najveći rvacki znanstvenik vidoviti đikson
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: najveći rvacki znanstvenik vidoviti đikson
AssadNaPodmornici wrote:ma da svi vi znate puste te od 20 i 30 i 40godina koje je sastavilo , vidiš ja ne znam nikoga tih godina. eventualno par njih koji su imali simptome gripi, ono da ih je sastavilo max dva tjedna.Glupkakurac wrote:Sad mi je kolegu od dvadeset i koju sastavilo, čovik nogomet aktivno igra... Jedva hoda sad, kaže da u životu goru stvar nije doživio, mjesec dana na bolovanju...
ja sam u ljeto 2020 imao virozu(nije korona) koja me je sastavila početkom srpnja 2020, a posljedice sam osjećao iduća 3 jebena mjeseca. wow i gle čuda nije bila korona. i gle čuda nisam prestar itd.
Alo, e... Svi ti ljudi su na žalost pod zemljom. Zbog obične viroze. Otišli u par tjedana od infekcije. Družiš li se ti s ikime? Ja sam mislija da sam ja asocijalan. Ili misliš da su ih možda respiratorom ubili kao neki teoreričari. U par sati se dogodi takav kolaps u organizmu da osobi kojoj tobože nije ništa i misli da može disati, jednostavno otkažu organi uslijed akutnog respiratornog distresa... Mnogi koji su u bolnici, bez potpore kisika ne bi jednostavno preživjeli, ali no... Vjeruj u štogod hoćeš, ionako nema smisla rasprava...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-16
riba je zakurac.Glupkakurac wrote:Riba je zakon btw...smatram da je premalo jedem, a pojedem je barem deset puta više od prosjeka u državi. Meso mogu doslovno jednom tjedno i da mi ne fali previše...
jedeš kaj ti paše.
veber-
2014-12-30
veber wrote:riba je zakurac.Glupkakurac wrote:Riba je zakon btw...smatram da je premalo jedem, a pojedem je barem deset puta više od prosjeka u državi. Meso mogu doslovno jednom tjedno i da mi ne fali previše...
jedeš kaj ti paše.
Za vas Švabe su samo viršle...
darth_vader-
2014-04-16
kako bi gnječ natipkal.Glupkakurac wrote:veber wrote:riba je zakurac.Glupkakurac wrote:Riba je zakon btw...smatram da je premalo jedem, a pojedem je barem deset puta više od prosjeka u državi. Meso mogu doslovno jednom tjedno i da mi ne fali previše...
jedeš kaj ti paše.
Za vas Švabe su samo viršle...
napuši se kite.
češnjofke su zakon.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
veber-
2014-12-30
Glupkakurac wrote:marcellus wrote:šta je ovo, pagar ili zubatac?
e da i di nestala skuša iz jadrana, nema nigdje?
Orada...
A za skušu nisam siguran, ali brijem da većinu otkupi prerađivačka industrija ili imaju čak i neku šemu s izvozom, samo kod sitne plave ribe je to zajebano jer prebrzo počne ispuštati histamin...rijetko je na ribarnici, a ova u Konzumu je iz uvoza i baš se osjeti da je stara.
sve na ribarnici u zg je uvoz i u biti staro, a skupo, tako da je smrznuta riba bolji deal. Skuše nema nikad osim uvozne. Od jadranske ribe samo sardele i ono što je uzgoj, ostalo slabo
Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
2014-04-16
Lako vamin bodulima se švercati...
darth_vader-
2014-04-16
Glupkakurac wrote:Lako vamin bodulima se švercati...
Sve ča tribo znati ka se gre plotiti neki državni račun je da to gre epikuru u žep. Pa eto, ki to voli...
2014-04-16
darth_vader likes this post
epikur37 wrote:Skoro je bilo na relji, pa sam uzeo domaće skuše...ali baš bude jako rijetko. Nema je.
Zahvalna riba, ukusna i fina za obrok.
skuša je i moj favorit pogotovo ljeti na gradele, ali je jednostavno nema. Ona uvozna ne valja ništa. Plava riba ako nije to jutro iz mora, onda nije za jest.
Platija sam zato lipo ovu godinu da bi iša svega desetak puta na peškafondo...baš mi se dođe plakati kad se sitim i još di su mi pošli šoldi....
darth_vader-
2014-04-16
Glupkakurac wrote:Platija sam zato lipo ovu godinu da bi iša svega desetak puta na peškafondo...baš mi se dođe plakati kad se sitim i još di su mi pošli šoldi....
U moj takuin, a ižnjega u jurin....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ribolovnica za tvoju županiju je 600 knmichaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
ne pitaj kako znam...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
samo grgeč valja.michaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
i štuka.
veber-
2014-12-30
a mogao sam ti u airbusu odcvikat na laseru.ljubo1212 wrote:ribolovnica za tvoju županiju je 600 knmichaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
ne pitaj kako znam...
3 metra .
sada je upitno u daimleru.
veber-
2014-12-30
nećemo pretjerivat, dobre su prirodne veličine, cca 11 cm
2015-08-02
grgeč i smuđ s trebeža, da da daveber wrote:samo grgeč valja.michaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
i štuka.
2015-08-02
vele da je 13 prosjekljubo1212 wrote:nećemo pretjerivat, dobre su prirodne veličine, cca 11 cm
veber-
2014-12-30
jel imaš kakvu štuku?ljubo1212 wrote:grgeč i smuđ s trebeža, da da daveber wrote:samo grgeč valja.michaellcmacha wrote:Platite godišnju kartu 200 kuna i napecate jednom tjedno kilu dvije kedera, žutooki, pokojeg vildera, nije ni klen za baciti a grgeč ti dođe ko mali od smuđa... Usput se malo nadišete magluštinastog zraka koji će vam smočiti nosnice i zaštititi vas od rhinovirusa...
i štuka.
veber-
2014-12-30
nemam sad, nisam lovio od početka listopada, inače samo ulovi i pusti
trebam oko 27. po lonjskom polju, onda crna mlaka, tamo bi ih se našlo
trebam oko 27. po lonjskom polju, onda crna mlaka, tamo bi ih se našlo
2015-08-02
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vidoviti Luka...