Korona novosti i spoznaje
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
zar se toliko bojiš smrti?Eroo wrote:Sve si u pravu, veber.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Bolje da zavrsi, zbog svega. Otislo je predaleko a ne zelim nikome 6-7 doza s ovim s*anjem.AssadNaPodmornici wrote:iskreno skoro mi je žao što će sa Omnijem sve završiti uskoro, šteta što malo ne potraje dalje, pa da se luđaci cijepe sa 5-6-7 doza i budu i dalje dobijali prehladu..newuser wrote:A dobro, nadajmo se da cemo se svi Omikrinizirati i zavrsit s ovim sranjem do proljeca.epikur37 wrote:
Zaštitio sam se koliko današnja medicina omogućuje. Bilo bi mi glupo da fasujem i najebem, a mogao sam se cijepiti.
S porastom cijepljene populacije jasno da će se pojavljivati više slučajeva zaraze i cijepljenih ljudi.
Kaj god pratimo dalje, omikron je blaža varijanta ali moguće da na veći broj zaraženih opet napravi sranje...
Ako je Loso u pravu i ovo sto su primili ce ih dobro uyebati sto bi se trebalo pokazati kroz par godina.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ničeg se ja ne bojim, smrt je u prirodi redovna pojava među svim živim bićima.
Razumni ljudi se ne boje smrti, oni je prihvaćaju kao Božji dar i kao put u život vječni.
Inače, u pravu si za sve što si dosada napisao. To ti svi priznaju, pa čak i Yoda.
Razumni ljudi se ne boje smrti, oni je prihvaćaju kao Božji dar i kao put u život vječni.
Inače, u pravu si za sve što si dosada napisao. To ti svi priznaju, pa čak i Yoda.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
..inače dosta ljudi je već sada sjebano ..newuser wrote:Bolje da zavrsi, zbog svega. Otislo je predaleko a ne zelim nikome 6-7 doza s ovim s*anjem.AssadNaPodmornici wrote:iskreno skoro mi je žao što će sa Omnijem sve završiti uskoro, šteta što malo ne potraje dalje, pa da se luđaci cijepe sa 5-6-7 doza i budu i dalje dobijali prehladu..newuser wrote:
A dobro, nadajmo se da cemo se svi Omikrinizirati i zavrsit s ovim sranjem do proljeca.
Ako je Loso u pravu i ovo sto su primili ce ih dobro uyebati sto bi se trebalo pokazati kroz par godina.
ja sam definitivno odlučio cijepivo neću pod nikakvu cijenu.. aj da imam 70godina, vjerojatno bi se cijepio jer tada korona te lako ubije.. a nećeš ionakok dugo živjeti pa te nema šta cijepivo sjebati,..
međutim cijepiti mlađe od 40godina.. horor.. u cijeloj RH gotovo niti jedna zdrava osoba mlađa od 40godina nije umrla OD korone.. možda u cijeloj državi nemaš takvih koje možeš nabrojati na prste jedne ruke(zdrava osoba)
sa druge strane cijepivo ih je pokosilo već pun kurac , i još više osakatilo.. naravno da se kroz medije skriva, ali imate i kod nas dosta osmrtnica "iznenada umrla majka troje djece od 33godine" "iznenada umro nogometaš na terenu itd".. a ono svi cijepljeni..
vi ateisti ćete gorjeti u pakluEroo wrote:Ničeg se ja ne bojim, smrt je u prirodi redovna pojava među svim živim bićima.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
I ti si sve u pravu.newuser wrote:Bolje da zavrsi, zbog svega. Otislo je predaleko a ne zelim nikome 6-7 doza s ovim s*anjem.AssadNaPodmornici wrote:iskreno skoro mi je žao što će sa Omnijem sve završiti uskoro, šteta što malo ne potraje dalje, pa da se luđaci cijepe sa 5-6-7 doza i budu i dalje dobijali prehladu..newuser wrote:
A dobro, nadajmo se da cemo se svi Omikrinizirati i zavrsit s ovim sranjem do proljeca.
2016-07-22
Evo još jednoga koji je također sve u pravu.AssadNaPodmornici wrote:vi ateisti ćete gorjeti u pakluEroo wrote:Ničeg se ja ne bojim, smrt je u prirodi redovna pojava među svim živim bićima.
2016-07-22
znači ne znaš staviti file u mailEroo wrote:Ma dobro, završili smo, a sad se konačno skini...veber wrote:kada već gnojiš daj i meni nacrte da ih "propustim" kroz Catia-aEroo wrote:
Pitao me za savjet i odgovorio sam kako sam napisao.
Imam sve e-mail-e komunikacije, pa ako je Miha za to mogu ih i objaviti.
Ako je imalo čovjeka ovo će i potvrditi.
Nego, kakve to veze ima s tobom ili s bilo kime ovdje? Što će vam to?
Zamisli, cijelu priču je pokrenula Venus, čini mi se...
kada već skiddamo gaće.
daj mi na pp
u bilo kojem formatu.
kada već pljujemo.
safete
safete
ličiš mi na jelena, s malo parožaka.
kojeg ne želim upucat.
vidim ga u optici, ali si mislim .
neka stari još poživi.
a, opet nije humano naganjat živinu.
u dualizmu sam.
veber-
2014-12-30
Sada cekaju da netko padne necjepljen da ga mogu na naslovnice staviti i naglasiti da je necjepljen.AssadNaPodmornici wrote:..inače dosta ljudi je već sada sjebano ..newuser wrote:Bolje da zavrsi, zbog svega. Otislo je predaleko a ne zelim nikome 6-7 doza s ovim s*anjem.AssadNaPodmornici wrote:
iskreno skoro mi je žao što će sa Omnijem sve završiti uskoro, šteta što malo ne potraje dalje, pa da se luđaci cijepe sa 5-6-7 doza i budu i dalje dobijali prehladu..
ja sam definitivno odlučio cijepivo neću pod nikakvu cijenu.. aj da imam 70godina, vjerojatno bi se cijepio jer tada korona te lako ubije.. a nećeš ionakok dugo živjeti pa te nema šta cijepivo sjebati,..
međutim cijepiti mlađe od 40godina.. horor.. u cijeloj RH gotovo niti jedna zdrava osoba mlađa od 40godina nije umrla OD korone.. možda u cijeloj državi nemaš takvih koje možeš nabrojati na prste jedne ruke(zdrava osoba)
sa druge strane cijepivo ih je pokosilo već pun kurac , i još više osakatilo.. naravno da se kroz medije skriva, ali imate i kod nas dosta osmrtnica "iznenada umrla majka troje djece od 33godine" "iznenada umro nogometaš na terenu itd".. a ono svi cijepljeni..
2015-09-09
Ja mislim da jesam, u biti ne ja nego znanstvenici koje pratim i od kojih crpim informacije. Ja ne zelim da budu u pravu pogotovo sto se tice nekih crnih scenarija u buducnosti ali je vrlo lako moguce.Eroo wrote:I ti si sve u pravu.newuser wrote:Bolje da zavrsi, zbog svega. Otislo je predaleko a ne zelim nikome 6-7 doza s ovim s*anjem.AssadNaPodmornici wrote:
iskreno skoro mi je žao što će sa Omnijem sve završiti uskoro, šteta što malo ne potraje dalje, pa da se luđaci cijepe sa 5-6-7 doza i budu i dalje dobijali prehladu..
A sada idemo se i mi ignorirati najbolje je tako.
2015-09-09
Ne znam, aj nam svima tu reci te interne detalje, imaš moju privoluEroo wrote:Tko bi smo pokušao najvjerojatnije bi mu slomio ruku na tri dijela, plus par rebara.michaellcmacha wrote:Pa kad nisi normalan i ustraješ u toj svojoj nenormalnosti... Nikakav problem da gledaš svoja posla, čak i da iskažeš svoj stav o potrebitosti cijepljenja, ali toliko onanirati, vrijeđati, nametati, obvezivati, prijetiti neizravno pozivajući na državnu prisilu... Pa lijepo sam ti rekao da si sretan što tipkamo, u reali bi popio pepeljaru... U najboljem slučaju...Eroo wrote:
Konjino jedna ljigava. Znaš tidobro zašto sam ovo rekao.
Kao što sam ti već rekao, konj si ljigavi, bez i trunke karaktera. Znaš zašto ti ovo kažem.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
O čemu pričaš ti kakve analize, kakve ponude... Poslao sam ti neke slike kuće i oštećenja na kući i to si prokomentirao i rekao mi da po tvom kuća djeluje sigurno i tu sam ti se zahvalio i tu smo završili... Kakve ponude kakve pičke materine... Pa da je što od toga bilo ja bih valjda dijagrama sa tim upoznao...Eroo wrote:Imao si kompletnu moju ponudu, bez ikakve naknade...statičku i seizmičku analizu,plus kompletne nacte za snaciju,michaellcmacha wrote:Pa nije mi ništa posebno on pomagao, a i da je to nije bitno ukoliko se ponaša ovako kako se ponaša...Venus wrote:
Rekao si mu ovo jer si mu možda pomogao tijekom potresa?
Ako si napravio nešto dobro, time se hvalisao pa ga povrijedio i ponizio, time si poništio dobro koje si napravio i ne duguje ti biti odan.
Ako sam ovo dobro rekonstruirala, ne možeš ti niže ni da hoćeš, Jugoslave.
Pomogli su mi drugi ljudi od njih neki potpuno različitog stava od mene po pitanju cijepljenja i njihovu pomoć iznimno cijenim, ali bez obzira na tu pomoć nikom od njih ne bih dozvolio niti odobravao kad bi pozivali da država ili zdravstvene vlasti vrše prisilu prema meni u sklopu ove korona kampanje. To jedno s drugim nema veze
bez ikakve naknade, bezobrazniče jedan.
Ni ono šta si dobio se nigdje ne dobije gratis, iako mi je unaprijed bilo jasno s kim imam posla.
2015-08-08
Tako je pitao ssm te za savjet, i u to nisu bile uključene nikakve ponude ne znam čega i što si navodio... Konkretno dijagram je na licu mjesta skenirao sve što je iziskivalo hitnu sanaciju i učvršćenje prvenstveno krovišta i naknadno temelja i on je to sve mogu reći bez puno pretjerivanja u najvećoj mjeri i odradio, svi oko njega su/smo bili za dodaj pridrži i prinesi...Eroo wrote:Pitao me za savjet i odgovorio sam kako sam napisao.T. wrote:Koji će ku*ac nekome tko je preko noći ostao bez ičega statičke i seizmičke analize?pokerjocker wrote:
je. lik je krajnje nezahvalan. u najmanju ruku mogao se iz zahvalnosti cijepiti barem jednom dozom. ako su nacrti bili izvedbeni, a ne samo idejni, onda dve doze.
Treba mu hrana, voda, odjeća, obuća, prekrivači, materijal, gorivo, a ne njegove je*ene analize i proračuni...
Ponovit ću to što si ti meni savjet dao ti se zahvaljujem, ali to što zazivaš da me netko ili nekog mog iči bilo kog silom podvrgava nekakvoj terapiji za koju se od početka znalo da meće dati pozitivan učinak... E tu ti ne samo da nisam zahvalan nego te smatram za mene i ostale i opasnim i neprijateljem... I tu je za mene kraj priče..
2015-08-08
Nemaš nikakvu dokumentaciju nego par slika kuće odnosno oštećenja na istoj... Naravno da nisam ostao bez svega, meni je sve Ma Ra i Mih, a oni su živi i zdravi, evo ove dvije godine nisu zašmrcali...Eroo wrote:T. wrote:Koji će ku*ac nekome tko je preko noći ostao bez ičega statičke i seizmičke analize?pokerjocker wrote:
je. lik je krajnje nezahvalan. u najmanju ruku mogao se iz zahvalnosti cijepiti barem jednom dozom. ako su nacrti bili izvedbeni, a ne samo idejni, onda dve doze.
Treba mu hrana, voda, odjeća, obuća, prekrivači, materijal, gorivo, a ne njegove je*ene analize i proračuni...
Neću reći da lažeš, ali da si zlonamjeran...pa blizu si toga.
Imam svu njegovu foto dokumentaciju, tako da...
Ostao je bez uobičajenog mira, ali ne i bez svega, čovječe.
2015-08-08
Eto na...michaellcmacha wrote:O čemu pričaš ti kakve analize, kakve ponude... Poslao sam ti neke slike kuće i oštećenja na kući i to si prokomentirao i rekao mi da po tvom kuća djeluje sigurno i tu sam ti se zahvalio i tu smo završili... Kakve ponude kakve pičke materine... Pa da je što od toga bilo ja bih valjda dijagrama sa tim upoznao...Eroo wrote:Imao si kompletnu moju ponudu, bez ikakve naknade...statičku i seizmičku analizu,plus kompletne nacte za snaciju,michaellcmacha wrote:
Pa nije mi ništa posebno on pomagao, a i da je to nije bitno ukoliko se ponaša ovako kako se ponaša...
Pomogli su mi drugi ljudi od njih neki potpuno različitog stava od mene po pitanju cijepljenja i njihovu pomoć iznimno cijenim, ali bez obzira na tu pomoć nikom od njih ne bih dozvolio niti odobravao kad bi pozivali da država ili zdravstvene vlasti vrše prisilu prema meni u sklopu ove korona kampanje. To jedno s drugim nema veze
Ni ono šta si dobio se nigdje ne dobije gratis, iako mi je unaprijed bilo jasno s kim imam posla.
2014-04-15
I što se tiče ovog foruma ja svratim na pol sata, kako kad u koje doba... Poneku odreagiram, pošaljem nekim frendovima pokoju poruku i to je to... Nikog nisam nagovarao niti da se cijepi niti da se ne cijepi... U reali se družim i sa cijepljenima i sa necijepljenima, razmjenjujemo informacije koje smatramo bitnima kako ne bi jedni drugima učinili kakvu štetu... Evo npr Mih i cura mu D su slavili novu godinu u splitu, vratili se i ja sam se par dana malo distancirao (oni u kući ja u kontejneru) ali ih i razvozim i sve ako što treba... Tak da...
2015-08-08
n_razbojnik likes this post
Pa ne mogu vjerovati što on izvodi... Još će ispasti da mi je slao ekipu iz slovenije i da su njegovi obavili sanaciju oštećenja a ja nezazvalnik ga napadam... Za ne vjerovati...n_razbojnik wrote:Eto na...michaellcmacha wrote:O čemu pričaš ti kakve analize, kakve ponude... Poslao sam ti neke slike kuće i oštećenja na kući i to si prokomentirao i rekao mi da po tvom kuća djeluje sigurno i tu sam ti se zahvalio i tu smo završili... Kakve ponude kakve pičke materine... Pa da je što od toga bilo ja bih valjda dijagrama sa tim upoznao...Eroo wrote:
Imao si kompletnu moju ponudu, bez ikakve naknade...statičku i seizmičku analizu,plus kompletne nacte za snaciju,
2015-08-08
Ludnica...michaellcmacha wrote:Tako je pitao ssm te za savjet, i u to nisu bile uključene nikakve ponude ne znam čega i što si navodio... Konkretno dijagram je na licu mjesta skenirao sve što je iziskivalo hitnu sanaciju i učvršćenje prvenstveno krovišta i naknadno temelja i on je to sve mogu reći bez puno pretjerivanja u najvećoj mjeri i odradio, svi oko njega su/smo bili za dodaj pridrži i prinesi...Eroo wrote:Pitao me za savjet i odgovorio sam kako sam napisao.T. wrote:
Koji će ku*ac nekome tko je preko noći ostao bez ičega statičke i seizmičke analize?
Ponovit ću to što si ti meni savjet dao ti se zahvaljujem, ali to što zazivaš da me netko ili nekog mog iči bilo kog silom podvrgava nekakvoj terapiji za koju se od početka znalo da meće dati pozitivan učinak... E tu ti ne samo da nisam zahvalan nego te smatram za mene i ostale i opasnim i neprijateljem... I tu je za mene kraj priče..
2016-07-22
A tek ovo...nemam riječi.michaellcmacha wrote:O čemu pričaš ti kakve analize, kakve ponude... Poslao sam ti neke slike kuće i oštećenja na kući i to si prokomentirao i rekao mi da po tvom kuća djeluje sigurno i tu sam ti se zahvalio i tu smo završili... Kakve ponude kakve pičke materine... Pa da je što od toga bilo ja bih valjda dijagrama sa tim upoznao...Eroo wrote:Imao si kompletnu moju ponudu, bez ikakve naknade...statičku i seizmičku analizu,plus kompletne nacte za snaciju,michaellcmacha wrote:
Pa nije mi ništa posebno on pomagao, a i da je to nije bitno ukoliko se ponaša ovako kako se ponaša...
I ti si u pravu.
2016-07-22
Back to topic...
Trenutni rezultati samo pokažu kakvo je stanje na današnjidan.
Pravaslikase može dobiti samopromatranjem baremnatjednom nivou!
Trenutni rezultati samo pokažu kakvo je stanje na današnjidan.
Pravaslikase može dobiti samopromatranjem baremnatjednom nivou!
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 2 of 50