Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
vlasnika zemljišta, ma tu nešto ne štima kako se komšija upisao u zk? znači da je otvorio zasebno zk tijelo, osim toga imaju elaborat, po mom mišljenu tu treba posebni ispravni psotupak, samo što Marcel tvrdi da nije uspisana zgrada u koju se navodno upisao komšija hahaha ali mi nije jasno da se kupuje vanknjižno vlasništvo nad nekretninom pa nije ovo Kuršumlija za vrijeme II srpskog ustanka, osim toga banka nema šanse da daje kredu za vanknjižno osim kao su neke Kovanice, Zarke a to je ubistvo, kako god Marcele nešto tu ne štima hehehehkic wrote:a i kog će tužit ako je novogradnja, ma jebu ga-asilovski wrote:joj po Polsovniku više se ne može preko knjige položenih ugovora upisati samo tužbomkic wrote:daj jel imaš zk ul, to mora bit knjiga položenih ugovora, sad i mene zanima šta je to-
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a još ga i ti skurcaj ma mora otić u sud i lijepo uvid napravit-
treba otići do komšije, pokupiti papire, poslati papire, otići do zk-a pitai ljubazno debile sa kintom ili rakijom, to mora riješiti nije to zajebancijakic wrote:a još ga i ti skurcaj ma mora otić u sud i lijepo uvid napravit-
Kermit-
2014-04-17
pa ja se slažem da ne treba to odlagati, samo veći problem će dobit-
asilovski wrote:vlasnika zemljišta, ma tu nešto ne štima kako se komšija upisao u zk? znači da je otvorio zasebno zk tijelo, osim toga imaju elaborat, po mom mišljenu tu treba posebni ispravni psotupak, samo što Marcel tvrdi da nije uspisana zgrada u koju se navodno upisao komšija hahaha ali mi nije jasno da se kupuje vanknjižno vlasništvo nad nekretninom pa nije ovo Kuršumlija za vrijeme II srpskog ustanka, osim toga banka nema šanse da daje kredu za vanknjižno osim kao su neke Kovanice, Zarke a to je ubistvo, kako god Marcele nešto tu ne štima hehehehkic wrote:a i kog će tužit ako je novogradnja, ma jebu ga-asilovski wrote:joj po Polsovniku više se ne može preko knjige položenih ugovora upisati samo tužbomkic wrote:daj jel imaš zk ul, to mora bit knjiga položenih ugovora, sad i mene zanima šta je to-
ne ja nisam ni stavio hipoteku na to, stavio sam na nešto drugo jer sam stan kupio puno prije nego je prva lopata zabijena, jebiga zadnja 4 stana su prodana u 45 minuta ukupno... onda nisi mogo kupiti novogradnju već sagrađenu. Jer bi se sve prodalo prije gradnje. A ovo je bilo za ono vrijeme vrlo povoljno. Ma papiri od zgrade su čisti, problem je gruntovnica. Jer je zgrada prošla tehnički i preuzeta normalno i dobila sve certifikate i papire. Samo što što netko kaže katastar i gruntovnica imaju vezu preko poljskog telefona iz vremena SSSR-a
asilovski wrote:vlasnika zemljišta, ma tu nešto ne štima kako se komšija upisao u zk? znači da je otvorio zasebno zk tijelo, osim toga imaju elaborat, po mom mišljenu tu treba posebni ispravni psotupak, samo što Marcel tvrdi da nije uspisana zgrada u koju se navodno upisao komšija hahaha ali mi nije jasno da se kupuje vanknjižno vlasništvo nad nekretninom pa nije ovo Kuršumlija za vrijeme II srpskog ustanka, osim toga banka nema šanse da daje kredu za vanknjižno osim kao su neke Kovanice, Zarke a to je ubistvo, kako god Marcele nešto tu ne štima hehehehkic wrote:a i kog će tužit ako je novogradnja, ma jebu ga-asilovski wrote:joj po Polsovniku više se ne može preko knjige položenih ugovora upisati samo tužbomkic wrote:daj jel imaš zk ul, to mora bit knjiga položenih ugovora, sad i mene zanima šta je to-
dobro ja sam se raspitivao prije par godina a susjed mi je pred jedno godinu dana rekao da se upisao, možda su u međuvremenu skužili da postoji zgrada jebemu... ono kad im treba deset godina
Similar topics
» Švaljek: Odbila sam ponudu Mosta da postanem hrvatska premijerka!
» Karlovačka škola uvela uniforme-treba li ih uvesti i drugdje?
» Ovo je karta poreza na kupnju. Hrvatska je najgora u EU
» Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
» Poljski premijer opleo po Hrvatskoj zbog uvodjenja eura:'Hrvatska je primjer zasto necemo uvesti euro.'
» Karlovačka škola uvela uniforme-treba li ih uvesti i drugdje?
» Ovo je karta poreza na kupnju. Hrvatska je najgora u EU
» Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
» Poljski premijer opleo po Hrvatskoj zbog uvodjenja eura:'Hrvatska je primjer zasto necemo uvesti euro.'
Page 6 of 6