Korona novosti i spoznaje
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
kraljicu niti ne koristi da dokaže svoju superiornost :Pviolator wrote:ebenica wrote:prvi slučaj kod trudnice a ovaj psiho ti poručio da poradiš na natalitetu...'oće te ubit. nije pitanje za test bilo bezze.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
To su ti geni sah-velemajstora! Deset je koraka ispred svih!
Guest- Guest
Nisam, za njega sam samo čuo na ovom forumu...T. wrote:Počeo si i bakiću izdavati naredbe što je on dužan uraditi...Eroo wrote:Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.Noor wrote:podatKi nisu od novinarčića, nego od Capakića
ne čeka novinarčić u bolnici kad dođe pacijent i ne šeće po odjelu kad pacijent umre, da bi znao njegov cjepni status
dakle, podatKi nisu od novinarčića
Angažirajte Bakića, on bi to znao uraditi...umjesto da skuplja lajkove na feeejzbuku.
To je on dužan uraditi, i ne samo on...možeš i ti, zašto ne?
Izgubio si se totalno...
Strah te je paralizirao...
Stvarno misliš da ćeš prevariti smrt?
Da, oni koji znaju nešto više dužni su to znanje i podijeliti s drugima. Besplatno.
Pa to i ja ovdje činim, ali đavlu korist...
PS: Jednom sam je već prevario, netom prije korone. Bio na respiratoru i evo me, smaram vas za vas deset.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
tli.Noor wrote:
kolko si ti razreda osnovne završio? 2 ili 4?
2016-07-22
smaram znači dosađujem. vasiona znači svemir...eto dalje je sve isto, sad znaš i srpski.Eroo wrote: smaram vas za vas deset.
Guest- Guest
Eroo wrote:tli.Noor wrote:
kolko si ti razreda osnovne završio? 2 ili 4?
..Direktore kad će biti plaća,
žena mi je ostala bez gaća.
Radio sam najviše od sviju,
sada iman najmanju penziju.
Koliko san popio konjaka,
mogao san kupit teretnjaka...
Guest- Guest
ebenica wrote:smaram znači dosađujem. vasiona znači svemir...eto dalje je sve isto, sad znaš i srpski.Eroo wrote: smaram vas za vas deset.
Sad će reć da je zaboravio a u samaram a zapravo smara.
Guest- Guest
zajebite su američke tipkovnice, nemaju sva slova i space ali imaju č,ć,š,đ,ž....Venus wrote:ebenica wrote:smaram znači dosađujem. vasiona znači svemir...eto dalje je sve isto, sad znaš i srpski.Eroo wrote: smaram vas za vas deset.
Guest- Guest
Eroo wrote:Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Gripu mogu fasati najprije kod liječnika, to se mi već dogodilo jednom.
Tamo navraćaju različiti ljudi, s različitim boleštinama...
Sad prakticiramo fotografiranje i komuniciranje s liječnicima preko moba.
Tako, tako. Jos ako imas kakvo atomsko skloniste u blizini .. reci ti svijetu "dovidjenja"! :)
Guest- Guest
Noor wrote:Eroo wrote:
Nisu ni u La Republica, to nije posao novinarčića...Tako se to ne radi.
Angažirajte Bakića, on bi to znao uraditi...umjesto da skuplja lajkove na feeejzbuku.
To je on dužan uraditi, i ne samo on...možeš i ti, zašto ne?
šta je ovo i tko je to objavio ...piše ti u naslovu linka
https://www.index.hr/vijesti/clanak/umrle-64-osobe-imamo-6246-novih-stozer-objavio-podatke/2320844.aspx
25.11.2021. 15:00
OD 64 PREMINULE OSOBE, 44 NISU BILE CIJEPLJENE
Kako je doznao Index, u posljednja 24 sata od covida ili s covidom-19 preminulo je 64 osoba, od kojih 44 nisu završile cijepljenje (gotovo 70 posto).
Od 16 najmlađih preminulih, u dobi od 50 do 69 godina, 15 nije bilo cijepljeno ni jednom dozom.
_________________________________________________________________________________________________
pitam te, zašto u objavama stožera više nema ovih crvenih podataka?
Ima podataka, ali lijene guzice ih ne obrađuju. Možda i ne znaju, šta znam...
Ev oti podatke koje dnevno objavljuje stožer...kao što rade i drugi stožeri po svijetu.
https://www.koronavirus.hr/816-novih-slucajeva-u-protekla-24-sata-utroseno-7-759-doza-cjepiva/35
https://twitter.com/koronavirus_hr?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Digni svoje lijeno dupe i skupi one podatke od HZJZ, tabeliraj ih, a ja ću ih obraditi.
Volonterski, naravno.
2016-07-22
ebenica wrote:zajebite su američke tipkovnice, nemaju sva slova i space ali imaju č,ć,š,đ,ž....Venus wrote:ebenica wrote:
smaram znači dosađujem. vasiona znači svemir...eto dalje je sve isto, sad znaš i srpski.
Pa poslao si mu upute, kao da mu pomogneš, nu te đavle na engleskom, misliš da on to razumi..on prevodi francuski samo beaujolais, sauvignon, chardonnay...
Guest- Guest
violator wrote:Eroo wrote:Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Tako, tako. Jos ako imas kakvo atomsko skloniste u blizini .. reci ti svijetu "dovidjenja"! :)
Guest- Guest
zaboravcio sam poslat i 5 stranica teksta da nauči jezik prijeVenus wrote:ebenica wrote:zajebite su američke tipkovnice, nemaju sva slova i space ali imaju č,ć,š,đ,ž....Venus wrote:
Pa poslao si mu upute, kao da mu pomogneš, nu te đavle na engleskom, misliš da on to razumi..on prevodi francuski samo beaujolais, sauvignon, chardonnay...
Guest- Guest
violator wrote:Eroo wrote:Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.violator wrote:Nisam bila u toku posljednjih dana. Zar su pacijenti osmislili i "patentirali" fluronu?
Plazi jezičinu doktoru na kameri i viče aaaa ne bi li mu ovaj ugledao crveno grlo preko moba..božempomozi, ovo nema ni dr. house.
Guest- Guest
a što nadodati na ovoEroo wrote:
Guest- Guest
Nije ba štako. Svaki dan ispraćam posjete....tako je vrijeme.
A uskoro(za koji dan) mi ide jedan privatni projekt
i tada ću imati manje vremena za ove užasno nezanimljive 2-minutne simultanke.
Zamisli da u šahu igraš na 10 ploča simultanku i svi protivnici povlače iste poteze.
Kad ih matiraš naljute se i povaljaju fugurice...
2016-07-22
Još jedan smajlić, glupane...ebenica wrote:a što nadodati na ovoEroo wrote:
2016-07-22
ebenica wrote:zaboravcio sam poslat i 5 stranica teksta da nauči jezik prijeVenus wrote:ebenica wrote:
zajebite su američke tipkovnice, nemaju sva slova i space ali imaju č,ć,š,đ,ž....
Jesi gustog teksta, bez tablica, bez formula...i ne može na žedno učit, nit na gladno pit.
Guest- Guest
pa dokle više ovo prevođenje hrvatskog na hrvatski?? shvatili smo, znaš jezike al udahni jebote :/Eroo wrote: uskoro(za koji dan)
Guest- Guest
Jbt ovaj jadni luđak je opet cijeli dan proveo svađajući se sa svima, tu pred kraj života tako gubiš vrijeme i širiš negativnu energiju
ebenica wrote:a što nadodati na ovoEroo wrote:
Kaj se sam cijepi? Cjepivo za po doma..živote
Guest- Guest
uvijek zaboravim kak se zovu ove tablice koje on voli..nešto na g..ganglije biće. pseudo.Venus wrote:ebenica wrote:zaboravcio sam poslat i 5 stranica teksta da nauči jezik prijeVenus wrote:
Jesi gustog teksta, bez tablica, bez formula...i ne može na žedno učit, nit na gladno pit.
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje