Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ti si jednostavno bolesnik u'glavu. Tkoto tebe želi ubiti i koga bi to ti eliminirao? Ti jednostavno imaš veliki bućkuriš u glavi.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
ja sve što želim u životu jest da me se ostavi na miru i ništa drugo. nikada neću prvi nekoga napasti i oduzimati tuđu slobodu i zdravlje radi nekih sebičnih razloga ili "sukoba mišljenja". sve što želim jest da me se pusti na miru.
oni koji me žele trovati na silu i zagorčavati mi život jer nisam uzeo otrov i to otvoreno zagovaraju, zaslužuju smrt, jednostavno. nadam se da će ih što više ciknuti od nuspojava ili bilo čega. što manje fašista u društvu, to bolje i ugodnije društvo, gdje ljudi žive slobodno svoje živote u miru. jednostavno je
smrt fašizmu sloboda narodu
Države i naciježele preživjeti ovu pošast od epidemijei učinitćesve štoje u njihovoj moći da utome uspiju.
Nemaš ti nikakvo posebno pravo mimo svijeta.Ne umišljaj si...Tvoje je pravo ograničeno s istim takvim pravom drugih: Ostavi ih na miru! Ništa drugo se od tebe ne očekuje. Društvo uspostavlja pravila ponašanja u epidemiji. Poštivat će ih li ćeš biti maknut sa scene.
Ne fizički, već s pravilima ponašanja.
Ako sam dobro upratio, imaš ti osobnu, putovnicu, vozačku za brod i auto, zdravstvenu iskaznicu itd...
Uskoro ćeš tome dodati i covid-pass, ako se struka i većina tako odluči.
Last edited by Eroo on 10/1/2022, 22:04; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
svetoje je legenda ko i njegova izjava da me upuca iz glocka na 50m, a nije prihvatio okladu da mu ga kasnije naguram u šupak i sam si spraši. ko i njegove snajperske vještine.michaellcmacha wrote:on i svojevremeno svetozar krenu blebat nebuloze i onda kad im jasno ukažeš da se radi o nebulozama onda počnu cviliti kako ih čopor napada, a pet ili čak i više forumaša koji skoro da i ne komuniciraju izravno, a pogotovo ne na pp ili posebno prijateljski, im spočita ili isto ili vrlo slično u odnosu na njegovu bljuzgu.... a on sad iz dana u dan prosipa takve glupavoće da mene ne bi čudilo da se ozlijedio (glavu) ili da mu je zdravlje (mentalno) narušeno... jbga to uz ovakvu zdravstvenu krizu ide ko linolada uz palačinkeviolator wrote:michaellcmacha wrote:
ovo što on bleba nema veze s mozgom, meni je stari 30 godina radio u Bolnici kao odjelni med. tehničar, a od toga 27 na otorini... ja mu maloprije prenio kako se u zlovenijji radi.... samo se nasmijao... ne zna Ero što je bris grla, to se eto nekim čudom ne mre videolinkom uzeti, a ni poštom poslati... inače to se uzme kako bi se raščlanilo da li je bakterijska upala ili "coronavirusna".... ;)... istina najčešće bude virusna, ali je bitno utvrditi da li je prisutna bakterija iz dva razloga, jedan je da može biti bakterijska, a drugi je da bakterija može biti prisutna, ali ne kao nositelj upale, nego u svojstvu kliconoštva... to mi stari na brzinu oako po sjećanju... on već dugo dugo ne radi.... ali bez obzira i dalje je provedura ista oralni i rhino pregledi su izravni i taktilni... e Ero Ero
Hvala na upisu. Mozda i Ero to procita i prestane se hvaliti onime sto izravno ugrozava zdravstveno stanje njegove pvincezice.
Danas sam spomenula koliko je opasna neodgovornost obiteljskih lijecnika i njihovih "malo cemo se igrati doktorcica, ali na sigurnoj udaljenosti od vas pacijenata" bezobrazluka. I, onda, ovaj provali o video-pozivu putem kojeg dijagnosticiraju uzrocnika upale grla.
Maloumno.
kaj debili misle da ne pamtimo?
veber-
2014-12-30
ćumurečefureEroo wrote:Ti si jednostavno bolesnik u'glavu. Tkoto tebe želi ubiti i koga bi to ti eliminirao? Ti jednostavno imaš veliki bućkuriš u glavi.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
ja sve što želim u životu jest da me se ostavi na miru i ništa drugo. nikada neću prvi nekoga napasti i oduzimati tuđu slobodu i zdravlje radi nekih sebičnih razloga ili "sukoba mišljenja". sve što želim jest da me se pusti na miru.
oni koji me žele trovati na silu i zagorčavati mi život jer nisam uzeo otrov i to otvoreno zagovaraju, zaslužuju smrt, jednostavno. nadam se da će ih što više ciknuti od nuspojava ili bilo čega. što manje fašista u društvu, to bolje i ugodnije društvo, gdje ljudi žive slobodno svoje živote u miru. jednostavno je
Države i naciježele preživjeti ovu pošast od epidemijei učinitćesve štoje u njihovoj moći da utome uspiju.
Nemaš ti nikakvo posebno pravo mimo svijeta.Ne umišljaj si...Tvoje je pravo ograničeno s istim takvim pravom drugih: Ostavi ih na miru! Ništa drugo se od tebe ne očekuje. Društvo uspostavlja pravila ponašanja u epidemiji. Poštivat će ih li ćeš biti maknut sa scene.
Ne fizički, već s pravilima ponašanja.
Ako sam dobro upratio, imaš ti osobnu, putovnicu, vozačku za brod i auto, zdravstvenu iskaznicu itd...
Uskoro ćeš tome dodati i covid-pass, ako se struka i većina tako odluči.
ne postoje vozačke za brod.
imaš dozvole za upravljanjem brodom.
kako ide ono?
đelemđelmoslokopenhagen
veber-
2014-12-30
Bravo. Samo bih ja tome dodao i cijepljenje, koje je različito po stupnju procijepljenosti u pojedinim državama.Gnječ wrote:Eroo wrote:Naravno, Gnječo, a ni to još ne znamo je li "slabiji" od delte.Gnječ wrote:
jedino ako se ne desi rekombinacija delta i omikrona.
Kako se to uopće utvrđuje?
pratiš odnos broja zaraženih i broj umrlih. kako je istovremeno u điru i delta i omikron neznamo od kojeg su soja zaraženi umrli ali svakako je očit ogroman porast broja zaraženih od kada je omikron ugledao svijet. ali delta je još tu.
Trenutno pratim situacijuu Italiji i UK, jer se kod njih dosta dobro prati dinamika epidemije.
Možda si primijetio da modeliranja epidemioloških događaja skoro pa ne vidimo više.
To je velika opasnost za zdravstveni sustav, jer niti približno ne znaju što ih očekuje u bližoj budućnosti...
Bez modeliranja se ne mogu projektirati potrebni kapaciteti...
2016-07-22
Mogu ti ono šta pišem staviti na link,, samo ne znam čemu ti treba ?Noor wrote:pa ti laprdas i namjestasEroo wrote:PS:
Laprdanje o epidemiji bez ikakvih brojeva i argumenata je samo laprdanje
i ništa više od toga.
Stavljaj linkove!!!
Probaj i ti raditi svoje analize pa ćemo malo teba sjeckati.
Naravno, za tavo što je potrebno imati neke vještine.
Kritizirat zna svatko. Svatko ima svoje mišljenje kao i d*pe, tako kažu.
No, to nije dovoljno za raspravu ovoga tipa...
2016-07-22
Eroo wrote:Bravo. Samo bih ja tome dodao i cijepljenje, koje je različito po stupnju procijepljenosti u pojedinim državama.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Naravno, Gnječo, a ni to još ne znamo je li "slabiji" od delte.
Kako se to uopće utvrđuje?
pratiš odnos broja zaraženih i broj umrlih. kako je istovremeno u điru i delta i omikron neznamo od kojeg su soja zaraženi umrli ali svakako je očit ogroman porast broja zaraženih od kada je omikron ugledao svijet. ali delta je još tu.
Trenutno pratim situacijuu Italiji i UK, jer se kod njih dosta dobro prati dinamika epidemije.
Možda si primijetio da modeliranja epidemioloških događaja skoro pa ne vidimo više.
To je velika opasnost za zdravstveni sustav, jer niti približno ne znaju što ih očekuje u bližoj budućnosti...
Bez modeliranja se ne mogu projektirati potrebni kapaciteti...
ne treba cijepljenje. oni koji žele igrati ruski rulet sa ovim biološkim oružjem neka izvole ali nikakve prisile ni zakoni ni ucjene.
pa jebote 100.000 amerikanaca umre mjesečno od i zbog te tvoje takozvane vakcine. osiguravajuće kuće su već toliko popizdile jer im uskoro slijedi bankrot pa su sa tim brojevima izašli u javnost. znači 100.000 ih mjesečno u USA umre više nego prije dok vakcine nije bilo.
nice
Guest- Guest
ćumurčefure, 22:18 je a ti drobiš i dalje.
di su obitelj i frendovi?
nikaj?
nula bodova?
di su obitelj i frendovi?
nikaj?
nula bodova?
2014-12-30
Nažalost i to je moguće, ali moramo sve učiniti da do toga ne dođe.Slovoslagar wrote:Svašta je još moguće.Gnječ wrote:Slovoslagar wrote:Inače, obistinilo se nažalost moje predviđanje od pred nekih mjesec i pol dana.
Dakle, nije došlo do prirodnog prolaza i "istitravanja" ovog jesenskog četvrtog vala jer se spojio s petim valom, kojeg sada najvećim dijelom pogoni novi (i vrlo zarazan) soj virusa. Isto tako se obistinjuje i moja bojazan da će se sve ovo iskoristiti za još jaču hajku na necijepljene.
Jedino gdje sam, sreća Isusova, fulao u svojim prognozama je da je virus sada ipak slabiji od delte. Barem nešto.
I to je dobro jer će bolnički kapaciteti svakako biti potrebni za cijepljene u nadolazećim mjesecima i godinama ... naravno ne govorim o covidu.
Sve je dobro dok nam ne objave da je došla pi varijanta. Onda znamo da smo otišli u pičku materinu.
Znanost je jedina koja može riješiti ovaj rašomon.
2016-07-22
Eroo wrote:Nažalost i to je moguće, ali moramo sve učiniti da do toga ne dođe.Slovoslagar wrote:Svašta je još moguće.Gnječ wrote:
Sve je dobro dok nam ne objave da je došla pi varijanta. Onda znamo da smo otišli u pičku materinu.
Znanost je jedina koja može riješiti ovaj rašomon.
znanost je napravila ovaj rašomon od u laboratoriju umjetno iskemijanog virusa SARS CoV2 pa na dalje. ljudi koji su problem stvorili ne mogu taj problem i rješavati.
Guest- Guest
Problem je u tome što su ti idioti samom svojom glupošću i sljepilom postali egzistencijalna ugroza za mene/tebe/sve jer oni su gorivo koje održava na životu čitavo ovo ludilo. Mladi ljudi su počeli umirati zadnjih mjeseci s incidencijom bez presedana u novijoj mirnodopskoj povijesti, a najgore vjerojatno tek slijedi ... i budala mrtav 'ladan priča o obrani od pošasti.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
Ima tu još par asistenata, da sad ne nabrajamo.
Ali sve ovo je ujedno i jedan nevjerojatan sociološki i psihološki eksperiment.
Pokazuje se da ćeš uvijek i bez iznimke imati kolaboratore i sljedbenike bilo čega i bilo koga, ma koliko to nešto bilo suludo i štetno, ma koliko istaknuti znanstvenici upozoravali na opasnosti, ma koliko cenzura i manipulacija bila očita i službeni narativ šupalj. To je jednostavno tako.
Slovoslagar-
2021-04-25
Noor and AssadNaPodmornici like this post
Postoje brojevi, ali za one koji ih znaju čitati.newuser wrote:Ja sam prestao gledati brojeve, njima se manipulira olako. Kao dok su prikazivani umrli, stavljali su s dvije doze umrle u necjepljene. Sada kada je skoro sve umrlo cjepljeno nigdje brojeva vise... i takvih mali milijun situacija. Bolje da se zapitas sto govori tiha vecina znanstvenika i lijecnika a ne pozivati se i citirati psihoticne manijake.Eroo wrote:PS:
Laprdanje o epidemiji bez ikakvih brojeva i argumenata je samo laprdanje
i ništa više od toga.
Mogu ti dati najnoviju analizu smrtnosti po starosnim skupinama u Italiji
u ovisnosti od cijepljenja. Sve smrti su upisane u rubrike:
cijepljen s 1 dozom, s 2 doze, s booster dozom vs necijepljeni.
Na ovom linku dolje imaš sve rezultate u zadnjih 30 dana:
https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2021/report-vaccini-anti-covid-aggiornamento-vaccinazioni-italia/?ref=RHHD-T
2016-07-22
Vi još ne kužite da Ero igra simultanku s vama?
Dobro ... bute valjda za nekih još četrdesetak stranica postova.
Guest- Guest
Slovoslagar wrote:Problem je u tome što su ti idioti samom svojom glupošću i sljepilom postali egzistencijalna ugroza za mene/tebe/sve jer oni su gorivo koje održava na životu čitavo ovo ludilo. Mladi ljudi su počeli umirati zadnjih mjeseci s incidencijom bez presedana u novijoj mirnodopskoj povijesti, a najgore vjerojatno tek slijedi ... i budala mrtav 'ladan priča o obrani od pošasti.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
Pokazuje se da ćeš uvijek i bez iznimke imati kolaboratore i sljedbenike bilo čega i bilo koga, ma koliko to nešto bilo suludo i štetno, ma koliko istaknuti znanstvenici upozoravali na opasnosti, ma koliko cenzura i manipulacija bila očita i službeni narativ šupalj. To je jednostavno tako.
Do danas je u Hrvatskoj umrlo od covida 12,918 osoba
i višestruko veći broj s teškim posljedicama je preživjelo.
Nemojte menepitati ništa, pitajte vašega kolegu "jasambrend",
koji će vam PONOVO sve lijepo objasniti.
Poštovani kolega, od tebe sam očekivao zeru više empatije
prema tim ljudima.
Ne budi sebični idiot, kao taj kojemu se obraćaš.
Njegova izjava "Neka svi pocrkaju što se mene tiče" je znakovita
za njegovo psihično stanje.
2016-07-22
Ne igram simultanku, iako tako izgleda.Sovak wrote:Vi još ne kužite da Ero igra simultanku s vama?
Inače, može mi se, moja energija mi to dozvoljava...
2016-07-22
0.3 % umrlih u 2 godine od ukupnog broja stanovnika jedva da se može nazvati epidemijom...Eroo wrote:Slovoslagar wrote:Problem je u tome što su ti idioti samom svojom glupošću i sljepilom postali egzistencijalna ugroza za mene/tebe/sve jer oni su gorivo koje održava na životu čitavo ovo ludilo. Mladi ljudi su počeli umirati zadnjih mjeseci s incidencijom bez presedana u novijoj mirnodopskoj povijesti, a najgore vjerojatno tek slijedi ... i budala mrtav 'ladan priča o obrani od pošasti.AssadNaPodmornici wrote:kako nije , osoba koja želi tebe ubiti i druge, normalno i prirodno je da ti želiš njega eliminirati kao prijetnju.
Do danas je u Hrvatskoj umrlo od covida 12,918 osoba
i višestruko veći broj s teškim posljedicama je preživjelo.
Nemojte menepitati ništa, pitajte vašega kolegu "jasambrend",
koji će vam PONOVO sve lijepo objasniti.
Poštovani kolega, od tebe sam očekivao zeru više empatije
prema tim ljudima.
Ne budi sebični idiot, kao taj kojemu se obraćaš.
Njegova izjava "Neka svi pocrkaju što se mene tiče" je znakovita
za njegovo psihično stanje.
Izvanredan rezultat! Hvala struci...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
violator wrote:Ja bih htjela malo progovoriti i o primarnoj zdravstvenoj zastiti, odnosno obiteljskim lijecnicima koji su se u citavoj ovoj prici zastitili kao "licki medvjedi" i odgovornost za vlastite pacijente prebacili na Hitnu sluzbu.
Naime, posljednjih sam dana, zbog incidenta s vlastitom lijecnicom, odnosno njenom nazi-sestrom koja je odbila moj poziv proslijediti lijecnici (a bio je ozbiljne naravi) pod izlikom "ima se puuuno posla", izlika koju uredno telefonski dostavlja u svakoj prilici (i kad nemaju posla! Provjereno!), dakle nakon tog posljednjeg odbijanja, pocela sam propitkivati mnoge poznanike o tretmanu njihovih obiteljskih lijecnika i dosla do porazavajuceg zakljucka da je prica gotovo pa identicna.
Nasi vrli obiteljski lijecnici maksimalno iskoristavaju datu pandemijsku situaciju i tad kad nemaju nikakvog posla, kad nema valova, vec je "bonaca", prebacuju susrete s pacijentima na telefone i mailove, s time da ih je telefonski tesko dobiti, a na mailove uopce ne odgovaraju promptno! Kad se situacija s pacijentom pogorsa zbog njihove neodgovornosti, pacijenta salju na Hitnu ili specijalistima!
Pa se, konacno, moram upitati koji q-rac ti obiteljski lijecnici rade, ako pacijenti ne mogu do njih ili, pak, dobiju dogovoren termin?! U sto im odlazi taj "silan posao" i vrijeme?! S druge strane, Hitna sluzba grca u poslu, lijecnici i med. osoblje ondje se max. trude i pokusavaju svakog zaprimiti, a sami vele da im je poznato bahato i neodgovorno ponasanje obiteljskih lijecnika!
No, bitno je, da u citavoj ovoj prici, u medijima ne spominju ovaj inertni dio zdravstvenog sustava, vec po dobrom starom obicaju imaju necijepise za paljenje pusta!
Mozemo tu pricu prosiriti dalje, razmotriti dalekosezne posljedice po pacijente i za pojavu odredjenih bolesti i smrti ne optuzivat' samo cjepivo, s jedne strane, ili one koji su odbili isto, s druge strane.
Hajdemo malo o tome.
Mislija sam da je samo ova moja ludača takva... Ne, nisu naci sestre u pitanju, nego se pozivaju na čudan protokol naručivanja na kojem inzistiraju sami liječnici,( na svoje oči se uvjerio) i postavljanja pitanja preko maila, istinabog odgovore ti isti dan ili ugovoriš termin za pregled, ali na direktnu telefonsku komunikaciju možeš zaboraviti s doktorom jer je nedostupan u terminu javljanja na pozive, a kasnije sestra uopće ne smije ni proslijediti neko pitanje, a kamoli te prespojiti...
darth_vader-
2014-04-17
Sovak wrote:Vi još ne kužite da Ero igra simultanku s vama?
Kužimo. To je njemu trening, netko plete džempere u pemziji, a on vježba kako sa dvije lijeve tipkovnice odgovarat na uvrede..
To je odličan fitness za aktivnost neurona dvije polutke mozga.
Mogao bi nam se zahvaliti što ga održavamo živahnim.
Guest- Guest
Usput pred par dana sretnem suseda stanuje sto metri od mene.
Velim mu - gde si je sused?
Veli popušil koronu i ni bilo baš dobro, ali ga sad jebe ''postcovid'' ... sad već fila drugu turu antibiotika zbog upale pljučic koje se nikak ne mre rešiti.
Pa kam ideš ak si tak bolestan?
Veli na ribičiju malo zraka uzeti (čitaj - baba mu huda 16 gradi).
Ha dobro ... .
Veli popušil koronu i ni bilo baš dobro, ali ga sad jebe ''postcovid'' ... sad već fila drugu turu antibiotika zbog upale pljučic koje se nikak ne mre rešiti.
Ha dobro ... .
Guest- Guest
Glupkakurac wrote:violator wrote:Ja bih htjela malo progovoriti i o primarnoj zdravstvenoj zastiti, odnosno obiteljskim lijecnicima koji su se u citavoj ovoj prici zastitili kao "licki medvjedi" i odgovornost za vlastite pacijente prebacili na Hitnu sluzbu.
Naime, posljednjih sam dana, zbog incidenta s vlastitom lijecnicom, odnosno njenom nazi-sestrom koja je odbila moj poziv proslijediti lijecnici (a bio je ozbiljne naravi) pod izlikom "ima se puuuno posla", izlika koju uredno telefonski dostavlja u svakoj prilici (i kad nemaju posla! Provjereno!), dakle nakon tog posljednjeg odbijanja, pocela sam propitkivati mnoge poznanike o tretmanu njihovih obiteljskih lijecnika i dosla do porazavajuceg zakljucka da je prica gotovo pa identicna.
Nasi vrli obiteljski lijecnici maksimalno iskoristavaju datu pandemijsku situaciju i tad kad nemaju nikakvog posla, kad nema valova, vec je "bonaca", prebacuju susrete s pacijentima na telefone i mailove, s time da ih je telefonski tesko dobiti, a na mailove uopce ne odgovaraju promptno! Kad se situacija s pacijentom pogorsa zbog njihove neodgovornosti, pacijenta salju na Hitnu ili specijalistima!
Pa se, konacno, moram upitati koji q-rac ti obiteljski lijecnici rade, ako pacijenti ne mogu do njih ili, pak, dobiju dogovoren termin?! U sto im odlazi taj "silan posao" i vrijeme?! S druge strane, Hitna sluzba grca u poslu, lijecnici i med. osoblje ondje se max. trude i pokusavaju svakog zaprimiti, a sami vele da im je poznato bahato i neodgovorno ponasanje obiteljskih lijecnika!
No, bitno je, da u citavoj ovoj prici, u medijima ne spominju ovaj inertni dio zdravstvenog sustava, vec po dobrom starom obicaju imaju necijepise za paljenje pusta!
Mozemo tu pricu prosiriti dalje, razmotriti dalekosezne posljedice po pacijente i za pojavu odredjenih bolesti i smrti ne optuzivat' samo cjepivo, s jedne strane, ili one koji su odbili isto, s druge strane.
Hajdemo malo o tome.
Mislija sam da je samo ova moja ludača takva... Ne, nisu naci sestre u pitanju, nego se pozivaju na čudan protokol naručivanja na kojem inzistiraju sami liječnici,( na svoje oči se uvjerio) i postavljanja pitanja preko maila, istinabog odgovore ti isti dan ili ugovoriš termin za pregled, ali na direktnu telefonsku komunikaciju možeš zaboraviti s doktorom jer je nedostupan u terminu javljanja na pozive, a kasnije sestra uopće ne smije ni proslijediti neko pitanje, a kamoli te prespojiti...
Znam da imaju posebnu situaciju sad, no stvarno ja mogu svoju doktoricu dobit u svako doba, uvijek mi se javi, kratko odgovori i kaže što treba.
Kad dođem k njoj čak me nagovori da obavim neke dodatne pretrage, za ne daj Bože, kaže ona svega ima otkad je korona. Tako da mislim da je dosta i do karaktera i predanosti samog doktora.
Ono što mi je bilo zanimljivo je da mi je rekla da ide cijepit po terenu, pa zato nije uvijek u ordinaciji.
Guest- Guest
Sovak wrote:Usput pred par dana sretnem suseda stanuje sto metri od mene.
Ha dobro ... .
Pa da, haha, malo na zrak, ne moš bit ni stalno doma, pogotovo ako je mrgud baba u pitanju.
Guest- Guest
Venus wrote:Glupkakurac wrote:violator wrote:Ja bih htjela malo progovoriti i o primarnoj zdravstvenoj zastiti, odnosno obiteljskim lijecnicima koji su se u citavoj ovoj prici zastitili kao "licki medvjedi" i odgovornost za vlastite pacijente prebacili na Hitnu sluzbu.
Hajdemo malo o tome.
Znam da imaju posebnu situaciju sad, no stvarno ja mogu svoju doktoricu dobit u svako doba, uvijek mi se javi, kratko odgovori i kaže što treba.
Kad dođem k njoj čak me nagovori da obavim neke dodatne pretrage, za ne daj Bože, kaže ona svega ima otkad je korona. Tako da mislim da je dosta i do karaktera i predanosti samog doktora.
Ono što mi je bilo zanimljivo je da mi je rekla da ide cijepit po terenu, pa zato nije uvijek u ordinaciji.
ma kakva posebna situacija u kurac. ovi liječnici i liječnice kod mene se prešetavaju sa čikarom kave u ruci po praznim hodnicima iz jedne ordinacije u drugu. vidio na svoje oči. za se naručiti moraš proći kroz glogovo trnje a za dobiti ih na telefon moram zvati po 60 i više puta iz dana u dan i onda možda ubodem. i onda kad ih dobijem sav razjaren bijesan krenem ih pičkarati a sestra mi veli: a šta hoćeš? pa vidiš da si nas dobio.
da, ali nakon 3-4 i više dana nonstop poziva. a u pizdu materinu
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje