doslovno sam se pokušao više puta zaraziti nisam uspio jer imam imunitet od prehlade. krepajte u mukama
ja im želim što više boostera...
a za ishod će se pobrinuti 'znanost' u koju se kunu...

Nizozemska uz sličan broj dnevno novozaraženih ima smrtnost 13,7 x manju od Hrvatske.
Razlog: visoka procjepljenost +booster.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 13:50

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita. 
@Noor i ostali.. 

nažalost istina je. mlada doktorica je umrla nakon treće doze, čim je primila treću dozu stanje joj se pogoršalo i par dana je bila u bolnici dok joj mozak nije istrnuo od začepljenja vena

za razliku od psihopata i bolesnika koji se naslađuju kada netko umre od gripe a nije bio cijepljen, meni ovo nije za naslađivanje meni je ovo jebena tragedija
Korona novosti i spoznaje - Page 7 Doktor15

što kažu naši poticatelji... predmnijevam da ih se ovakvi slučajevi ne tiču... što bi ajmo reći bilo sasvim u skladu sa njihovim poimanjem senzibiliteta spram onih koji su teško oboljeli ili kao dotična umrli...

Gdje su dokazi za to šta laprdate, budaletine jedne?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 13:52

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita. 
@Noor i ostali.. 

nažalost istina je. mlada doktorica je umrla nakon treće doze, čim je primila treću dozu stanje joj se pogoršalo i par dana je bila u bolnici dok joj mozak nije istrnuo od začepljenja vena

za razliku od psihopata i bolesnika koji se naslađuju kada netko umre od gripe a nije bio cijepljen, meni ovo nije za naslađivanje meni je ovo jebena tragedija
kakav užas :(
neka počiva u miru 🖤

Danas je u HR umrlo od covida 39 osoba.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by ljubo1212 17/1/2022, 13:52

AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo. 
milijun %. 

naravno, još jedna žrtva cijepiva koja nigdje neće biti upisana, čak sam saznao da i njezini roditelji "negiraju" da to ima veze sa cijepivom, jer su im tako "doktori rekli", dok po svim opisanim saznanjima toga događaja, plus nuspojavama cijepiva i njezinog zdravstvenog stanja,  cijepivo je nažalost glavni uzrok smrti mlade doktorice.

ili je mogla stati nakon druge doze. 
kod nas nije prisila za bostere , ova jadna cura je trčala po boster.
zašto bi negiranje bilo logično, pa dobar dio medicinskih sestara nije cijepljen (ili se nešto promijenilo u međuvremenu)
i onda još ovo vjerojatno zagovaranje i osnovana pretpostavka
sve su to stvari koje zamjerate sugovorniku koji nije dio vašeg čopora

hm, da roditelji negiraju jer su im to doktori rekli? ajmo bit ozbiljni..
ako je tako kako tvrdiš,valjda postoji način kako te opise, saznanja, zdravstveno stanje i nuspojave pretočiti u javni dokaz, 
nitko ne negira da postoje i nuspojave i smrtni slučajevi, zašto bi se ovaj slučaj više medicinske sestre zataškavao

HALMED je do sada zaprimio ukupno 49 prijava sumnji na nuspojave sa smrtnim ishodom. Za jednu prijavu je slijedom provedene ocjene uzročno-posljedična povezanost s primjenom cjepiva ocijenjena kao vjerojatna. Za 12 prijava je slijedom provedene ocjene uzročno-posljedična povezanost između primjene cjepiva i smrtnog ishoda ocijenjena kao: nije vjerojatna

https://www.halmed.hr/COVID-19/Kako-prijaviti-sumnju-na-nuspojavu/Podaci-o-zaprimljenim-prijavama-sumnji-na-nuspojave-cjepiva-protiv-bolesti-COVID-19/
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 13:52

epikur37 wrote:Split je kritično... bolnica pred kolaps om evo na htv

Nema razloga za pretjerani pesimizam, jer brojevi već stagniraju. 
Bliži se kraj petog vala (kojeg sam inače predvidio otprilike za sredinu siječnja).
No, uskoro (sredina veljače do početka ožujka) slijedi i šesti val.
Kojemu će glavni uzrok biti omikron varijanta.
Petom je glavni uzrok raspašoj oko blagdana i mlakost domaćih vlasti koja se ne želi previše zamjerati antivakserskoj oporbi prvenstveno zato jer računa da je stav antivaksera od starta notorno gubitnički i da ga izborno tijelo u konačnici neće nagraditi nego upravo obrnuto.
Šesti val bi trebao završiti u travnju, vjerojatno u samom početku, ali moguće da potraje i otprilike do svibnja.
Kako su simptomi omikrona slabiji i kao posljedicu imaju manje hospitaliziranih, oboljelih sa težim simptomima i preminulih, a omikron nakon preboljenja nudi i određenu prirodnu zaštitu (ne 100 %, naravno) od delte, što potvrđuje čak i Đikić, to se riješenje za ovu pandemiju polako počinje nazirati.
Konačno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 14:03

AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:
milijun %. 

vjerovala je struci, bas tragedija

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 14:09

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:

vjerovala je struci, bas tragedija
Danas je u HR od covida umrlo 39 osoba, ukupno za vrijeme epidemije: 13,157.

Nepotrebno ih je umrlo cca 6,000 jer nisu vjerovali struci. Kakva tragedija...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 14:11

michaellcmacha wrote:jesi skinuo opnu...

Ne, pojel ju je.  :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/1/2022, 14:14

Speare Shaker wrote:

Bliži se kraj petog vala (kojeg sam inače predvidio otprilike za sredinu siječnja).
Petom je glavni uzrok raspašoj oko blagdana i mlakost domaćih vlasti koja se ne želi previše zamjerati antivakserskoj oporbi prvenstveno zato jer računa da je stav antivaksera od starta notorno gubitnički i da ga izborno tijelo u konačnici neće nagraditi nego upravo obrnuto.
Šesti val bi trebao završiti u travnju, vjerojatno u samom početku, ali moguće da potraje i otprilike do svibnja.
Kako su simptomi omikrona slabiji i kao posljedicu imaju manje hospitaliziranih, oboljelih sa težim simptomima i preminulih, a omikron nakon preboljenja nudi i određenu prirodnu zaštitu (ne 100 %, naravno) od delte, što potvrđuje čak i Đikić, to se riješenje za ovu pandemiju polako počinje nazirati.
Konačno.
đikić je u zadnja dva mjeseca promjenio četri različita stajališta 

ali da ova novinarska gripa ide svom kraju, jer trenutno se pretvorila u novinarsku prehladu i sada hrpa oštromjeraša prelaze u "pobjednički tabor", kao četnici i domobrani 1944

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 14:17

Speare Shaker wrote:

Konačno.

Odlično si ti to skicirao.

Jedino se ne slažem sa boldanim jer vlast zapravo boli patka za antivaksere. Njima je bilo bitno žigosat većinu, da ne zastajkuju previše jer kako bi to pravdali majci Europi & da budu spremni za "lito" jer drugu strategiju za punjenje državne kese baš i nemaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 14:18

Venus wrote:
michaellcmacha wrote:jesi skinuo opnu...

Ne, pojel ju je.  :cleanteeth
:D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 14:23

ljubo1212 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:

zašto bi negiranje bilo logično, pa dobar dio medicinskih sestara nije cijepljen (ili se nešto promijenilo u međuvremenu)
i onda još ovo vjerojatno zagovaranje i osnovana pretpostavka
sve su to stvari koje zamjerate sugovorniku koji nije dio vašeg čopora

hm, da roditelji negiraju jer su im to doktori rekli? ajmo bit ozbiljni..
ako je tako kako tvrdiš,valjda postoji način kako te opise, saznanja, zdravstveno stanje i nuspojave pretočiti u javni dokaz, 
nitko ne negira da postoje i nuspojave i smrtni slučajevi, zašto bi se ovaj slučaj više medicinske sestre zataškavao

HALMED je do sada zaprimio ukupno 49 prijava sumnji na nuspojave sa smrtnim ishodom. Za jednu prijavu je slijedom provedene ocjene uzročno-posljedična povezanost s primjenom cjepiva ocijenjena kao vjerojatna. Za 12 prijava je slijedom provedene ocjene uzročno-posljedična povezanost između primjene cjepiva i smrtnog ishoda ocijenjena kao: nije vjerojatna

https://www.halmed.hr/COVID-19/Kako-prijaviti-sumnju-na-nuspojavu/Podaci-o-zaprimljenim-prijavama-sumnji-na-nuspojave-cjepiva-protiv-bolesti-COVID-19/

Ja tu nikakav čopor ne vidim, a gdje ga ti vidiš?? 

Nekidan sam stavila ovaj link s ovim podacima i tekstom, pa ne vidim potrebe da to radiš ponovo.

Last edited by Venus on 17/1/2022, 14:24; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/1/2022, 14:23

T. wrote:
michaellcmacha wrote:
@Noor i ostali.. 

što kažu naši poticatelji... predmnijevam da ih se ovakvi slučajevi ne tiču... što bi ajmo reći bilo sasvim u skladu sa njihovim poimanjem senzibiliteta spram onih koji su teško oboljeli ili kao dotična umrli...
to je pojedinačni slučaj...
oni se 'pale' na autobuse...
Ima toga puno više od pojedinačnog slučaja, ja sam naveo 4 situacije od kojih svaka ima zajednički nazivnik... Plus onaj koji vodimo pod nulti slučaj  to je 5 u sisku što je meni poznato..
Dobro yoda veli ca 25% je nepotrebnih smrtnih slučajeva koje je struka kvaliterno odradila...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 14:23

kolega na poslu 2x cepljen i busterisan - pozitivan
eno ga u krevetu s nalgesinima i lupocetima na uzglavlju, veli samljelo ga
virus mu nabacio drugi kolega istog cjepnog statusa
malo pomalo, asimilacija ide :clown

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 14:24

"Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja", kazao je Meštrović, a na upit provodi li se ikakva analiza o vezi cjepiva s njezinom smrću, izjavio je: "Prema onoj analizi koju smo mi dosad napravili, ne postoji povezanost. Ta osoba je preminula ali ne možemo ju dovesti u vezu s cijepljenjem."

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2333028&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 17/1/2022, 14:26

sace i ZD, trk po cetvrti

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2022, 14:27

E ljudi, nije korektno da stavljate i quotate osmrtnicu po forumu, u znak pijeteta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 17/1/2022, 14:31

Hektorović wrote:

Matematička nepismenost nije opravdanje...

I na tako nepotpune podatke križni izračun pokazuje barem 3,5x veću zaraženost necijepljenih od cijepljenih.
I ne smaraj forumsku populaciju nepotpunim i neprovjerljivim podatcima.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics