Korona novosti i spoznaje
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
a, gle ima staru babu, naravno da je nadrkan.michaellcmacha wrote:Pa i ne sikiram se, jedino me pomalo razočarava spoznaja koliko su pojedini ljudi spremni, radi evo konkretno u ovoj situaciji imaginarne i ničim zajamčene sigurnosti, zagorčati ili sudjelovati na svaki mogući način u zagorčavanju života ljudima koji ne misle kao oni... I to ide do te mjere da je nemoguće izbjeći sukob, danas ovaj verbalni, a sutra moguće i fizički ili čak i ubojiti...violator wrote:Ne sekiraj se, Miha, zbog njegovih rijeci. Kuze ljudi sve.. Opusti se, mirne snove zelim.
Kad samo pogledamo hodogram svih spinova raznoraznih glasnogovornika, stožeraških zvijezda granda od zagreba do canberre pa preko tihog do washingtona i onda opet vamo k nama, to je neviđeno sprdanje sa zdravim razumom, i što je najgore to se sprdanje više niti ne skriva, odnosno ne pakuje u celofan... Nego onako sirovo, što bi rekao onaj francuski pipilizac, jasno i glasno objašnjava kako je upravo cilj zajebavati običnog čovjeka dok god se ne pokloni i ne postupi po nalogu...
da se ja probudim uz nju zval bi murju da mi se kostur pojavio u krevetu.
ali, miha, puknut će. danas, sutra za godinu.
idemo prema vrlikom ratu.
samo što će naša djeca stradat.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
samim svojim upitima dala si sebi odgovor.violator wrote:Ostat cu budna, da, ali citat cu nesto daleko zanimljivije, sad kad utrnem forum.
Jesi li procitao sve cetiri? Znas li, konacno, odakle potjece Shrike i tko ga je stvorio? Cini mi se da se sjecam...
Sto se djevojke s Merlinovom bolescu tice, ona je, zapravo, Moneta. I suradjuje s njime.
Uglavnom, nisu mi lose ni ove druge dvije, ali ta prica s Enejom podsjeca me na Aliju, Paulovu sestru, kao i na Leta II i Ghanimu, njegovu djecu.
tko bi po tebi bio shrike, a hodočasnik je ;)
arakis je totalno druga tema.
različiti svjetovi
Last edited by veber on 7/1/2022, 06:40; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
n_razbojnik wrote:Esi se otriznija?Glupkakurac wrote:Mislim da su na ovom topicu gole sise bile daleko najmanji problem od svih... Jebote, ajmo barem svi malo glumiti da smo odrasli.
Ovdje čovjek jedino i može i pisati pijan, a da se ne osjeća previše čudno, jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
abraham likes this post
2014-04-14
je, tak i ero u pl četiti s bocom zaključi da je vrijema za spavanje.Glupkakurac wrote:n_razbojnik wrote:Esi se otriznija?Glupkakurac wrote:Mislim da su na ovom topicu gole sise bile daleko najmanji problem od svih... Jebote, ajmo barem svi malo glumiti da smo odrasli.
Ovdje čovjek jedino i može i pisati pijan, a da se ne osjeća previše čudno, jebi ga...
"bocom" "kvalitetnog" vina
garant iz spara ona bag in box za 35kn.
veber-
2014-12-30
Nova epizoda.U borbi protiv izmisljene pandemije. Muhahahahaaaaaaaaa Uskoro u kinu blizu vas.....
2014-04-14
Umisto Kineski virus, tribalo bi pandemiju nazvati pandemijom trulog Zapada pošto zemlje trećeg svijeta nemaju pojma o čemu se radi, a zbog zdravstvenog sustava koji se bazira na vračevima i pijavicama trebali su prvi stradati, a u Bergamu zadnji.abraham wrote:Nova epizoda.U borbi protiv izmisljene pandemije. Muhahahahaaaaaaaaa Uskoro u kinu blizu vas.....
Stvari postaju jasnije, struka dobro radi posao, samo pitanje je za čiji račun.
violator wrote:Eroo wrote:.
A sad ću ti reći ono šta mi nije bilo niti na kraj pameti, tek da vidiš štaje bila pozadina moje ponude:
Reći ću ti cijene takvih projekata koje sam radio u SLO nakon potresa.
Donijeli su tabelu po kojima ih je država plaćala:cijena je bila 8-12€ po bruto metru kvadratnom skupa svih tlorisa zajedno, plus potkrovlje sa 50% površine. Sam možeš izračunati o kakvom mom prilogu bi se radilo tebi osobno.
I sad ono najvažnije: ako si izračunao kvadraturu i pomnožio scijenom kvadrata to bi bio moj doprinos tebi, kao nekome koga osobno ne poznajem. I na kraju, vjerojatno te zanima kako? Pa eto, vlasnik sam firme kaoja se bavi s sa specijalnim radovima - teoretski i praktično.
Za izvršene izračune i nacrte (moje) bi dobio papire kao da si ih osobno platio...Ovo nikad ne bih smio napisati javno.
Evo ti jos jedna rijec izBosne: pizdek!
Ma jesi li ti to njemu pred svima izvukao cjenik svojih usluga!? Kao, gledajte cega sam se htio odreci, ja dobrocinitelj, a on meni ondje pise da sam konjina iz pripizdine i ljigavac!
Eeee da, sad si pokazao da to nije tako.
Brizni oni kojima ti pomazes . Taj se skriveni ugovor placa kao demonima raskrizja. :)
Bitno da mu je Venus kriva samo zato jer se sjećam što je tada pisao.
Iako je mene teško iznenaditi, ovaj rasplet me fakat blago iznenadio.
Guest- Guest
Glupkakurac wrote:n_razbojnik wrote:Esi se otriznija?Glupkakurac wrote:Mislim da su na ovom topicu gole sise bile daleko najmanji problem od svih... Jebote, ajmo barem svi malo glumiti da smo odrasli.
Kad ti spamaš, pijan ili trijezan, mislim da ti nitko ne prigovara, bar moje oko to nije ubralo.
Drugo, ovo je tako mali forum i smijemo valjda malo biti opušteniji..ili ipak ne? Jel vama netko na nogometu prigovara?
A treće, ako ti se da bacit oko na prošlu i pretrošlu godinu "Da rezimiramo" i "Da rezimiramo vol2", može se vidjeti da pomaka nema, tablice, tablice i analiza tablica...te povremeno fajtanje, folklor jel..
Sve je isto ko i laniiiii...hej...
Guest- Guest
Venus wrote:Glupkakurac wrote:n_razbojnik wrote:
Esi se otriznija?
Kad ti spamaš, pijan ili trijezan, mislim da ti nitko ne prigovara, bar moje oko to nije ubralo.
Drugo, ovo je tako mali forum i smijemo valjda malo biti opušteniji..ili ipak ne? Jel vama netko na nogometu prigovara?
A treće, ako ti se da bacit oko na prošlu i pretrošlu godinu "Da rezimiramo" i "Da rezimiramo vol2", može se vidjeti da pomaka nema, tablice, tablice i analiza tablica...te povremeno fajtanje, folklor jel..
Ja ne spamam, od kud ti to? Mislio sam na Vebera recimo...
darth_vader-
2014-04-17
I svih nas želi istući, malo sam čak i zabrinut...zove te na vupi i zašamara, jebeš i to onda što plati svoj dio računa kao pravi pedantni Nijemac...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:I svih nas želi istući, malo sam čak i zabrinut...zove te na vupi i zašamara, jebeš i to onda što plati svoj dio računa kao pravi pedantni Nijemac...
Sve dok ne nagazi na gnječa....a onda nastaje vatromet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Glupkakurac wrote:Venus wrote:Glupkakurac wrote:
hahah...pazi šta si reko..
Veber i Ero su već klasika, recimo ko muž i žena koji se svakodnevno zlostavljaju u dugogodišnjem braku iz kojeg ne žele izić jer im je vrijeđanje jedna vrsta zamjene za sudoku i kukičanje.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:I svih nas želi istući, malo sam čak i zabrinut...zove te na vupi i zašamara, jebeš i to onda što plati svoj dio računa kao pravi pedantni Nijemac...
Nova tv otkupila navodno, već prava... : )
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:I svih nas želi istući, malo sam čak i zabrinut...zove te na vupi i zašamara, jebeš i to onda što plati svoj dio računa kao pravi pedantni Nijemac...
Nova tv otkupila navodno, već prava... : )
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Plavušo, ako smije primijetiti, ovo je tema s novostima o epidemiji i ne za zabavu.Venus wrote:Glupkakurac wrote:n_razbojnik wrote:
Esi se otriznija?
Imaš gore i dolje, kao i tamo, masu tema za tebe, napr. onu o kukičanju ili o kućnim i inim ljubimcima, pa se preseli.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
tak izgleda život u dugogodišnjem braku? fak :/Venus wrote:recimo ko muž i žena koji se svakodnevno zlostavljaju u dugogodišnjem braku
Guest- Guest
..volin i ja tebe.ebenica wrote:ne smiješ, jebote.Eroo wrote: ako smije primijetiti
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
moram te ispravitiVenus wrote:Glupkakurac wrote:n_razbojnik wrote:
Esi se otriznija?
nije napisao "rezimiramo"
nego je imao REMIZU
lingvist
veber-
2014-12-30
veber ti je više ko pčelica.Venus wrote:Glupkakurac wrote:Venus wrote:
hahah...pazi šta si reko..
Veber i Ero su već klasika, recimo ko muž i žena koji se svakodnevno zlostavljaju u dugogodišnjem braku iz kojeg ne žele izić jer im je vrijeđanje jedna vrsta zamjene za sudoku i kukičanje.
od svih
samo sam s majkom naše djece ostao u prisnim odnosima.
čak sam ju utrpal u gepek da je s nama na "skijanju".
s drugom nemam neke odnose jer je u NY ali kada ovo ludilo prođe bumo otišli da si upoznaju polusestru.
ove druge su tu da ne drkam.
ružno zvuči ali tako je.
postoji strast i onda mi dojade.
nisam svetac ko safet.
veber-
2014-12-30
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje