Korona novosti i spoznaje
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
svrha pandemije je prvenstveno da se poremeti normalno funkcioniranje drustva i ekonomije, tako da se izazove ekonomska kriza i eventualno kroz nemire srusi postojeci poredak koji ce zamijenit novi, bolji
onakav kako su ga opisali na svjeckom ekonomskom forumu
onakav kako su ga opisali na svjeckom ekonomskom forumu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:svrha pandemije
agenda, agenda :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:prckov wrote:svrha pandemije
agenda, agenda :D
steta je sto si ti tvrdoglav
bilo bi nesto od tebe, ovako samo ko slijepac lutas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ono kad vidiš da je Miro Bulj u pravu, a kovid bojna nije
https://net.hr/danas/hrvatska/sasa-srica-o-stanju-s-pandemijom-koronavirusa-2b940f08-7903-11ec-bcd2-1671d7f67643
Hrvatska je u nekim segmentima krenula u razmišljanju obveznog cijepljenja starije populacije, odnosno zdravstvenih djelatnika, ali mislim da bi se to trebalo proširiti i na ostalu populaciju jer to nam je jedini spas izlaska iz ove pandemije", dodao je.
.......................................
Omikron izaziva blažu kliničku sliku, prezentira se najčešće s jednom izrazitom grloboljom, začepljenim nosom i curenjem nosa, pacijenti povremeno imaju povišenu tjelesnu temperaturu i suhi kašalj.....
zbilja saša? spas od tih simptoma je cijepljenje?
Hrvatska je u nekim segmentima krenula u razmišljanju obveznog cijepljenja starije populacije, odnosno zdravstvenih djelatnika, ali mislim da bi se to trebalo proširiti i na ostalu populaciju jer to nam je jedini spas izlaska iz ove pandemije", dodao je.
Omikron izaziva blažu kliničku sliku, prezentira se najčešće s jednom izrazitom grloboljom, začepljenim nosom i curenjem nosa, pacijenti povremeno imaju povišenu tjelesnu temperaturu i suhi kašalj.....
Guest- Guest
ono kad sss, smjer tekstilni radnik, zdravom logikom porazi čitavu kamarilu 'stručnjaka' i njihovih trbuhozboraca...mutava baštarda wrote:Ono kad vidiš da je Miro Bulj u pravu, a kovid bojna nije
T.- Posts : 17560
2014-04-14
sale je još odavno prepoznat kao psihopat, pa i od predsjednika...ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/sasa-srica-o-stanju-s-pandemijom-koronavirusa-2b940f08-7903-11ec-bcd2-1671d7f67643
kao što su većina tih isturenih djelatnika pandemijskog marketinga...
bubaš, pavić-šimetin, čorušić, iz zg-a, ivić, meštrović iz st-a, predomišljajući bosanac iz njemačke, onaj isto luđak jedan iz njemačke što je svako dva dana javlja na 'dobro jutro' hrvatska, frflja kad sere...
ima ih, dovoljno je odvrtit 'otvoreno' zadnje 2 godine, isti su u svim emisijama...
njima treba prvima suditi, kao nositeljima pandemijskog marketinga...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Zanimljivo da ovi Pfizer kultisti uopće ne komentiraju vijesti iz Izraela.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Ako se gleda kronologija, prvo je bila ptičija gripa gdje su kupili epidemiologe, pa svinjska za koju su promjenili definiciju pandemije i kupili političare ( osim poljske ) i sada su kupili sve + medijska topnička baraža...T. wrote:sale je još odavno prepoznat kao psihopat, pa i od predsjednika...ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/sasa-srica-o-stanju-s-pandemijom-koronavirusa-2b940f08-7903-11ec-bcd2-1671d7f67643
bubaš, pavić-šimetin, čorušić, iz zg-a, ivić, meštrović iz st-a, predomišljajući bosanac iz njemačke, onaj isto luđak jedan iz njemačke što je svako dva dana javlja na 'dobro jutro' hrvatska, frflja kad sere...
ima ih, dovoljno je odvrtit 'otvoreno' zadnje 2 godine, isti su u svim emisijama...
Ovo treba završiti na način da se organizira sudenje, međunarodno ili nešto što popit onog što vodi Fuellmich, radi prevencije...
pa o tome ovdje pišem i ja već neko vrijemeHektorović wrote:Izrael ukida covid-potvrde? "Nemaju zdravstvene logike, stvaraju paniku"
prije 8 minuta
Screenshot: YouTube
IZRAEL je jučer zabilježio novi dnevni rekord od 65.259 novih zaraza, a paralelno s time povela se ozbiljna rasprava o ukidanju covid-potvrda. Protiv covid-potvrda koje se u Izraelu zovu zelene propusnice istupio je izraelski ministar financija Avigdor Liberman, prenosi The Jerusalem Post.
Liberman se jučer s premijerom Naftalijem Bennettom i ministrom zdravstva Nitzanom Horowitzom obratio javnosti rekavši da će više od 25 milijuna kućnih brzih antigenskih testova biti distribuirano Izraelcima. Nakon toga se na Twitteru javio o covid-potvrdama."Nema medicinske ni epidemiološke logike u zelenim propusnicama, ima štete ekonomiji i velik doprinos stvaranju panike"
"Nema medicinske ni epidemiološke logike u zelenim propusnicama, kako zaključuju mnogi stručnjaci. Ono što postoji je direktna šteta ekonomiji, dnevnom funkcioniranju i, dodatno, značajan doprinos stvaranju panike u javnosti. Radim zajedno sa svim dionicima kako bismo eliminirali zelenu propusnicu i očuvali normalnu rutinu za sve nas", napisao je.
i obrazložila sam opširno
Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
E da za koronu su promjenili i definiciju cijepiva :)mutava baštarda wrote:Ako se gleda kronologija, prvo je bila ptičija gripa gdje su kupili epidemiologe, pa svinjska za koju su promjenili definiciju pandemije i kupili političare ( osim poljske ) i sada su kupili sve + medijska topnička baraža...T. wrote:sale je još odavno prepoznat kao psihopat, pa i od predsjednika...ebenica wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/sasa-srica-o-stanju-s-pandemijom-koronavirusa-2b940f08-7903-11ec-bcd2-1671d7f67643
Ovo treba završiti na način da se organizira sudenje, međunarodno ili nešto što popit onog što vodi Fuellmich, radi prevencije...
Noor, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ero svaki dan priča o Izraelu, šta će na ovo rećiHektorović wrote:Zanimljivo da ovi Pfizer kultisti uopće ne komentiraju vijesti iz Izraela.
vjerojatno će preskočiti, kao i sve što mu ne paše
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Da, na to sam mislio.Slovoslagar wrote:Što si ti išao gledati??marcellus wrote:da vidim da je među antivakserima jako popularna priča o "sportašima koji su umrli a cijepljeni su", ono kao srušili se mrtvi, pa sam išao gledat tu priču i tko su i od čega su umrli.
uglavnom bivši sportaši, jedan je imao skoro 90 i umro je od starosti. Jedan se predozirao kokainom. Jedan se zabio autom u šleper. I za većinu od onih koji su poimence apostrofirani se uopće ne zna jesu li bili cijepljeni. Ali eto...
Evo ti malo za gledanje:
https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/
https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-sport-idUSL1N2SK160
ovo nije faktograf, nego reuters a oni su ipak ozbiljni
E pa ako oni tako kažu, i ako su stvarno ozbiljni (znači, baš se niti najmanje na šale), onda je porast incidencije od 6000% samo jedna golema slučajnost. Nema što drugo biti. Ovo rješava čitavu zagonetku koja je isprva djelovala vrlo složeno, ali sada se sve razbistrilo ...marcellus wrote:Da, na to sam mislio.Slovoslagar wrote:Što si ti išao gledati??marcellus wrote:da vidim da je među antivakserima jako popularna priča o "sportašima koji su umrli a cijepljeni su", ono kao srušili se mrtvi, pa sam išao gledat tu priču i tko su i od čega su umrli.
uglavnom bivši sportaši, jedan je imao skoro 90 i umro je od starosti. Jedan se predozirao kokainom. Jedan se zabio autom u šleper. I za većinu od onih koji su poimence apostrofirani se uopće ne zna jesu li bili cijepljeni. Ali eto...
Evo ti malo za gledanje:
https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/
https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-sport-idUSL1N2SK160
ovo nije faktograf, nego reuters a oni su ipak ozbiljni
I porast smrtnosti od 40% u SAD-u je isto golema slučajnost. Doduše to još nije nigdje napisano, ali možemo pretpostaviti.
Slovoslagar-
2021-04-25
AssadNaPodmornici likes this post
Ako umreš od korone, to je koliko-toliko normalno i s tim se još i može živjeti.
Ali kad umreš od cjepiva, to je neoprostivo. Možda bi bio još živ, a ti mrtav.
Ali kad umreš od cjepiva, to je neoprostivo. Možda bi bio još živ, a ti mrtav.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:Nisi baš prošao.. koga je i od čega strah... Oni koji su se cijepili njih je valjda strah da se ne zaraze, oni koji se ne žele cijepiti očito nemaju strah od zaraze, a cjepivo u skladu sa dostupnim informacijama ne doživljavaju kao sredstvo zaštite od zaražavanja, ali tu se ne radi o strahu... Strah je emocija konkretno vezana uz covid 19, a ne uz cjepivo.. ali upravo kad bi se nastavilo inzistirati da je i kod necijepljenih strah u pitanju, a nije, onda taj strah opet iz dostupnuh informacija možemo povezati sa zdravstvenim ekscesima koje necijepljeni žele izbjeći, evo ja konkretno ne želim da mi se primjenom nekog od cjepiva za covid19, ne umnože trombovi kojih ionako imam pun kurac i osamsto... Evo teče mi šesta godina kako sam ostao na 50% funkcije srčanog mišića i da kucnem u tom razdoblju nisam imao niti jedan značajniji eksces, a kamoli da sam morao ići po ugradnju nekog dodatnog stenta ili da sam opet imao infarkt... Čega se u ovoj cijeloj prići pridržavam... Vrlo jednostavno savjeta kojeg mi je dala moja obiteljska liječnica u kasno ljeto 2020., a onda to isto potvrdio i moj kardiolog sa kbc u vinogradskoj, a on je glasio Miha što god da serviraju kao riješenje za ovu zaraznu bolest, to nije riješenje za tebe s obzirom na tvoj zdravstveni status, naravno uz naglasak da je to njihovo mišljenje, a da ja kad za to dođe vrijeme sam donesem odluku... I tu nije bilo nikakvog straha, nego sam jednostavno odlučio da se neću cijepiti u skladu s njihovim savjetima... Naknadno mi je doktorica umrla, novi mladi liječnik se više bavi sestrom Sanjicom, nego pacijentima, ja hvala Bogu samo mu pošaljem mail da mi pusti lijekove i tu je priči kraj... On je zaboravih to napomenuti sasvim drugog stajališta od pokojne doktorice, i pomalo isključiv... Zato i jesmo na online komunikaciji...Glupkakurac wrote:Kužim da je ljude strah, što je i sasvim normalno jer cjepivo je upitne djelotvornosti za sve i još nedovoljno kvalitetno utvrđenim mogućim nuspojavama ali ovdje je argumentacija opravdanja istog tog straha na razini jehovinih svjedoka, da.. Kao i relativiziranje opasnosti od virusa. Dobro, to je razina imbecila, doduše...
Nikad ali baš nikad ne pusti da ti ubrizgaju ovaj mRNA bućkuriš.
"nije cjepivo, bio je teški srčani bolesnik"
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor and AssadNaPodmornici like this post
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje