Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-na-americkoj-crnoj-listi-hoce-li-mu-i-hrvatska-uvesti-sankcije/944894.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
dzango wrote:Pitajte Trampa.
hehe dobar :)
Inače dodo je najveći državnik trenutno u cijeloj regiji..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pošteno govoreći, i nije mu neka konkurencija.epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
Neznam al i nezanima me jer sam mislio da su mu i zabranili kretanje al nisu nego samo zamrzavanje imovine u SAD.
Konta sam da ce mu blokirat putovanje pa bi bila baza kako bi onim svojim privatnim avionom preko Hr pa bi mi to bila zanimljiva tema za zahebanciju al pošto nisu ovaj dio oko imovine me nezanima tj nije mi uopce interesantan.
Konta sam da ce mu blokirat putovanje pa bi bila baza kako bi onim svojim privatnim avionom preko Hr pa bi mi to bila zanimljiva tema za zahebanciju al pošto nisu ovaj dio oko imovine me nezanima tj nije mi uopce interesantan.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
....mislim da hoce...u inat trumpu ako ovaj odluci suprotno..mislim tako ce plenki odluciti
2015-09-08
vucko, odlicno
vi njemu sankcije on hrvatskoj blokadu
toliko si nadrkan, to je nesto strasno
Guest- Guest
...tko prijeti oruzano hrvatskoj...ima da ih nema...pizzon wrote:vucko, odlicno
2015-09-08
Nebitna tema ....i onako nema racuna niti radi transakcije preko Hr .....ocito da bi cak i da neuvedu ovako šta Amerika kontrolirala njegove transkacije u hr bankama tako da ....ti dođe na isto stavili mu ili ne te sankcije.
2014-04-11
dzango wrote:Pošteno govoreći, i nije mu neka konkurencija.epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
Takva je kakva je, jedino on je u stanju jasno iznijeti interese svog naroda pa i ako treba odbrustiti i odjebati odjednom i američkog tajnika za jugoistočnu europu i njegovu ambasadoricu, provesti referendum i ne micati ni milimetar iza crte već na njihove napade gurnuti nogom dalje u vrata.
Odlično graditi mrežu lobista u svijetu, biti u kontaktu s Putinom i postati njegov najjači igrač u regiji, pripremiti stavri za Trumpa, u Bihz osigurati koordinaciju s Hrvatima a u Srbiji postati čimbenik bez kog se ne može.
Kapa dolje, jačeg nema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Stara komunjara je bio "precednik opštine" Laktaši, osamdesetih... Ima barem jedan tajni račun u inozemstvu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...tko prijeti oruzano hrvatskoj...ima da ih nema...pizzon wrote:vucko, odlicno
nemoj fizicki da napadate srbe
ne rusite im kuce, domove i crkve
nema problema
Guest- Guest
Nebitna tema ....ionako Amerikanci samo narede i Hr odma blokira ko šta ima a sumnjam a transakcije i onako imaju pravo pratit i tu im necemo to zabranit tako da je cak i službeno stavljanje ovakvih sankcija njemu od strane Hr tehnicki nepotrebno.
2014-04-11
Hitan sastanak Vučića i Mogerini
Beta | 18. januar 2017. 15:20 | Komentara: 0Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas će u Davosu imati hitan sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini
remijer Srbije Aleksandar Vučić danas će u Davosu imati hitan sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini, prenela je Radio-televizija Srbije.
Očeuje se da teme razgovora budu vezane za najnovija dešavanja na relaciji Beograd-Priština, javio je izveštač RTS-a iz Davosa.
Sastanak nije bio planiran, već je jutros hitno ugovoren za 15.30 sati.
Vučić učestvuje na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, koji traje do 20. januara.
Guest- Guest
moramo nekako kazniti izrecene prijetnje..sto se qurtzite a poslije 'majke mi nisam ja'...moramo...jbg...treba kaznu posteno odraditipizzon wrote:vuksadinare wrote:...tko prijeti oruzano hrvatskoj...ima da ih nema...pizzon wrote:vucko, odlicno
nema problema
2015-09-08
vucko, vidi tamo, nemo nesto da vas nategnu )
Guest- Guest
tipisno kurvnskivuksadinare wrote:moramo nekako kazniti izrecene prijetnje..sto se qurtzite a poslije 'majke mi nisam ja'...moramo...jbg...treba kaznu posteno odraditipizzon wrote:vuksadinare wrote:...tko prijeti oruzano hrvatskoj...ima da ih nema...pizzon wrote:vucko, odlicno
nema problema
nas napadnite, mi se kurcimo
Guest- Guest
ne boj se...nece boljeti..navikli ste...ima vucko osjetljivu ruku...pizzon wrote:vucko, vidi tamo, nemo nesto da vas nategnu )
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska i Mađarska blokirale europske sankcije Dodiku
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
Page 1 of 5