najveći rvacki znanstvenik vidoviti đikson
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: najveći rvacki znanstvenik vidoviti đikson
Tri dana prije infekcije sam nakon 1500 metara kraula srednjim tempom, u sprintu na 50 metara mogao dobiti 99% populacije sasvim sigurno... Ispod 30 sec, norma za dif je 40 btw...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Glupkakurac wrote:Tri dana prije infekcije sam nakon 1500 metara kraula srednjim tempom, u sprintu na 50 metara mogao dobiti 99% populacije sasvim sigurno... Ispod 30 sec, norma za dif je 40 btw...
Ti si baš plivač?
Meni je za Preko - Zadar trebalo oko 2 sata...
Pratio me barba Branko, nesretnik u barku sebi stavio 6 piva...ja plivam i pratim njega. Iza pola kanala stao ja i vičem njemu ispravi timun odosmo u Bibinje umjesto na Kolovare :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A na onaj zatvoreni na Višnjiku plivao sam i po 3 km...ali malo izludiš stalno lupajući u jednu pa u drugu stranu oko sat i pol.
Sad sam spustio na 1500-2000
Sad sam spustio na 1500-2000
2015-08-06
darth_vader likes this post
epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:Tri dana prije infekcije sam nakon 1500 metara kraula srednjim tempom, u sprintu na 50 metara mogao dobiti 99% populacije sasvim sigurno... Ispod 30 sec, norma za dif je 40 btw...
Ti si baš plivač?
Pratio me barba Branko, nesretnik u barku sebi stavio 6 piva...ja plivam i pratim njega. Iza pola kanala stao ja i vičem njemu ispravi timun odosmo u Bibinje umjesto na Kolovare :D
Samouki... Plivam od treće godine doslovno, more mi je ispred kuće... Mali mi trenira kod Adžića vaterpolo, mada ja skoro uopće ne idem na bazen... Al recimo relacija skoro pa Bibinje - Sv. Petar pa čak i do Turnja mi je redovita za izveslat na sviću kaićem...i nerijetko na posao nakon toga...i kad spominju stare i nemoćne, želudac mi se doslovno okrene...
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:
Ti si baš plivač?
Samouki... Plivam od treće godine doslovno, more mi je ispred kuće... Mali mi trenira kod Adžića vaterpolo, mada ja skoro uopće ne idem na bazen... Al recimo relacija skoro pa Bibinje - Sv. Petar pa čak i do Turnja mi je redovita za izveslat na sviću kaićem...i nerijetko na posao nakon toga...i kad spominju stare i nemoćne, želudac mi se doslovno okrene...
Jučer sam ga vidio na bazenu, moj mali je u pk jadera pa se viđamo, bili smo u istom maraton klubu....pa i rezultati su nam u minutu negdje.
@ ti si onaj sa svićom po tustici, svako malo :p
2015-08-06
epikur37 wrote:Glupkakurac wrote:
Jučer sam ga vidio na bazenu, moj mali je u pk jadera pa se viđamo, bili smo u istom maraton klubu....pa i rezultati su nam u minutu negdje.
@ ti si onaj sa svićom po tustici, svako malo :p
Jedan od... Provalili su me u zadnje vrime, na žalost... Nekad je ekipa išla oko ponoći doma jer do 2-3 bude mrtvilo, a ja bi se tako zna temiprati da se iz Krmčine tad vraćam po berbu... Ribe, a pogotovo glavonošci imaju svoje cikluse kad su izloženi, a to je pred svitanje najizloženije... :)
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 likes this post
šta je ovo, pagar ili zubatac?
e da i di nestala skuša iz jadrana, nema nigdje?
e da i di nestala skuša iz jadrana, nema nigdje?
Loš ti je taj link. Nigdje nema teksta koji si nalijepio...marcellus wrote:nu linkzganci_i_jetrica wrote:
Di je link?
https://www.24sata.hr/tech/i-ikic-nase-otkrice-nudi-lijek-za-rak-za-5-10-godina-64467
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
2014-04-16
zganci_i_jetrica wrote:Loš ti je taj link. Nigdje nema teksta koji si nalijepio...marcellus wrote:
nu link
https://www.24sata.hr/tech/i-ikic-nase-otkrice-nudi-lijek-za-rak-za-5-10-godina-64467
dobar je link.
ovi tekstovi o koroni su veljača 2020., guglaj. Tada je našao lijek za koronu, rak je izliječio još 2008.
dakle idemo dalje se temom "vidoviti đikson"
Još jednom, loš ti je link jer ne vodi na tekst koji si prikačio. Zar ti je, kao tipičnom balkancu, teško bilo pljusnut:marcellus wrote:dobar je link.zganci_i_jetrica wrote:Loš ti je taj link. Nigdje nema teksta koji si nalijepio...marcellus wrote:nu link
ovi tekstovi o koroni su veljača 2020., guglaj. Tada je našao lijek za koronu, rak je izliječio još 2008.
dakle idemo dalje se temom "vidoviti đikson"
https://www.vecernji.hr/vijesti/ivan-dikic-bti-ce-i-gorih-situacija-od-koronavirusa-a-sve-zbog-klimatskih-promjena-1381854
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
e da... kako riješit grancigulu? Mislim... ne znam s tim. Ono u oklopu nema bog zna kaj, u nogicama malo i zajebano vadit... kak ju polomim i sve, htel bi napravit gumbo. Ona mi je idealna. Škampi nisu tolko za to.
2014-04-16
Meni su rekli da joj slomim oklop i stavim u brudet s ostalom ribom...ona pusti svoj dio.
E sad, premda je glup ka kurac, valjda zna jel to ok ...pa će nam reć.
2015-08-06
Sutra idem na Hvar, brat ima nekih grdobina, ugora te neka mucala...
kaj god nek napravi brudet za badnjak, on je mlađi tri godine pa ću ga podjebavat da mu nije ispalo dobro :D
kaj god nek napravi brudet za badnjak, on je mlađi tri godine pa ću ga podjebavat da mu nije ispalo dobro :D
2015-08-06
Puno si ulja stavio!
Trebao si to još pustiti da se kuha.
Ima li soli, malo mi je neslano...
itd :D
Trebao si to još pustiti da se kuha.
Ima li soli, malo mi je neslano...
itd :D
2015-08-06
gdje ti zivi brat na hvaruepikur37 wrote:Sutra idem na Hvar, brat ima nekih grdobina, ugora te neka mucala...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
epikur37 wrote:Meni su rekli da joj slomim oklop i stavim u brudet s ostalom ribom...ona pusti svoj dio.
tako rade gumbo s onim njihovim rakovima u Louisiani. E sad... valjda isto, rak ko rak, jeboga rak
Similar topics
» Vidoviti Luka...
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
» Tesla: Bog, Srbin, znanstvenik
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
» Tesla: Bog, Srbin, znanstvenik
Page 2 of 10