Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
epikur37 wrote:Ero se bolje kuži u objašnjenja, ja samo prenosi stavove službene medicine i znanosti.
On će objašnjavati noćas kad se probudi.
Što je Ero po struci, molekularni biolog?
Guest- Guest
ebenica wrote:ako ti prijatelj dođe doma nekaj pomoć a ti mu naručiš pizzu po tebi ispada da ti je pizzerija došla odradit posao i to si platio.aben wrote:Čin plotiš ljude, više ni besplatno.Venus wrote:
Da im je zaista stalo da se virus iskorijeni testiranje bi bilo besplatno na razini cijele EU i angažirali bi dodatno i platili ljude
Jedini nočin besplatnog testiranja je da proglosiš ljude robovima, i da materijal ukradu negdi.
Guest- Guest
Fino.Venus wrote:aben wrote:Ne postoji besplatno testiranje
Hoćeš reći mi to ionako plaćamo, ok, i ne bi trebali onda plaćati dva put, da se korigiram.
Htjedoh reći da se na razini EU moglo napraviti tako da sve članice postupaju jednako.
Kad bi bar postojalo tijelo koje more odlučivati za celu evropu... Ah vi komunisti, nika ne ćete naučiti...
2014-04-16
Venus wrote:epikur37 wrote:Ero se bolje kuži u objašnjenja, ja samo prenosi stavove službene medicine i znanosti.
Ne, ne. Ero samo poznaje matmatiku.
Matematika, pak, nijece njihovo poznanstvo.
Guest- Guest
A ne, nego će mi besplatno doniti picuebenica wrote:ako ti prijatelj dođe doma nekaj pomoć a ti mu naručiš pizzu po tebi ispada da ti je pizzerija došla odradit posao i to si platio.aben wrote:Čin plotiš ljude, više ni besplatno.Venus wrote:
Da im je zaista stalo da se virus iskorijeni testiranje bi bilo besplatno na razini cijele EU i angažirali bi dodatno i platili ljude
Jedini nočin besplatnog testiranja je da proglosiš ljude robovima, i da materijal ukradu negdi.
2014-04-16
prijatelj ti je diošao doma promijenit puknutu cijev, naručio si mu pizzu, pizzerija ti je promijenila cijev jer je pizza vezana za prijatelja, šoldi su prešli iz jednog takujina u drugi, onaj tko je primio šolde je izvršitelj usluge i ista nije više besplatna, čak je i na cjeniku pizzerije: izmjena cijevi....jasno.aben wrote:A ne, nego će mi besplatno doniti picuebenica wrote:ako ti prijatelj dođe doma nekaj pomoć a ti mu naručiš pizzu po tebi ispada da ti je pizzerija došla odradit posao i to si platio.aben wrote:
Čin plotiš ljude, više ni besplatno.
Guest- Guest
Ja sam jasno naveo koji je mod u austriji...aben wrote:Ne postoji besplatno testiranje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Venus wrote:aben wrote:Čin plotiš ljude, više ni besplatno.Venus wrote:
hahah Ti ćeš bit super prvi stanovnik Marsa koji će biti potpuno slobodan.
Bude li im se pojavio na obzorju, Marsovci ce se odmah prihvatit' pisanja stihova:
Let us
talk more of how dark
the beginning of a day is...
Guest- Guest
ebenica wrote:prijatelj ti je diošao doma promijenit puknutu cijev, naručio si mu pizzu, pizzerija ti je promijenila cijev jer je pizza vezana za prijatelja, šoldi su prešli iz jednog takujina u drugi, onaj tko je primio šolde je izvršitelj usluge i ista nije više besplatna, čak je i na cjeniku pizzerije: izmjena cijevi....jasnoaben wrote:A ne, nego će mi besplatno doniti picuebenica wrote:
ako ti prijatelj dođe doma nekaj pomoć a ti mu naručiš pizzu po tebi ispada da ti je pizzerija došla odradit posao i to si platio.
Ča vi komunisti ne ćete sve iskonstruirati, geez:)
2014-04-16
Ero je habitusu konjina iz pripizdine, a struku je očito kao i Epikur formalizirao putem subvencija... Iz ruke u ruku...Venus wrote:epikur37 wrote:Ero se bolje kuži u objašnjenja, ja samo prenosi stavove službene medicine i znanosti.
2015-08-08
Je ali si reko besplatno, a to je nešto ča je privatniku uvika posebno teško čuti od 1.1 do 15.1.michaellcmacha wrote:Ja sam jasno naveo koji je mod u austriji...aben wrote:Ne postoji besplatno testiranje
2014-04-16
tebi se više sviđa kad te pederson džabe jebe u rektum već godinama i na usta ti izlaze sranja koliko ti ih je duboko nabio?aben wrote:ebenica wrote:prijatelj ti je diošao doma promijenit puknutu cijev, naručio si mu pizzu, pizzerija ti je promijenila cijev jer je pizza vezana za prijatelja, šoldi su prešli iz jednog takujina u drugi, onaj tko je primio šolde je izvršitelj usluge i ista nije više besplatna, čak je i na cjeniku pizzerije: izmjena cijevi....jasnoaben wrote:
A ne, nego će mi besplatno doniti picu
jel i ti plačeš k'o i on kad držiš govore o alfa mužjacima?
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:aben wrote:
hahah Ti ćeš bit super prvi stanovnik Marsa koji će biti potpuno slobodan.
Bude li im se pojavio na obzorju, Marsovci ce se odmah prihvatit' pisanja stihova:
Let us
talk more of how dark
the beginning of a day is...
Guest- Guest
ebenica wrote:tebi se više sviđa kad te pederson džabe jebe u rektum već godinama i na usta ti izlaze sranja koliko ti ih je duboko nabio?aben wrote:ebenica wrote:
prijatelj ti je diošao doma promijenit puknutu cijev, naručio si mu pizzu, pizzerija ti je promijenila cijev jer je pizza vezana za prijatelja, šoldi su prešli iz jednog takujina u drugi, onaj tko je primio šolde je izvršitelj usluge i ista nije više besplatna, čak je i na cjeniku pizzerije: izmjena cijevi....jasno
Ne, ne place, jer Denki je prepun spjevova o (o)snaz(e)nim muskarcima. :D
Last edited by violator on 6/1/2022, 09:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
aben wrote:Je ali si reko besplatno, a to je nešto ča je privatniku uvika posebno teško čuti od 1.1 do 15.1.michaellcmacha wrote:Ja sam jasno naveo koji je mod u austriji...aben wrote:Ne postoji besplatno testiranje
Guest- Guest
aben wrote:A ne, nego će mi besplatno doniti picuebenica wrote:ako ti prijatelj dođe doma nekaj pomoć a ti mu naručiš pizzu po tebi ispada da ti je pizzerija došla odradit posao i to si platio.aben wrote:
Neće ti ni prijatelj besplatno pomoć ko zna kako ćeš ti to plotit...mogućnosti su beskonačne
Guest- Guest
ebenica wrote:aben wrote:Je ali si reko besplatno, a to je nešto ča je privatniku uvika posebno teško čuti od 1.1 do 15.1.michaellcmacha wrote:
Ja sam jasno naveo koji je mod u austriji...
Koje razočaranje, bolje bi mu bilo da ovo nije objavio..
Guest- Guest
nije to jedino, čovjek plače redovito i to kad priča o individualcima, alfa mužjacima, zašto žene ne vole papke itd. plačipička najobičnija.Venus wrote:ebenica wrote:aben wrote:
Je ali si reko besplatno, a to je nešto ča je privatniku uvika posebno teško čuti od 1.1 do 15.1.
sindrom žrtve kod jakog alfa mužjaka i nekoga tko nije papak? jasno.
Guest- Guest
to je za suzama u očima i po tipkovnici, to su emotivni govori jakog muškarca svjesnog svoje pičkaste osobnosti.violator wrote:ebenica wrote:tebi se više sviđa kad te pederson džabe jebe u rektum već godinama i na usta ti izlaze sranja koliko ti ih je duboko nabio?aben wrote:
Ne, ne place, jer Denki je prepun spjevova o (o)snaz(e)nim muskarcima. :D
Guest- Guest
ebenica wrote:nije to jedino, čovjek plače redovito i to kad priča o individualcima, alfa mužjacima, zašto žene ne vole papke itd. plačipička najobičnija.Venus wrote:ebenica wrote:
sindrom žrtve kod jakog alfa mužjaka i nekoga tko nije papak? jasno.
Ma poznat mi je njegov opus, samo on tada i sada je drugačija priča.
Kako misli ikog "couchati" slomljen. Kad si slomljen, povučeš se na otok, kraj Zadra..
Guest- Guest
"austrijski građani imaju na raspolaganju od zdravstvenog sustava bez da cent izravno kod preuzimanja navedenog plate.."aben wrote:Je ali si reko besplatno, a to je nešto ča je privatniku uvika posebno teško čuti od 1.1 do 15.1.michaellcmacha wrote:Ja sam jasno naveo koji je mod u austriji...aben wrote:Ne postoji besplatno testiranje
Evo to sam naknadno napisao da ne bi bilo zabune oko "besplatnog"
2015-08-08
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje