Korona novosti i spoznaje
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
meni objašnjavaš?Gnječ wrote:veber wrote:barem ima dijakritičke znakove, odnosno slova.Gnječ wrote:
još mu ne radi space bar na tipkovnici.
samo jel qwerty ili je qwertz?
space bar je kod svih vrsta tipkovnica na istom mjestu.
ili ćumurčefuru?
ako mi laptop nema desnu numeričku stranu, ne radim s njim.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
evo malo normalnih vijesti dok nema onoga "luđaka da spama" i uništava temu.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10386665/Covid-killing-half-people-bad-flu-year.html
Izgleda da je nova verzija korone, duplo slabija od gripe, tako stižu podaci iz Engleske i sukladno tim podacima zagovara se totalno ukidanje svih mjera i sranja.
Dakle doslovno, delta i prijašnje verzije covid-19 su bile nešto jače od gripe, ali omicron je doslovno prehlada.
Sreća safetu i takvim corona fašistima da je ovo evoluiralo u prehladu.
Kako je rekao kolega slovoslagar oni luđaci koji su trčali po 3 doze, a bogami i možda neki uhvate i 4 dozu, biti će veselje , pratit ćemo situaciju.
skoro da mi dođe da "navijam" da ovo što duže traje, da se ekipa roka sa 4, 5, i 6 bostera... ali izgleda da je corona zaista postala prehlada i to ide svom kraju
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10386665/Covid-killing-half-people-bad-flu-year.html
Izgleda da je nova verzija korone, duplo slabija od gripe, tako stižu podaci iz Engleske i sukladno tim podacima zagovara se totalno ukidanje svih mjera i sranja.
Dakle doslovno, delta i prijašnje verzije covid-19 su bile nešto jače od gripe, ali omicron je doslovno prehlada.
Sreća safetu i takvim corona fašistima da je ovo evoluiralo u prehladu.
Kako je rekao kolega slovoslagar oni luđaci koji su trčali po 3 doze, a bogami i možda neki uhvate i 4 dozu, biti će veselje , pratit ćemo situaciju.
skoro da mi dođe da "navijam" da ovo što duže traje, da se ekipa roka sa 4, 5, i 6 bostera... ali izgleda da je corona zaista postala prehlada i to ide svom kraju
punica ti je uvijek punica.Noor wrote:pa onaj koji ti kcer zbog tebe ostavi i vrne se doma k mamiveber wrote:kakav je to bivši zet?Noor wrote:
kaže... bivši mu zet me kupi iz džepa!
a njemu ni tipkovnicu neće
badava sve reference i silni megaprojekti kad ni sam za nju nema
zet si uvijek, kao što ti je i punica, punica.
ako nikaj drugo veli ti kako si se zdebljal daj nekaj pojedi.
ja živim s ocem kada sam ovdje
veber-
2014-12-30
nažalost korona fašisti su ubili još jednu osobu
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iznenada-preminuo-jos-jedan-mladi-hrvatski-nogometas-imao-je-samo-22-godine-sretno-ti-tamo-gore-negdje-medu-zvijezdama-srest-cemo-se-opet-1158013
Iznenada preminuo još jedan mladi hrvatski nogometaš, imao je samo 22 godine: ‘Sretno ti tamo gore, negdje među zvijezdama. Srest ćemo se opet...
inače mogli ste primjetiti među sportašima čak i u RH barem jednom tjedno bi umro neki nogometaš ili sportaš. plus hrpa običnih ljudi sa 20,30,40,50 godina koji su bili zdravi a onda "iznenadno umrli". na kraju istraživanjem saznaš da svi ti "iznenadni" nisu bolovali od ničega a bili cijepljeni 2 ili 3 puta.
i kada onaj bolesnik zagovara da bi nam svima zagorčavao život, i sve prisilno trovao radi doslovno "prehlade" a ništa se sa time ne postiže osim što ljudi umiru od cijepiva pogotovo mlađi i zdraviji , normalno da takvom zločincu želimo smrt, i nadajmo se da nećemo dugo čekati za to. amen
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iznenada-preminuo-jos-jedan-mladi-hrvatski-nogometas-imao-je-samo-22-godine-sretno-ti-tamo-gore-negdje-medu-zvijezdama-srest-cemo-se-opet-1158013
Iznenada preminuo još jedan mladi hrvatski nogometaš, imao je samo 22 godine: ‘Sretno ti tamo gore, negdje među zvijezdama. Srest ćemo se opet...
inače mogli ste primjetiti među sportašima čak i u RH barem jednom tjedno bi umro neki nogometaš ili sportaš. plus hrpa običnih ljudi sa 20,30,40,50 godina koji su bili zdravi a onda "iznenadno umrli". na kraju istraživanjem saznaš da svi ti "iznenadni" nisu bolovali od ničega a bili cijepljeni 2 ili 3 puta.
i kada onaj bolesnik zagovara da bi nam svima zagorčavao život, i sve prisilno trovao radi doslovno "prehlade" a ništa se sa time ne postiže osim što ljudi umiru od cijepiva pogotovo mlađi i zdraviji , normalno da takvom zločincu želimo smrt, i nadajmo se da nećemo dugo čekati za to. amen
O kakvoj hajci govoriš? Ne cijepimo se prvi put u životu kad su zaraze u pitanju.Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
Dakle, nije došlo do prirodnog prolaza i "istitravanja" ovog jesenskog četvrtog vala jer se spojio s petim valom, kojeg sada najvećim dijelom pogoni novi (i vrlo zarazan) soj virusa. Isto tako se obistinjuje i moja bojazan da će se sve ovo iskoristiti za još jaču hajku na necijepljene.
Jedino gdje sam, sreća Isusova, fulao u svojim prognozama je da je virus sada ipak slabiji od delte. Barem nešto.
I to je dobro jer će bolnički kapaciteti svakako biti potrebni za cijepljene u nadolazećim mjesecima i godinama ... naravno ne govorim o covidu.
Kakav će biti virus Omikron to još niti približno na znamo.
Trenutno se miješa sa deltom, a u državama u kojima je dominantan premali
je vremenski odmak da bismo mogli ispravno procijeniti smrtnost...
Za booster procijepljene se procjenjuje (UK, It, Germ.) da će biti poprilično zaštićeni
(isto ka s 2 doze spram delta) protiv teškim oboljenjima i smrtnosti.
Današnja smrtnost u UK jecca 4.5x manja nego u prethodnom valu.
Skoro je pa nemoguće opredijeliti što je razlog tome.
Otome ćemo moći više reći kroz mjesec dana...Potreban je vremenski odmak...
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
đemal je skoro kihnuo
pa je napisao da se za neke ne vata
kada se oporavio nastavio je propagandamo.
kic je maknuo upis di je đemal napiso da se ne vata na neke.
ali moje pamćenje je kao i PrtSc
pa je napisao da se za neke ne vata
kada se oporavio nastavio je propagandamo.
kic je maknuo upis di je đemal napiso da se ne vata na neke.
ali moje pamćenje je kao i PrtSc
2014-12-30
majmune, skoro si riknuo.Eroo wrote:O kakvoj hajci govoriš? Ne cijepimo se prvi put u životu kad su zaraze u pitanju.Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
Dakle, nije došlo do prirodnog prolaza i "istitravanja" ovog jesenskog četvrtog vala jer se spojio s petim valom, kojeg sada najvećim dijelom pogoni novi (i vrlo zarazan) soj virusa. Isto tako se obistinjuje i moja bojazan da će se sve ovo iskoristiti za još jaču hajku na necijepljene.
Jedino gdje sam, sreća Isusova, fulao u svojim prognozama je da je virus sada ipak slabiji od delte. Barem nešto.
I to je dobro jer će bolnički kapaciteti svakako biti potrebni za cijepljene u nadolazećim mjesecima i godinama ... naravno ne govorim o covidu.
Kakav će biti virus Omikron to još niti približno na znamo.
Trenutno se miješa sa deltom, a u državama u kojima je dominantan premali
je vremenski odmak da bismo mogli ispravno procijeniti smrtnost...
Za booster procijepljene se procjenjuje (UK, It, Germ.) da će biti poprilično zaštićeni
(isto ka s 2 doze spram delta) protiv teškim oboljenjima i smrtnosti.
Današnja smrtnost u UK jecca 4.5x manja nego u prethodnom valu.
Skoro je pa nemoguće opredijeliti što je razlog tome.
Otome ćemo moći više reći kroz mjesec dana...Potreban je vremenski odmak...
i nastavljaš lagat.
veber-
2014-12-30
Ne piši ti o tome..."Neka svi pocrkaju, što se mene tiče" su tvoje riječi i s time si si oduzeoAssadNaPodmornici wrote:
pravo raspravljati na ovu temu.
Last edited by Eroo on Mon 10 Jan - 20:46; edited 1 time in total
2016-07-22
PS:
Laprdanje o epidemiji bez ikakvih brojeva i argumenata je samo laprdanje
i ništa više od toga.
i ništa više od toga.
Nije u redu zeliti smrt nikome. Ali da je covjek skrenuo i pogubio se u ovoj koroni svima je vise nego ocito.AssadNaPodmornici wrote:nažalost korona fašisti su ubili još jednu osobu
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
ja sve što želim u životu jest da me se ostavi na miru i ništa drugo. nikada neću prvi nekoga napasti i oduzimati tuđu slobodu i zdravlje radi nekih sebičnih razloga ili "sukoba mišljenja". sve što želim jest da me se pusti na miru.
oni koji me žele trovati na silu i zagorčavati mi život jer nisam uzeo otrov i to otvoreno zagovaraju, zaslužuju smrt, jednostavno. nadam se da će ih što više ciknuti od nuspojava ili bilo čega. što manje fašista u društvu, to bolje i ugodnije društvo, gdje ljudi žive slobodno svoje živote u miru. jednostavno je
smrt fašizmu sloboda narodu
ja sve što želim u životu jest da me se ostavi na miru i ništa drugo. nikada neću prvi nekoga napasti i oduzimati tuđu slobodu i zdravlje radi nekih sebičnih razloga ili "sukoba mišljenja". sve što želim jest da me se pusti na miru.
oni koji me žele trovati na silu i zagorčavati mi život jer nisam uzeo otrov i to otvoreno zagovaraju, zaslužuju smrt, jednostavno. nadam se da će ih što više ciknuti od nuspojava ili bilo čega. što manje fašista u društvu, to bolje i ugodnije društvo, gdje ljudi žive slobodno svoje živote u miru. jednostavno je
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Noor likes this post
Naravno, Gnječo, a ni to još ne znamo je li "slabiji" od delte.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
jedino ako se ne desi rekombinacija delta i omikrona.
Kako se to uopće utvrđuje?
2016-07-22
Ja sam prestao gledati brojeve, njima se manipulira olako. Kao dok su prikazivani umrli, stavljali su s dvije doze umrle u necjepljene. Sada kada je skoro sve umrlo cjepljeno nigdje brojeva vise... i takvih mali milijun situacija. Bolje da se zapitas sto govori tiha vecina znanstvenika i lijecnika a ne pozivati se i citirati psihoticne manijake.Eroo wrote:PS:
i ništa više od toga.
2015-09-09
pa ti laprdas i namjestasEroo wrote:PS:
i ništa više od toga.
Stavljaj linkove!!!
AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
2015-09-09
on i svojevremeno svetozar krenu blebat nebuloze i onda kad im jasno ukažeš da se radi o nebulozama onda počnu cviliti kako ih čopor napada, a pet ili čak i više forumaša koji skoro da i ne komuniciraju izravno, a pogotovo ne na pp ili posebno prijateljski, im spočita ili isto ili vrlo slično u odnosu na njegovu bljuzgu.... a on sad iz dana u dan prosipa takve glupavoće da mene ne bi čudilo da se ozlijedio (glavu) ili da mu je zdravlje (mentalno) narušeno... jbga to uz ovakvu zdravstvenu krizu ide ko linolada uz palačinkeviolator wrote:michaellcmacha wrote:ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Eroviolator wrote:
Maloumnice.
Jos se hvali kako mu je "princeza" bila online s lijecnicom zbog upale grla..
Hvala na upisu. Mozda i Ero to procita i prestane se hvaliti onime sto izravno ugrozava zdravstveno stanje njegove pvincezice.
Danas sam spomenula koliko je opasna neodgovornost obiteljskih lijecnika i njihovih "malo cemo se igrati doktorcica, ali na sigurnoj udaljenosti od vas pacijenata" bezobrazluka. I, onda, ovaj provali o video-pozivu putem kojeg dijagnosticiraju uzrocnika upale grla.
Maloumno.
2015-08-08
Svašta je još moguće.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
Sve je dobro dok nam ne objave da je došla pi varijanta. Onda znamo da smo otišli u pičku materinu.
Slovoslagar-
2021-04-25
na imena koja ne završavaju samoglasnikom primjenjuje se pravilo samoglasnika uEroo wrote:Naravno, Gnječo, a ni to još ne znamo je li "slabiji" od delte.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
nije gnječo već je gnječu
rvatino
samo sančosi koriste samoglasnik o na kraju imenica, glagola i pridjeva.
osim u slučaju đes ba
kaj je turcizam.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Naravno, Gnječo, a ni to još ne znamo je li "slabiji" od delte.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
pratiš odnos broja zaraženih i broj umrlih. kako je istovremeno u điru i delta i omikron neznamo od kojeg su soja zaraženi umrli ali svakako je očit ogroman porast broja zaraženih od kada je omikron ugledao svijet. ali delta je još tu.
Guest- Guest
Inace najgore im je sto ne ide po planu, ne dati se izbaciti iz takta a boriti se protiv novonormalnog.newuser wrote:AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
Na kraju istina ce izaci na vidjelo, uzalud im cenzure i sve.
2015-09-09
Ti si jednostavno bolesnik u'glavu. Tkoto tebe želi ubiti i koga bi to ti eliminirao? Ti jednostavno imaš veliki bućkuriš u glavi.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
Države i naciježele preživjeti ovu pošast od epidemijei učinitćesve štoje u njihovoj moći da utome uspiju.
Nemaš ti nikakvo posebno pravo mimo svijeta.Ne umišljaj si...Tvoje je pravo ograničeno s istim takvim pravom drugih: Ostavi ih na miru! Ništa drugo se od tebe ne očekuje. Društvo uspostavlja pravila ponašanja u epidemiji. Poštivat će ih li ćeš biti maknut sa scene.
Ne fizički, već s pravilima ponašanja.
Ako sam dobro upratio, imaš ti osobnu, putovnicu, vozačku za brod i auto, zdravstvenu iskaznicu itd...
Uskoro ćeš tome dodati i covid-pass, ako se struka i većina tako odluči.
Last edited by Eroo on Mon 10 Jan - 21:04; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje