Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
A ti stvarno ne razumiješ ni hrvatski. Pogledaj ostale dijagrame, jedan za drugim...T. wrote:ti stvarno ne znaš engleski ?
jer inače ovo nikad ne bi stavio...
pobija tvoju teoriju do temelja...
Naglasak je na "pomaku u vremenu" između vremena zaraze i smrtnosti.
Nisu nikad čuo za naziv "inkubacija"? Epidemiološke slike među državama
se razlikuju upravo zbog navedenog.
Nažalost,nemam dobre vijesti za vas...barem za sada.
Omicron će kroz desetak dana pokazati svoje pravo lice.
Daj bože da bude samo kao prehladica.
Imaš gore primjer za veoma mali broj okuženih u pop. 60+.
Čovjek se opravdano pita je li to zbog booster ili ih virus još nije zahvatio.
Tako da...rađe uči od starijih nego daih podučavaš. .
Last edited by Eroo on 12/1/2022, 09:27; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 79096
2016-07-22
Nis se cjepi,Noor wrote:aben wrote:A ne, ne, ne moreš ti određivati stopu fašizma u društvu.Noor wrote:sve treba otvoriti i život vratiti u normalu
omikron je ionako prehladica...a delte je sve manje
tko se i dalje želi fiksati, neka...druge pustiti na miru
Ka sun jo govori da neka zdravstvo ploćo ki oće, zalogala si se da ipak svi moraju, jer je to solidarno.
E pa i ovo je solidarno, ne ćemo stati dokle svih ne cijepimo.
zdravstvo i dalje plaćam, a koristi se solidarno
cijepio si se znači? :D
Nego ti govorin da ne moš određivati razinu fašizma. Ako ti mene tiraš da ploćun zdravstveno, jo ću podržati eru da se svi cjepimo.
2014-04-16
epikur37 wrote:Aben će znati, umro sin od Eško trans Petrčane, 45 god, korona.
Prvi glos
2014-04-16
Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...Noor wrote:međusobno će se loptati s virusima, bar nećemo mi biti u opasnosti :DT. wrote:samo se vi s covidnicom družite, što više to bolje...Eroo wrote:
Tako i bidne.
Druge ćemo pustiti na miru, naravno.
Covid-pas će biti samo za sprječavanje međusobnih susreta na istom mjestu
tako da nitko nikome ne smeta.
prije ćete nas pustiti na miru...
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
2016-07-22
Eroo wrote:Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...Noor wrote:međusobno će se loptati s virusima, bar nećemo mi biti u opasnosti :DT. wrote:
samo se vi s covidnicom družite, što više to bolje...
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
T.- Posts : 17602
2014-04-14
mutava baštarda wrote:Doktrina stvoriš problem i ponudiš rješenje
Fauci, ćaća od virusa i cijepiva će se u jednom trenutku popržiti, a duboka država više ne može skriti sva govna koja su ovi izasrali.
https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/
"Project Veritas" je dosao do dokumenata u vezi porjekla virusa covid 19, 'gain of function' istrazivanja i suzbijanja potencionalnog tretmana infekcije tim virusom, sto je vlada pokusala prikrit.
'Gain of function' = istrazivanje u svrhu genetskog unapredjenja virusa
ukratko, kompanija EcoHealth Allience je u martu 2018 zatrazila od 'DARPA-e' (Defense Advanced Research Projects Agency) financiranje programa za genetsko unapredjenje korona virusa slijepih miseva, u smislu unapredjenja njihove infektivnosti, toksicnosti i vrsti domacina kojeg mogu zarazit. Prijedlog pod nazivom 'project difuse' je DARPA odbila zbog sigurnosnih razloga, zato sto je projekt krsio 'istraziteljski moratorij', i zato sto 'projekt difuse' nije naveo potencijalne rizike pri poduzimanju takvih istrazivanja. Medutim ta odbijenica je "zakopana" negdje u strogo povjerljivom drajvu, i nije nikad dosla do zvanicnika u pentagonu, bijeloj kuci i parlamentu, a za to se ocito potrudio neko ko radi u DARPA.
Medjutim, prema izvjescu koji je Project Veritas dobio (darpa odbijenica financiranja projekta radi rizicnosti) pod vodjstvom Faucija se ipak islo u istrazivanje virusa u Wuhan-u i nekoliko mjesta u americi. Fauci je u parlamentu pod zakletvom tvrdio da NIH i NIAID (National Institute of Allergy and Infectuos Diseases) i EcoHealth Allience nije bio ukljucen u genetsko unapredjivanje korona virusa slijepih miseva, sto dokument do kojeg je project veritas dosao, tj odbijenica od strane vojske da finansira taj projekt, opovrgava. Jer DERPA je to istrazivanje tocno navela kao ' gain of function' istrazivanje (genetsko unapredjenje/modifikaciju mikro organizama)
pa jel ti ja to branim?aben wrote:Nis se cjepi,Noor wrote:aben wrote:
A ne, ne, ne moreš ti određivati stopu fašizma u društvu.
Ka sun jo govori da neka zdravstvo ploćo ki oće, zalogala si se da ipak svi moraju, jer je to solidarno.
E pa i ovo je solidarno, ne ćemo stati dokle svih ne cijepimo.
Nego ti govorin da ne moš određivati razinu fašizma. Ako ti mene tiraš da ploćun zdravstveno, jo ću podržati eru da se svi cjepimo.
a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??Eroo wrote:Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...Noor wrote:međusobno će se loptati s virusima, bar nećemo mi biti u opasnosti :DT. wrote:
samo se vi s covidnicom družite, što više to bolje...
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
zašto preskačeš? nemaš odgovor? ok, i to je prihvatljivo, samo reci da ne znaš.
prckov wrote:mutava baštarda wrote:Doktrina stvoriš problem i ponudiš rješenje
Fauci, ćaća od virusa i cijepiva će se u jednom trenutku popržiti, a duboka država više ne može skriti sva govna koja su ovi izasrali.
https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/
"Project Veritas" je dosao do dokumenata u vezi porjekla virusa covid 19, 'gain of function' istrazivanja i suzbijanja potencionalnog tretmana infekcije tim virusom, sto je vlada pokusala prikrit.
ukratko, kompanija EcoHealth Allience je u martu 2018 zatrazila od 'DARPA-e' (Defense Advanced Research Projects Agency) financiranje programa za genetsko unapredjenje korona virusa slijepih miseva, u smislu unapredjenja njihove infektivnosti, toksicnosti i vrsti domacina kojeg mogu zarazit. Prijedlog pod nazivom 'project difuse' je DARPA odbila zbog sigurnosnih razloga, zato sto je projekt krsio 'istraziteljski moratorij', i zato sto 'projekt difuse' nije naveo potencijalne rizike pri poduzimanju takvih istrazivanja. Medutim ta odbijenica je "zakopana" negdje u strogo povjerljivom drajvu, i nije nikad dosla do zvanicnika u pentagonu, bijeloj kuci i parlamentu, a za to se ocito potrudio neko ko radi u DARPA.
Medjutim, prema izvjescu koji je Project Veritas dobio (darpa odbijenica financiranja projekta radi rizicnosti) pod vodjstvom Faucija se ipak islo u istrazivanje virusa u Wuhan-u i nekoliko mjesta u americi. Fauci je u parlamentu pod zakletvom tvrdio da NIH i NIAID (National Institute of Allergy and Infectuos Diseases) i EcoHealth Allience nije bio ukljucen u genetsko unapredjivanje korona virusa slijepih miseva, sto dokument do kojeg je project veritas dosao, tj odbijenica od strane vojske da finansira taj projekt, opovrgava. Jer DERPA je to istrazivanje tocno navela kao ' gain of function' istrazivanje (genetsko unapredjenje/modifikaciju mikro organizama)
e sad pitanja
Ko je u DARP-Agenciji donio odluku da se originalni izvjestaj "zatrpa"? Koji politicari iz demokratske stranke pokusavaju sakrit cijelu stvar, i zasto?
Vojska je odbila financirat taj projekt kao rizican i krsi istrazivacki moratorij, ko onda ima interes u nastavku tog projekta i sto je cilj toga. Ko je toliko mocan da to aktivira i pored odbijenice DARPA-e?
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
Ne, ali ni poanta u tomu jel mi ti to broniš, nego u mon uživanju u ostvarenju principa what goes around, comes around.Noor wrote:pa jel ti ja to branim?aben wrote:Nis se cjepi,Noor wrote:
Cili život podržavaš fašizam, i sa ka te ot fašizam ugrizo za guzicu, jo sidin u redu br 17 u kino pobjedi is špicami
2014-04-16
otka je socijalna solidarnost fašizam? o kriste kroljuaben wrote:Ne, ali ni poanta u tomu jel mi ti to broniš, nego u mon uživanju u ostvarenju principa what goes around, comes around.Noor wrote:pa jel ti ja to branim?aben wrote:
Nis se cjepi,
Cili život podržavaš fašizam, i sa ka te ot fašizam ugrizo za guzicu, jo sidin u redu br 17 u kino pobjedi is špicami
oli ti se pomišalo?
i sad kad tu jos udrobimo citavu reakciju WHO i politicara demokratske stranke na izbijanje infekcije citava stvar dobije neki cudan tonprckov wrote:prckov wrote:mutava baštarda wrote:Doktrina stvoriš problem i ponudiš rješenje
e sad pitanja
Ko je u DARP-Agenciji donio odluku da se originalni izvjestaj "zatrpa"? Koji politicari iz demokratske stranke pokusavaju sakrit cijelu stvar, i zasto?
Vojska je odbila financirat taj projekt kao rizican i krsi istrazivacki moratorij, ko onda ima interes u nastavku tog projekta i sto je cilj toga. Ko je toliko mocan da to aktivira i pored odbijenice DARPA-e?
a zna se kakva je bila njihova reakcija
ne zaboravimo narativ svjeckog ekonomskog foruma, i on je temeljen na kovid pandemiji
2014-04-18
Jamči da se barem nećemo susretati s psihićima.Noor wrote:a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??Eroo wrote:Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...Noor wrote:
međusobno će se loptati s virusima, bar nećemo mi biti u opasnosti :D
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
2016-07-22
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Zanimljivo i logično razmišljanje (situacijsko poređenje delte i omikrona), iz koje
se onda izvodi prognoza.
Slično sam vidio u slov. Sledilniku...
se onda izvodi prognoza.
Slično sam vidio u slov. Sledilniku...
2016-07-22
najbitnije od svega je u ovome trenutku, po mojem smatranju, da je 'veritas' dokumentaciju dobio od vojske...prckov wrote:i sad kad tu jos udrobimo citavu reakciju WHO i politicara demokratske stranke na izbijanje infekcije citava stvar dobije neki cudan tonprckov wrote:prckov wrote:
e sad pitanja
ne zaboravimo narativ svjeckog ekonomskog foruma, i on je temeljen na kovid pandemiji
moguće je da se radi o pripremi javnog mnijenja na ono što će neminovno trebati uslijediti...
indikativno je i da se msm lagano okreću protiv dr. znanosti, cdc-a itd. ...
postavljanjem neugodnih pitanja glede broja 'umrlih od covida' ili 's covidom' i sl. ...
znaju oni nanjušiti kada se nešto sprema...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
Ako se u EU usvoji prijedlog da se preporuke turistima daju na temelju procijepljenosti
turističke destinacije, onda HR zna biti u velikom problemu ako se ne procijepi...
U tom slučaju Yodaneće moći vozati po moru ni samo svoje dupe jer neće imati niti za benzin.
turističke destinacije, onda HR zna biti u velikom problemu ako se ne procijepi...
U tom slučaju Yodaneće moći vozati po moru ni samo svoje dupe jer neće imati niti za benzin.
2016-07-22
što su svi u europi ludi pa ih onak uvode jel im se da?Noor wrote:a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??Eroo wrote:Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...Noor wrote:
međusobno će se loptati s virusima, bar nećemo mi biti u opasnosti :D
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
što god vi rekli, činjenica je da covid pass daje određenu, pa i potpunu sigurnost, s vrlo jasnim uvjetom da se ista ne zlorabi nepoštovanjem svih drugih mjera
zašto daje? daje je ovisno o tome imaš li je jer si bolest prebolio, cijepio se ili si negativan na testu (za te slučajeve dobiješ covid putovnicu)
ovo zadnje najpouzdanije, ova prva dva su također "razumno" pouzdana kod širenja zaraze, ali i činjenice da su u slučaju zaraze posljedice manje nego kod necijepljenih, koliko god vi govorili protiv, govorili da se guši znanost, da postoje drugi radovi i slične bedastoće
sad vi možete trubiti koliko hoćete, vaša prava nisu ugrožena, ne morate se cijepiti, dovoljno je testirati se,
ne znam na što bi jamrali da se kao u austriji uvede pravilo obveznog testiranja za sve, ali našli bi nešto, garant,
sad cvilite da ste diskriminirani, a u drugom slučaju bi hr proglasili naci državom jer bi se mjere redom uvele za sve,
a mjere nam ne rade jer ih ne poštujemo, pravo nam budi...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
T. wrote:najbitnije od svega je u ovome trenutku, po mojem smatranju, da je 'veritas' dokumentaciju dobio od vojske...prckov wrote:i sad kad tu jos udrobimo citavu reakciju WHO i politicara demokratske stranke na izbijanje infekcije citava stvar dobije neki cudan tonprckov wrote:
e sad pitanja
moguće je da se radi o pripremi javnog mnijenja na ono što će neminovno trebati uslijediti...
indikativno je i da se msm lagano okreću protiv dr. znanosti, cdc-a itd. ...
postavljanjem neugodnih pitanja glede broja 'umrlih od covida' ili 's covidom' i sl. ...
znaju oni nanjušiti kada se nešto sprema...
demokrati drze sve, od institucija do medija i internetskih platformi, nema tu govora o nekom prevratu, ogromni su ulozi u igri
sluso sam Faucija danas, i dalje se fura ista prica
2014-04-18
Od uvikaNoor wrote:otka je socijalna solidarnost fašizam? o kriste kroljuaben wrote:Ne, ali ni poanta u tomu jel mi ti to broniš, nego u mon uživanju u ostvarenju principa what goes around, comes around.Noor wrote:
pa jel ti ja to branim?
oli ti se pomišalo?
2014-04-16
Rođo, što god ti ovdje argumentirano objašnjavaš sve ode u vjetar...ljubo1212 wrote:što su svi u europi ludi pa ih onak uvode jel im se da?Noor wrote:a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??Eroo wrote:
Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
što god vi rekli, činjenica je da covid pass daje određenu, pa i potpunu sigurnost, s vrlo jasnim uvjetom da se ista ne zlorabi nepoštovanjem svih drugih mjera
zašto daje? daje je ovisno o tome imaš li je jer si bolest prebolio, cijepio se ili si negativan na testu (za te slučajeve dobiješ covid putovnicu)
ovo zadnje najpouzdanije, ova prva dva su također "razumno" pouzdana kod širenja zaraze, ali i činjenice da su u slučaju zaraze posljedice manje nego kod necijepljenih, koliko god vi govorili protiv, govorili da se guši znanost, da postoje drugi radovi i slične bedastoće
sad vi možete trubiti koliko hoćete, vaša prava nisu ugrožena, ne morate se cijepiti, dovoljno je testirati se,
ne znam na što bi jamrali da se kao u austriji uvede pravilo obveznog testiranja za sve, ali našli bi nešto, garant,
sad cvilite da ste diskriminirani, a u drugom slučaju bi hr proglasili naci državom jer bi se mjere redom uvele za sve,
a mjere nam ne rade jer ih ne poštujemo, pravo nam budi...
I nakon tvoga razmnog objašnjenja sutra će, ili već danas, postaviti isto pitanje. I tako u krug.
2016-07-22
epikur37 likes this post
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje