Korona novosti i spoznaje
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
newuser wrote:A to nije bilo lakoAssadNaPodmornici wrote:bogte nenad jarić lockenhauer znanje toga novinara srednje stručne spreme je u razini ludog ere. ono kada nemaš vlastitih argumenata, nego se pozivaš na novinara srednje stručne spreme koji je vezano za koronu isfalivao više nego ero
Meni je zanimljivo kako neki koji su do jučer pljuvali index sad piskaranja njegovih kvazinovinara (uglavnom po shemama spina sa raznih edukacija i konferencija kakve sam primjere i sam stavljao) uzimaju kao sveto pismo.
Last edited by Hektorović on 3/1/2022, 19:38; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor likes this post
newuser wrote:Ostati ces sam na braniku fasizma i segregacije.Eroo wrote:
Djeluješ mi kao glavni "svjedok" ( na pripremi za suđenje) kod psihijatra u mađarskom filmu filmu "Kuća socijalističkih strahova".
Psihijatar mu nabroji 5 stvari i traži da po redu ponovi isto. Naveo je samo ime zadnje stvari od 5.
Kao što vidiš iznad cijepljenih Talijana je 87.27% populacije, a necijepljenih - antifašista, samo 12.73%.
Malo vas je al' ste g. ...
Eroo- Posts : 78900
2016-07-22
pa daj mu ih ti onda vaxeru predozirani...Eroo wrote:Gnječo, ne izmotavaj se.Gnječ wrote:
izgubio je statiku i počeo se kolembat. trebamo mu ugraditi par fosni u glavu inače će mu se urušiti kompletna konstrukcija.
Dopuni one podatke gantograma o novozaraženim po dozama, kao šta si naveo.
Znam da ih nećeš dobiti od antivaksera, bolestan je to svijet, Gnječo moj. U'glavu.
ili ih nema? ne da Capak? a zašto ne da, što ti misliš?
slušaj čobane, to znači da je u samo deset godina od gripe samo u americi umrlo 500 000 ljudi a gripa postoji 100 godina i više...riječ empatijo o tome nisi zucnuo o svim tim autobusima umrlih.Eroo wrote:ebenica wrote:bokte iebo iesi retardiran :/Eroo wrote:.Protiv gripe se cijepimo svake godine,
jer je nakon "3 mjeseca nula bodova" zaštita.
ljudi koji se cijepe protiv gripe cijepe se svake godine zato što virus gripe mutira samim time svake godine se mijenja cijepivo.
i smrtonosnot gripe nije mala, već sam jednom bio stavio za tebe idiota al nisam znao da ti ne znaš engleski pa ću ti ja prevest: svake godine u americi u prosjeku umre između 25-50 000 ljudi od gripe! samo u americi, tak da malo razmisli kad napišeš: svelo se na razinu gripe, to su ogromne brojke empatijo.
https://www.cdc.gov/flu/about/burden/index.html
2020.-e je u USA od covida umrlo 370,711 a 2021.-e 476,697 osoba.
Kakva korist tebi od engleskog? Znaš lajat na engleskom, što li?
i veliš super je gripa pičkin dim je 25-50000 ljudi u jednoj zemlji, ti potpišeš odmah, empatijo
Guest- Guest
točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.Eroo wrote:Riziko za teška oboljenja kod necijepljenih je 12.1x veća, a smrtnost 5.1x veća.Venus wrote:
... ...
Čuli su me susjedi kako se grohotom smijem.
Nije bolest samo ono šta boli, ima i drugih koji izazivaju bezrazložni smijeh.
Guest- Guest
Bolime kurac, mislite vi o tome...Noor wrote:pa daj mu ih ti onda vaxeru predozirani...Eroo wrote:Gnječo, ne izmotavaj se.Gnječ wrote:
izgubio je statiku i počeo se kolembat. trebamo mu ugraditi par fosni u glavu inače će mu se urušiti kompletna konstrukcija.
Znam da ih nećeš dobiti od antivaksera, bolestan je to svijet, Gnječo moj. U'glavu.
2016-07-22
Hijeno čoporska, ti nisi u stanju pratiti moje komentare, kao ni ta od koje prepisuješ.ebenica wrote:točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.Eroo wrote:Riziko za teška oboljenja kod necijepljenih je 12.1x veća, a smrtnost 5.1x veća.Venus wrote:
... ...
Čuli su me susjedi kako se grohotom smijem.
Vi ne lažete, vi jednostavno ne razumijete, a to je nešto drugo.
2016-07-22
da bih pratio tvoje komentare trebao bih biti u stadiju retarda.Eroo wrote:Hijeno čoporska, ti nisi u stanju pratiti moje komentare, kao ni ta od koje prepisuješ.ebenica wrote:točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.Eroo wrote:
Riziko za teška oboljenja kod necijepljenih je 12.1x veća, a smrtnost 5.1x veća.
Guest- Guest
Eroo wrote:Hijeno čoporska, ti nisi u stanju pratiti moje komentare, kao ni ta od koje prepisuješ.ebenica wrote:točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.Eroo wrote:
Riziko za teška oboljenja kod necijepljenih je 12.1x veća, a smrtnost 5.1x veća.
..
Večeras je pravo zabavno!
Guest- Guest
Potpistću i kad se ova epidemija svede na 10x manju smrtnost nego kod gripe, neznalico.ebenica wrote:slušaj čobane, to znači da je u samo deset godina od gripe samo u americi umrlo 500 000 ljudi a gripa postoji 100 godina i više...riječ empatijo o tome nisi zucnuo o svim tim autobusima umrlih.Eroo wrote:ebenica wrote:
bokte iebo iesi retardiran :/
ljudi koji se cijepe protiv gripe cijepe se svake godine zato što virus gripe mutira samim time svake godine se mijenja cijepivo.
i smrtonosnot gripe nije mala, već sam jednom bio stavio za tebe idiota al nisam znao da ti ne znaš engleski pa ću ti ja prevest: svake godine u americi u prosjeku umre između 25-50 000 ljudi od gripe! samo u americi, tak da malo razmisli kad napišeš: svelo se na razinu gripe, to su ogromne brojke empatijo.
https://www.cdc.gov/flu/about/burden/index.html
i veliš super je gripa pičkin dim je 25-50000 ljudi u jednoj zemlji, ti potpišeš odmah, empatijo
Ljudi umiru i zbog drugih boleština, takva nam je sudbina po prirodi stvari. Neznalico.
2016-07-22
Eroo wrote:Bolime kurac, mislite vi o tome...Noor wrote:pa daj mu ih ti onda vaxeru predozirani...Eroo wrote:
Gnječo, ne izmotavaj se.
a što? više nije važan udio necijepljenih mežu novozaraženima i umrlima? kako to?
do nedavno ti je pjena išla na usta dok si baš te podatke ovdje prenosio od Capaka
i onaj notorni Šprajc je svako veče gnojio o brojkama necijepljenih, al sad je i on začepio svoju potkupljenu labrnju.
ne da Capak da se vidi koliko je cijepljenih oboljelo i koliko ih leži po bolnicama, na respiratorima, bit će da si zato i ti svoju zaklopio.
Last edited by Noor on 3/1/2022, 19:56; edited 1 time in total
n_razbojnik likes this post
ne zamjeri. to je poliglot, matematičar, epidemiolog, vinar, kralj prinčeva i princeza, cjepiša manijak.Venus wrote:Eroo wrote:Hijeno čoporska, ti nisi u stanju pratiti moje komentare, kao ni ta od koje prepisuješ.ebenica wrote:
točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.
..
Guest- Guest
Znao bih to i da nisi rekla, barem kad si ti u pitanju...Venus wrote:Eroo wrote:Hijeno čoporska, ti nisi u stanju pratiti moje komentare, kao ni ta od koje prepisuješ.ebenica wrote:
točno. ti, kao rijetko tko, stavljaš smajliće na smrti.
..
Pročitao sam odličnu knjigu od jednog američkog psihijatra, zato znam.
Smiješno, jelda?
2016-07-22
ma nemoj jebat. sherlock. ali jebeš te autobuse, jel tak, empatijo.Eroo wrote:Potpistću i kad se ova epidemija svede na 10x manju smrtnost nego kod gripe, neznalico.ebenica wrote:slušaj čobane, to znači da je u samo deset godina od gripe samo u americi umrlo 500 000 ljudi a gripa postoji 100 godina i više...riječ empatijo o tome nisi zucnuo o svim tim autobusima umrlih.Eroo wrote:
Ljudi umiru i zbog drugih boleština, takva nam je sudbina po prirodi stvari. Neznalico.
Guest- Guest
Eroo wrote:
:
da, ljudi obično čitaju o vlastitim bolestima, zato znaš.
smiješno će bit ako napišeš na kojem jeziku je knjiga napisana a da si je ti čitao.Eroo wrote:
Smiješno, jelda?
reci na engleskom, please.
Guest- Guest
Eroo wrote:Potpistću i kad se ova epidemija svede na 10x manju smrtnost nego kod gripe, neznalico.ebenica wrote:slušaj čobane, to znači da je u samo deset godina od gripe samo u americi umrlo 500 000 ljudi a gripa postoji 100 godina i više...riječ empatijo o tome nisi zucnuo o svim tim autobusima umrlih.Eroo wrote:
Da, umiru i zbog drugih bolesti. Evo ti službena statistika za 2020. HR.
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2021/10/Bilten_Umrli-_2020.pdf
Guest- Guest
Covid warning as new variant with '46 mutations' infects 12 in southern France
https://www.express.co.uk/news/science/1544075/covid-warning-new-variant-found-southern-france-b16402-cameroon-origin
nek netko prevede onom poliglotu
Last edited by Noor on 3/1/2022, 20:03; edited 1 time in total
super je ovo za covid-šifre za posebnu namjenu...vjerojatno jer su unutra trpali sve i svašta.Venus wrote:Eroo wrote:Potpistću i kad se ova epidemija svede na 10x manju smrtnost nego kod gripe, neznalico.ebenica wrote:
slušaj čobane, to znači da je u samo deset godina od gripe samo u americi umrlo 500 000 ljudi a gripa postoji 100 godina i više...riječ empatijo o tome nisi zucnuo o svim tim autobusima umrlih.
Da, umiru i zbog drugih bolesti. Evo ti službena statistika za 2020. HR.
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2021/10/Bilten_Umrli-_2020.pdf
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje