Korona novosti i spoznaje
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Kekec, tragikomican si i uzasno pateticanEroo wrote:Ne da se mi odgovarat na takve glupe komentare.Noor wrote:nista to, samo vatu u nos i nalaz na sunceEroo wrote:I dalje se ponašamo odgovorno: distanca, maska, higijena...Noor wrote:jer se okolo tepete i drcno masete potvrdama, raznoseci virusEroo wrote:Ako i kad struka tako odredi ne vidim problema.Noor wrote:da i vi pelcovani gurate štapiće u nosEroo wrote:12,329 umrlih od covida.
Drugi na svijetu po smrtnosti.
Ooo, domoljubi, šta predlažete?
Nego, reci nam zašto ste drugi na svijetu po smrtnosti od covida?
Odgovorni smo za se i za druge oko sebe..
Nisi ti glupa, ali si iz tebi poznatih razloga (kao i meni) upala u loše društvo.
Imaš ti i godina, nije ti to trebalo.
Adio.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ti nisi normalan... Nema te sile koja će slobodnom i slobobodoumnom čovjeku nametnuti nešto što nije ispravno, a to što ti navodiš pod ovim okolnostima nije ispravno i neće se provesti u djelo... A ako se ipak kako ti veliš bude silom sprovodilo, siledžije će skupo platiti svoj naum, pa koliko košta da košta... S tim da bi trebao uzeti u obzir da ukoliko oni ne uspiju u svom naumu, ti ćeš zbog poticanja na primjenu sile, također snositi posljedice...Eroo wrote:I bio je kraj epidemije. Sve je točno do zadnjega slova.Noor wrote:Vjerujemo mu na riječ :)
Lockdown je bio način kako se epidemija može ustaviti u vrijeme dok još nije bilo cjepiva.
Sve je poznato još od 14. stoljeća. Način su smislili Hrvati-gospari i danas to koristi cijeli svijet.
A što je tvoj prijedlog da se ova pošast od virusa ustavi?
Da kažemo da nas boli kurac koliko će ljudi pocrkati? To?
Vidi, to će biti odbijeno bez obzira na cijenu.
Cijepit ćete se milom ili silom. Ovo zabilježi negdje .
Nisam ovo trebao napisati, ali ste to iznudili.
2015-08-08
Hektorović likes this post
Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
Samo ću ti reći, prije nego šta se odlogiram:
Ne treba ti to društvo "na mig klimavaca" sa strane.
I da, mislim da si u problemima. Potpuno nepotrebno!!!
da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
i onda me pitaš da koji mi je kurac?pokerjocker wrote:ti si totalno sjeban u toj tintari. s veseljem brojiš mrtve, ako to podržava ono što si dan-dva prije nataflao. jebe se tebi za smrtnost, tebi je bitno da ovdje gnojiš jer nemaš što drugo raditi u životu. a evo sada i vrlo jednostavnog pitanja. Hoće li ijedna osoba na ovom forumu promjeniti mišljenje radi tvojih argumenata i otići na cjepljenje? neće. znači, totalno si podbacio i posao ti je uzaludan. dalje, što da i netko predloži neku ideju koja bi promjenila neslavni trend? što bi s time? stavio na dnevni red sjednice vlade? obavijestio capaka il beroša? bili oni prihvatili mišljenje sa nekog poluretardiranog foruma? opet, taj koji bi nadošao na neku spasonosnu ideju, možda će tu ideju ipak iznijeti na neki znanstveni forum ili barem medij ozbiljnijeg sadržaja. ili je treba objaviti ovdje da je ero razmotri i blagoslovi? koja budala....Eroo wrote:Ovo kažu iz vašeg društva, ja samo ponabvljam ono šta sam pročitao.pokerjocker wrote:Eroo wrote:Bolili i tebe kurac, domoljube, koliko će ljudi pocrkat zbog covida?
Niste se izjasnili povodom toga komentara, dakle slažete se?
I da, ponovno pitam: Što predlažete da promijeniti neslavni trend
po pitanju smrtnosti? I dalje vas boli kurac ili što?
PS: Mene nećeš ušutkati, ne trudi se.
lik je zamoran godinama, od kada je otišao u mirovinu-odjeban od obitelji, bez prijatelja i jedino mu ovaj forum brat i svat.
tko normalan u tri ujutro s petka na subotu ili sa subote na dedjelju postavi pitanje "kaj nema nikog"
veber-
2014-12-30
Primjećuješ da ne odgovaram "na mig klimavcima"?Noor wrote:Kekec, tragikomican si i uzasno pateticanEroo wrote:Ne da se mi odgovarat na takve glupe komentare.Noor wrote:nista to, samo vatu u nos i nalaz na sunceEroo wrote:I dalje se ponašamo odgovorno: distanca, maska, higijena...Noor wrote:jer se okolo tepete i drcno masete potvrdama, raznoseci virusEroo wrote:Ako i kad struka tako odredi ne vidim problema.Noor wrote:da i vi pelcovani gurate štapiće u nosEroo wrote:12,329 umrlih od covida.
Nego, reci nam zašto ste drugi na svijetu po smrtnosti od covida?
Odgovorni smo za se i za druge oko sebe..
Nisi ti glupa, ali si iz tebi poznatih razloga (kao i meni) upala u loše društvo.
Imaš ti i godina, nije ti to trebalo.
Adio.
Jebote, zar se ti ne gade? Stalno sam te zamišljao kao damu od integriteta? Stvarno.
Mani se iluzija i drži se stvarnosti, ma koliko ponekad zna biti odvratno teška.
Jedno vrijeme sam čitao knjige od sv. Ivana od Križa, i sv. Tereze Avilske.
Toplo ti ih preporučam.
Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
vidiš li ti u kojim si ti problemima.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
safet te lijepo omerbašićefendijakuracmeraklijajakovolim
oslo
mubarak
želi sve najbolje, kontriraš mu, a to kod đemalpašeušupakgaprimio
udba
alahdroetker bakljav
ne ide
veber-
2014-12-30
noorka, molim te lijepo uokviri ovaj post.Eroo wrote:Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
đevad
je tu
veber-
2014-12-30
Bogte, Noor, dama si, budi to i dalje... ...
ajde, pomozi mi...plave il zelene?Eroo wrote:Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
dojadilo miEroo wrote:Bogte, Noor, dama si, budi to i dalje... ...
obaveznoveber wrote:noorka, molim te lijepo uokviri ovaj post.Eroo wrote:Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
đevad
je tu
Nije ovo mjesto na kojem bih mogao napisati sve što mislim.Noor wrote:dojadilo miEroo wrote:Bogte, Noor, dama si, budi to i dalje... ...
Jedino ću ti reći: Nikad ne odustaj, budi to što jesi...jedina i jedinstvena.
Ne postoje dvije Noor na ovom svijetu.
Možeš ti bježati ali od sebe pobjeći ne možeš. "Centriranje" je uvijek bolno,
ali se na kraju isplati. Moramo biti u miru sa sobom, a s drugima koliko zaslužuju.
Samo ti uokviri, ako nećeš ti hoće udbaški sin veber.Noor wrote:obaveznoveber wrote:noorka, molim te lijepo uokviri ovaj post.Eroo wrote:Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
đevad
je tu
Uvijek gledam cjelinu, a toga nema...Preferiram klasiku, ma koliko je to nekima zaostalo.Noor wrote:ajde, pomozi mi...plave il zelene?Eroo wrote:Ne laži. Možeš svima oko sebe, ali ne i meni.Noor wrote:da, muči me koje čizme sutra uzet na gradilište...plave il zeleneEroo wrote:Ne razumjem ovo ni uz najbolju volju.Noor wrote:jbg, korona je pokazala tvoje pravo lice...sam si kriv
Prave dame se oblače jednostavno i s mjerom...
Sinoc. Vec na pocetku komentiraju smrt uslijed primjene AZ cjepiva. ..
Guest- Guest
Imamo i jednog šta je umrao od injekcije...Eroo wrote:12,329 umrlih od covida.
...i jos 36 na čekanju da se utvrdi isto.mutava baštarda wrote:Imamo i jednog šta je umrao od injekcije...Eroo wrote:12,329 umrlih od covida.
za sad.
"Sve njih pitamo zašto se niste cijepili i svi oni odgovaraju isto. Zbog straha od nuspojava cijepljenja. I to je ono najstrašnije. Oni uopće ne mogu percipirati da će ih cjepivo zaštiti i da će uz cjepivo imati veće šanse da ne dobiju koronu.
I tu se vidi najviše utjecaj loših, negativnih informacija koje neuki narod može pročitati najviše na društvenim mrežama.
Toliko se toga napisalo o tome da cjepivo donosi negativne nuspojave i toliko je narod "zatrovan" tim informacijama, da ljudi uopće ne mogu percipirati da ih cjepivo spašava.
Njihov doživljaj putem društvenih mreža je da su nuspojave cijepljenja strašne, što je apsolutno krivo, a nisu svjesni toga da ono strašno tek dolazi, ako se nisu cijepili.
Svi oni razmišljaju 'neće valjda mene, mene će Bog čuvati'. Svi imaju društvene mreže, a ja ne mogu 'popraviti' društvene mreže, na kojima oni čitaju sve i svašta, gomilu laži o cjepivu", ispričao je prof. dr. sc. Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split.
I tu se vidi najviše utjecaj loših, negativnih informacija koje neuki narod može pročitati najviše na društvenim mrežama.
Toliko se toga napisalo o tome da cjepivo donosi negativne nuspojave i toliko je narod "zatrovan" tim informacijama, da ljudi uopće ne mogu percipirati da ih cjepivo spašava.
Njihov doživljaj putem društvenih mreža je da su nuspojave cijepljenja strašne, što je apsolutno krivo, a nisu svjesni toga da ono strašno tek dolazi, ako se nisu cijepili.
Svi oni razmišljaju 'neće valjda mene, mene će Bog čuvati'. Svi imaju društvene mreže, a ja ne mogu 'popraviti' društvene mreže, na kojima oni čitaju sve i svašta, gomilu laži o cjepivu", ispričao je prof. dr. sc. Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje