Korona novosti i spoznaje
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Da ponovim: Drugi ste na svijetu po smrtnosti od covida.newuser wrote:Ljudi svakako umiru, to nam je u prirodi i ne mozemo protiv toga. Smrtnost nije 30% da svijet treba stati zbog toga. Kriticni i ovi iznad 70 godina trebaju se cjepiti ostali na izbor. Kraj price. Zasljepljen si skroz na skroz. Cao zdravooooEroo wrote:Brojim itekako, a brojim i vaše...ustvari Worldometer i ne ja.T. wrote:Umrli ljudi od bolesti kao i miljoni prije njih i kao i miljoni što će umrijeti poslije njih...Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Primjećujete da među prvih 18 zemalja po smrtnosti na svijetu nema niti jedne
visoko procijepljene države Zapadne Europe.
Posljednji mohikanac...
Nećemo ti mi to žilet cjepivo i gotovo. Moš se ti na glavu nasadit'..
ti prebolio dva puta, uzmi još 6 bostera i mene ostavi na miru i ćao đaci,
"Domoljubi" ni da beknu na ovo...
Šta bi 'domoljubi' ili domoljubi imali reći o tome?
I šta ti uopće imaš s time?
Što ne brojiš mrtve po bosni i sloveniji?
Ja samo donosim vijesti...11,269 već preminulih od covida,
a kraj se ne vidi...a 'domoljube' "boli kita koliko će ih još crknuti".
Drugi ste po smrtnosti na svijetu, nisi ni malo zabrinut zbog toga?
Strašno.
Nikakvim spinovima ne možete promijeniti ove činjenice.
Treba samo odgovoriti na jednostavno pitanje: Tko su krivci
i kako ovaj trend promijeniti? Neki kažu da je ivermectin spas,
ali ga ovih dana više ne spominju. Šta ti misliš o tome?
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Imaš prste pa računaj...i ne laprdaj bzvze...već 3x je ovo bilo objavljeno ovdje.michaellcmacha wrote:Primjer, a ne floskule...Eroo wrote:Zašto bih se čudio? Navedeno su činjenice, a odgovorni za njih su poznati.michaellcmacha wrote:Ti opet nastupaš agresivno i zločesto i onda se čudom čudiš što te većina forumskih kolega ne simpatizira...Eroo wrote:Imate 15 do 25x veću smrtnost od visokoprocijepljenih europljana, šta bi mogao biti razlog?T. wrote:Struka je došla do znanstvene spoznaje kako je cca 60% sada zaraženih 'fully vaccinated' naspram cca 25% ravnozemljaša...
Da su dakle glavni širitelji zaraze ovi na igli...
Kaže u 'lancetu'...
Pada mi na pamet da oni imaju vjerojatno već koriste ivermectin a vi ne.
I s cjepivom je bilo slično...najprije oni, onda vi, jelda?
Na vašem mjestu ja bih ovo istražio. Nazovite Džihadi Marka, on sigurno zna o čemu se radi.
Daj neki primjer konkretno da izanaliziramo tu tvoju tvrdnju o 25x većoj smrtnosti
Žižek je u pravu, mišljenja se nam poklapaju.
Eroo wrote:Da ponovim: Drugi ste na svijetu po smrtnosti od covida.newuser wrote:Ljudi svakako umiru, to nam je u prirodi i ne mozemo protiv toga. Smrtnost nije 30% da svijet treba stati zbog toga. Kriticni i ovi iznad 70 godina trebaju se cjepiti ostali na izbor. Kraj price. Zasljepljen si skroz na skroz. Cao zdravooooEroo wrote:Brojim itekako, a brojim i vaše...ustvari Worldometer i ne ja.T. wrote:Umrli ljudi od bolesti kao i miljoni prije njih i kao i miljoni što će umrijeti poslije njih...Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
Šta bi 'domoljubi' ili domoljubi imali reći o tome?
I šta ti uopće imaš s time?
Što ne brojiš mrtve po bosni i sloveniji?
Ja samo donosim vijesti...11,269 već preminulih od covida,
a kraj se ne vidi...a 'domoljube' "boli kita koliko će ih još crknuti".
Drugi ste po smrtnosti na svijetu, nisi ni malo zabrinut zbog toga?
Strašno.
Nikakvim spinovima ne možete promijeniti ove činjenice.
Treba samo odgovoriti na jednostavno pitanje: Tko su krivci
i kako ovaj trend promijeniti? Neki kažu da je ivermectin spas,
ali ga ovih dana više ne spominju. Šta ti misliš o tome?
virus je prvi krivac valjda onda drugi krivac su respiratori. ili su krivi židovi, crne mačke, crne vrane, vještice, bitlezi, roling stonsi...
Guest- Guest
Baš gledala neki prilog nedavno. Lani je u hrvatskoj umrlo nešto manje od 6000 ljudi od moždanog udara. A još toliko vjerojatno nije baš umrlo.
Ali da, cijepivo ...najbolje da popijete ivermectin za svaki slučaj kako veli ero. I nemo da njuškate po travi jer ćete glistu progutati..
Ali da, cijepivo ...najbolje da popijete ivermectin za svaki slučaj kako veli ero. I nemo da njuškate po travi jer ćete glistu progutati..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
koji lažljivac, za ne bilivit.Eroo wrote:
Ljubim ruke, milostiva...moj naklon, bilježim se...
PS: mjesec dana obiteljskog druženja...od sutra ide 14 dana poslovnih družena i na kraju do 7.1.22. opet obiteljski...
A ti? Ja se pitam šta neki ljudi rade kad ništa ne rade.
čak ni epi ne naglašava neka "obiteljska druženja"
koji kreten na forumu naglašava "obiteljska okupljanja"
i kaj bute radili za "najveći" kršćanski blagdan?
uskrs je u proljeće.
veber-
2014-12-30
vidiš koji je to bolesni manipulator. ako usporediš podatke radi se o 20% gore dolje. 15x-25x je razlika 1500% i 2500%. radi se o psihičkom bolesnikumichaellcmacha wrote:Primjer, a ne floskule...Eroo wrote:Zašto bih se čudio? Navedeno su činjenice, a odgovorni za njih su poznati.michaellcmacha wrote:Ti opet nastupaš agresivno i zločesto i onda se čudom čudiš što te većina forumskih kolega ne simpatizira...Eroo wrote:Imate 15 do 25x veću smrtnost od visokoprocijepljenih europljana, šta bi mogao biti razlog?T. wrote:Struka je došla do znanstvene spoznaje kako je cca 60% sada zaraženih 'fully vaccinated' naspram cca 25% ravnozemljaša...
Da su dakle glavni širitelji zaraze ovi na igli...
Kaže u 'lancetu'...
Pada mi na pamet da oni imaju vjerojatno već koriste ivermectin a vi ne.
I s cjepivom je bilo slično...najprije oni, onda vi, jelda?
Na vašem mjestu ja bih ovo istražio. Nazovite Džihadi Marka, on sigurno zna o čemu se radi.
Daj neki primjer konkretno da izanaliziramo tu tvoju tvrdnju o 25x većoj smrtnosti
Žižek je u pravu, mišljenja se nam poklapaju.
inače dok je RH imala među najliberalnije mjere, bilo smo doslovno na sredini ljestvice u Europi. naši političari su zbog pritiska lobista, medija, itd, uspaničili se i uveli ove glupe covid-potvrde. pa se događa da ljude koji su preboljeli, ili su mladi i zdravi testiraju na svakom koraku, nisu time spasili 2 života, a sa druge strane doktori se cijepili prije 9mjeseci većinom, i znamo da virus se širi već nakon par mjeseci brutalno od cijepljene osobe, imamo brutalan pokolj po bolnicama ljudi. u bolnicama dok je vrhunac vala svi se trebaju testirati i sestre i doktori i cijepljeni isto. a onda tek ići na posao. jer doktor koji je cijepljen, ako donese virus nekome tko je cijepljen a ide na zračenje, taj je pokojan -bez obzira na cijepivo.. i to se događa, pokolj je po bolnicama najviše.
znam na par lokacija gdje ranvatelji bolnica i staračkih domova, na vlastitu odluku zahtjevaju od svih da se testiraju prije dolaska na posao jeftinim testovima. na takav način ti pojedinici su spasili pun k života.
ali općenito ovo je bolesno , kao i ovaj psihički bolesnik koji svršava na mrtve , a država radi katastrofalno krivo. forsira experimentalno cijepivo na mlade i zdrave i preboljele kojima ovaj virus ne može ništa, terorizira mlade, zdrave i preboljele na svakom koraku, a tamo gdje je velika opasnost, starački domovi, bolnice, virus se širi bez kontrole
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
veber-
2014-12-30
Da ti je netko prije dvi godine ponudio da izabereš, ili ćeš uzimati gensku terapiju nekoliko puta godišnje ili piti ivermecitinkaya wrote:Baš gledala neki prilog nedavno. Lani je u hrvatskoj umrlo nešto manje od 6000 ljudi od moždanog udara. A još toliko vjerojatno nije baš umrlo.
Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
Ae... I onda još poziva na "ratovanje"...
darth_vader-
2014-04-17
gle, udbaško govno nikako da slijedi primjer periske.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
a očito je da je skoro krepao i onda dalje nastavlja u revijalnom tonu.
nema veze.
prije ili kasnije svi kihnu. bude i on.
veber-
2014-12-30
Mađari su na ljeto bili jedna od procjepljenijih zemalja. što im se dogodilo?Glupkakurac wrote:Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
newuser wrote:Koja ce biti priča od cjepišaGlupkakurac wrote:Konačno više nitko neće postavljati pitanja gdje si bio '41, ' 91, nego gdje si bio 2021.... Kad smo se skrivali od zločestih medicinskih sestara... Zamisli priče za unuke🥰
Malo se nadoda i posoli i začas bude "naprijed braćo tifusari, preko vode do slobode"... Ae... :)
darth_vader-
2014-04-17
Ti buš kihnul prije, jer i nemaš razloga za nastavak.veber wrote:gle, udbaško govno nikako da slijedi primjer periske.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
a očito je da je skoro krepao i onda dalje nastavlja u revijalnom tonu.
nema veze.
prije ili kasnije svi kihnu. bude i on.
Tko je od nas dvojice udbaški iscjedajk to se bu još vidilo kad se objavi registar.
Bit će i ovdje objavljen...s imenima, prezimenima i adresom stanovanja...tu ili u dojčlandu, svejedno.
mutava baštarda wrote:Mađari su na ljeto bili jedna od procjepljenijih zemalja. što im se dogodilo?Glupkakurac wrote:Eroo wrote:...već preminulo 11.269 ljudi od covida.AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Posljednji mohikanac...
A što se Dancima dogodilo. Aj biž, Mađari su probisvjeti ka i mi... Sto posto su rijedili sa fiziološkom otopinom, a neki i alkoholom...
darth_vader-
2014-04-17
Falile su mi ove vaše ljubavne tirade nekako... Opet forum ima smisla
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Mađari su na ljeto bili jedna od procjepljenijih zemalja. što im se dogodilo?
Hvala na pitanju. Ako nešto nije jasno slobodan si upitati za objašnjenje.
Trenutna zaštićenost im je 60,90 -41,46 = 19.44% populacije.
PS: Zakasnili su s booster dozama!
ma koji kurac nije kihnuo ko i svaki drugi.Glupkakurac wrote:Falile su mi ove vaše ljubavne tirade nekako... Opet forum ima smisla
on mora preživjeti i trubiti o cjepivu.
ovi nacisti mi zabranili jurnjavu na nimberigu. svima ne samo nama.
mogao sam poginuti i strpali bi me u kategoriju: necjepljeni/corona
veber-
2014-12-30
PS2:
Mađarima se desilo slično onome što bi se skoro i Israelcima dogodilo.
Židovi su grešku ispravili tako što su za par tjedana s booster dozama procijepili
45% populacije, kojima je zaštita nakon 6 mjeseci bitno smanjena.
Idem vidjeti kako sad stoje...
Mađarima se desilo slično onome što bi se skoro i Israelcima dogodilo.
Židovi su grešku ispravili tako što su za par tjedana s booster dozama procijepili
45% populacije, kojima je zaštita nakon 6 mjeseci bitno smanjena.
Idem vidjeti kako sad stoje...
i yoda me sjebao s jedrenjem.Glupkakurac wrote:Falile su mi ove vaše ljubavne tirade nekako... Opet forum ima smisla
navodno da nema corone po buri.
a i navodno da dere jugo iza visa pa da valja malo zavaljat.
veber-
2014-12-30
50 per cent of COVID-19 positive cases in Nigeria from UK – FG
Published on December 6, 2021
The Nigerian government has said that 50 per cent of the COVID-19 positive arrivals that the country has had are from the UK.
Minister of Health Dr Osagie Ehanire said this while faulting the UK government for red-listing Nigeria and other African countries over fears of the Omicron COVID-19 variant.
Ehanire described the ban as a hasty decision in an interview on Channels Television.
He said, “We regularly have travellers from the UK that are COVID-19 positive. In fact, within the last two weeks, the COVID-19 positive arrivals were 50 per cent from the UK.
“There is genetic sequencing going on; we shall have the results soon. We do not know how many of them are Omicron variants. But if every country should put other countries on a ban list because there are 21 cases in that country, very soon, you’ll have a large number of countries on your red list.
https://dailypost.ng/2021/12/06/50-per-cent-of-covid-19-positive-cases-in-nigeria-from-uk-fg/
Published on December 6, 2021
The Nigerian government has said that 50 per cent of the COVID-19 positive arrivals that the country has had are from the UK.
Minister of Health Dr Osagie Ehanire said this while faulting the UK government for red-listing Nigeria and other African countries over fears of the Omicron COVID-19 variant.
Ehanire described the ban as a hasty decision in an interview on Channels Television.
He said, “We regularly have travellers from the UK that are COVID-19 positive. In fact, within the last two weeks, the COVID-19 positive arrivals were 50 per cent from the UK.
“There is genetic sequencing going on; we shall have the results soon. We do not know how many of them are Omicron variants. But if every country should put other countries on a ban list because there are 21 cases in that country, very soon, you’ll have a large number of countries on your red list.
https://dailypost.ng/2021/12/06/50-per-cent-of-covid-19-positive-cases-in-nigeria-from-uk-fg/
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje