Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
mutava baštarda wrote:Bergamo je dokaz da su ljude ubijali namjernoEroo wrote:Prirodni imunitet je zakazao u provinci Bergamo, još na početku epidemije.mutava baštarda wrote:
Ne idu planovi kako su zacrtali pa se malo popuštaju uzde i nakon dvi godine ukinula se zabrana prirodnog imuniteta.
Tada im je u jednom mjesecu umrlo 60% ljudi od očekivanog broja na godišnjem nivou.
To bi za jednu Hrvatsku značilo kao da je u jednom mjesecu umrlo 31,000 ljudi.
Bi li to kao država i nacija izdržali?
Opet smaram napaćene forumaše, jer bi im bez PCT ulazak u kafiće mogli zabraniti.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Imaš neko logično objašnjenje zašto je toliko mrtvih baš u Bergamu i nigdje drugo?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Bergamo je dokaz da su ljude ubijali namjernoEroo wrote:
Prirodni imunitet je zakazao u provinci Bergamo, još na početku epidemije.
Tada im je u jednom mjesecu umrlo 60% ljudi od očekivanog broja na godišnjem nivou.
Opet smaram napaćene forumaše, jer bi im bez PCT ulazak u kafiće mogli zabraniti.
I dalje se podatci o broju tesko oboljelih ne azuriraju.
Za prvih nekoliko pozicija Europe: UK, Francuska, Rusija, Spanjolska, Njemacka
drze danima istu brojku.
U Francuskoj par dana zaredom umiralo po cca 200 ljudi dnevno , novozarazenih 200 000 dnevno
a broj tesko oboljelih uvijek isti:)
Gluposti.
drze danima istu brojku.
U Francuskoj par dana zaredom umiralo po cca 200 ljudi dnevno , novozarazenih 200 000 dnevno
Gluposti.
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda wrote:Imaš neko logično objašnjenje zašto je toliko mrtvih baš u Bergamu i nigdje drugo?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Bergamo je dokaz da su ljude ubijali namjerno
Ostali smo se sjetili kako su to radili stari gospari u 14. stoljeću u Dubrovniku:
-lockdown, karantena i higijena, plus vinski ocat...jedino što smo mi radije pili dobro vino.
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 18:09; edited 1 time in total
2016-07-22
nemaju imuniteta u Lombardijimutava baštarda wrote:Imaš neko logično objašnjenje zašto je toliko mrtvih baš u Bergamu i nigdje drugo?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Bergamo je dokaz da su ljude ubijali namjerno
2014-04-15
cijepljenje podržavam oduvijek i tako ću i daljeEroo wrote:
Kadbudete iznosili korektne podatke obećajem dsavas tada neću
više "smarati".
A tebi kažem da si i ti dužna podržavati korektne podatke i tako
podržavati cijepljenje kao jedini način (za sada) kako smanjiti smrtnost.
Posebno imajućiu vidu da je smrtnost u Hrvatskoj enormna, jedna od
najvećih u Europiisvijetu.
Za to snosiš svoj dio odgovornosti i ti.
ubrizgavanje otrova (kao i droga) NE PODRŽAVAM niti ću ubuduće.
koji dio ti nije jasan? jel ti razumiješ napisano ili si mentalni retard?
za što to točno ja snosim odgovornost? melješ idiotarije čim oči otvoriš, daj začepi više
ja odgovorna za mrtve? pa budaletino jedna ograničena i priglupa, ja sam svoj covid odbolovala doma 21 dan u izolaciji i nikoga dalje nisam zarazila
sada imam imunitet i covid jebeni pass koji ste vi kreteni izmislili i nametnuli ljudima kako bi ih podijelili i nitko me za njega nigdje još nije pitao. nitko i nigdje!
a za silne mrtve ste odgovorni ti i slični, jer ste zarazni bez simptoma i umjesto da gurate štapiće 3x tjedno u nosine, vi landrate okolo ko konjski trgovci po sajmovima i virus raznosite dalje
ti baš nemaš ni srama ni ponosa, lažovčino jedna
n_razbojnik and newuser like this post
Lauc:
Kada i The Guardian piše da lockdown radi više štete nego koristi, mislim da je došlo vrijeme da i naši lokalni promicatelji pandemijskog marketinga prestanu govoriti i razmišljati o "mjerama" kao načinu suočavanja s ovom pandemijom...
Isprika bi isto bila primjerena, no ne treba tražiti previše. Dovoljno je da nas samo konačno prestanu maltretirati s raznim "mjerama", zabranama, ucjenama i sl. Da su to svi napravili prije godinu dana, sada bi nam bilo puno, puno bolje.
Kada i The Guardian piše da lockdown radi više štete nego koristi, mislim da je došlo vrijeme da i naši lokalni promicatelji pandemijskog marketinga prestanu govoriti i razmišljati o "mjerama" kao načinu suočavanja s ovom pandemijom...
Isprika bi isto bila primjerena, no ne treba tražiti previše. Dovoljno je da nas samo konačno prestanu maltretirati s raznim "mjerama", zabranama, ucjenama i sl. Da su to svi napravili prije godinu dana, sada bi nam bilo puno, puno bolje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Lauc prepisuje s mojih forumskih poruka:)newuser wrote:Lauc:
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:Kod 5,900 umrlih zasigurno. Svi su umrli od covida, ili ti misliš da su izvršili suicid zbog straha?Gnječ wrote:Eroo wrote:
Prirodni imunitet je zakazao u provinci Bergamo, još na početku epidemije.
prirodni imunitet je ZAKAZAO
ludilo je novonormalno
Da nije imunitet zakazao umrlo bi ih prirodnim putem tek cca 885 kao i sve predhodne godine.
ovo je prestrašno..alo, level, pa ti ne razumiješ osnovne postulate epidemiologije, one o kojima bi ti i osnovnjaci mogli pričati
Ooooo, vidi ko nan je doša iz noćne smjene...Ovi tvoji iz krda su prave ljenčuge.Noor wrote:cijepljenje podržavam oduvijek i tako ću i daljeEroo wrote:
Kadbudete iznosili korektne podatke obećajem dsavas tada neću
više "smarati".
A tebi kažem da si i ti dužna podržavati korektne podatke i tako
podržavati cijepljenje kao jedini način (za sada) kako smanjiti smrtnost.
Posebno imajućiu vidu da je smrtnost u Hrvatskoj enormna, jedna od
najvećih u Europiisvijetu.
Za to snosiš svoj dio odgovornosti i ti.
ubrizgavanje otrova (kao i droga) NE PODRŽAVAM niti ću ubuduće.
koji dio ti nije jasan? jel ti razumiješ napisano ili si mentalni retard?
za što to točno ja snosim odgovornost? melješ idiotarije čim oči otvoriš, daj začepi više
ja odgovorna za mrtve? pa budaletino jedna ograničena i priglupa, ja sam svoj covid odbolovala doma 21 dan u izolaciji i nikoga dalje nisam zarazila
sada imam imunitet i covid jebeni pass koji ste vi kreteni izmislili i nametnuli ljudima kako bi ih podijelili i nitko me za njega nigdje još nije pitao. nitko i nigdje!
a za silne mrtve ste odgovorni ti i slični, jer ste zarazni bez simptoma i umjesto da gurate štapiće 3x tjedno u nosine, vi landrate okolo ko konjski trgovci po sajmovima i virus raznosite dalje
ti baš nemaš ni srama ni ponosa, lažovčino jedna
Dok ti ne dođeš ništa od njih, ne usude se me ni napadati...
Saće oni, samo da in mama spremi nešto za poist... deder stresi zvonima, da te čuju!
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 18:19; edited 1 time in total
2016-07-22
Samo nam ih ti objasni, slušamo te.Noor wrote:Eroo wrote:Kod 5,900 umrlih zasigurno. Svi su umrli od covida, ili ti misliš da su izvršili suicid zbog straha?Gnječ wrote:
prirodni imunitet je ZAKAZAO
ludilo je novonormalno
Da nije imunitet zakazao umrlo bi ih prirodnim putem tek cca 885 kao i sve predhodne godine.
ovo je prestrašno..alo, level, pa ti ne razumiješ osnovne postulate epidemiologije, one o kojima bi ti i osnovnjaci mogli pričati
2016-07-22
Preskočim sve komentare bez dokaza. Laprdanje me ne zanima.newuser wrote:Lauc:
2016-07-22
da bi netko stekao prirodni imunitet, bolest mora odbolovati, ok?Eroo wrote:Samo nam ih ti objasni, slušamo te.Noor wrote:Eroo wrote:
Kod 5,900 umrlih zasigurno. Svi su umrli od covida, ili ti misliš da su izvršili suicid zbog straha?
ako odboluje, stekao ga je, ako ga virus tijekom bolesti ubije, nema ni njega ni imuniteta
znači nije imunitet zakazao, nego se nije imao prilike ni razviti, jer je osoba umrla
jel to tako teško razumjeti?
aj sad sjedi i primi se čitanke.
Buhaahaa...Noor wrote:da bi netko stekao prirodni imunitet, bolest mora odbolovati, ok?Eroo wrote:Samo nam ih ti objasni, slušamo te.Noor wrote:
ako odboluje, stekao ga je, ako ga virus tijekom bolesti ubije, nema ni njega ni imuniteta
znači nije imunitet zakazao, nego se nije imao prilike ni razviti, jer je osoba umrla
jel to tako teško razumjeti?
aj sad sjedi i primi se čitanke.
Ajd sad primi se Bukvara pa nauči i velika slova. Koje isprazno laprdanje...
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 18:32; edited 1 time in total
2016-07-22
Ne treba previse ocekivati ali isprika forumskih kolega bi bila primjerena :)dijagram wrote:Lauc prepisuje s mojih forumskih poruka:)newuser wrote:Lauc:
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Ne treba previse ocekivati ali isprika forumskih kolega bi bila primjerena :)dijagram wrote:Lauc prepisuje s mojih forumskih poruka:)newuser wrote:Lauc:
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:
da bi netko stekao prirodni imunitet, bolest mora odbolovati, ok?
“Nature Communication i neki drugi radovi su pokazali da osobe koje su bili u kontaktu s inficiranima, imaju razvijen stanični imunitet.
To je podatak koji je dosad bio nepoznat. Nisu bili pozitivni ni na prisustvo protutijela ni antigenskog brzog teksta.
Kod puno ljudi, koji su imali dilemu zašto jedino oni u obitelji nisu dobili bolest, oni tumače da je jedan od glavnih razloga stanični imunitet”, rekao je profesor Primorac.
https://hr.n1info.com/vijesti/primorac-oni-koji-su-bile-u-kontaktu-s-oboljelima-imaju-stanicni-imunitet/
Guest- Guest
Mladi kolega, oko sokolovo, tvoja opservacija je sasma točna.dijagram wrote:I dalje se podatci o broju tesko oboljelih ne azuriraju.
drze danima istu brojku.
Gluposti.
Englezi, na primjer,kompletne dnevne rezultate objave na portalu BBC, alin e i na Worldometersu...
Ne znam kako je s ostalima, vjerojatno rade slično.
Pogledaj, na primjer, epidemiološki "uspješnu" BiH, oni do sada nikad nisu objavili podatke
koje spominješ. To je zato što im se u jednom centru takvi podatci uopće ne prikupljaju.
UK ima drugi problem...nije moguće iz svih biračkih okruga skupiti takve podatke do 17h.
Kladio bih se da isti problem imaju u Španjolskoj i Njemačkoj.
2016-07-22
Noor wrote:ja odgovorna za mrtve? pa budaletino jedna ograničena i priglupa, ja sam svoj covid odbolovala doma 21 dan u izolaciji i nikoga dalje nisam zarazila
Što je najparadoksalnije, u KB Dubrava možeš ući kad i koliko puta želiš, nitko te ništa ne pita.
A ako uđeš negativan, izaći ćeš pozitivan.
Trinity-
2014-04-17
Noor likes this post
Ne vidim problem doznati broj ljudi na respiratoru, to ne bi trebalo biti tesko.Eroo wrote:Mladi kolega, oko sokolovo, tvoja opservacija je sasma točna.dijagram wrote:I dalje se podatci o broju tesko oboljelih ne azuriraju.
drze danima istu brojku.
Gluposti.
Englezi, na primjer,kompletne dnevne rezultate objave na portalu BBC, alin e i na Worldometersu...
Ne znam kako je s ostalima, vjerojatno rade slično.
Pogledaj, na primjer, epidemiološki "uspješnu" BiH, oni do sada nikad nisu objavili podatke
koje spominješ. To je zato što im se u jednom centru takvi podatci uopće ne prikupljaju.
UK ima drugi problem...nije moguće iz svih biračkih okruga skupiti takve podatke do 17h.
Kladio bih se da isti problem imaju u Španjolskoj i Njemačkoj.
Otkud onda broj umrlih, novozarazenih, ukupno zarazenih, a nema ovog broja .
Sve ovo mijenjaju ali danima ne mijenjaju teskooboljele.
Naravno da sam primjetio u ovaj tjedan koliko se osvrcem na tablicu.
Veliik rast novoinficiranih morao bi logicno generirati nove teskooboljele.
Od 200 000 dnevno novoinficiranih bas nijedan teskooboljeli, naravno netocan podatak.
I onda vidim to danima zaledjeno.
dijagram-
2015-08-09
Bog vas jeba svih... Ločem ima četvrti dan za redom. Pušite kurac svi i korona. I pokušavam održati ljubavnicu zainteresiranom. Zar nema nikakvih drugih problema u svijetu?
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje