ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Eroo 11/1/2022, 08:44

violator wrote:
Venus wrote:
violator wrote:

Citaj ono sto sam opisala i na sto je Brend odgovarao. Hvala, molim. Ti slobodno nosi kolace, preneseno ili doslovno.

Pročitala sam tvoj i Brendov opis i žao mi je da ste nezadovoljni. Kužim da ordinacije opće prakse izbjegavaju direktne kontakte sa pacijentima zbog covida, po direktivi.

Moj princip je jednostavan: ne svađam se po ordinacijama niti mislim dizat hajku na potplaćenu raju. Do svoje dr mogu, ako mi je hitno. 

Ako nemam povjerenja u dr, promijenim ordinaciju i bok. 

Ponudila bi ti kolače, al'bi ti se diga cukar.

Venus, jedno je ponasati se oprezno i izbjegavati nepotrebne kontakte uslijed divljanja virusa, ali posve je nesto drugo iskoristavati situaciju za vlastiti nerad. Dvije godine suosjecajno zanemarujem/o zdravstvene probleme, prihvacam/o odgodu pregleda, nejavljanja na tel., kasnjenja na odgovore mailom, pristajanja na termine koje lupaju jer... razlozi. No to je povjerenje potpuno izblijedilo onog trenutka kad sam se uvjerila da lazu, manipuliraju i izbjegavaju pruzati usluge vlastitim pacijentima. A to je trenutak kad ti sestra "place" na telefon po n-ti put kako imaju mnooogo posla, a ti iznerviran ponovnim odbijanjem, odes do te ambulante jer ti je izuzetno blizu i ugledas da nema nikog. Ni ispred, ni unutar cekaonice. A sestra i dr. sviraju da ne velim cime... Onda pocnes redovito provjeravati koliko cesto muljaju da su jaaako zauzete i ustanovis da je to vrlo cesto...

Pa razgovaras s ljudima drugih lijecnica i ispricaju ti njihove price..  pa razgovaras s med. osobljem na Hitnoj pa ti i oni vele koliko lijecnici opce medicine - ne rade, ne zbog direktive, vec zbog vlastite komocije pa onda puknes kad netko tvoj u bolovima ne moze do dr. jer opet "imaju posla". Mig-mig.

Kolaci su bili dvije godine. Sad je vrijeme za koprivu po dupetu. Ja uvijek mogu otici, ali kako time pomazem onima koji to ne mogu uciniti?

I nemoj mi s tom shemom brizni su, potplaceni, a vi neandertalci, zivina jer cu ti te kolace razmazat' po licu.

Možeš pročitat još jednom ono  pismo liječnika iz vovid bolnice u Izoli.
Sveje rekao o  ne/empatiji do onih  koji nisu cijepljeni, a dođu se liječiti u njegov covid-odjel.
Koji  kurac uopće koriste medicinu?  Koji kurac  misle  da imaju pravo neodgovorno  širiti zarazu?
I liječnici su krvavi ispod  kože, imaju svojeo  bitelji;  djecu,  mamu i ćaću, dida  i baku...
I oniimaju pravo štititi svoje zdravlje i zdravlje  svojih ukućana, a kako?
Upitajte se kako je njima, koji se svaki dan susreću s  50% onih  koj  ne vjeruju  u struku?
Znam  da imaju spisak cijepljenih svojih pacijenata, a ostalisunecijepljeni.
Prestanite raspravljati o učinkovitosti cjepiva,jer nemate/nemamo to znanje.
30 gosina  samn  euspješno  "liječio" ulcus duodenum i na kraju sam ga ipak izliječiouspješno.
Vjerovao sam  da  znanost čini ono  što u određenom trenutku zna i može.
Istoi  tako vjerujem  daznanost  čini sve  što zna  imože i kad  je upitanju ova epidemija.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 11/1/2022, 08:48

ljubo1212 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:

Al mora se priznati da starina ima znanja i strpljenja.
mora se priznat da je neuk i glup.
ovdje je po partijskoj direktivi.
mora se priznati da ste opterećeni njime više nego temom,
toliko da mu se čoporativno tuče po obitelji, izravno mu se želi umiranje, 
najbolje je kad on nešto na to kaže, gnječo ga proziva za huškanje
pa neka već jednom krepa, pa nisam ja altruist niti humanitarac.
imao je svoje teme o REMIZI na koje nitko nije dolazio, kao što nitko ne dolazi na temu o Marsu.
yoda je otvorio temu da se normalno raspravlja, razmjenjuju podaci.
nakon kaj je odbaniran lik je ujebao temu do kraja.
uspio je da se cijeli forum okrene protiv njega.

glup je i zamoran, ali radi kaj je cijeli život radio.
podriva.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 11/1/2022, 08:52

violator wrote:
aben wrote:
violator wrote:

Venus, jedno je ponasati se oprezno i izbjegavati nepotrebne kontakte uslijed divljanja virusa, ali posve je nesto drugo iskoristavati situaciju za vlastiti nerad. Dvije godine suosjecajno zanemarujem/o zdravstvene probleme, prihvacam/o odgodu pregleda, nejavljanja na tel., kasnjenja na odgovore mailom, pristajanja na termine koje lupaju jer... razlozi. No to je povjerenje potpuno izblijedilo onog trenutka kad sam se uvjerila da lazu, manipuliraju i izbjegavaju pruzati usluge vlastitim pacijentima. A to je trenutak kad ti sestra "place" na telefon po n-ti put kako imaju mnooogo posla, a ti iznerviran ponovnim odbijanjem, odes do te ambulante jer ti je izuzetno blizu i ugledas da nema nikog. Ni ispred, ni unutar cekaonice. A sestra i dr. sviraju da ne velim cime... Onda pocnes redovito provjeravati koliko cesto muljaju da su jaaako zauzete i ustanovis da je to vrlo cesto...

Pa razgovaras s ljudima drugih lijecnica i ispricaju ti njihove price..  pa razgovaras s med. osobljem na Hitnoj pa ti i oni vele koliko lijecnici opce medicine - ne rade, ne zbog direktive, vec zbog vlastite komocije pa onda puknes kad netko tvoj u bolovima ne moze do dr. jer opet "imaju posla". Mig-mig.

Kolaci su bili dvije godine. Sad je vrijeme za koprivu po dupetu. Ja uvijek mogu otici, ali kako time pomazem onima koji to ne mogu uciniti?

I nemoj mi s tom shemom brizni su, potplaceni, a vi neandertalci, zivina jer cu ti te kolace razmazat' po licu.
Uhljebi ne rodu, ti podržavaš uhljebizam, ti si uzrok zoč ne moreš do doktora.

Ja i dalje podrzavam soc. osvijestenu drzavu sa socijalno osvijestenim ljudima. Problem je sto umjesto ljudi, imamo previse goblina poput tebe.
pa disperzija bogatstva je bit.
zato su zemlje srednje europe bogate sa sretnim ljudima.
amerika ima hrpu bogataša i još veću hrpu siromaha
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 11/1/2022, 08:52

mutava baštarda wrote:Down under... 

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Fivif610

Opet  bacaš kocku  s jednim brojem.
Uzmi  talijanske podatke   za posljednjih 30 dana (znaš gdje  su)  i  njih  komentiraj.
Imaj u mislima da će u jednom trenutku biti svi zaraženi 100%  fully cijepljeni.
A znaš zašto? Zato jer  će svi biti  fully cijepljeni,  a  necijepljeni neće ni  biti više.
Zar ovo stvarno ne  nerazumiješ? Ne mogu vjerovati.
Razumijem da se bojiš  cijepljenja, ali  ne mogu  razumjeti da   ovako preprostu
argumentaciju  ne  kužiš.

Last edited by Eroo on 11/1/2022, 08:54; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 11/1/2022, 08:54

veber wrote:
epikur37 wrote:
Sovak wrote:Vi još ne kužite da Ero igra simultanku s vama?

Dobro ... bute valjda za nekih još četrdesetak stranica postova.

tebe redovito razvoza, zako da...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 08:58

Venus wrote: Nije nikom lako u ovoj situaciji, ni lijecnicima ni pacijentima.

moguće, no problem je što je to liječnicima profesija, na poslu te nitko ne pita kakav ti je dan, kako se osjećaš i je li ti lako, očekuje se da budeš profesionalac. ako ne možeš biti profesionalac radi nekih svojih privatnih problema ne treba pacijent mijenjati ordinaciju nego liječnik promijeniti profesiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 11/1/2022, 08:58

epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:

tebe redovito razvoza, zako da...
baš me razvoza.
na konkretno pitanje ne odgovori.
po inteligenciji ste tu negdje.
da se na testu može ispod 80 vjerovatno bi vam i to uspjelo.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 08:59

Hektorović wrote:
Hektorović wrote:

Dakle narativ se potpuno mijenja.
znači 12000 nije umrlo od korone? jebeno, kaj će sad ero, srušio mu se svijet, koliko je 25% od 12000? da barem znam matematiku i tablice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/1/2022, 09:09

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/1/2022, 09:10

• Right now just 130 people dying from Covid every day in England at what is believed to be peak of Omicron

• Govt statisticians believe more than 400 influenza deaths per day at peak of last bad flu season in 2017/18

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 09:11

Eroo wrote:
Venus wrote:I umjesto da pričamo o tome kako da budemo zdraviji, mi pričamo o bolestima i razmatramo gantograme uz alkohol, a sustav nam prodaje brnjice i uvaljuje cjepivo kao uvjet da negdje uđemo.

I treba nam tako kad smo glupi i razjedinjeni.

Idem delat u truli kapitalizam, jer od trućanja mi slaba vajda.

Evo nama rješenja za epidemiju, započnimo  priču kako biti  zdraviji  umjesto što pričamo o koroni.
-Proleteri svih zemalja ujedinite  se!
-Dolje brnjice! 
-Doljeeee...
-Nećemo gantograme!
-Nećemoooo...

:D
pa naravno da to tebi smeta kad si svinja nepokretna debela s 3 pepeljare pune čikova i gajbom praznih boca vina dok sereš po forumu, "krećeš" se.
naravno da ti možeš preživjet samo uz "čudotvorne" lijekove....tebe doktori ne preziru, ti nisi teret.
ti si najobičnije smeće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/1/2022, 09:17

Eroo wrote:
violator wrote:
Venus wrote:

Pročitala sam tvoj i Brendov opis i žao mi je da ste nezadovoljni. Kužim da ordinacije opće prakse izbjegavaju direktne kontakte sa pacijentima zbog covida, po direktivi.

Moj princip je jednostavan: ne svađam se po ordinacijama niti mislim dizat hajku na potplaćenu raju. Do svoje dr mogu, ako mi je hitno. 

Ako nemam povjerenja u dr, promijenim ordinaciju i bok. 

Ponudila bi ti kolače, al'bi ti se diga cukar.

Sveje rekao o  ne/empatiji do onih  koji nisu cijepljeni, a dođu se liječiti u njegov covid-odjel.
Koji  kurac uopće koriste medicinu?  Koji kurac  misle  da imaju pravo neodgovorno  širiti zarazu?
I liječnici su krvavi ispod  kože, imaju svojeo  bitelji;  djecu,  mamu i ćaću, dida  i baku...
Upitajte se kako je njima, koji se svaki dan susreću s  50% onih  koj  ne vjeruju  u struku?
30 gosina  samn  euspješno  "liječio" ulcus duodenum i na kraju sam ga ipak izliječiouspješno.
Istoi  tako vjerujem  daznanost  čini sve  što zna  imože i kad  je upitanju ova epidemija.
opa, sad imamo i vovid bolnice :rasta

(tko čeka, dočeka!)

jel ti sad jasno koja si šuga šugava?!

Last edited by Noor on 11/1/2022, 09:17; edited 1 time in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/1/2022, 09:17

ebenica wrote:
Hektorović wrote:
Hektorović wrote:

Dakle narativ se potpuno mijenja.
znači 12000 nije umrlo od korone? jebeno, kaj će sad ero, srušio mu se svijet, koliko je 25% od 12000? da barem znam matematiku i tablice.
pa to govorim i cijelo vrijeme ova brojka od 12 000 je totalno netočna, i da je istinita, prikazalo bi se kroz višak mrtvih brutalno.. 

ispalo bi onda da bi u 2021 ukupan broj umrlih bio 75 000,  jer naravno par tisuća ljudi će umrijeti radi corona mjera, tipa neće ići na preglede protiv rakova ili od cijepiva itd.. i dodaš navodnih 12 000 ovih i dobio bi skok od 15 000..

trebalo bi gledati višak smrtnosti u skupini ljudi od 70,80godina i mogu se kladiti da bi višak smrtnosti bio takav.. 1/4 od ove "službene brojke". čime opet dolazimo do toga da je onda fatality corone u razini jače gripe..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 11/1/2022, 09:28

ebenica wrote:
Eroo wrote:
Venus wrote:I umjesto da pričamo o tome kako da budemo zdraviji, mi pričamo o bolestima i razmatramo gantograme uz alkohol, a sustav nam prodaje brnjice i uvaljuje cjepivo kao uvjet da negdje uđemo.

I treba nam tako kad smo glupi i razjedinjeni.

Idem delat u truli kapitalizam, jer od trućanja mi slaba vajda.

Evo nama rješenja za epidemiju, započnimo  priču kako biti  zdraviji  umjesto što pričamo o koroni.
-Proleteri svih zemalja ujedinite  se!
-Dolje brnjice! 
-Doljeeee...
-Nećemo gantograme!
-Nećemoooo...

:D
pa naravno da to tebi smeta kad si svinja nepokretna debela s 3 pepeljare pune čikova i gajbom praznih boca vina dok sereš po forumu, "krećeš" se.
naravno da ti možeš preživjet samo uz "čudotvorne" lijekove....tebe doktori ne preziru, ti nisi teret.
ti si najobičnije smeće.
za pušenje i alkohol ne treba uvesti sankcije.
samo za covid koji ima smrtnost manju od raka, srčanih ili moždanih udara.

bitno da je lik jedvah preživio ali i dalje cuga i puši.
okružen obitelji i frendovima
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 09:29

Deca ... mira si dajte .. Isus se pojavil u Melbournu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 09:35

Noor wrote:
Eroo wrote:
violator wrote:

opa, sad imamo i vovid bolnice :rasta

(tko čeka, dočeka!)

jel ti sad jasno koja si šuga šugava?!
cijeli taj post je k'o da ga je pisalo poremećeno dijete.
njegov covid odjel? doktori nemaju "svoj" covid odjel, države imaju, on je tamo zaposlenik...
svaki dan se susreću sa 50% onih koji ne vjeruju struci? pa to je za doktore normalno, barem 50% pacijenata ih laže o svojim životnim navikama:
ne doktore, nisam jeo masno od kad set mi preporučili da ne smijem, da mi šteti...ne doktore, nisam popio kap, čak ni nakon ručka, znam da mi je jetra sjebana malo...ne doktore, prestao sam pušit na vašu preporuku... koji kurac svi ti ljudi ne vjeruju struci nego se počaste s malo odojka, kupicom dvije vina ili kutijom pljugi? cigarete ubijaju i ljude oko tebe, ero degenerik je pobio 20 autobusa u svom pušačkom stažu...
u znanost se ne vjeruje, to nije religija, ili znaš da će ti pomoć ili znaš da neće, nema sredine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2022, 09:42

Eroo wrote: ali  ne mogu  razumjeti da   ovako preprostu
svaki dan hodam 3 km, točno onak kak ste mi rekli na whatsapp doktore..by erik degenerik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 11/1/2022, 09:49

ebenica wrote:
Venus wrote: Nije nikom lako u ovoj situaciji, ni lijecnicima ni pacijentima.

moguće, no problem je što je to liječnicima profesija, na poslu te nitko ne pita kakav ti je dan, kako se osjećaš i je li ti lako, očekuje se da budeš profesionalac. ako ne možeš biti profesionalac radi nekih svojih privatnih problema ne treba pacijent mijenjati ordinaciju nego liječnik promijeniti profesiju.
problem je što 'nikome nije lako u ovoj situaciji', je baš ono što ide u prilog zdravstvenim fašistima...
i njihovoj mantri o spasonosnom cjepivu naspram sebičnih idiota koji se ne žele cijepiti...
čak je postalo i poželjno da liječnici svoje pacijente nazivaju idiotima i ravnozemljašima...
stoga smatram da se činjenica što je liječnicima to profesija u ovoj situaciji ne primjenjuje...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 11/1/2022, 09:51

ebenica wrote:
Eroo wrote: ali  ne mogu  razumjeti da   ovako preprostu
svaki dan hodam 3 km, točno onak kak ste mi rekli na whatsapp doktore..by erik degenerik.
ja svaki dan popijem kavu. i to otprilike litru.
prodomo 
i zapalim cohibu ponekad.
i naločem se s marcom, ponekad.
i njegovim kumom koji je doktor.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by pokerjocker 11/1/2022, 10:00

28 stranica o eri, 2 o koroni  lol!
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 11/1/2022, 10:01

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Img_2670
Korona novosti i spoznaje - Page 45 Img_2671
Korona novosti i spoznaje - Page 45 Img_2672
Bosna i Rumunji za pola ili trećinu manje doza od nas.

S jedne strane potpuno je jasno da cijepivo ne pomaže spriječavanju širenja epidemije, štoviše pospješuje. Podaci iziz nekoliko zemalja ( UK, Danska, Ontario ) 
Korona novosti i spoznaje - Page 45 Fiv3tb10
Korona novosti i spoznaje - Page 45 Fidcyf12Korona novosti i spoznaje - Page 45 Fb_im148pokazuju da je veća šansa da ćeš se zaraziti ako si cijepljen. UU Danskoj je još gore, tamo su najveći kandidati za uloviti zarazu radno sposobno stanovništvo koje je primilo tri doze.
A opet svi se rado igraju na Ništa nas ne smije iznenaditi i mijenjaju mantru u to da cijepivo štiti od hospitalizacije. 
Korona novosti i spoznaje - Page 45 Fivif611
Sad se postavlja pitanje, jesu li lagali za ovo ili nisu znali? 
Ja tipujem za prvo...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics