Korona novosti i spoznaje
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
kako vi živite u australiji u cijeloj toj psihijatriji?
nadam se da će vas Kinezi osloboditi u bliskoj budućnosti
nadam se da će vas Kinezi osloboditi u bliskoj budućnosti
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita.
@Noor i ostali..
nažalost istina je. mlada doktorica je umrla nakon treće doze, čim je primila treću dozu stanje joj se pogoršalo i par dana je bila u bolnici dok joj mozak nije istrnuo od začepljenja vena
za razliku od psihopata i bolesnika koji se naslađuju kada netko umre od gripe a nije bio cijepljen, meni ovo nije za naslađivanje meni je ovo jebena tragedija
@Noor i ostali..
nažalost istina je. mlada doktorica je umrla nakon treće doze, čim je primila treću dozu stanje joj se pogoršalo i par dana je bila u bolnici dok joj mozak nije istrnuo od začepljenja vena
za razliku od psihopata i bolesnika koji se naslađuju kada netko umre od gripe a nije bio cijepljen, meni ovo nije za naslađivanje meni je ovo jebena tragedija
AssadNaPodmornici wrote:inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita.
@Noor i ostali..
što kažu naši poticatelji... predmnijevam da ih se ovakvi slučajevi ne tiču... što bi ajmo reći bilo sasvim u skladu sa njihovim poimanjem senzibiliteta spram onih koji su teško oboljeli ili kao dotična umrli...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović likes this post
i onda se ekipa čudi što ja želim smrt osobama, kako pojedincima, tako i novinarima i plaćenicima koji mene žele na silu trovati ovim kemikalijama a prebolio sam je kao prehladu i doslovno sam se pokušao više puta zaraziti nisam uspio jer imam imunitet od prehlade. krepajte u mukama
to je pojedinačni slučaj...michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita.
@Noor i ostali..
što kažu naši poticatelji... predmnijevam da ih se ovakvi slučajevi ne tiču... što bi ajmo reći bilo sasvim u skladu sa njihovim poimanjem senzibiliteta spram onih koji su teško oboljeli ili kao dotična umrli...
oni se 'pale' na autobuse...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Noor and Hektorović like this post
ja im želim što više boostera...AssadNaPodmornici wrote:i onda se ekipa čudi što ja želim smrt osobama, kako pojedincima, tako i novinarima i plaćenicima koji mene žele na silu trovati ovim kemikalijama a prebolio sam je kao prehladu i doslovno sam se pokušao više puta zaraziti nisam uspio jer imam imunitet od prehlade. krepajte u mukama
a za ishod će se pobrinuti 'znanost' u koju se kunu...
2014-04-14
michaellcmacha and Noor like this post
Daj bože da moja kazna na sudnjen danu bude da me se polije vodon,michaellcmacha wrote:to bi epikuru dobro došlo kao izlika zašto mu je pružena prilika da krade po hrvatskoj... ja bih ipak kad je do biranja pod mus, da krade aben... a epikura bi vratio nek krade ovnu mlijeko podno majeviceebenica wrote:jednog i drugog treba ubit jer i jednom i drugom je normalno da uzmu sve kaj nije vezano..jer uzeo bi netko drugi kmeee...michaellcmacha wrote:
ma kad se već mora birati... bolje bi bilo tebe politi vodom kao gremlina da se umnožiš, a epija napalmom da ne ostane ni u traogvima....
svaki lopov ima isto opravdanje a niti jedan karakter. jedina razlika kaj kradu malo jer su na malim pozicijama. jedan i drugi bi krali abnormalno da im se pruži prilika.
Ali morun reagirati za krađu- jo ne kraden nego uzimun nase ono ča je meni država ukrala. I plus, ne obavljan dobro svoj poso nego pišen po forumu i zajebavan se za vrime radnog vrimena jer ne želin indoktrinirati nesritnu otetu dicu.
2014-04-16
najprije, smrti kao posljedici cijepljenja se ne čudim, već sam napisao ranije, osobno znam dva teža slučaja, dokazano od cjepiva, stariji s dijabetesom i srčanim problemima, oporavljeni srećom, donekle oporavljeni..
u slučaju ove medicinske sestre, tragičan ishod moguće je i posljedica neliječenog dijabetesa, ali izvori su zbrčkani, kad je bio poremećaj, kad je noću pila vodu?...
isto tako, medicinska sestra na psihijatriji, trne joj desna strana nakon cjepiva, i ništa ne reagira, ne provjerava....a izgleda vuče dijabetes
„Zvala me nećakinja koja radi na psihijatriji i kaže mi:„Moja kolegica Tina primila je treću dozu boostera. Njena mater je rekla da joj je nakon treće doze počela trnuti desna strana…
Ugrušak na mozgu, ugrušak u arteriji. Liječnici su nekako uspjeli izvaditi ugrušak iz mozga, međutim u arteriji je pukao, raspodijelio se na tri dijela i odmah direktno opet na mozak. U tom momentu oduzela joj se kompletna strana tijela. Iz mozga su joj pokušavali izvaditi ugruške na poseban način, neka vrsta pokusa, da joj spase mozak.
Završila je na respiratoru, na intenzivnoj njezi, na glavnoj intenzivnoj njezi. Kompletan odjel sa psihijatrije otrčao je na intenzivnu. Bili smo cijelo vrijeme uz našu Tinu. Nismo se odvajali od nje, molili smo se za nju. Tina mi se žalila da se navečer diže piti vodu i da vjerojatno ima šećer. Kada su je doveli na neurološku, izvadili šećer, bio je veći od 20. Kompletan poremećaj joj se dogodio. A od udara u mozak, dobila je tikove, ruke su joj se izvrtale put nazad.
https://epoha.com.hr/2022/01/14/tina-pocrnja-34-cijepila-se-trecom-dozom-dobila-ugruske-na-mozgu-i-zavrsila-na-respiratoru/
u slučaju ove medicinske sestre, tragičan ishod moguće je i posljedica neliječenog dijabetesa, ali izvori su zbrčkani, kad je bio poremećaj, kad je noću pila vodu?...
isto tako, medicinska sestra na psihijatriji, trne joj desna strana nakon cjepiva, i ništa ne reagira, ne provjerava....a izgleda vuče dijabetes
„Zvala me nećakinja koja radi na psihijatriji i kaže mi:„Moja kolegica Tina primila je treću dozu boostera. Njena mater je rekla da joj je nakon treće doze počela trnuti desna strana…
Ugrušak na mozgu, ugrušak u arteriji. Liječnici su nekako uspjeli izvaditi ugrušak iz mozga, međutim u arteriji je pukao, raspodijelio se na tri dijela i odmah direktno opet na mozak. U tom momentu oduzela joj se kompletna strana tijela. Iz mozga su joj pokušavali izvaditi ugruške na poseban način, neka vrsta pokusa, da joj spase mozak.
Završila je na respiratoru, na intenzivnoj njezi, na glavnoj intenzivnoj njezi. Kompletan odjel sa psihijatrije otrčao je na intenzivnu. Bili smo cijelo vrijeme uz našu Tinu. Nismo se odvajali od nje, molili smo se za nju. Tina mi se žalila da se navečer diže piti vodu i da vjerojatno ima šećer. Kada su je doveli na neurološku, izvadili šećer, bio je veći od 20. Kompletan poremećaj joj se dogodio. A od udara u mozak, dobila je tikove, ruke su joj se izvrtale put nazad.
https://epoha.com.hr/2022/01/14/tina-pocrnja-34-cijepila-se-trecom-dozom-dobila-ugruske-na-mozgu-i-zavrsila-na-respiratoru/
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
kakav užas :(AssadNaPodmornici wrote:inače jedne žalosne viijesti. ono što ste pitali oko one mlade doktorice iz Splita.
@Noor i ostali..
neka počiva u miru
dakle prema tom linku od ljube, bila je sklona šećeru i svim posljedicima (prvo mogla je kao mlada cura izliječiti šećer višednevnim postovima, toliko o našim "stručnjacima", nemaju pojma da se problemi sa inzulinom mogu izliječiti postovima to se u americi prakticira kod dosta doktora - ne svih)
dakle očito da joj je cijepivo triggeralo već postojeći komorbiditet i usmrtilo je..
dakle očito da joj je cijepivo triggeralo već postojeći komorbiditet i usmrtilo je..
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:dakle prema tom linku od ljube, bila je sklona šećeru i svim posljedicima (prvo mogla je kao mlada cura izliječiti šećer višednevnim postovima, toliko o našim "stručnjacima", nemaju pojma da se problemi sa inzulinom mogu izliječiti postovima to se u americi prakticira kod dosta doktora - ne svih)
Ma bila je sklona? I ti si podlegao fasistickoj indoktrinaciji?
Zena je dobila hyperosmolar hyperglycemic state (HHS) NAKON trece doze covid otrova. A to je jedna od nuspojava covid cjepiva. Trombocitopenija je druga nuspojava. Mozdani udar je treca nuspojava. Smrt je cetvrta nuspojava covid vakcine.
COVID-19 Vaccine and Hyperosmolar Hyperglycemic State
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33927933/
Guest- Guest
napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo.
milijun %.
naravno, još jedna žrtva cijepiva koja nigdje neće biti upisana, čak sam saznao da i njezini roditelji "negiraju" da to ima veze sa cijepivom, jer su im tako "doktori rekli", dok po svim opisanim saznanjima toga događaja, plus nuspojavama cijepiva i njezinog zdravstvenog stanja, cijepivo je nažalost glavni uzrok smrti mlade doktorice.
milijun %.
naravno, još jedna žrtva cijepiva koja nigdje neće biti upisana, čak sam saznao da i njezini roditelji "negiraju" da to ima veze sa cijepivom, jer su im tako "doktori rekli", dok po svim opisanim saznanjima toga događaja, plus nuspojavama cijepiva i njezinog zdravstvenog stanja, cijepivo je nažalost glavni uzrok smrti mlade doktorice.
aben wrote:I plus, ne obavljan dobro svoj poso nego pišen po forumu i zajebavan se za vrime radnog vrimena jer ne želin indoktrinirati nesritnu otetu dicu.
Što je za marendu danas na poslu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Četire jojo utvrdoepikur37 wrote:aben wrote:I plus, ne obavljan dobro svoj poso nego pišen po forumu i zajebavan se za vrime radnog vrimena jer ne želin indoktrinirati nesritnu otetu dicu.
2014-04-16
mater vam jebem nenormalnu. mogli ste barem pričekat da se promijeni stranica sa osmrtnice prije nego se počnete sprdat.aben wrote:Četire jojo utvrdoepikur37 wrote:aben wrote:I plus, ne obavljan dobro svoj poso nego pišen po forumu i zajebavan se za vrime radnog vrimena jer ne želin indoktrinirati nesritnu otetu dicu.
mater vam jebem glupu usranu lopovsku gnjilu.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo.
milijun %.
ona je bila dio tog sustava, logično je da će negirati da je cjepivo uzrok...
vjerojatno je i sama zagovarala pelcovanje...
odnosno osnovano pretpostavljam, jer su većina takvi...
a mogla se necijepiti, testirati se, dati otkaz i dr. ...
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
ebenica wrote:mater vam jebem nenormalnu. mogli ste barem pričekat da se promijeni stranica sa osmrtnice prije nego se počnete sprdat.aben wrote:Četire jojo utvrdoepikur37 wrote:
mater vam jebem glupu usranu lopovsku gnjilu.
Prehrana ni sprdnja
2014-04-16
ili je mogla stati nakon druge doze.T. wrote:AssadNaPodmornici wrote:napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo.
milijun %.
kod nas nije prisila za bostere , ova jadna cura je trčala po boster.
Moja kolegica je trenutno na bolovanju, preskoče je srce nakon druge doze...
2014-04-16
Odkad to? Zar ne veži više ono "Neka svi pocrkaju šta se mene tiče!"?AssadNaPodmornici wrote:
Nisu baš svi kratke pameti i pamćenja.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
darth_vader likes this post
Danas od covida preminulo je 39 osoba.T. wrote:AssadNaPodmornici wrote:napravio sam duplu provjeru, gnječ (i ja) smo u pravu. curu je ipak ubilo cijepivo.
milijun %.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje